27. elokuuta 2015

e.l.f. luomivärin pohjustajat

Mulla on ollut käytössä jo jonkin aikaa Lumenen luomivärinpohjustaja, mutta se kuivattaa luomiani niin paljon, etten voi käytää sitä enää. Youtubessa monet vloggarit ovat kehuneet edullisia elfin luomivärinpohjustajia, joten päätin antaa niille mahdollisuuden. Olen hiljattain hankkinut Essentials sarjan Eyelid Primerin sävyissä Sheer ja Champagne sekä Studio sarjan Eye Primer & Liner Sealerin.

Elf Essentials Eyelid Primer on koostumukseltaan voidemainen luomivärinpohjustaja. Hintaa tällä on Elfin omilla sivuilla 2 $, iHerbistä saa tilattua suunnilleen samaan hintaan. Pohjustaja on siis edullinen, mutta toisaalta tässä on itse tuotetta vain vähän (informaatio vaihtelee sivuston mukaan, elfin oma sivu sanoo 0,11 oz = 3,25 ml). Itseltäni löytyy vaalea mattasävy Sheer sekä hohtava ja kimalteleva Champange. Lisäksi saatavilla on helmiäisvalkoinen Pearl ja kullanhohtoinen Golden. Itse käytän Sheeriä nykyisin päivittäisessä meikissä, mutta Champange on liian kimalteleva omaan makuuni.

Elf Studio Eye Primer & Liner Sealer on mielenkiintoinen tuote. Se sisältää puikkomaisen luomivärinpohjustajan sekä nesteen, jolla voi tehdä luomiväristä rajausväriä. Hintaa tällä on elfin sivuilla 3 $. Primeri on ehkä vähän kovaa omaan makuuni, sillä pidän voidemaisesta pohjustajasta enemmän. Liner Sealeria olen silloin tällöin käyttänyt rajauksen tekoon, etenkin ennen kuin tilasin ruskean eyelinerin. Tämä jättää kuitenkin kovan pinnan luomiväriin, jonka takia olen käyttänyt tätä vain halvempien luomivärien kanssa sekä Meet Matt(e) -paletin, jossa on todella isot värit. Liner Sealer suositellaan pestäväksi joka käyttökerran jälkeen, mutta kuten näkyy, en ole sitä jaksanut tehdä.


 Eyelid Primer Sheer & Champagne, Studio Primer

Luomivärin pysyvyys on hyvä kaikkien näiden pohjustajien kanssa. Omat luomeni ovat ölyistä sorttia ja ilman pohjustajaa luomiin on jäänyt viirut jo ennen muun meikin loppuun saamista. Näiden kaikkien kanssa luomiväri pysyy kauniisti paikoillaan koko päivän.Nämä pohjustajat saavat myös luomivärin näkymään paremmin. Alla olevassa kuvassa on samalla luomivärillä sävyt kaikkien pohjustajien päällä. Myös Liner Sealerilla on tehty tuolla samalla värillä rajaus.


 Vasemmalta oikealle: ilman pohjustajaa, Sheer, Champagne, Studio Primer & Liner Sealer

Voin kyllä suositella sekä Eyelid Primeria että Eye Primer & Liner Sealeria, jos haluaa hinta-laatusuhteeltaan hyvän pohjustajan. Liner Sealer on myös hauska tuote, jos haluaa tehdä luomiväreistä rajausväriä. Omasta kokemuksestani nämä ovat parempia kuin aiemmin mainitsemani Lumenen luomivärinpohjustaja ja nämä ovat kaikki yhteensäkin kyseistä tuotetta halvempia. Itselläni Lumenen pohjustaja ei pidä luomiväriä paikoillaan ja lisäksi se kuivattaa luomiani. Tämä on kuitenkin vain oma kokemukseni, Lumenen pohjustaja voi toimia jollakin muulla!

Vaikka elfin luomivärinpohjustajista pidän, en usko että ostan niitä enää uudelleen. Haluan meinaan vähän luksusta meikkiin. Seuraavaksi aion kokeilla Urban Decayn ja Too Facedin luomivärinpohjustajia.

Mikä on sinun suosikki luomivärinpohjustajista? Haluatko itse panostaa arvokkaampaan pohjustajaan, vai saako edullisesti tarpeeksi hyvää? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!