30. lokakuuta 2016

ColourPop x Kathleen Lights Where The Light Is

Elossa ollaan! Täytyy sanoa, että Elf-viikko vaati veronsa tästä bloggaajasta ja siksi tässä on tullut pidettyä viikon blogitauko :D Oli todella hauska toteuttaa teemaviikko blogiin, mutta täytyy sanoa, että oli myös todella raskasta kirjoittaa blogiin joka päivä kattava postaus. Parina päivänä julkaisin videon, mutta sen kuvaaminen ja editoiminen on vielä paljon työläämpää ja vie enemmän aikaa, kuin perinteisen blogipostausken kirjoittaminen. Ei voi kuin hattua nostaa niille bloggaajille, jotka oikeasti saavat julkaistua blogiin kattavan postauksen joka päivä tai lähes joka päivä! Minä olen todennut itselleni sopivimmaksi tahdiksi julkaista postaus joka toinen päivä, joskus vähän useammin ja joskus vähän harvemmin. Videoita koitan saada viikossa julkaistua 1-2, joten kyllä tämä bloggaaminen aikaa vie :D Mutta on se palkitsevaakin, kun löytää uusia suosikkituotteita,  kehittyy meikkaamisessa ja mikä parasta, saa kommunikoida kanssabloggaajien ja muiden lukijoiden kanssa <3 Voin silti vannoa, että sellaista vuotta ei mun blogiin tule, jolloin julkaisen 365 postausta :D


Mun on jo jonkin aikaa pitänyt tehdä päivitettyä arvostelua ColourPopin ja Kathleen Lightsin Where The Light Is -luomivärisetistä. Tein tästä ensivaikutelmavideota keväällä. En vakuuttunut nelikosta erityisemmin ensivaikutelman  perusteella, eivätkä nämä edelleenkään ole mielestäni parhaita mahdollisia luomivärejä. Kathleen Lights on mielestäni aivan ihana, joten olisin halunnut pitää tästä nelikosta enemmän. Setin sävymaailma on ihana ja metallinhohtoiset luomivärit ovat mielestäni hyviä, mutta kokonaisuutena tämä ei mielestäni ole hintansa arvoinen.
Luomivärit ovat vähän kostean tuntuisia ja se tekee niistä omaan makuun vähän hankalia käyttää. Setin mattavärit ovat rehellisesti sanottuna huonoimpia koskaan käyttämiäni mattavärejä, sillä mun on hankala saada näistä tulemaan mitään pigmenttiä. Vaalea Glow olisi hyvä korostussävy kulmaluulle, mutta aika paljon sitä saa kerrostaa, jotta sen saa näkyviin. Kaikkein ongelmallisin sävy käyttää on mielestäni lämmin keskiruskea Cornelius (joka on ihanasti saanut nimensä Kathleenin koiran mukaan). Käytän tällaisia sävyjä tyypillisesti pöyheän häivytyssiveltimen kanssa luomivaossa, mutta sellaisella siveltimellä ei todellakaan saa tätä näkymään. Metallisissa sävyissä värien kostea tuntu tomii itselläni paremmin, mutta itse tykkään levittää niitä mielummin sormella kuin siveltimellä liikkuvalle luomelle. Katleenlights on aivan upea pronssinen metallinhohtoinen sävy (pearlized finish). Tämä on suosikkivärini setistä ja näitä pearlized-luomivärejä voisin ostaa ColourPopilta lisääkin. Pigmentti on todella hyvä, metallinen mutta ei glitterinen ja lisäksi Kathleenlights on ihana sävy. Blaze (metallic finish) on vähän läpikuultavampi sävy kuin Kathleenlights ja lisäksi siinä on isompia glitterhiukkasia. Sävy on kaunis kullanhohtoinen ruskea glittersävy, mutta mä odotan shimmersävyiltäni vähän parempaa pigmenttiä, joten en usko, että mun tulee hankittua lisää näitä metallic finish -sävyjä.


Glow, Cornelius, Kathleenlights, Blaze

Kokonaisuudessaan tästä neljän luomivärin setistä vain yksi on siis oikeasti hyvä mielestäni, joten en siksi suosittelisi tätä. Jos haluat tutustua ColourPopin luomiväreihin, suosittelisin ennemmin tilaamaan yhden jokaista lopputulosta, joka kiinnostaa (matte, metallic, pearlized, tosin mattaiset suosittelen unohtamaan). Jos olet taaas Kathleen Lightsin fani, on ColourPopilla myös muita Kathleenin kanssa yhteistyössä tehtyjä tuotteita. Näistä väreistä ainut suosittelemani onkin metallinhohtoinen Kathleenlights, jonka saa ostettua myös yksittäisenä. 

Where The Light Is -kokoelma maksaa ColourPopin verkkosivuilla 18 $. Luomivärit maksavat yksittäin 5 $. ColourPop toimittaa tuotteitaan nykyisin Suomeen ilman välityspalveluita, mutta postikulu on aika korkea, muistaakseni 25 $.


Yllä meikki, jossa olen käyttänyt Where The Light Is-nelikosta Kathleenlightsia koko liikkuvalla luomella. Muuten olen käyttänyt Kat Von D:n Shade & Light Eye Contour Palettea.

