8. marraskuuta 2015

Viikon ostokset

Viime viikolla ei tullut lainkaan viikon ostokset postausta, mutta tällä viikolla mulla on esitellä blogiin ihan huiput ostokset! Kauneusbloggaajan varastot ja materialistin mieli kiittävät, rahapussi ei sitten niinkään. Mennään suoraan asiaan, sillä tällä viikolla uutta tavaraa riittää :)

iHerbin tilaus



Tein iHerbille (www.iherb.com) tilauksen pari viikkoa sitten, enkä odottanut pakettia kotiin vielä tällä viikolla. Paketti saapui kuitenkin jo maanantaina, enkä pane ollenkaan pahakseni.

Syy tilaukseen oli Real Techniquesin Eyelining Set. Tarvitsen pikkuhiljaa uutta eyelineria ja aion hankkia UD:n geelimäisen silmänrajauksen. Mulla ei ole geelimäiseen rajaukseen tarkoitettua sivellintä, ja koska tässä setissä tuli neljä sivellintä edullisemmin kuin yksi UD:n rajaussivellin, päätin hankkia setin. Real Techniques on muutenkin yksi suosikkimerkeistäni, mitä meikkisiveltimiin tulee.

Sivellinsetin lisäksi tilain pari juttua täytteeksi niin, että paketin hinta oli lähellä 22 euroa, jonka jälkeen olisi pitänyt maksa alvit. Olen halunnut kokeilla jo pitkään kulmavahaa Anastasialta, mutta päätin ensihätään hankkia elfin eyebrow kitin. Toinen täytetuote tilaukseen on Ecotoolsin Complexion Collection Correcting Concealer Brush. Tämä on sopiva sivellin peittämään näppylöitä ja muita pikkuvirheitä. Näppysivellintä mutta ei vielä ollutkaan, joten tämä tuli kyllä tarpeeseen :)

Nordicfelin tilaus

Nordicfeelilille (www.nordicfeel.fi) tein tilauksen viime viikon loppupuolella, kun selailin heidän hiustenhoitotuotealea. Kaikki hiustenhoitotuotteet olivat -20 % ja kun näin Macadamia Natural Oil Deep Repair Maskin, en voinut olla tilaamatta. Mun on pitänyt kokeilla tätä jo jonkin aikaa, mutta hinta on ollut vähän korkea. Naamion hinta lähentelee kolmeakymppiä suurimmassa osassa verkkokauppoja, vaikka tokihan tätä saa erikokoisissa pakkauksissa. Tämä on 250 ml pakkaus. Tämä on siis muutenkin todella edullinen Nordicfeelillä, vain 19,95 €, mutta alennuksen jälkeen maksettavaa jäi vain reilu 15 €.

Tigi Bed Headin Sugar Dust -hiuspuuteri on ollut mulla hankintalistalla myös pitkään. Tarvitsen hiuspuuteria tyveä kohottamaan. Yritän löytää tyvikohotukseen hyvän tuotteen, joka ei ole aerosolipakkauksessa. Saas nähdä, miten tämä hoitaa hommansa. Koostumus on aika erikoista: todella kevyttä ja hattaramaista.

Esittelin viimeisessä Viikon ostokset -postauksessa theBalmin Timebalm meikkivoiteen sävyssä Light/Medium ja pidän meikkivoiteeesta todella paljon. Voisin tehdä tässä piakkoin meikkivoiteesta ihan oman postauksena. Tilasin nyt samantien meikkivoiteen sävyssä Medium, sillä joulun etelänmatkamme jälkeen on tarvetta astetta tummemmalle sävylle. Timebalm meikkivoide on Nordicfeelillä noin kympin edullisempaa, kuin muissa verkkokaupoissa (jopa halvempaa kuin theBalmin omassa verkkokaupassa!)

Mulla alkaa olla näin ajoissa vähän kevättä rinnassa, sillä tilasin todella keväisen huulikiillon. Halusin kokeilla Too Facedin huulikiiltoa ja päädyin sävyyn Watermelon Ice. Huulikiilto on ihana ja haluan tästä vielä puuttuvat kaksi sävyä. Tälle sävylle ei kyllä oikeasti tule käyttöä ainakaan ennen helmikuuta, mutta onhan se hyvä olla ajoissa liikkeellä :D

The Body Shopin ostokset

Kasvojen puhdistusaineeni loppui ja mulla on ollut suunnitelmissa kokeilla seuraavaksi TBS:n Tea Tree Oil Cool & Creamy Washia. Tämän pitäisi siis hillitä epäpuhtauksia kuivattamatta ihoa. Yksi suosikkivloggerini Shaaanxo kehuu tuotetta tässä videossa, josta sain alunperin idean tuotteen testaamiseen.

