12. tammikuuta 2016

Arvonnan voittaja! + Suosikki kauneusgurut: Emily Eddington

Blogiarvonta on nyt suoritettu ja voittaja on selvillä. Arvonnan suoritti random.org. Arpaonni osui tällä kertaa Kivipuuteri blogin Maijaan. Onnittelut! :) Otin sinuun jo yhteyttä, joten käy kurkkaamassa sähköpostisi.Oli todella kivaa järjestää blogiarvonta ja suunnitelmissa olisi järjestää keväämmällä vähän pienempi blogiarvonta lukijoille... ;)

----------

Sitten postauksen toinen aihe, eli Youtube ja beautygurut. Mun on tehnyt jo hetken aikaa mieli kertoa suosikkivloggaajistani Youtubessa, sillä katson paljon kauneusvideoita. Mulla ei ole yhtä suosikkivloggaajaa, mutta muutama suuremmista guruista tuntuu olevan itselleni ylitse muiden. Haluan kertoa heistä ja myös uusista ja vähemmän tunnetuista vloggaajista, joita löydän.

pinterest

Yksi suurimmista suosikeistani on emilynoel83, (Emily Edington). Emily on pikkukaupungin tyttö Yhdysvaltain Illinoisista. Hän on entinen uutisankkuri, nykyisin vaimo ja pian puolitoistavuotiaan Belle-tytön äiti. Yksi asia mitä erityisesti Emilyssä rakastan on se, että hän on säilyttänyt oman persoonallisen tyylinsä. En tarkoita tätä sillä, että trendien seuraamisessa olisi mitään vikaa. Päin vastoin, itsekin seuraan sekä vaate- että meikkitrendejä ja unelmoin samanlaisesta valkoisesta meikkihuoneesta metallisin koristein, jollainen lähes kaikilla suurimmilla tubettajilla on. Jokainen ihminen on jollain tapaa uniikki ja persoonallinen (suorastaan inhottaa, jos joku arvostelee ihmisiä "massaan sulautumisesta", jokainen saa olla millainen haluaa!). Emilyssä kuitenkin on jotain sellaista, mikä poikkeaa kauneusgurujen valtaväestöstä.


Yllä olevassa videossa Emily esittelee meikkihuoneensa (meikkikokoelma on sitten erikseen). Pinkit seinät ovat yksi osoitus Emilyn persoonallisesta ja tyttömäisestä tyylistä. 


Tykkään katsoa Emilyn tutorialeita ja erityisen hauskoja ovat hänen yhden merkin tutorialit. Jos theBalm kiinnostaa merkkinä, kannattaa katsoa yllä oleva video. Itseltänikin löytyy moni videolla esiintyvistä tuotteista.


Erityisen hyviä ovat mielestäni Emilyn tuotearvostelut. Hän kertoo jokaisesta tuotteesta rehellisen mielipiteensä, eikä jahkaile turhia (mihin itse sortuisin :D ). Emilyn Beauty Broadcast -kanavan arvostelun ovat erityisen lyhyitä ja ytimekkäitä, mutta silti Emily on ehtinyt mahduttaa suureen osaan arvosteluista tutorialit tuotteesta. Nykyisin Emily taitaa kuitenkin keskittyä enemmän emilynoel83-kanavaansa. Yllä oleva arvostelu Too Facedin Born This Way -meikkivoiteesta auttoi itseäni ja tuotteen hankinkin (enkä joutunut pettymään!). Varoituksen sana: näitä arvosteluista katsoessa alkaa tehdä mieli täyttää meikkikaappeja uusilla ihanilla tuotteilla, ja kaikkia näistä ei Suomesta noin vain saakaan!

Emilyltä löytyy myös vlogi-kanava ja blogi.

Katsotko kauneusvideoita Youtubesta? Onko Emily tuttu? Ketkä ovat mielestäsi tutustumisen arvoisia vloggaajia? :)

6 kommenttia:

 1. Juu Emily tubekanava on ollut tilattuna jo piiiiitkään. Jostain syystä Emily on silti jäänyt vähän tylsäksi mulle. Tati esimerkiksi on nyt lähiaikoina noussut uudeksi suosikiksi, vaikkei ylläkään top-listan kärkeen ;) Mutta joo, jos haluaa kunnon yksinkertaiset ja hyvät tuotearvostelut, niin niitä löytää Emilyltä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tati on kyllä yksi mun suurimmista suosikeista! :)

   Poista
 2. Meikkihuoneiden ja-kokoelmien esittelyt ovat mun suosikkeja, joten pitääpä tutustua näihin vloggaajiin. Kiitos vielä palkinnosta, kaikki vaikuttavat tosi hyville tuotteille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat munkin suosikkeja, niistä videoista saa paljon inspiraatiota :) Olepa hyvä, vien palkinnon tänään postiin! ;)

   Poista
 3. Onnittelut Maijalle arvonnan voitosta! :) Tää oli muutenkin tosi mielenkiintoinen postaus. Mä en itse seuraa varsinaisesti ketään vloggaajaa, vaikka säännöllisen epäsäännöllisesti kaikkia kauneusvideoita youtubesta katsonkin. Varsinkin kaikki meikkitutoriaalit kiinnostavat :) Täytyy ehdottomasti tutustua paremmin Emilyn videoihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en vielä kesällä seurannut säännöllisesti ketään, mutta oon jäänyt koukkuun :D Youtube on pullollaan ihania meikkitutorialeja ja itsekin niistä saan välillä inspiraatiota :)

   Poista

Kiitos!