31. joulukuuta 2015

2015 parhaat

Monessa kauneusblogeissa on nyt näkynyt vuoden parhaat -postauksia ja päätinpä itsekin toteuttaa sellaisen. Itse en kerro välttämättä jostain tänä vuonna löydetyistä tuotteista (vaikka suuri osa sellaisia onkin), vaan tuotteista, jotka ovat olleet erityisen hyviä tai joita olen käyttänyt erityisen paljon. Kerron oman suosikkini jokaisesta kategoriasta meikeissä ja muissa jutuissa sitten laajemmalta osa-aluelta.


Pohjustaja: Too Faced Primed & Poreless

Mulla ei ole kovinkaan monesta pohustajasta kokeusta ja niitä pitäisi ehdottomasti teststa enemän. Too Facedin primeri on kuitenkin ihan huipputuote ja ollut mulla käytössä jo monta kuukautta. Ihosta tulee tasainen ja meiki levittyy sen päälle kauniisti.


Meikkivoide: Too Faced Born This Way

Toisaalta tämä on vähän tyhmä sanoa ihan muutaman käyttökerran jälkeen varsinkin, kun olen koko vuoden käyttänyt muita meikkivoiteita, mutta rakastuin meikkivoiteeseen jo ensimmäisellä käyttökerralla. Ylistin meikkivoidetta jo Gran Canarian ostokset -videossa parhaaksi ikinä kokeilemakseni, joten pakko tämä oli tähän laittaa. Meikkivoide on ihan huippu: se on todella hyvin peittyvä ja pitkäkestoinen, mutta silti kevyen näköinen.

Meikkitarvike: Beautyblender

Ensimmäisellä käyttökerralla en varsinaisesti rakastunut beautyblenderiin, mutta pikkuhiljaa siitä on tullut osa päivittäistä meikkirutiiniani. Yleensä käytän blenderiä peiteaineen häivyttämiseen ja välillä voidemaisen meikkivoiteen levittämiseen ja aina kun käytän baking-menetelmää, asettelen puuterin beautyblenderillä.

Peiteaine: Essence Say No to Redness

Tämän peiteaineen voitin kivipuuteri-blogin arvonnasta ja pidän peiteaineesta kovasti. Pystyisin varmaan elämään ilman vihreää peiteainetta, mutta onhan se kätevä näppyjen peittämisessä. Tämä on myös ensimmäinen tuotteeni Essenceltä.

Puuteri: thebalm Sexy Mama

Sexy Mamaan rakastuin jo ensimmäisellä käyttökerralla. Ihosta tulee heti matta, mutta silti tällä on vaikea saada liian puuteroitua naamaa. Täällä tarkempaa arvostelua.



Poskipuna: thebalm How 'Bout Them Apples?

Vuoden loppuun menessä olin melkein unohtanut tämän theBalmin voidemaisen poskipunapaletin, mutta en siltikään olisi voinut valita mitään muuta poskipunaa. How 'Bout Them Apples? -paletin ostin kesällä vähän ennen bloggaamisen aloittamista ja tämä paletti oli yksi syy mulle edes aloittaa koko bloggaaminen. Ajattelin, että jos käytän tällaisia kauniita, laadukkaita, Suomesta vaikeasti saatavilla olevia ja kalliitakin meikkituotteita, niin haluan jakaa niistä mielipidettäni. Innostuin meikeistä ihan uudella tapaa ja nyt en voisi edes kuvitella meikkaavani vanhoilla tottumuksilla (joka päivä sama meikki) tai elämää ilman bloggaamista, blogien lukemista ja videoiden katsomista. Sen lisäksi, että paletilla oli vaikutusta blogini perustamiseen, oli tämä kesällä ja syksyllä erittäin kovassa käytössä. Edelleen käyttelen palettia satunnaisesti, mutta koska suosikkisävyssäni Caramel Applessa alkaa pohja pilkottaa (Ou Nou!), olen vähän hillinnyt itseäni tämän kanssa. Arvosteluani ja sävyjä paletista voit kurkata täältä.

