5. joulukuuta 2015

Urban Decay Gwen Stefani

If I was a Rich Girl, Nananananananananaa...

...Haalisin itselleni kaikkia ihania limited edition meikkejä huolimatta siitä, tuleeko tuotteelle koskaan käyttöä. Oi että, jonain päivänä haluan omistaa sellaisen jenkkiläisten Youtubettajien meikkikokoelman. Okei, palataan todellisuuteen. Mulla ei ole varaa ostaa kaikkia haluamiani kosmetiikkatuotteita ja harvemmin edes kuolaan limited edition -tuotteiden perään. En halua ostaa mitään turhaa, koska sitä on vain rajoitetusti saatavilla. Urban Decayn Gwen Stefani -luomiväripaletti on poikkeus, paitsi tämä ei todellakaan ole turha. Heti nähtyäni paletin Youtubessa tiesin, että tämä on saatava. Gwen Stefani punahuulineen on yksi mun suurimmista kauneusidoleista, ehkä suurin heti Marilynin jälkeen <3 Lisäksi pidän No Doubtista ja Gwenistä sooloartistina todella paljon. Teen paletista arvostelun poikkeuksellisesti jo ennen sen esiintymistä viikon ostoksissa, koska palettia on saatavilla hyvin rajoitetusti (Tampereen Sokoksella kaikki paletit olivat pöydällä ostajaa odottamassa).

Ensinnäkin Gwen Stefani -paletissa on todella upea pakkaus! Mä olen niitä meikkaajia, joita kiinnostaa laadukkaan tuotteen lisäksi myös kaunis pakkaus varsinkin, kun kyse on selektiivisen kosmetiikan limited edition -tuotteesta. Paletin pakkaus on kyllä niin Gwen Stefanin näköinen kuin olla voi. Musta ja kulta ovat muutenkin mun lempivärejä heti punaisen jälkeen, joten miten voisin olla pitämättä tästä pakkauksesta! Pakkauksessa tuli mukana myös näytteitä myöhemmin lanseerattavasta Gwen Stefani -huulipunasta, mutta unohdin kuvata sen.

Tämä on aivan upea paletti! Sävyvalikoima on pääosin neutraali, mutta silti tästä löytyy hauskoja piristäviä sävyjä. Mä en ole silmämeikissä yleensä mikään väri-iloittelija. Yleensä korostan meikissä joko pelkästään huulia tai sitten huulia silmiä molempia, mutta harvemmin pelkästään silmiä niin, että huulet ovat neutraalit. Vahvemmassakin silmämeikissä luomivärit ovat mulla yleensä neutraalin sävyisiä. Tämä paletti on kyllä todella käytännöllinen itselleni ja mikä parasta, myös värikkäät värit kolahtavat ja kovaa! Pinkki on ehkä luomivärinä mulle hankala käyttää, mutta se tuo tähän tyttömäistä twistiä. Sininen ja kultainen taas tuo yhdiselmänä mieleen oman kotikaupunkini Rauman ja etenkin Rauman Lukon jääkiekkojoukkuuen kotipaidan, jossa lehväslukkologo komeilee kultaisena tummansinisellä pohjalla. Kyllä mä näistä joskus loihdin lookin Lukon peliin, vaikka siniselle ei ehkä arkikäytössä ja normaalissa juhlakäytössä käyttöä tulisikaan. Myös mattamustan löytyminen tässä paletissa on mahtava juttu: ikään kuin piste iin päälle.

Sävyt ovat pääosin sitä taattua Urban Decayn luomivärien laatua. Ne ovat pigmenttisiä ja hyvin levittyviä.  Olen nähnyt Youtubessa ja blogeissa joidenkin arvostelleen sävyä Pop. Pop ei kieltämättä ole yhtä kermainen muiden glittersävyjen kanssa, vaan se on omituisen pehmeä ja vähän höttömäinen. Upea sävy se joka tapauksessa on.

Blonde on Gwenin hiusväri ja toiselta blodilta kun kysytään, paras hiusväri ikinä. Vaalea beige, jossa on vaaleanpunaista hohdetta. Tämä näyttää käytössä paljon vaaleanpunaisemmalta, mitä paletissa.

Bathwater on No Doubtin biisi. Vaalea kullanhohtoinen helmiäisväri.

Skimp on yksi Urban Decayn aiempi sävy ja Gwenin suosikkeja. Vaalea hohtava nudesävy.

Steady on saanut nimensä No Duubtin albumista "Rock Steady". Kullanhohtoinen lämmin metalliroosa.

Punk on musiikkityyli, jonka parissa Gwen aloitti uransa. Sävy on mattainen punertava ruskea.



Baby on kunnianosoitus Gwenin omalle L.A.M.B. -vaatemerkille. Sävy on upea viileämpi metallinen roosa.

Anaheim on Gwenin lapsuuden kotikaupunki. Sävy on todella käytännöllinen mattainen viileä keskiruskea. Täydellinen sävy luomivaon varjostukseen!

Stark on toinen vanhoista UD:n sävyistä ja Gwenin suosikkeja. Matta lämmin nude, joka on täydellinen häivytysväri.

