15. helmikuuta 2017

2 x Cruelty Free (Mineral) Blush



Jotkut lukijoistani ehkä tietävät tai muistavat mun sanoneen joskus, että mä en ole mineraalimekkien suurin fani. En ainakaan irtopuuterisen mineraalimeikkipohjan, koska koen sen epäkäytännölliseksi ja lisäksi sellainen ei näytä mun naamassa kovinkaan hyvältä. Meikinkiinnityspuuteria lukuun ottamatta tykkään muutenkin siitä, että puuterituotteeni ovat painetussa eivätkä irtomaisessa muodossa. Tämän takia mulle ei ole juurikaan kertynyt mineraalimeikkejä. Mulla on kuitenkin pari poskipunaa, toinen ihan irtomainen mineraaliposkipuna ja toinen painettu. Näistä tule arvostelua tässä postauskessa :)

Beauty Without Cruelty Mineral Duo Blusher Pessed, sävy Radiant Rose



Beauty Without Crueltyn poskipuna on painetussa muodossa, joten se ei voi olla puhdasta mienraalia. Itse en ole asiantuntija mineraalimeikkien ainesosien kohdalla. Itselleni asialla ei ole merkitystä, mutta pelkän mineraalimeikin käyttäjän kannattaa ehkä unohtaa tämä poskipuna. Eläinkokeettoman kosmetiikan käyttäjille ja vegaaneille tämä on kuitenkin hyvä vaihtoehto!

Ensinnäkin mun on pakko kehua tämän poskipunan pakkausta! Tämä Beauty Without Crueltyn poskipunapakkaus on ehdottomasti kaunein mun kaikista poskipunapakkauksista. Tummaa kantta koristavat ihanat vaaleanpunaiset joutsensydämet. Itse poskipunassa on kahta eri väriä, mutta mä otan aina siveltimellä pyörähtävällä liikkeellä molempia. Sävyä Radiant Rose kuvataan pehmeäksi ja lämpimäksi, mutta oikeasti tämä on selkeästi yksi mun viileimmistä poskipunasävyistä. Sävy on todella vaalea, joten tällä ei saa mitenkään aikaan pelleposkia. Tämä poskipuna sopii vaalealle iholle loistavasti niin kevyeen arkimeikkiin kuin voimakkaamman meikin kaveriksi, jos haluaa pitää kasvomeikin suhteellisen neutraalina. Toisaalta sävy on niin viileä ja vaalea, ettei se sovi mulle kuin talviaikaan käytettäväksi. Poskipunassa on mattainen lopputulos, mistä pidän kovasti.

Beauty Without Cruelty on brittiläinen eläinkokeeton ja vegaaninen meikkisarja. Merkillä on Leaping Bunny -sertifikaatti. Suomesta Beauty Without Crueltyn -meikkejä saa ainakin helunanetistä sekä Helsingissä Helunan myymälästä. Hintaa tällä on helunanetissä 18 € ja poskipunaa saa neljässä eri sävyssä. Rehellisyyden nimessä paljon halvemmallakin saa hyviä poskipunia, mutta olen ollut tähän tyytyväinen. Itse tilasin tämän poskipunan helunanetistä varmaan jo kolme vuotta sitten, reilusti ennen bloggaamisaikoja. En itseasiassa aluksi käyttänyt tätä poskipunaa juuri ollenkaan, koska tämä oli vähän viileän sävyinen omaan makuuni. Tuohon aikaan käytin ainoastaan persikanpinkkiä poskipunaa Lumenelta. Nykyisin kun mun tulee leikittyä meikillä enemmän ja vaihdettua värjejä, on tämä ollut talviaikaan kovassa käytössä.


Lily Lolo Mineral Blush, sävy Clementine







Lily Lolon mineraaliposkipuna sen sijaan on irtomaista ja olen muistaakseni lukenut jostain, että ainakin merkin meikkipohjat ovat puhdasta mineraalimeikkiä. En ole irtomaisen poskipunan suuri fani, koska tällaisen kanssa pitää olla todella varovainen. Itseasiassa parilla ensimmäisellä käyttökerralla sain tällä aikaan sellaiset pelleposket, että poskipuna oli lähellä lähteä eteenpäin mun kokoelmista. Onneksi päätin kuitenkin antaa tälle vielä uuden mahdollisuuden ja opettelin lisäämään punaa kevyesti. Oma salaisuuteni kirkkaan ja pigmenttisen irtoposkipunan lisäämiseen on todella pöyheä poskipunasivellin ja siveltimen kunnollinen kopautteleminen, jotta ylimääräinen tuote tippuu pois.

Tämä Lily Lolon poskipuna on aivan ihanaa! Sävy Clementine on kirkas korallinen sävy, joka on täydellinen kesällä vähän ruskettuneella iholla. Viime kesänä tämä itseasiassa olikin yksi mun suosikkiposkipuna. Tässä poskipunassa on kevyesti hohtava satiininen pinta, joka antaa kasvoille tervettä hehkua ja eloa. Shimmeriä tässä ei kuitenkaan ole. Poskipuna on todella pigmenttistä, joten kannattaa tosiaan olla tämän kanssa varovainen. 

