16. lokakuuta 2016

Tukholman ostokset

Oon puhunut blogissani jo jonkin aikaa hääpäivän matkastamme Tukholmaan ja erityisesti siitä, että aion ostaa sieltä paljon kosmetiikkaa. Tässä nämä ostokset nyt sitten tulevat videolla. Nyt oon ostolakossa, eli vähään aikaan ei ole ostosvideoita luvassa :)


6 kommenttia:

  1. Aivan ihanat ostokset. :) Deep Throat on mun ostoslistalla, jos joskus taas pääsen Sephoraan (tai jonnekin muualle missä Narsia myydään). Mä yritän olla ostolakossa, mutta mun olis pakko saada muutama tummempi huulipuna syksyksi ja talveksi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Narsilla olisi myös joitain muita kauniita poskipunasävyjä, mutta ajattelin Deep Throatin olevan sopivan turvallinen, mutta kuitenkin kaunis sävy ensimmäiseksi poskipunakseni merkiltä :) Mä en kyllä nyt ostele yhtään mitään meikkejä kuukauteen :D

      Poista
  2. Kiva video ja mukava blogi sulla muutenkin! :) Itsekin olin juuri Tukholmassa ja Sephorassakin oli pakko käydä hypistelemässä tuotteita. Mulle matkaan lähti kanssa Narsilta pari tuotetta; paletti, jossa on samassa poskipuna ja aurinkopuuteri nimenomaan noissa kulttisävyissä laguna ja orgasm :D sekä radiant creamy concealer. Oon samaa mieltä tuossa että markettimeikkejä löytyy myös tosi hyviä, mutta joihinkin high end -tuotteisiin on kyllä kiva panostaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Mäkin olen Narsilta muuten tuollaista palettia katsellut jossain verkkokaupassa. Tuollainen olisi todella kätevä varsinkin, jos haluaa tutustua merkkiin :) Radiant Creamy Concealerista olen kuullut ja nähnyt arvosteluja sekä puolesta että vastaan. Itse pelkään, että se saattaisi mennä mun silmänalusten juonteisiin. Se ei kuitenkaan selviä kuin testaamalla, joten voipi olla, että kokeilen kyseistä peiteainetta jossain kohtaa. Niimpä, molempi parempi! Multa löytyy holy grail tuotteita niin markettimeikeistä kuin selektiivisen kosmetiikan puolelta :)

      Poista
  3. Sainhan mä vihdoin ja viimein katsottua tän sun videon! Tätä ostosvideota on kyllä odotettukin ja ai että miten ihania ostoksia<3 Noi ABH:n nestemäiset huulipunat on aivan upeita, haluaisin noita itsellenikin :D Noi NARSin jutut kelpaisi kieltämättä myöskin<3 Tsemppiä ostolakkoon! Samassa veneessä ollaan ton suhteen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon kieltämättä aika tyytyväinen tähän saaliseen :D <3 Tuo Sad Girl on ainakin tajuttoman upea sävy ja oli tuossa punassa myös muita upeita sävyjä, mutta mä käytän tosiaan mieluiten yleensä tavallista huulipunaa. Tsemppiä sullekin ostolakkoon! :)

      Poista

Kiitos!