8. elokuuta 2017

ColourPop Nectar Collection - Eyeshadow Palette & Blush / Highlight Duo


Kesä alkaa pikkuhiljaa olla takana päin ja ainakin kelien puolesta nyt on ollut oikein syksyistä (mikä on ihanaa, koska meikin ja pukeutumisen kannalta syksy on mun ehdoton lempivuodenaika!), mutta mä ajatelin silti loppukesän kunniaksi tehdä arvostelun parista ColourPopin viime kevään uutuudesta. ColourPop julkaisi keväällä kolme kokoelmaa: Nectar, Pink ja Sand. Jokainen sarja sisältää luomiväripaletin, poskipuna-/highlighterduon sekä kasan huulituotteita. Itse tilasin persikkaisesta Nectar-sarjasta luomiväripaletin ja kasvoduon.


Ihan aluksi haluan vähän puhua näiden tuotteiden pakkauksista. En meinaan tykkää näiden pakkauksista sitten alkuunkaan. Pakkaukset näyttävät kyllä hienoilta, mutta ovat mielestäni todella epäkäytännölliset. Kumpikin tuote on pakattu paksuun laadukkaan oloiseen pahvipakkaukseen, joissa on valkoinen pinta ja koristekuviointia. Pakkauksen pinta on kuitenkin jotenkin erikoisen tuntuinen ja siihen jää kaikki lika, enkä itse onnistunut saamaan suttuja ollenkaan pois. Toinen valittamisen aihe on näiden pakkausten koko. Itse arvostan sitä, että meikkituote pakataan mahdollisimman kompaktisti, mutta näissä pakkaus on mielestäni älyttömän kokoinen tuotemäärään nähden, etenkin luomiväripaletin kohdalla. Kasvoduossa on kuitenkin iso peili, mistä tulee plussaa.
 
Blow Me Away, Pressed Powder Shadow Palette, $ 18
 

Luomiväripaletti sisältää neljä erikseenkin myytävää painettua luomivärinappia. Paletin värimaailma on lämmin ja kirkkaan persikkainen. Tästä paletista löytyy seuraavat sävyt (kuvaus käännös ColourPopin sivuilta):

Take a Break: Duochrome persikka, taittaa kultaan
Issues: Matta pastellipersikka
Centerfold: Matta kirkas koralli
Slim Fit: Matta korallinen kirkas punainen

Take a Break on mielestäni nätti sävy ja sopii liikkuvalle luomelle, mutta erityistä duochrome-efektiä en itse siinä näe. Ennemmin kuvailisin tätä helmiäissävyksi. Olen käyttänyt parempiakin shimmersävyjä, tässä ei ole mitään uuttaa tai ihmeellistä. Mattasävyt sen sijaan ovat todella hyviä! Ne ovat superpigmenttisiä ja helposti häivyttyviä, eivätkä varise mulla ollenkaan. Laadun perusteella voisin ehdottomasti ostaa lisää ColourPopin luomivärinappeja.

Vaikka paletti on mielestäni laadukas, ei sen sävymaailma oikein kolahda muhun, ainakaan pelkästään. Joka kerta tehdessäni meikin vain tätä palettia käyttäen, mulla on ollut todella epämukava olo luomivärini kanssa. Kun mä teen luomiväriä, haluan syventää mun katsetta, mutta nämä ovat niin kirkkaita sävyjä, että ne saavat mut näyttämään vain oudolta. Mun täytyy ottaa sävyt pois tästä paletista ja laittaa Z-palettiin. Ehkä kirkkaammatkin sävyt voisivat toimia mulla paremmin yhdistettynä vaikka ruskean sävyihin.

The Knockout, Pressed Powder Face Duo, $ 16


Tähän mennessä en ole ollut mitenkään liian positiivinen tässä arvostelussa, mutta nyt muuttuu ääni kellossa. Pidän meinaan tästä kasvoduosta todella paljon! ColourPopin kasvoduot sisältävät joko aurinkopuuterin tai poskipunan sekä highlighterin. The Knockout duossa on poskipuna ja highlighter.

Excuse my French: Poskipuna, matta pehmeä persikka
Like to Watch: Helmiäinen highlighter, persikkainen duochrome kultaisella vivahteella.

