19. syyskuuta 2015

Meet Matt(e) - Juhlalookit

Olen vihdoin saanut tehtyä lupaamani juhlalookit theBalmin Meet Matt(e) paletista. Klläpäs näissä kesti, eikä näidenkään kuvaamiset ihan putkeen menneet. En halua kuitenkaan enää viivästyttää tätä postausta, vaan tässä nämä tulevat :)Classic Red Lips

Olen sanonut sen monta kertaa, sanon sen taas ja tulen sanomaan sen lukuisia kertoja jatkossakin. Punaiset huulet on mun juttu. Jos joutuisin elämään loppuelämän yhdellä huulipunalla, olisi se punainen (ei tosin sama kuin tässä meikissä käyttämäni). Tein tämän meikin ihan ravintolaillalliselle, mistään juhlasta ei siis varsinaisesti ollut kysymys. Aiemmin olen tehnyt silmämeikin hyvin vaalealla punahuulten kanssa. Nyt tein huulille kaveriksi kuitenkin lämpimän ruskean silmämeikin. Silmämeikin on kuitenkin vain tarkoitus korostaa huulia tässä, eikä viedä niiltä huomiota.

Liikkuvalla luomella on keltaista Matt Lombardia. Luomivaossa on tummanruskeaa Matt Woodsia, jota häivyttelin vaaleanruskealla Matt Rosenilla. Sisänurkassa ja kulmaluulla on valkoista Matt Malloyta. Silmiin tein mustan kissarajauksen ja laitoin Ardellin ripset nro. 110. Ei edes näytä siltä, että mulla olisi irtoripset. Pelkällä Too Facedin Better Than Sex ripsivärillä saa halutessaan näyttävämmän lopputuloksen.

Poskipunaa lisäsin hyvin kevyesti, sillä sekä silmissä että huulissa on jo hyvin väriä. Huulilla on lämpimän punainen huulipunakiilto Goshilta. En pidä tuosta punasta, sillä sen pysyvyys on todella huono. En oleta huulipunan tai -kiillon pysyvän muuttumattomana esimerkiksi ruokailun ajan, mutta kyllä se puna voisi edes veden juomisen kestää. Hiuksia en jaksanut laittaa mitenkään ihmeellisesti, ja tässä ne ovat kyllä hopeashampoopesun tarpeessa.Smoky Plum Eyes


Nyt ollaan todella kaukana mun mukavuusalueilta. Yleensä naisille sopii hyvin tummat silmät ja vaaleat huulet, mutta mä näytän mielestäni ihan... teiniltä. Ehkä se on vain sitä, etten ole tottunut tällaiseen meikkiin. Mielummin huulet on ollut mulla se meikin keskipiste ja silmämeikki on vain korostanut huulia, kuten tämän postauksen ekassa lookissa. En mielestäni näytä ollenkaan itseltäni, mutta uusia juttuja on aina kiva kokeilla. Toisaalta tykkäisin tehdä smoky eyes -meikin mielummin hohtavilla kuin mattaväreillä. Näytän myös kalpeammalta mitä todellisuudessa. Ollaan muuten tässä venetsialaisia viettämässä. Sain kummitädiltäni lahjakortin Tarjanteen risteilylle, joka oli mukava kokemus :)

Tässä silmämeikissä on käytetty luumunharmaata Matt Hungia koko liikkuvalla luomella ja alaluomella. Luomivaossa on lämpimän ruskeaa Matt Garciaa, jota on häivytetty ylöspäin lohenpunaisen Matt Singhin kanssa. Kulmaluulla ja sisänurkassa on valkoista Matt Malloyta. Silmien rajaus ja irtoripsien laittaminen eivät ihan täydellisesti onnistuneet. Kun olin saanut ne laitettua, oli jo sen verran kiire, etten ehtinyt tekemään dramaattisia muutoksia. Ripset ovat Ardellin ripset nro. 136, jotka sentään näkyvät toisin kuin 110. Näistä ripsistä pidän kovasti.