Suosikkitubettajat: Kathleen Lights


Olen välillä aiemminkin kertonut blogissani suosikkitubettajistani ja tämän postauksen yhteydessä on hyvä kertoa Kathleen Lightsista. Vaikka en pahemmin Where The Light Is -kokoelmasta, on Kathleen ehdottomasti yksi suosikkitubettajistani. Rakastan sitä, että Kathleen on hyvin jalat maassa -tyyppi ja hän kertoo avoimesti myös esimerkiksi ahdistuksestaan. Pidän Kathleenin tavasta meikata, sillä toisin kuin monet muut tkauneusgurut, Kathleen ei aina esiinny videolla täydessä "instameikissä" (Ei sillä, että näkisin kyseisessä meikkityylissä olevan mitään vikaa. Meikkaan niin itsekin usein instatyylillä, mutta pidän siitä, että tubettajat näyttäytyvät välillä myös kevyemmässä meikissä.) En oikein osaa nimetä suosikkivideotyyppejäni Kathleenilta. Jaclyn Hilliltä ne ovat minulle tutorialit ja Emily Noelilta arvostelut, mutta Kathleenilta tykkään vähän kaikesta. Kathleenin videot ovat helppoja katsoa ja ne saavat hyvälle tuulelle :) Linkkasin alle kuitenkin pari mieleen jäänyttä Kathleenin videota.


Tykkään siitä, että Kathleen kertoo videoillaan paljon edullisesta markettikosmetiikasta. Yllä on video Kathleenin suosittelemista edullisista meikkisiveltimistä. Itsekin olen tuon videon perusteella hankkinut joitain siveltimiä Real Techniquesilta ja Ecotoolsilta. Alempi video on taas ihana One Brand Tutorial Elfin tuotteilla :)

Onko täällä muita Kathleen Lightsin faneja? Oletko kokeillut ColourPopin luomivärejä ja mitä pidit niistä? :)

Ps. Otan heti huomenna asiakseni vastailla teidän kommentteihin ja lukea muiden blogeja! :)

8 kommenttia:

 1. Sinun silmämeikkisi on todella upea:) Olet hyvin taitava meikkaaja, jos luomivärien kanssa onkin ollut hankaluuksia. Sävyt ovat kauniita. Minulla on ollut se käsitys, että Color Popin luomivärit olisivat kautta linjan hyviä tai eivät ainakaan kovin huonoja. Itselläni niitä ei ole. Kathleen Lightsia seuraan satunnaisesti, lähinnä silloin kun on jokin tag-kierros menossa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No tässä meikissä käytin tosiaan vain tuota kaunista Kathleenlightsia tästä nelikosta. Jos olisi pitänyt tämän setin mattavärejä käyttää, olisi lopputulos varmasti ollut vähän toinen :D Monet kyllä tykkäävät ColourPopin luomiväreistä, mutta itse en tajua, että miten he saavat nuo mattavärit toimimaan. Shimmerväreissä ei ole vikaa mielestäni ja etenkin noita pearlized-värejä voisin yksittäisenä ostaa lisää :)

   Poista
 2. Toi Kathleenlights sävy on kyllä hurjan kaunis ja kiva että edes se on oikeasti myös hyvä luomiväri! Harmi että noissa on noin paljon kuitenkin eroja, jos noista mattasävyistä ei kerran meinaa läheä sitä väriä ollenkaan ja pigmentti on huono :/ Tosi kauniin meikn oot tehnyt, toi pronssinen sävy sopii sulle todella hyvin! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotkut tykkäävät myös ColourPopin mattaväreistä, mutta mä en tosiaan ymmärrä, että miten he saavat ne itsellään toimimaan :D Kiitos! <3 Kathleenlights on kyllä ihana sävy, pitäisi tehdä useamminkin pronssinen silmämeikki :)

   Poista
 3. Mä meikkaan Colourpopin luomiväreillä aina sormin, just aloin miettimään et oonkohan koskaan meikannu niillä siveltimillä :D Korkeintaan häivytellyt. Niillä saa kivan pikameikin, joka näyttää juhlavammalta kun onkaan. Mut tietty jälki ei ehkä oo ihan niin siistiä kun siveltimillä. Mut silleen mulla on mattaväreistäkin lähtenyt loistavasti pigmenttiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse aika harvoin käytän mattavärejä vaikka liikkuvalla luomella, vaan yleensä juuri luomivaossa, varsinkin tuollaista ruskeaa sävyä. Luomivakoon on ainakin mun aika paha alkaa sormin väriä lisäämään :D Mutta joo, lähtee noista mattaväreistä huomattavasti paremmin pigmenttiä sormin, mutta silti lähde niin hyvin, kuin merkin shimmerväreistä :)

   Poista
 4. Muistelin että olit jo aiemmin maininnut ColourPopin mattaluomivärien pigmenttisyyden heikkoutta, niin pelkäsin vähän itsekin sitten tilailla niitä. :D Kuitenkin Zingara-kokoelman mattasävyt Elixir ja Seeker ovat kyllä olleet ihan hyviä pigmenteiltään - etenkin Seeker - että kai se johtuu ihan sävyistä sitten.

  Itse en saa mistään ColourPopin luomiväreistä pigmenttiä siveltimillä, ne on kaikki levittää sormin. :D

  Meikki on kuitenkin kaunis ja mätsää kivasti yhteen paidan kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noissa kahdessa ei ainakaan pigmentti päätä huimaa :D Mutta kiva kuulla, että olet löytänyt hyväpigmenttisiä luomivärejä ColourPopilta :)

   Sama täällä! Siinä sormilla levittämisessä on vain se ongelma, että kovinkaan tarkkaa työtä ei niillä saa aikaa.

   Kiitos! :) Voi vitsi mä rakastin tuota paitaa, mutta se meni rikki (jotenkin mystisesti saan paitojen helmaan reikiä, niin tuohonkin) :( Täytyy ostaa uusi sinapinkeltainen paita, on meinaan ihana väri! ‹3

   Poista

Kiitos!