Kun ilma alkaa kylmetä, alkavat mun kädet myös kuivumaan helpommin. Mulla kuivuu kädet myös työssäoppimisessa, sillä olen paljon tekstiilien kanssa tekemisissä. Erityisesti kädet kuivuvat kuntosalilla, kun pitää ottaa siitä raudan karheasta osasta kiinni. TBS:n hamppukäsivoide on ihan superhyvää, mutta koska se kestää imeytyä ikuisuuden, halusin myös jotain vähän kevyempää käsirasvaa. Mun piti ostaa mantelikäsivoide jo lokakuussa, mutta tuote oli loppu silloin mitä ilmeisemmin koko Suomesta. Nyt tuotetta oli taas saatavilla ja kuivat kädet kiittävät.

Lisäksi TBS:ltä tuli ostettua sieni kasvojen pesuun ja pesukukka suihkugeelille.

Kicksin ostokset

Käydessäni The Body Shopissa Koskarissa päätin poiketa myös Kicksillä ihan vain katselemassa. En tiedä uskoinko itsekään, että lähtisin liikkeestä tyhjin käsin. Mukaan tarttui Anastasia Beverly Hillsin Contour Kit sävyssä Light to Medium. Tämä on ollut mun hankintalistalla hetken, mutta sen olisi toki saanut edullisemminkin netistä tilaamalla. Tällä kertaa päätin silti tukea Suomen kosmetiikkatarjontaa. Jos näitä huippumerkkien tuotteita ei osteta Suomesta, niin ei näitä täällä kauaa ole saatavillakaan. Muutenkin tämän hintaluokan tuotteissa kympin ero ei tunnu niin suurelta kuin edullisemmissa tuotteissa (esim. Real Techniquesin siveltimet)

Ostin myös ruotsalaisen Viva La Divan Dream Cheek -poskipunapaletin. Paletti on supersöpö ja olen miettinyt tätä aiemminkin. Mulla on ollut tarvetta rusehtavalle puuteriposkipunalle, joka myös edesauttoi ostopäätöstä.

Lisäksi sain Kickisiltä pari tuoksunäytettä kaupanpäälliseksi.

Vaateostokset

Pakko näyttää vilaus myös vaateostoksistani, sillä olen niin tyytyväinen näihinkin ostoksiin.

Tarvitsin uudet mustat farkut, sillä vanhat alkavat olla hieman kulahtaneet. Olen farkkuasioissa enemmän merkkiuskollinen kuin missään, enkä siis yleensä ostele muita kuin Tiger of Swedenin farkkuja (Okei autoasioissa olen ehkä vielä vähän merkkiuskollisempi. Nyt kun meillä on menopelinä Audi, ei tulisi mielenkään ajaa millään muulla merkillä :D). Jotain erikoisfarkkuja, kuten vahapintaista ja jotain löysää mallia saattaisin hyvinkin ostaa H&M:ltä, mutta pillilahkeiset perusfarkut ovat aina Tigeria. Vaikka merkki on sama kuin aina ennenkin, tein nyt mallin suhteen todella ison muutoksen. Näissä farkuissa on meinaan korkea vyötärö! Malli on siis Tigerin Kelly. En luovu vanhoista mustista matalavyötäröisistä Slendereistäkään, vaan tuunaan niistä vähän rokimmat.
   
Lisäksi ostin H&M:ltä ihanan mustavalkoraidallisen paitapuseron. Mun pitäisi käyttää ehkä enemmänkin ruutupaitoja, mutta oon vähän nirso näiden kuosien ja värien suhteen :D

----------

Sellaiset ostokset. Olen shoppaillut itseni lähestulkoon vararikkoon. Eikä tässä ole vielä kuukauden kaikki ostokset, sillä mun pitää vielä ostaa ainakin UD:lta sitä rajausväriä, kunhan Tampereen Sokos saa sitä varastoon. Jos nyt kuitenkin yrittäisin hillitä tätä ostelutahtia.