Lily Lolo on täällä Suomessa vähän tunnetumpi merkki, kuin Beauty Without Cruelty. Lily Loloa näkee aika paljon blogeissa ja merkki on saanut kehuja mineraalimeikkien ystäviltä. Merkkiä saa monista verkkokaupoista, itse ostin omani pretty.fi:stä, jossa Lily Lolon mineraaliposkipunat maksavat 13,90 €. Lily Lolo on käsittääkseni myös Leaping Bunny -sertifikoitu ja se löytyy Animalian listalta, mutta jostain syystä en nyt nähnyt sitä Leaping Bunnyn omalla listalla.



Swatchit

*En hyödy linkeistä

Oletko itse mineraalimeikkien fani, vai suositko painettuja puuterituotteita? :)

8 kommenttia:

  1. Painetut/kiinteät puuterituotteet ovat paljon enemmän mieleeni (poikkeuksena irtopuuterit meikkipohjan viimeistelyyn). Irtonaiset tuotteet untuvat jotenkin työläimmiltä käyttää ja saattavat sotkeakin helpommin. En ole muutenkaan onnistunut innostumaan mineraalimeikeistä. Tuli tästä mieleen, että mullahan on myös Lily Lolon jauhemainen luomiväri sekä poskipuna, joita en ole käyttänyt ikuisuuksiin :D Pitäisikin kaivella vaihteeksi ne tuolta laatikon perukoilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon täysin samaa mieltä! :) Ja kaiken lisäksi mineraalimeikkipohja suorastaan korostaa kaikkia mun ihon epätasaisuuksia, eikä auta häivyttämään niitä ollenkaan. Mullakin oli muuten Lily Lolon irtoluomiväri joskus kauan ennen blogiaikoja, olinkin unohtanut koko luomivärin :D Mun mielestä irtomaiset luomivärit ovat niin varisevia ja hankalia käyttää, että mä en käytä niitä koskaan! Kannattaa kaivaa ne, tässä irtoposkipunassa on ainakin laatu kohdallaan :)

      Poista
  2. Tosi kivoja sävyjä, näitä mulal ei olekaan vaikka merkit ovatkin tuttuja. Itse asiassa BWC:n kasvomeikkejä en ole testannut ollenkaan!

    Ja mitä tulee Leaping Bunny-listaan, Lily Lolo on brittiläinen merkki joten se löytyy Leaping Bunnyn brittilistalta. :) Linkittämäsi lista on taas amerikkalaisten LB-merkkien lista. Sekavaa, kyllä! https://www.crueltyfreeinternational.org/LeapingBunny

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä poskipuna on itseasiassa mun ainoa BWC:n tuote :)

      Kiitos kun selvensit asiaa! :) Mä olin kieltämättä aika hämilläni, kun ei Lily Loloa jenkkien listalla ollut. On merkki nyt kuitenkin sen verran iso, että luulisi sen jenkkienkin listalta löytyvän... Aika usein kuitenkin kuluttaja taitaa tsekata jenkkien sivut ensimmäisenä.

      Poista
  3. Tosi kiva postaus! Multa löytyy muutamia Lily Lolon mineraaliposkipunia ja jossain vaiheessa en oikeastaan muita edes käyttänyt. Nykyään oon käyttänyt noita ihan liian harvoin, sillä onhan painettujen poskipunien käyttö ehkä hitusen helpompaa kuin tollasten irtoposkipunien :D Clementine on hurjan kaunis sävy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Muistankin, että jossain kohtaa sä kehuit näitä paljon ja sun innoittama tuon Clementinen hankin :) Mäkään en tuota juuri nyt kauhean usein käytä, koska sävy sopii paremmin kun on vähän väriä pinnassa :)

      Poista
  4. Jane Iredalen PurePressed -meikkipohja ja Flawless-poskipuna ovat yksiä lemppareitani ikinä. Olen ainakin kuvitellut, että merkki olisi puhtaasti mineraalimeikkimerkki, mutta nyt en ole aivan varma. Pääasiassa kiinteistä meikkituotteista kuitenkin pidän ja sitä nuokin JI:n tuotteet ovat. Yksi irtohohdepuna mulla on Zuiilta ja yksi irtohighlighter Everyday Mineralsilta. Molemmat ovat kivoja, mutta kyllähän niiden kanssa tarvitsee olla vähän varovaisempi ettei tule sotkua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luin muistaakseni Karkkipäivä-blogista joskus, että painettu tuote ei voi koskaan olla täysin mineraalipohjainen. Tiedä sitten pitääkö se paikkaansa ja mihin se perustuu. Munkin tekisi mieli hankkia Jane Iredalelta tuo meikkipohja, ihan vaan puuteriksi meikkivoiteen päälle, jos haluaa superpeittävän lopputuloksen. Muistan meinaan lainanneeni tuota ystävältä kerran bileissä kun naama vähän punotti, mutta tuolla tavaralla lähti kyllä punoitus tipotiehen :D Zuiilta mä en ole testannut koskaan mitään, EDM:ltä olen kylläkin, mutta valitettavasti testaamaani tuotteet eivät oikein sopineet mulle.

      Poista

Kiitos!