Varjostus- ja korostustuote: thebalm Bahama Mama ja Mary-Lou Manizer

Bahama Mama on theBalmin kylmähkön ruskea mattainen aurinkopuuteri, joka on loistava varjostustuote. Puuteri on todella pigmenttinen, joten tämän kanssa vähemmän on enemmän, ja väriä voi sitten lisätä tarvittaessa. Arvostelua tästä löytyy samasta postauksesta, kuin Sexy Mamastakin :)

Korostustuotteista vastaan taas theBalmin Mary-Lou Manizer, joka on ollut mulla eniten käytetty korostuspuuteri. Vasta marraskuussa itseasiassa sainkin muita highlightereitä, kun ostin pari palettia, missä sellaisia on. Mary-Lou on upea vaalea highlighter, jossa on shimmeriä vähän, mutta ei liikaa omaan makuuni. Arvostelua voi lukea täältä.



Kulmatuote: Lumene Blueberry kulmavaha

En ole vielä löytänyt kulmakarvojen HG-tuotteita, mutta vuoden lemppariksini valikoitui LivBoxista tullut Lumenen kulmavaha. Ennen käytin kulmien muotoilussa vain kulmakynää, mutta en osaisi enää olla viimeistelemättä kulmia vahalla.

Luomiväri: Too Faced Chocolate Bar

Tästä ei ole kahta sanaa. Vaikka olen hankkinut muitakin upeita paletteja tänä vuonna, on Chocolate Bar ehdoton ykkönen! En syksyllä paljon muita paletteja käyttänytkään. Sävyt ovat upeita, hyvin levittyviä (joskin pari tumminta glittter-sävyä ovat vähän muita kovempia) ja pigmenttisiä. Rakastan tätä palettia! That's it! Täällä on arvostelu paletista.

Silmien rajaus: Urban Decay Glide On 24/7 Eye Pencil

Glide on -silmänrajauskynistä on tullut nopeasti suosikkirajauskyniäni. Nämä ovat pehmeitä ja pigmenttisiä ja halutessaan näillä voi tehdä rajauksen myös ripsirajaan (tosin kun monet muut kynät, nämä eivät suttaa luomea kuivuttuaan). Itselläni on kynistä täysikokoisena Perversion ja Travel Size Set of 5 Cosmic -setti. Onnistuin kylläkin setistä hukkaamaan valkoisen Cosmicin pikkujouluissa, mutta ei se edes haittaa. En pitänyt Cosmicin pigmentistä tarpeeksi, joten valkoinen Yeyo olisi ollut hankintalistalla muutenkin. Onneksi mikään noista ruskean sävyistä ei hukkunut, sitten olisi voinut olla itku lähellä (eksklusiivia ja kauniita kun ovat)! Arvosteluni setistä ja kynästä ylipäätään voi lukea täältä.

Ripset: Irtoripset

Tähän vastaan irtoripset ylipäätään, sillä olen opetellut vihdoin niitä käyttämään ja nykyisin käytän ripsiä lähes joka viikonloppu. Edelleen tarvitsen ripsien laitossa vähän opettelua, sillä taidan välillä laittaa ripsin vähän turhan paljon liimaa. Kun liimaa on niin älyttömästi kun mulla, ripsiä joutuu pesemään todella usein. Pelkään kuitenkin, että pienemmällä liimamäärällä ripset irtoavat. Jos nyt pitäisi arvata, veikkaisin että mulla irtoripset ovat myös arkikäytössä syrjäyttäneet  maskaran käytön, kunhan vaan opin käyttämään niitä vielä paremmin. Ehkä seitsemän aamuina ja urheilupäivinä silti käyttäisin ripsiväriä ( En meikkaa salia varten, mutta kun menen illalla salille, en myöskään poista meikkiä ennen. Se olisikin tyylikästä, jos irtoripset lähisivät salilla hikoillessa irti :D ).

Huuvlivoiteet: LivBoxista tulleet huulivoiteet

Tämä yllätti vähän itsenikin, sillä en olisi koskaan itse ostanut Carmexin tai Labellon huulivoidetta. Carmex tuli boxista syyskuussa ja sitä olen käyttänyt iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Nyt taitaa olla ensimmäinen talvi, kun huuleni eivät ole ollenkaan rohtuneet (katsotaan uudelleen sitten kovemmilla pakkasilla). Labellon sävytetty huulivoide tuli taas marraskuun LivBoxista. Red on kaunis ja käytännöllinen sävy, jota olen pitänyt paljon kevyinä meikkipäivinä.