Omasta mielestäni ColourPopin kuvaus poskipunasta on mennyt vähän penkin alle, koska itselleni ainakin tulee pehmeästä persikasta mieleen hennompi ja vaaleampi sävy. Itse kuvailisin tätä poskipunaa ennemmin murretuksi aprikoosiksi, sillä se on melko tumma, eikä lainkaan pastellinen. Tämä on mielestäni aivan täydellinen poskipuna hieman ruskettuneelle iholle! Poskipuna on kermaista ja pigmenttistä, laadussa ei ole valittamista. Highlighter on kaunis helmiäishohtoinen highlighter ja mielestäni ColourPopin oma kuvaus osui tässä nappiin. Persikkaisista highlightereista tämä ei ole suosikkini, koska sävy on melko keltainen (ainakin verrattuna omaan lemppariini - Beccan Champagne Popiin, joka tosin ei valitettavasti ole vegaaninen). Ihan käyttökelpoinen ja kaunis tämä kuitenkin on ja näyttää kasvoilla kauniin hohtavalta, ei ollenkaan halvalta ja glitteriseltä.


Ylemmässä kuvassa on swatchit ensin luomiväripaletista ja sitten kasvoduosta. Kuten kuvasta näkyy, on luomiväripaletin sävymaailma kirkkaampi ja kasvoduon murretumpi. Alla vielä meikki näitä tuotteita käyttäen. Täytyy muuten sanoa, etten itse ollut alkuunkaan tyytyväinen silmämeikkiin, vaika työkaverilta kehut silmämeikistä sainkin.


Kuten näkyy, kirkas koralli näyttää aivan naurettavalta ja vain korostaa luomieni raskautta. Alemmassa kuvassa silmät kiinni meikki näyttää ihan kivalta, mutta raskaiden luomien kanssa se todellisuus on vaan joskus toinen silmät auki. Poskipuna ja highlighter puolestaan näyttävät mielestäni todella näteiltä, mutta toisaalta ne eivät mielestäni sovi yhteen luomivärin kanssa. Aika erikoista, kun kuitenkin on saman kokoelman tuotteista kysymys...


Näistä tuotteista molemmat ovat vegaanisia. Kaikki ColourPopin tuotteet eivät kuitenkaan ole ja eritysesti luomivärinapeissa on paljon epävegaanisia sävyjä. Epävegaaniset tuotteet pystyy tarkistamaan täältä. ColourPopia pystyy tilaamaan heidän omilta sivuiltaan ja postikulut ovat kansainvälisessä toimituksessa ilmaiset yli 50 dollarin tilauksissa. Tuon hintaisessa tilauksessa pitää tietysti maksaa alvit.

Oletko itse tutustunut ColourPopin uutuuksiin? :)

8 kommenttia:

  1. Kasvoduo näyttää tosi nätiltä!

    VastaaPoista
  2. Ihana tuo duo! Yllättävän kivan sävyinen tuo poskipunakin poskilla, vaikka näyttää tuossa paletissa tummemmalta :) Syksy on mullekin lempiaikaa pukeutumisen ja meikkisävyjen osalta (ja tuoksujen!), mutta tuntuu ihan siltä, kun kesä olisi jäänyt tänä vuonna kokonaan väliin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika tumma tuo poskipuna onkin, joten lisäsin sitä kevyellä kädellä poskille :) Mulla on sama fiilis! Kesä on taas ollut niin kylmä, että en ole saanut kunnon kesäfiilistä ollenkaan...

      Poista
  3. Mä en oo päässyt näitä uutuuksia itse testaamaan, mutta muutamista blogeista on tullut luettua näistä. Kiva kun säkin teit näistä arvostelun! Noi luomivärit on mun mielestä upeita ja just mun tyylisiä, kun tykkään tollaista sävyistä :) Poskipunan sävykuvaus on munkin mielestä tosi hassu, mä en saa tosta persikkaista mitenkään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun sävyjä nuo eivät taas ole ollenkaan, mutta laadussa ei ole valittamista! :) Joo, joskus brändien sävykuvaukset menevät kyllä pahasti pieleen, kuten tämän poskipunan kohdalla :D

      Poista
  4. Mulla on tuo kasvoduo. Jostain syystä en ole siitä kauheasti välittänyt, ehkä juuri siksi kun highlighter on minulle vähän liian tumma ja persikkaisia poskipunia on hyviä muitakin :) Aion kuitenkin antaa tälle duolle vielä mahdollisuuden.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo duo on kyllä aika tumma, joten tuskin itsekään pidän siitä kuin ruskettuneena :)

      Poista

Kiitos!