30. elokuuta 2016

Kuolauslista syksyyn

Vuodenaika on taas vaihtumassa ja se tarkoittaa perinteisesti kuolauslistaa mun blogissa. Ennen sitä täytyy kuitenkin ihmetellä, että mihin tämä kesä oikein meni? Juurihan mä tein kesän kuolauslistan ja ajattelin, että oi että kun on pitkä ja kuuma kesä edessä. Ja nyt tuntuu siltä, kuin kesää ei olisi ollutkaan. Toki olen käynyt pareilla festareilla ja muutenkin juhlistanut kesää ystävien kanssa, mutta muuten en oikein osaa nauttia Suomen kesästä. Mä en esimerkiksi malta mennä pihalle makoilemaan ja ottamaan aurinkoa. Olenkin todennut, että mun pitää ihan oikeasti mennä lomalle etelään, jotta pystyn vain makaamaan auringossa.

Olen oikein iloinen siitä, että syksy on tulossa. Vielä muutama vuosi sitten vihasin syksyä. Mun mielestä ilmojen kylmeneminen, pimeän tulo ja luonnon "kuoleminen" oli masentavaa. Nykyisin mä nautin syksystä. Syksyssä on aivan erityinen lämmin tunnelma. Mun suosikkivuodenaika on itseasiassa juuri nyt. Nautin elo- ja syyskuun lämpimistä päivistä, pimeistä öistä (saa taas nukuttuakin paremmin!) ja vähän haikeasta tunnelmasta. Syksyllä tapahtuu muuetnkin kaikkea kivaa. Tänä syksynä kirjoitan ylioppilaaksi ja saan ammattikoulunkin puolesta aloitettua viimeisen työharjoittelun, joten valmistun piakkoin molemmista kouluista ja voin alkaa suunnitella tulevaa. Liigakiekon alku on yksi syksyn kohokohtia! Nautin Lukon peleissä käymisestä, vaikka en itse pääse niissä käymään ihan niin paljon kuin haluaisin, sillä asun toisella paikkakunnalla. Lisäksi minulla ja Ollilla on lokakuussa hääpäivä, jota tänä vuonna aiomme juhlistaa Päivä Tukholmassa -risteilyllä (minä ehdotin tätä ja voitte ehkä arvata, että tässä on pieni Sephora-niminen koira haudattuna :D). 

Sephorasta päästäänkiin postauksen aiheeseen, eli syksyn kuolauslistaan. Tuttuun tapaan tässä tulee tuotteita, joita erityisesti himoittelen tänä syksynä. Kaikkia en todellakaan aio hankkia, mutta osan aion ihan varmasti!

Meikkipohjan tuotteista yksi suurimmista himotuksista on Urban Decayn All Nighter -meikkivoide! Kyseinen todella peittävä ja pitkäkestoinen meikkivoide voisi sopia omiin tarpeisiini täydellisesti. Aion ehdottomasti käydä ostamassa omani heti, kun meikkivoide saapuu Sokokselle myyntiin. Vielä kyseistä meikkivoidetta enemmän kuolaan uutta, todella hyvin peittävää luottopeiteainetta. Ostan varmasti Kat Von D:n uuden Lock-It peiteaineen, mikäli sitä on saatavilla lokakuussa Tukholman Sephorassa. Myös Tarten uusi Shape Tape Concealer kiinnostaisi ja varsinkin jos Kat Von D:n peiteainetta ei vielä lokakuussa Sephorassa ole, saatan laittaa tilauksen menemään Tartelle... Hourglass ja Anastasia Beverly Hills ovat tuoneet markkinoille uudet puikkomeikkivoiteet, jotka kiinnostaisivat, mutta jäävät varmaankin haaveen tasolle. Tai ainakin Hourglassin taitaa jäädä, sillä se on aika tyyristä tavaraa ja UD:n meikkivoiteen hankin joka tapauksessa. Anastasia tuo puikkomeikkivoiteesta myös varjostussävyt ja ne kyllä kiehtovat. Vaikka varjostan mielummin puutereilla kuin voiteilla, kokoelmassani olisi tilaa yhdelle täydellisen väriselle voidemaiselle varjostuspuikolle.

