13. kesäkuuta 2016

That Glow!

Esittelin Anastasia Beverly Hillsin Glow Kitin haalintavideolla jo melkein pari kuukautta sitten ja nyt tästä vihdoin olisi luvassa arvostelua. Olen testaillut kaikkia sävyjä ja paletti on ollut kovassa käytössä! Oma Glow Kitini on sävyä That Glow, jossa on ihanat lämpimät sävyt.




Anastasia Beverly Hills on yhdysvaltalainen high-end kosmetiikkamerkki, joka on erityisen tunnettu kulmatuotteistaan ja varjostuspaleteistaan. ABH:lta on tullut myös muuta kosmetiikkaa, kuten nestemäisiä huulipunia ja limited edition luomiväripaletteja (joista kuolaan parhaillaan Modern Renaissancea). Anastasia Beverly Hills on eläinkokeeton merkki ja heillä on paljon vegaanisia vaihtoja, esimerkiksi Glow Kit on vegaaninen.



Glow Kitin pakkaus on jämäkkää kiiltäväpintaista pahvia ja se sulkeutuu magneetilla. Peiliä ei Anastasian paleteissa ole, mikä ei periaattessaa haittaa, sillä mä en yleensä käytä palettien peilejä. Glow Kit sisältää neljä hyvän kokoista highlighteria, jotka saa paletista irroitettua. Yhden napin koko on 7,4 g, mikä on aika reilusti. Esimerkiksi theBalmin yksittäin myytävä upea Mary-Lou Manizer sisältää tuotetta 8,4 g, joten Glow Kitin kohdalla voidaan mielestäni puhua neljästä lähes täysikokoisesta highlighterista. Koostumus on hyvin levittyvää ja pigmenttistä. Sävyt ovat kauniin hohtavia, eikä niissä ole isoja glitterhiukkasia. Juuri tällaisista highlightereista tykkään, eikä mulla ole näistä mitään pahaa sanottavaa :)

Katsotaan vielä sävyjä vähän tarkemmin. Ylemmän kuvan swatch-kuva on otettu varjossa, alemman taas ilta-auringossa. Kaksi paletin ylintä sävyä ovat selkeästi erilaisia ja tuovat eloa palettiin. Kaksi alempaa shampanjaista sävyä muistuttavat toisiaan taas hyvin paljon, mutta pientä sävyeroa niissäkin on.

Sunburst on kirkas kultainen highlighter. Multa on puuttunut tällainen sävy kokoelmista kokonaan ja ehkä siksi Sunburst on noussut lempisävykseni paletista. Itselleni tämä ei ole mikään arkisävy, sillä vaalea kulta on melko näkyvä iholla. Mutta ai että kuinka ihana tämä onkaan iltameikissä, etenkin yhdistettynä kirkkaan punaiseen huulipunaan!

Golden Bronze on lämmin pronssinen highlighter ja se on selkeästi paletin muita sävyjä tummempi. Itselläni tämä on ollut vähten käytössä, sillä vaikka kuinka ruskettunut olisin, on tuo sävy vain liian tumma mulle. Kerran kokeilin Golden Bronzea poskiluulle ja en muuten kokeile toista kertaa, sen verran oudolta ja jopa likaiselta se näytti :D Sävy on kuitenkin ihana ja tämä käy mielestäni hyvin luomiväriksi ruskettuneelle iholle. Voisin myös kuvitella lisääväni tätä hyvin kevyesti aurinkopuuterin päälle, jos haluan oikein hehkua.

Bubbly on paletin toinen shampanjainen sävy, mutta tämä on vähän neutraalimpi. Tämä ei missään nimessä ole viileän sävyinen, mutta naapuri on vähän lämpimämpi. Siksi olenkin käyttänyt Bubblyä viileämmän sävyisten poskipunien kanssa. Bubbly on tummuudeltaan suunnilleen samaa luokkaa kuin oma ihoni, joka on nyt kevyesti päivettynyt.

Dripping In Gold on toinen shampanjanvärinen highlighter ja tämä on se lämpimämpi kahdesta. Siksi olenkin käyttänyt tätä enemmän lämpimien poskipunien kaverina. Dripping In Gold on myös aika lailla yhtä tumma kuin ihoni tällä hetkellä ja sen takia se on mielestäni "turvallinen" korostusväri myös muualle kasvoille, kuten amorinkaarelle tai nenään. Myös Bubbly käy tähän tarkoitukseen hyvin, mutta omalle keltapohjaiselle iholleni Dripping In Gold on ehkä vähän parempi. Nämä molemmat sävyt ovat ihan poskiluullakin mielestäni ihania arkisävyjä, sillä ne antavat pehmeän näköisen korostuksen.