Huulipuna: NYX Matte Lipstick Perfect Red

Suosikkihuulipuna oli vähän vaikea valita, sillä nykyisin käytän enemmän kuin vain yhtä huulipunasävyä. Siitä  huolimatta Perfect Red on ollut eniten käyttämäni huulipuna ja punahuulet suosikkimeikkilookkini, joten pakkohan mun oli valita tämä puna :)


Huulikiilto: theBalm Read My Lips (EU Prettu Smart) GRRR!

Olin aiemmin vannoutunut huulipunatyttö (nainen siis, ainakin ylemmän kuvan mukaan :D ), mutta theBalmin huulikiilto oli ensimmäinen kiilto aikoihin, joka pääsi kovaan käyttöön. Sävy GRRR! on itselleni käytännöllinen My Lips But Better -sävy.

Tuoksu: Kenzo Amour

Mä olen vaan ollut rakastunut tähän tuoksuun syksyllä ja vielä joulukuussakin. Tämä ihana tuoksu pääsi myös lokakuun lemppareihin ja on makea ja pehmeä ja ihan täydellinen. Ei voi mitään, yksi parhaista tuoksuista ikinä!

Kynsilakka: The Body Shop Meet Me at Dusk

En syksyllä paljon muita lakkoja käyttänytkään, kuin tätä upeaa murrettua vanhaa roosaa. The Body Shopin kynsilakat ovat hyvän laatuisia, helposti levittyviä ja nopeasti kuivuvia, mutta tämä meni valitettavasti vähän paksuksi kovan käytön jälkeen (vaikka itse lakka ei montaa kukautta ole vanha). Täytyy ostaa joko kynsilakan ohentajaa tai sama lakka uudessa sävyssä. Arvostelua lakasta täällä.



Hiustuote: Paul Mitchell Super Skinny Serum

Tämä taikoo vaalennetusta hampputukastani silkkisen sileän. Käytän tätä jätettävänä hoitoaineena märkiin hiuksiin, mutta tarvittaessa laitan tätä myös kuiviin latvoihin. Jätettävän hoitoaineen kanssa olen päässyt tämän tuotteen ansioista siihen pisteeseen, että en enää halua etsiä parempaa tuotetta. Öljyt saattavat tehdä hiuksista likaisen näköiset ja jotkut kokeilemani jätettävät hoitoaineet eivät taas kosteuta ja silota tarpeeksi. Super Skinny Serum on omalle tukalleni täydellinen tuote.

Vartalonhoitotuote: Herbina Kaura-Suklaa vartalokuorinta ja The Body Shopin Tea Tree Oil -suihkugeeli

Vartalotuotteen valinta oli vähän vaikeampaa, sillä en todellakaan ole mikään innokas vartalonhoitaja. Nyt talvella mun on ihon kuivumisen ja kutinan takia pakko rasvata vartaloa, mutta se tuntuu ylimääräiseltä taakalta. Ihastuin Herbinan vartalonkuorinnan tuoksuun ja kuorintatehoon, mutta muovirakeiden takia jätän tämän ostamatta uudelleen.

Olisin ehkä sittenkin voinut valita The Body Shopin Tea Tree Oil -suihkugeelin, mutta se meinasi unohtua kokonaan. Mulla ei sitä nyt ole ollenkaan ja kas kummaa, kun yläselän finnit ovat lisääntyneet lähes räjähdysmäisesti. Yritän tosin nyt käyttää yläselälle muita pesuaineita, jotka ovat naamalle liian rajuja, mutta ne tuppaavat unohtumaan yleensä...

Ihonhoitotuote: Sebamedin mattavoide

Tämä on itselleni kesällä ja juhlissa ihan HG-kasvovoide. Muiden kosteusvoiteiden kanssa iho kiiltää kuin viimistä päivää, mutta Sebamedin mattavoide hillitsee kiiltoa hyvin. Siltikin meikkituotteiden tarvitsee myös kontrolloida rasvoittumista. Kesällä tämä myös kosteuttaa ihoani tarpeeksi, mutta nyt talvella tarvitsen tehokkaampaa kosteutusta päivävoiteesta, sillä ihoni pintakuivuu herkästi. Vaikka voide on mattavoide, tämä ei ainakaan omaa ihoani kuivata mitenkään. Arvosteluani tuotteesta voi lukea täältä.

Sellaisia suosikkeja mulla oli tänä vuonna. Onko tuttuja tuotteita? Mitkä olivat sun suosikkeja?

Hyvää uuttavuotta kaikille lukijoille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!