Nars on merkki, jolta en ole kokeillut vielä yhtään mitään. Onneksi voin korjata tilanteen, sillä Narsia myydään Sephorassa. Erityisesti merkin poskipunat ja aurinkopuuterit kiinnostavat. Monet ovat sitä mieltä, että jos hankkii Narsilta vain yhden poskipunan, sen tulisi olla Orgasm. Itseltäni löytyy kuitenkin jo kaksi hyvin läheistä dupea kyseiselle kulttipunalle (thebalmin HotMama ja Milanin Luminoso, jotka muistuttavat paitsi toisiaan, myös Narsin Orgasmia). Deep Throatille sen sijaan olisi kokoelmassani tilaa, sillä mulla ei ole yhtään samansävyistä poskipunaa. Aurinkopuutereista haluan ehdottomasti testata hypetettyä Laguna-sävyä. Mun poskipunamaku on syksyllä hyvin neutraali ja ehkä vähän pliisukin. Beccan poskipuna sävyssä Sweet Pea ja Tarten poskipuna sävyssä Exposed olisivat aivan täydellisiä syyssävyjä mulle!


Oliko yllätys, että mun kuolauslistalta löytyy luomiväripaletteja? Mulle ei ainakaan, vaikka yritän nyt hillitä itseäni niiden ostossa... Olen himoinnut pitkään palettia, jossa on ruusukullan sävyjä. En ollut vielä kuitenkaan törmännyt täydelliseen yksilöön ennen kuin näin Ciaten Olivia Palermo -paletin. Paletissa on juuri ne ruusukullan sävyt jotka haluan ja muut sävyt täydentävät siitä mielenkiintoisen kokonaisuuden. Mä itseasiassa tilasin tuon paletin jo :D Makeup Revolutionin Welcome To The Pleasuredome -paletti kiinnostaisi sen edullisen hinnan ja upean sävyvalikoiman vuoksi. Etenkin tuo violetti ja tummanvihreä sävy olisivat ihania syksyyn! Mä en ole kovinkaan kiinnostunut merkin tekemistä kopioista kalliimmista paleteista, mutta käsittääkseni nämä 18 luomivärin Salvation-paletit ovat ihan merkin 'omia' ja kaiken lisäksi loistavan laatuisia. Ja sitten mattapaletit... Kun Urban Decay ilmoitti lanseeraavansa Naked Basics Ultimate -paletin, alkoi kuola valua suunpielistäni, eikä vähiten upean pakkauksen vuoksi. Tajusin paletin muistuttavan kuitekin hyvin paljon theBalmin Meet Matte Trimony -palettia, joka on aiemminkin ollut kuolauslistallani. Mä en missään nimessä tarvitse molempia ja kokonaisuutena Meet Matte näyttää sopivammalta mulle. Esimerkiksi tuolle UD:n harmaalle sävylle mulla ei olisi mitään käyttöä, kun en edes kokoelmistani jo löytyviä mattaharmaita käytä koskaan.


Huulimeikkirintamalla olen päättänyt antaa uuden mahdollisuuden ColourPopille! En pahemmin tykkää merkin Ultra Matte -nestemäisistä huulipunista, koska ne ovat todella kuivattavia. Olen kuitenkin kaikista merkin muista huulituotteista kuullut, nähnyt ja lukenut kehuja. Huulikiiltoja multa löytyy yllin kyllin, mutta ei löydy mauvea pinkkiä ja siksi haluan ehdottomasti upean Finders Keepers sävyn ColourPopin huulikiillosta. Varsinkin merkin Lippie Stixit ovat todella hypetettyjä ihan suomalaisissakin blogeissa ja haluan ehdottoamsti testata niitä! Ruskea Grunge ja rusehtavan punainen Chateau olisivat ihania syyssävyjä! Tällä hetkellä on kovassa muodissa metallinhohtoinen huulipuna (heh, olen ollut NYXin Covet-punani kanssa edelläkävijä :D) ja ColourPopilla on vastaus tähänkin huutoon. Heidän Ultra Metallic Lip on testattava ja erityisesti 3-Way sävy houkuttelee. Myös Milanilla on oma Mattallics huulipunansa, josta haluan ehdottomasti vaalean Chromatic Addict -sävyn. Kat Von D:n Studded Lipstickiä haluaisin testata ja ajattelin ostaa Sephorasta jonkun setin, mikäli siellä niitä myydään. Kuvan Studded X:3 setissä olisi ainakin aivan upeat sävyt ja lisäksi matchaavat kynsilakat, joten täytyy pitää peukkuja pystyssä!