Oletko itse ostanut tällä viikolla mitään erityisen kivaa? Oliko tuttuja tuotteita? Arvostelua tuotteista tulee kyllä ennemmin tai myöhemmin, mutta haluaisitko kuulla jostain tuotteesta mahdollisimman pian? :)

8 kommenttia:

  1. Oi miten ihania uutuuksia! Toi Anastasian Contour Kit täytyy munkin jossain vaiheessa hankkia, joten siitä toivoisin kuulevani mahdollisimman pian :)

    Mun on tarkoitus kirjoitella postauskin tosta UD:n geelirajauksesta, mutta mä en kyllä valitettavasti oo tosta pahemmin tykännyt, sillä se on mun makuuni geelirajaukseksi turhan kuivaa ja siitä johtuen sillä on ollut tosi hankala saada sellaisia intensiivisen mustia rajauksia. Kyllä sellaisetkin saa, kunhan vain tarpeeksi monta kerrosta laittaa sitä väriä, mutta helpommallakin voisi päästä :D En sitten tiedä kuuluuko ton olla koostumukseltaan tollaista vai onko tossa mun yksilössäni jokin vika, mutta ei mulla koskaan ennen ole ollut geelirajausten kanssa tällaista "ongelmaa". Geelirajausvärit kuivuvat totta kai ajan myötä, kun purkkia availlaan, mutta toi on alusta alkaen vaikuttanut siltä kuin se olisi ollut mulla käytössä ainakin puoli vuotta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mä alan pikimmiten testailla Contour Kittiä, jotta saisin siitä arvostelun tehtyä nopeasti :)

      Voi harmi, että tuo on osoittautunut vähän huonoksi. Mulla nuo geelirajaukset tekevät helposti sitä, että ne jäävät luomeen. Ajattelin, että koska tuo on vedenkestävää, niin sen pitäisi pysyä paikoillaan. Mikä sun kokemus on värin pysymisestä?

      Poista
    2. Mähän teen aina sellaset kissamaiset rajaukset ja muuten toi väri pysyy tosi hyvin, mutta se silmän ulkonurkan rajaus tuhriintuu kyllä aina hieman päivän mittaa. Kyllä toi selvästi paremmin pysyy kuin monet ei-vedenkestävät eyelinerit, mutta ei tonkaan pysyvyys siis mikään ihan huippu ole :)

      Poista
    3. Okei, kiitos vastauksesta! Ehkä mä annan rajausvärille kuitenkin mahdollisuuden ja jos en pidä siitä, koitan miettiä jotain muuta geelirajausta :)

      Poista
  2. Laitoin itse juuri tilaukseen Anastasian Contour Kitin, toki vaalemapana versiona. Innolla odottelen onko se niin hyvä mitä kaikki sanoo! Niin kuin kaimani tuossa ylhäällä jo sanoi, olisi kiva jos tekisit siitä arvostelun!:) Mulla olis pieni pyyntö.. Voisitko tehdä bloggerin oman seurantanapin? Jos vaan siis jaksat ;) Sulla on tosi kiva blogi ja ihmettelen suuresti, miksi en tänne ole aikaisemmin eksynyt. Kaikkia kosmetiikka juttuja on aina kiva lukea! Tästä sekavasta kommentista huolimatta, jään seuraamaan sua, kopsaan vain sun blogin osoitteen ja liitän sen omalle lukilistalle, nimittäin en käy tyyliin koskaan bloglovinissa tai blogipolussa... siis oikeasti miten sekava kommentti voi tulla :'DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti teen Contour Kitistä arvostelun! :)

      Kiitos ehdotuksesta, teen seuraantanapin bloggeriin tänään. Multa on mennyt koko nappi vähän ohi, sillä usein itse kopsaan blogin linkin ja liitän luetteloon :D Huippua saada parannusehdotuksia blogille. Kiva kuulla, että tykkäät! :)

      Poista
  3. ihan sika kivoja ostoksia! :) Toi contour kit on ois kyllä niin kivaa saada itellekkin... !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää oli kyllä huiput ostokset, loppukuu taitaa mennä vähän pienemmillä ostoksilla :D
      Pysy ihmeessä kuulolla Contour Kitin suhteen :)

      Poista

Kiitos!