Mä oikeasti rakastan tätä palettia! R-A-K-A-S-T-A-N! Mutta silti tässä tulee se ikuisuuskysymys: suosittelisinko tätä tuotetta ja kenelle? Onko tämä paletti must have hankinta? Vastaus on sama ikuinen riippuu. Jos rakastaa highlightereita ja on hyvän osan vuodesta edes vähän päivettynyt, tai jos oma ihon sävy ei ole kalmankalpea alkujaankaan, niin suosittelen ehdottomasti! Tälle tulee vasrmasti käyttöä. En kuitenkaan sanoisi, että paletti on täydellinen todella vaalealle iholle ja sellainenhan suomalaisilla usein on 2/3 vuodesta, joillain jopa ympäri vuoden. Vaaleankultainen Sunburst käy varmasti hyvin vaalealle iholle, mutta nuo shampanjatkin saattavat olla vähän liian tummia. Paletti on taattua ABH:n hyvää laatua ja kaikin puolin ihana, mutta kannattaa miettiä, olisiko näille sävyille oikeasti itsellä käyttöä. Lisäksi omasta mielestäni pärjää kyllä vaikka yhdellä itselle sopivan värisellä highlighterilla. Monesti highlighterit näyttävät kasvoilla aika samoilta, vaikka pannussa ne ovat selkeästi eriväriset. Ehkä tällainen kokonainen korostuspaletti on enemmän keräilijöiden juttu kuin käytännönläheisen "normimeikkaajan." Mutta itsehän en ilman tätä palettia enää haluaisi elää! ;D

Glow Kitiä saa 3 eri sävyssä, joista That Glowia ja selkeästi punasävyisempää Gleamia saa monista eurooppalaisista verkkokaupoista ja Suomesta myös Kicksistä. Omani tilasin Beauty Baysta noin 48 euron hintaan, mutta tällä hetkellä That Glow on loppunut sieltä. Suomessa ja pohjoismaisissa verkkokaupoissa hinta on vähän kalliimpi, esimerkiksi Kicksissä muistelisin hinnan olleen 60 euron paikkeilla. Anastasiaa voi tilata myös rapakon takaa. Merkin oma verkkokauppa toimittaa Suomeen, mutta kannattaa huomioida myös tullimaksut. Siellä paletin hinta on 40 $ ja valikoimasta löytyy myös uutuussävy Sun Dipped, joka on vielä vähän tätä palettia tummempi. 

*En hyödy linkeistä

Onko sinulla Anastasia Beverly Hillsin Glow Kitiä? Mikä on suosikkihighlighterisi, vai käytätkö highlighteria ollenkaan? :)

6 kommenttia:

  1. Mahtavaa kun teit tästä postauksen ja kerroit noin kattavasti tästä paletista :) Toisaalta nyt alkoi taas muakin himottaa toi paletti, tai lähinnä oikeastaan sävy Sunburst :D Se näyttää aivan upealta<3 Multahan tosiaan löytyy Gleam ja se on ollut todella kovassa käytössä mulla, ja nykyään highlighter kuuluu ihan mun arkimeikkiinkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäsit arvostelusta! Tämä on kyllä upea paletti ja uskon, että sopisi sulle hyvin. Ehkä Golden Bronze on liian tumma sulle kuten mullekin, mutta saisit varmasti käyttöä myös Bubblystä ja Dripping In Goldista ainakin kesäaikaan :) Gleam on kaunis paletti myös, mutta mulla ei ole tarvetta niin monelle punertavalle highlighterille. Highlighter on kyllä mullakin ihan päivittäisessä käytössä :)

      Poista
  2. Voin kuvitella sun meikkikuvien perusteella, että tuo paletti on sulle täydellinen. :) Mä olen aina niin kalpea, että mulle Glow Kit olisi liian tumma. Noita sävyjä ei taida saada yksitellen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitäpä juuri, todella kalpeille tämä saattaa olla liian tumma ainakin suuren osan vuodesta :/ Näitä ei yksitellen saa tietääkseni ainakaan vielä, mutta ABH:lla on kyllä myös yksittäin myytäviä highlightereita :)

      Poista
  3. Oi että, tää on kyllä niin kaunis! Swatchailin tätä Kicksissä, mistä se oli (onneksi) myyty loppuun :D Jäin silti miettimään, josko netistä tän vielä laittaisin tilaukseen..

    VastaaPoista

Kiitos!