Zone on saanut nimensä Gwenin Danger Zone -kappaleesta. Lämpimämpi matta keskiruskea, todella käytännöllinen sävy.

Serious on myös saanut Gwenin biisistä nimensä. Tummahko hohtava harmaa. Tämä on ehkä nopeasti katsottuna mun vähiten suosikki paletissa, koska hyvin harvoin käytän harmaata meikissä. Mutta toki annan mahdollisuuden tällekin! :)

Pop on Gwenin nykyinen musiikkityyli. Tämä on vaalea superglitterinen koralli.

Harajuku on japanilainen tyylisuunta, josta Gwen on saanut vaikutteita. Kylmä metallipinkki.

Danger "because we all like danger". Metallinhohtoinen syvä sininen.

1987 No Doubtin perustamisvuosi. Kellertävä kulta, joka on sävynä todella mielenkiintoinen, sillä yleensä palettien kultainen sävy ei ole näin kellertävä. Kellertävyys tekee tästä todella uniikin sävyn.

Blackout on kolmas UD:n aiemmista sävyistä. Mattamusta ja yksi UD:n parhaista sävyistä ikinä!





Mä tein heti tänään meikin paletilla ja tällä lähdetään pikkujouluilemaan. Meikissä käytin Babya, Punkia, Anaheimia, Starkia ja Blondea. Huulilla on NYX:in Matte Lipstick sävyssä Siren.

Laitetaan loppuun vielä vähän uudempaa musiikkia Gweniltä. Mahtavaa lauantaita kaikille! <3


Iskeekö Gwen Stefani -paletti? Pidätkö Gwenistä ja No Doubtista ylipäätään?

8 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Munkin mielestä tämä oli tosi onnistunut :)

      Poista
  2. Mä tilasin myös tuon paletin verkkokaupasta kun täällä päin ei Sokoksella ole Urban Decay-pistettä. Ei mun pitänyt sitä eka ostaa mutta noh, paletin sävyt vain on sellaiset joita tulee varmasti käytettyä kun siinä on niin paljon neutraaleja sävyjä (eli parhaita) ja kai sitä nyt voi itselleen sen joululahjankin hankkia, kun palettikin tuli sopivasti myyntiin juuri veronpalautusten aikoihin... :D
    Danger on kyllä sellainen sävy jolle en itse ihan heti keksi varmaan käyttöä, kun sininen ei ihan kuulu omiin lemppareihin silmämeikeissä. Mutta eihän sitä koskaan tiedä ennen kuin kokeilee!

    Mulla oli Gwen Stefanin Love Angel Music Baby-cd, ostin sen heti silloin yläasteaikoina kuukausirahoillani kun se tuli myyntiin. :D Se oli myös niitä harvoja levyjä jota pystyi huudattamaan täysillä huoneessa ilman että vanhemmat alkoivat kettuilemaan, sillä kyseessä oli kuitenkin No Doubtin laulaja! ;D Etenkin Coolia tuli huudateettua aika paljon ja vieläkin osaan ainakin suurimman osan sanoista kun kuulen biisin lähtevän soimaan. :D

    Pidähän hauskaa pikkujouluissa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasinkin, että paletti oli jo myyty loppuun Sokoksen verkkokaupasta! Tuo on kyllä todella käytännöllinen paletti. Vaikka Gweniä ihailenkin, niin en silti olisi lähtenyt ostamaan Vice -palettien kaltaista väriläiskäpalettia. Toisaalta sellainen ei olisi ollut Gwenin näköinenkään. Sininen on kyllä tosi haastava väri silmämeikissä, kuten itselleni monet muutkin räikeät värit.

      No Doubt on kyllä ihan huikea bändi ja on matavaa, että Gwen on pystynyt bändin jälkeen luomaan hyvän soolouran. Oma lempibiisini No Doubtilta on ehdottomasti Hey Baby, mutta Gwenin omasta tuotannosta en osaa nimetä yhtä lempparia. Ihan uusi Used to Love you on tosi kaunis ja koskettava kappale <3 Mutta niin moni Gwenin biisi on hyvä! :)

      Kiitos, kyllähän mulla hauskaa olikin! :)

      Poista
  3. Täähän on kivan oloinen paletti ja ihanan juhlavan meikinkin oot loihtinut! :) Kiitos kun muistutit myös tuon biisin olemassaolosta ;) Nim. Vasta 5 kertaa tänä iltana kuunnellut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tämä on ihan huikea paletti! :)
      Baby Don't Lie on ihan huikea biisi! :D

      Poista
  4. Mä ihastelin tota Sokoksen sivuilla, mutta niitä ei siellä valitettavasti enää ollut :/ Sävyt on tossa aivan upeita ja toi on varmasti ihan valtavan monikäyttöinen luomiväripaletti! Oi miten upea toi sun meikki! Oot kyllä ihan valtavan kaunis ♥

    Gwen Stefania sekä No Doubtia on myös tullut kuunneltua melkoisen paljon! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, paletti taidettiin myydä nopeasti loppuun verkkokaupasta :( Feel Uniquella tuota vielä näyttäisi olevan varastossa :) Paletti on kyllä ihan älyttömän upea. Kiitos paljon <3

      Poista

Kiitos!