18. kesäkuuta 2016

Loppuneita meikkejä ja kynsijuttuja | Video



Tässä tuli loppuneita meikkejä, meikkivälineitä ja kynsijuttuja videon muodossa :)

Videolla mainitut tuotteet:

Essien kynsilakat Limoscene & Sugar Daddy
Oriflame mintunvihreä kynsilakka
Kynsiviilat
The Body Shop kynsikuutio
Cailap By Mariela Sarkima pari sivellintä
We Care Icon Ripsikampa
(Real Techniques Ripsikampa)
Ibero ripsentaivuttimet
Elfin meikkien mukana tulleita siveltimiä
Beautyblender
NYX Dark Circle Concealer
Urban Decay Naked Skin Conclealer
Lumene Touch of Radiance Valokynä
Lily Lolo Flawless Matte Finishing Powder
Lumene Blueberry kulmakynä
Lumene Blueberry kulmavaha
Elf Eyelid Primerit
Physicians formula Organic Wear Jumbo Wear & Fakeout ripsarit
Ardell Brush On Lash Adhesive
Kiss irtoripset: Jatzy, i-Evny Juicy Volume 02, i-Envy Au Naturale 02
Ardell 105 ripset
Elf irtoripsisetti
Oriflame Tender Care huulihoito
Yves Rocher sävytetty huulivoide
Urban Decay De-Slick Makeup Setting Spray
Mirame kynsilakanpoistoaine

Löytyikö tuttuja tuotteita? :)

6 kommenttia:

  1. Tykkään sun videoista jo senkin takia, että puhut selkeästi ja sujuvasti. Lisäksi videosi ovat informatiivisia ja arvostelut yms. hyvin perusteltuja. Btw, meikkisi tällä videolla on kaunis ja heleä; pukee sua todella hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana kuulla! <3 Pyrinkin juuri siihen, että kerron tuotteesta mahdollisimman kattavasti ja olen sitten mitä mieltä tahansa, haluan perustella mielipiteeni. Itse en ainakaan lukijana/katsojana saa paljoa irti sellaisesta arvostelusta, että "Tämä vaan oli ihana" tai "Tämä vaan ei toiminut." Haluan kuulla, että miksi se oli ihana tai miksi se ei toiminut :)

      Poista
  2. Mulla jää myös luomiväripalettien vaahtomuoviapplikaattorit käyttämättä. Välillä ihan puistattaa ajatella, että joskus ihan oikeesti oon tehnyt silmämeikkini sellaisten kanssa :'D Onneksi en enää vuosiin ja nykyään löytyy ihan kunnon siveltimet sitä varten! Beautyblender on munkin mielestä vähän ylihinnoiteltu, vaikka tosi paljon noista tykkäänkin. Mulla on toi mun oma ollut käytössä jo yli sen suositellun 3 kk, mutta en mä tosta kolmen kuukauden välein 20 euroa maksaisi enkä myöskään usko, että toi mun omani ei olisi enää käyttökelpoinen :) Ja hyvä ettei tosta sunkaan sienestä paljastunut sisältä mitään inhottavaa :D

    Mä tilasin itelleni iHerbistä ton Elfin geelirajauksen ja ootan kyllä innolla, että pääsen testaamaan tota :) Multahan löytyy pari NYXin vastaavaa ja joo, aluksi kehuin molempia blogissa, mutta en mä niitä pahemmin oo enää käyttänyt. Jostain syystä ne tekee molemmat nykyään sitä, että jossain vaiheessa aika piankin levittämisen jälkeen ne suttaantuu alaluomelle tai tohon vesirajaan ja mua ärsyttää olla koko ajan vanupuikon kanssa putsaamassa sitä mustaa väriä pois.

    Kissin ripset kestää mullakin paljon paremmin käyttöä ja puhdistusta kuin Ardellin. Ardelliltä löytyy tosi hienoja ja upeita irtoripsiä, mutta jos ne kestää sen 2-3 käyttökertaa ja puhdistusta niin ei kiitos. Käytän mieluummin Kissin ripsiä, jotka mulla ainakin kestää todella monta käyttökertaa :)

    Näitä sun videoita on tosi kiva katsoa, kun kerrot niin kattavasti ja rehellisesti kaikista tuotteista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo eipä noilla applikaattoreilla kovinkaan kaunista jälkeä saa :D Tuo on mun mielestä vaan markkinointikikka, kun beautyblenderiä suositellaan vaihdettavaksi noin usein. Tietysti riski homehtumiseen on suurempi, jos laiminlyö huoltamisen. Kun sienen puhdistaa säännöllisesti ja antaa kuivata ilmavasti, se pysyy varmasti hyvänä pitkään :)

      Mulla tuo Elfin rajaus on pysynyt todella hyvin. Yllätyin oikein, että se ei suttaa yhtään. Aiemmin saman tyyppiset rajaukset ovat tehneet mustan viirun mun yläluomeen, mutta tuo on pitänyt todella hyvin :)

      Älä muuta sano noista ripsistä! Haluan kyllä testata Ardellin Demi Wispejä, mutta tuollaiset todella ohuet jäävät jatkossa ostamatta. Myös Eyeluren ripset ovat kestäneet mulla hyvin käyttöä :)

      Kiitos, kiva kuulla! Siihen pyrinkin :)

      Poista
  3. EI OO TOTTA! Niin randomia löytää vanha tuttu selailemalla blogeja. :D Viimeksi oon nähnyt sut varmaan Raumalla Meriristissä...

    Kiva, että sunkin kuulumisia löytyy täältä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän mahtavaa! Siitä alkaa pian olla 10 vuotta :D Munkin täytyy käydä kurkkaamassa sun blogia :)

      Poista

Kiitos!