24. helmikuuta 2017

Ihonhoitohaalinta

Julkaisin eilen Youtube-kanavallani videon, minkä melkein unohdin julkaista blogissa kokonaan. Tässä se nyt kuitenkin tulee :D


8 kommenttia:

  1. En tiiä kannattaako jatkossa esitellä sitä melatoniinia. Suomessa 3mg kun vaatii sen reseptin ja reseptilääkkeen tilaaminen Suomeen ilman reseptiä on käsittääkseni laitonta :D Eta-alueen ulkopuolelta reseptilääkkeen tilaaminen on kokonaan kiellettyä. Hassultahan se tuntuu kun muualla myydään buranankorviketta kilon purkeissa. Muuten tosi kivoja juttuja, etenkin toi TBS vadelmasuihkugeeli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, mä en itseasiassa tiennyt tuota ollenkaan, kiitos infosta! Osaatko sanoa, että onko 1 mg:n tilaaminen laillista? Niitäkin meinaan tuolla merkillä oli.

      Poista
    2. Eta-alueelta vissiin saa tilata mutta sen ulkopuolelta on laitonta jo vastaanottaminen. Ite en uskaltais tilata mitään ja harvoin ulkomaan reissuilla ite ostankaan. Viimeks kun ostin matkapahoinvointilääkettä Espanjassa ja rupesin selvittää myöhemmin mitä ostin, niin Suomessa ei enää käytetä ees kyseistä lääkettä ja joku syy siihen on. Ravintolisien suhteen oon aika nipo ja ostan vaan suomalaista ja sitäkin vähän, koska osasta on aiheutunu aika pahojakin maksa- ym. vaurioita. IHerb nyt tuskin mitään myrkkyjä myy, mutta nettitilauksissa on aina parempi tarkistaa.

      Poista
    3. Okei, kiitos infosta. Ei varmaan auta sitten muu kuin mennä lääkärille sen melatoniinin takia, niin älyttömältä kuin se tuntuukin... 1 mg melatoniinit ovat sen verran hintavia kaupoissa, ettei kyllä huvita maksaa niistä :D

      Poista
  2. Mulla on Flow:n sheivaussaippua ja oon tykännyt. Olenkin tosin käyttänyt sitä vaan säärille ja kainaloille, joten toimivuudesta muilla alueilla ei ole kokemusta (ilmeisesti ei sovi ihan joka paikkaan). Käyttäisin enemmänkin palamaisessa muodossa olevia tuotteita, jos "säilytys" ei olisi hankalaa. Jos niitä pitää esim. suihkukorissa, joka ei edes ole suihkun alla, niin silti sitä vettä roiskuu toisinaan sen verran, että tuotteen säilytysalustaan/saippuakuppiin pääsee vettä. Itse kun tykkään, että suihkussa tarvittavat tuotteet löytyvät käden ulottuvilta eikä niitä tarvitse kiikutella suihkuun ja takaisin jonnekin muualle säilytykseen.

    Japanese Cherry Blossom on mun suosikkeja TBS:lta. Tuossa uudistuneessa pullossa en ole tuoksua omistanut eli siitä on jokunen vuosi, kun on ollut käytössä...

    Alba Botanican kroppavoide vaikuttaisi oikein kivalta kesäkäyttöön ja Andalou Naturalsin ruusuvaahtoputsaria on pakko jossain vaiheessa tilata! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään tuon tuoksusta, mutta mulla tuo todella aiheutti ärsytystä. Jotenkin kummastuttaa, kun pakkauksessa lukee hellävarainen :D Ja tosiaan mä en uskaltaisi kasvoja sheivailla noin voimaakkasti hajustetulla tuotteella, ihoni ärtyisi aivan varmasti. Mutta silti tuo on parranajoon tarkoitettu. Joo, mutta kyllä mä haluaisin löytää sellaisen tuotteen, joka sopii ihan kaikkialle. Nyt tilasin Albalta sheivausvaahtoa, toivottavasti se toimii :) Mäkin tykkäisin palasaippuoista, mutta jotenkin niiden käyttö tuntuu hankalalta. Ne ovat liukkaita ja lentävät helposti ympäri kylppäriä :D

      Mäkin ihastuin tuohon tuoksuun, vaikka yleensä vähän voimakkaimmista tuoksuista tykkäänkin :)

      Tuo Alban voide on itseasiassa sen verran kosteuttavaa, että itselle se olisi varmaan kesällä liikaa. Mutta Andaloun Body Lotion on niin ihanan juokseva ja kevyttä, että itse ajattelin käyttää kesällä sellaisia :)

      Poista
  3. Paras kuivashampoo on Lushin No Drought. Siinä on ihanan raikas sitruksinen tuoksu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Mä en ole koskaan testannut Lushilta mitään, mutta heti kun pääsen heidän liikeeessä kämään, ostan muutamia juttuja testiin :)

      Poista

Kiitos!