Meikkivälineiden suhteen olen erityisen innoissani Real Techniquesin uusista Miracle-sienistä ja näin näitä kaiken lisäksi jo Sokoksella! Alkuperäinen oranssi Miracle Sopngehan on mun lemppari, mutta välillä tarvetta olisi myös pienemmälle sienelle. Beautyblenderin microminejä en ole raaskinut testata niiden korkean hinnan vuoksi, mutta Real Techniquesin Mini Eraser Spongelle aion ehdottomasti antaa mahdollisuuden. Miracle Sculpting Sponge ja Miracle Diamond Sponge eivät ehkä ole itselleni tarpeellisimmat sienet, mutta ihan mielenkiinnosta voisin niitäkin kokeilla.

Mitä sulla on kosmetiikan toivelistalla tällä hetkellä? :)

10 kommenttia:

  1. Komea toivelista:) Täytyisi varmaan itsekin laatia lista... siitä tulisi todella pitkä;)
    Jos oikein muistan Hourglassin puikkomeikkivoide on saanut aika
    huonoja arvioita YouTuben puolella.
    TheBalmin Meet Matte Trimony -paletti näyttää upealta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa, toivelistan tekeminen on hauskaa! :)
      Mäkin oon nähnyt meikkivoiteesta sekä hyviä että huonoja arvioita. Puikon loistava peittävyys ja pitkä kesto saattaisivat kuitenkin sopia mulle.
      Niin onkin, Meet Matte Nude -paletti multa jo löytyy, tuo olisi sille loistava kaveri :)

      Poista
  2. Mulla on myös vähän sama fiilis - mihin se kesä oikein hävisi? Jotenkin tuntuu, ettei se ehtinyt kunnolla edea alkaa ja nyt ollaan huomenna jo syyskuussa :D

    Ai vitsit miten ihania juttuja koko postaus täynnä<3 Toi UD:n meikkivoide täytyy munkin ehdottomasti testata :) Mahtavaa, kun mekin saadaan huomenna vihdoin tänne Turun Sokokselle Urban Decay myyntiin! Mulle nyt ei sinänsä oo mikään ongelma tilata netistä meikkejä, mutta meikkivoide on kyllä sellanen, minkä ihan mielellään käy ostamassa kaupasta, jotta saa varmasti oikean sävyn. Upean sävyisiä kaikki noi huulipunat tossa<3 Yksi syksyn parhaimmista puolista onkin juuri erilaiset syysvaatteet ja -meikit. Varsinkin huulipunien osalta rakastan niitä syyssävyjä! Ne iskee muhun paljon enemmän kuin kesäisen kirkkaansävyiset punat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano! Mulla tuntuu olevan joka kesä sama homma :D

      Oon kyllä todella innoissani tuosta UD:n meikkivoiteesta, mutta oon myös nähnyt siitä erilaisia arvioita. Jotkut ovat tykänneet, mutta joidenkin mielestä se on ollut liian raskas. Kiva kuulla, että UD tulee Turkuun myös! :) Sama juttu, meikkivoiteen sävyn valkkaaminen netissä on todella vaikeaa ja silloin kun on tuon hintaluokan meikkivoiteesta kysymys, tulee väärästä sävystä aika kallis hutiostos. Mä niin rakastan syksyllä meikkaamista. Musta tuntuu, että syksyllä saa hyvällä omallatunnolla tehdä supertumman meikin ja korostaa sekä silmiä että huulia kunnolla! Samaa mieltä noista huulipunien sävyistä! :)

      Poista
  3. Mä himoitsen myös tuota theBalmin luomiväripalettia ja Milanin Chromatic Addictia. :D

    VastaaPoista
  4. Aion kyllä testata tota UD:n meikkivoidetta. Varasin juuri Tukholman risteilyn, ensimmäisenä kyllä aion mennä Sephoraan! :D Täytyy vähän suunnitella ostoslistaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tuo on pakko testata! Kiva kuulla! :) Mä oon suunnitellut Sephoran ostoslistaa jo yli kuukauden :D

      Poista
    2. Kesällä Turkin lomalla olin tehnyt listaa mutta haluamani jutut oli loppu :( Tukholmassakin kun päiväristeilyllä on niin vähän aikaa ja yksi päivä. Kyllä vois Sephora tulla jo Suomeen!

      Poista

Kiitos!