Poskipunaa lisäsin taas vain kevyesti. Huulille laitoin vaalean nudepunan, NYX:in Butter Lipstick sävyssä Snow Cup. Olen alkanut pitää kyseisestä punasta, mutta tässä huulet ovat ehkä turhan vaaleat. Päähän laitoin H&M:n villakangashatun, jota kehuinkin elokuun topeissa.Dramatic Red Lips

Tämä meikki on eilisillalta, kun menimme mieheni synttäreiden kunniaksi ravintolaan syömään. Kuvia ei valitettavasti ole kuin tämä yksi. Nyt on jo ihan pimeää illalla kahdeksan aikaan, kun mun juhlameikit yleensä ovat valmiita. Kuvaamista ei voi tehdä luonnonvalossa ja itse inhoan salamaa. Olisin kyllä voinut eilen napsasta pari kuvaa sillä salamallakin, koska mulla ei ole tästä lookista ainuttakaan selvää lähikuvaa. Näillä mennään kuitenkin nyt.

Tein siis tummanharmaan silmämeikin ja sen kaveriksi punaiset kiiltävät huulet. Käytin lookissa sinertävän harmaata Matt Johnsonia varjostukseen ja silmän ulkonurkkaan. Onneksi tuo ei näytä luomilla yhtä siniseltä kuin paletissa. Laitoin harmaata Matt Abdullia liikkuvalle luomelle ja varjostuksen häivyttelyyn, lohenpunaista Matt Singhnia häivyttelyyn ja valkoista Matt Malloyta silmän sisänurkkaan sekä kulmaluulle. Lisäksi tein mustan paksun kissarajauksen, laitoin irtoripset ja tein ensimmäistä kertaa vuosiin jopa vesirajaukset mustalla. Olen itse oikein tyytyväinen silmämaikkiin. Harmi, ettei siitä tullut parempia kuvia.

Huulikiilto on Guerlainin alennuksesta ostamani kylmänpunainen vahvapignemttinen huulikiilto (sävy näyttää keltaisen valaistuksen vuoksi todellisuutta lämpimämmältä). Pidän tuon huulikiillon sävystä, mutta se pysyy todella huonosti ja tahraa helposti. Luulisi jo tuon hintaluokan huulikiillon edes joten kuten pysyvän... En tietenkään oleta huulikiillon pysyvän yhtä hyvin kuin huulipunan, mutta jos noin tumma huulikiilto leviää, niin on se aika pahan näköistä. Jaksoin jopa laittaa hiuksia vähän normaalia enemmän tähän lookkiin :D

----------

Sellaisia juhlalookkeja Meet Matt(e) paletista sain aikaan. Suosikkini ovat ensimmäinen ja kolmas, mutta kakkonenkin oli kivaa vaihtelua. Mitä enemmän olen palettia käyttänyt, sitä enemmän olen siitä oppinut tykkäämään. Alkuunhan paletti tuntui vähän hankalalta käyttää ainakin yksinään. Tulen varmasti käyttämään palettia silloin tällöin juhlameikissä ja arkimeikissä yksinäänkin, mutta varmasti yhdistelen sitä hyvin paljon muiden palettien kanssa. Arvosteluni voi lukea täältä ja arkilookit katsoa täältä.

Teetkö itse juhlameikkejä mielellään mattaluomiväreillä, vai suositko hohtoa ja kimallusta? :)

6 kommenttia:

 1. Onpas nättejä meikkejä ja näytät kauniilta! :)
  Joskus saatan luomivärit jättää kokonaan pois juhlameikistä, mutta huulet pitää ehdottomasti olla punatut! :D Snow Cup näyttää hyvältä nudepunalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :)
   Kyllä mäkin yleensä pidän huulet juhlameikin katseenvangitsijana, mutta nykyisin olen alkanut korostaa aiempaa enemmän myös silmiä. Snow Cup on kivan sävyinen, mutta enemmän pidän siitä arkikäytössä :)

   Poista
 2. Vitsi, koskahan mä ratkeen ja hommaan tuon paletin itelleni? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa on kyllä upeita hyvälaatuisia värejä! :)

   Poista
 3. Hei tää oli ihan huippu postaus! Toi paletti vaikuttaa kyllä kiinnostavalta ja kaikki noi meikit oli tosi nättejä :)

  VastaaPoista

Kiitos!