6. maaliskuuta 2016

Ensivaikutelma - NYX Wonder Stick ja voidemainen varjostus - Video


Tässä tulisi pitkästä aikaa ensivaikutelmavideota, tällä kertaa NYX:in Wonder Stickistä. Käytän myös videolla ensimmäistä kertaa ikinä voidemaista varjostusta :)


Anastasia Beverly Hills Contour Kit - Arvostelu ja tutorial

Millaisilla tuotteilla tykkäät itse varjostaa? :)

6 kommenttia:

 1. Vau, näyttää ihan tosi hyvältä toi lopputulos! Ja tosiaan toi on ihan superluonnollisen näköinen, vaikka ero ennen ja jälkeen varjostusten ja korostusten tekemistä onkin ihan selkeä :) Harmi tosin, että sun iho alkoi kiiltää noin nopeasti! Voisin silti ehdottomasti harkita ton ostamista, vaikuttaa tosi näppärältä ja voidemaisilla väreillä tykkään muutenkin tehdä omat varjostukseni ja korostukseni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lopputulos on kyllä todella kivan näköinen tällä. Mulla alkaa iho usein kiiltää tällaisen paksun voidemaisen meikin alla ja varsinkin t-alueella. Suosittelen kokeilemaan, sillä kuivalla iholla tuota ongelmaa ei varmasti ole, ainakaan läheskään yhtä pahana. Tämä puikko on kyllä supernäppärä! :)

   Poista
 2. NYX näyttää kyllä hyvältä! Mutta en tiedä onko puuterinen versio kuitenkin parempi kiiltävälle iholle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä saa kyllä hyvännäköisen lopputuloksen! Kyllä itse tykkään enemmän puuterisista tuotteita korostuksen kohdalla enkä varmaan toista kertaa tuota vaaleaa väriä laita t-alueelle :D Varjostusväri pysyi kuitenkin kasvojen ympärillä hyvin, tosin mun iho ei pahemmin poskipäivä lukuunottamatta rasvoitu kasvojen ympäriltä. Todella rasvoittuvalle iholle en siis välttämättä suosittelisi tätä, mutta jos iho kiiltää lähinnä t-alueelta kuten minulla, voisin suositella ensivaikutelman perusteella :)

   Poista
 3. Mulla on tuo puikko samassa sävyssä kuin sulla. Tykkään tosi paljon varjostusväristä, mutta se korostusväri... Mä olen jo luovuttanut sen kanssa. Se saa mun meikkipohjan siirtymään. Harmi vaan kun siinä on toisenlainen koostumus kuin varjostusvärissä. Muuten toi olisi lähes täydellinen tuote.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samat fiilikset. Harmi tosiaan, sillä tuo korostusväri on tarpeeksi vaaleaa ja näyttää heti lisäämisen jälkeen todella kauniilta. Mutta varjostusväri on ihan loistava! :)

   Poista

Kiitos!