14. lokakuuta 2016

Huonekierros videolla

Nyt olisi vihdoin ja viimein luvassa videolla kierros mun meikkihuoneessa/ meidän tietokonehuoneessa :)


Missä ja miten sinä säilytät meikkejäsi? :)

6 kommenttia:

  1. Mä oon niin kateellinen, että sulla on oma huone meikeille :D ♥ Mun tekis mieli hankkia kolmio ihan vaan sen takia, että saisin yhteen huoneeseen just meikeille ja tietokoneelle. Mä haluaisin, että makkarissa on mahdollisimman vähän tavaraa sen sängyn lisäksi ja nyt tää on ihan piukassa tavaraa ja huonekaluja.

    Tosi hyvältä näyttää toi huone ja ihanasti sulta löytyy tota kosmetiikkaa<3 Mä haluaisin myös meikkipöydän ikkunan eteen, että voisin meikata luonnonvalossa edes osan vuodesta, mutta tällä hetkellä sekään ei oo mahdollista :D Keinovalolla siis mennään. Toi sun peili näyttää tosi hyvältä! Onko noi lamput vaihdettavissa tohon?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tää kyllä aika luksusta :D <3 Kolmio on kätevä ja ylimääräiseen huoneeseen voi myös majoittaa mahdollisia vieraita :) Samaa mieltä makuuhuoneesta! Mun mielestä meidänkin makuuhuone oli kauhean rauhaton silloin, kun mun meikit vielä olivat siellä. Nyt makkari on ihan nukkumista varten ja hyvä niin!

      Kiitos, mäkin olen tosi tyytyväinen tähän huoneeseen ja meikkikokoelmakin alkaa olla ihan riittävän suuri itselleni :D Mun oli ihan pakko saada meikkipöytä ikkunan eteen. Kun mulla oli makuuhuoneessa meikkipöytä, oli ikkuna sen vieressä ja päivänvaloa tuli suoraan vain toiselle puolelle kasvoja. Se oli oikeasti aika häiritsevääkin esimerkiksi varjostuksia tehdessä, piti aina kääntää naama ikkunaan päin :D Tuo peili on kyllä todella ihana! Omani on tosiaan Chloe-mallia makeupmirror.com -sivuilta ja siellä on myös muita värivaihtoehtoja. Lamput ovat vaihdettavia, peilin mukana tuli nuo peiliin laitettavat lamput ja vielä kolme vaihtolamppua :)

      Poista
  2. Tämä oli kiva video, koska on aina mukava kurkata kameran taakse. Mulla on kaikki meikit ja kosmetiikka vähän ympäri asuntoa. Eteisen kaapeissa, kylppärissä ja pöydän laatikoissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäsit videosta! Sun meikkisäilytys kuulostaa vähän samalta, kuin mun vaatesäilytys, sillä mun vaatteita löytyy aina milloin mistäkin :D

      Poista
  3. Kiva meikkihuone sulla! :) Huomasin, että sulla on Matte Trimony-paletti. Mitä olet tykännyt siitä? Me asutaan pienessä kolmiossa ja se kolmas huone on sellainen sekalainen tietokone/tv/kuntopyörä-huone. Tästä saisi periaatteessa meikkihuoneen, mutta toi hemmetin kuntopyörä vie niin paljon tilaa, eikä sitä voi laittaa olkkariinkaan. Tällä hetkellä mun meikit ovat makuuhuoneessa, jossa mulla on sellainen vanhan ajan meikkipöytä (äidiltä saatu) ja Alex-laatikosto. Kohta tarviisin meikeille lisätilaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mäkin tykkään tästä! :) Arvaa mitä? Käytin sitä ekan kerran vasta tänään :D Mun tuli lokakuussa käytettyä lähinnä Elfin mattapalettia Elf-viikkoa varten, joten tuon testaaminen siirtyi aika paljon eteenpäin. Mutta ensimmäisen kokeilun perusteella olen todella vakuuttunut. Sävymaailma on ihana, sävyt ovat pigmmenttisiä, mutta ne eivät varise juuri lainkaan :) No kuntopyörä on varmasti aika tilaa vievä kapistus. Meilläkin kierii kotona sellainen jumppapallo, yllättävän paljon sekin vie tilaa ja on muuten aina edessä :D Vanhanaikainen meikkipöytä kuulostaa ihanalta! :)

      Poista

Kiitos!