27. helmikuuta 2017

Kuolauslista kevääseen

Mulla on ollut tapana tehdä blogiin kuolauslista uusista ja vanhoista kosmetiikkahimotuksista aina vuodenajan vaihtuessa. Talven kynnyksellä podin pientä blogimasista ja koko kuolauslista unohtui, mutta nyt bloggaaminen maistuu paremmin ja uudet meikit totta kai houkuttelevat. Joten täältä pesee kosmetiikan toivelistaa!

Sen verran täytyy kyllä sanoa, että osa näistä ihanuuksista jää ihan haaveen tasolle ja joudun kyllä lykkäämään niiden tuotteiden hankintaa, jotka tosissaan haluan. Mä meinaan aloitan tällä viikolla pt:n kanssa kolmen kuukauden valmennuksen, joka vie ison loven mun budjetista. En siis varmaan tule ostamaan kauheasti muuta, kuin loppuvia välttämättömiä tuotteita kevään aikana. iHerbistäkin tilaamista vähennän reippaasti nyt vähäksi aikaa.

Ja miettikääpä sitä, että ylihuomenna alkaa maaliskuu! Mulle se tarkoittaa sitä, että samalla alkaa myös kevät :) Tämä talvi on ollut aika raskas mulle, varsinkin joulu- ja tammikuun aikana, koska oli niin pimeää. Onneksi valoisuus on lisääntynyt hurjasti ja talvi alkaa olla selätetty :)





Real Techniquesilta on tullut uusia ja mielenkiintoisia settejä, joista mua kiinnostaa eritysiesti Prep & Prime Set. Tuo sivellin voisi olla näppärä kasvonaamiolle ja voin kuvitella, kuinka ihanaa silmänalusia olisi hieroa tuon metallikuulan kanssa! Oranssi tikku vaikuttaa ehkä vähän turhalta, sillä sillä pitäisi ottaa viimeisetkin tuotteen jämät kosmetiikkapurkeista. Ihan kuin sitä ei sormin voisi tehdä... Miracle Compection Sponge on mulle the meikkisieni, joten ostaisin sen joka tapauksessa. Tuo musta laatikko sen sijaan on tarkoitettu sienen säilömiseen. Tämän hankkimista harkitsen kyllä tosissaan, varsinkin kun setti maksaa iHerbissä vain noin 16 euroa. Toisaalta tämä ei ole mikään priority numero yksi mun ostoslistalla :D

Sigman Brush Cleansing Clovesta olen haaveillut jo pitkään ja nyt alkaa olla aika hankkia se, jotta pesisin siveltimiäni useammin. Sivellinten peseminen ei tosiaan ole mun lempipuuhaa, vaikka se nopeammin sujuukin niiden karsimisen jälkeen. Näin talviaikaan varsinkin käteni kuivuvat todella paljon sivellinten pesussa, joten haluan nimenomaan nyppyläisen hanskan, en mitään mattoa tai pienempää alustaa. Tällä patakintaan näköisellä hanskalla on hintaa melkein neljäkymppiä, mutta uskon sen olevan hintansa väärti.













Stila on hiljaittain vetäytynyt pois Kiinan markkinoilta ja nykyisin merkki on täysin eläinkeeton, jee! :) Luin tästä muutoksesta Logical Harmony -blogissa, josta löytyy lisätietoa asiasta. Itse en juuri koskaan himoitse tuotteita eläimillä testaavilta meikeiltä, joten en ole vielä tutustunut Stilan valikoimaan kovinkaan hyvin. One Step Correct meikinpohjustaja on kuitenkin jäänyt mieleeni hauskan ulkonäkönsä vuoksi, joten tätä tekisi mieli testata. Lisäksi haluaisin testata uutta Primeria Urban Decayltä. Merkki uudisti pohjustajavalikoimansa hiljattain ja Optical Illusion Primer vaikuttaisi takuuvarmalta  tasoittavalta meikinpohjustajalta.

Olen kyllä valmis maksamaan meikkivoiteesta vähän enemmän, koska mulle hyvä meikkipohja on avain onnistuneeseen meikkiin. Siltikin olen sen verran pihi, että päivittäisessä käytössä en haluaisi käyttää kovinkaan hintavaa meikkivoidetta. Olen aina avoinna uusille edullisille meikkivoiteille! Wet n Wildin uusi Photo Focus Foundation on saanut paljon kehuja Youtubessa, joten tätä täytyy testata meikkivoiteen rantautuessa tänne pohjolaan!

Ja pakkohan tässä on vielä mainita Tarten Shape Tape Concealer, josta olen aiemminkin puhunut. En ole oikeasti nähnyt yhtään negatiivista arviota tästä, ja sitä ei monen tuotteen kohdalla ole tapahtunut. Peiteaineen pitäisi olla todella peittävää ja pitkäkestoista. Kyllä kiitos! Ainut isompi tilaus, jonka kevään aikana aion tehdä, on juurikin tilaus Tartelta. Tämä peiteaine on vaan roikkunut liian pitkään mun ostoslistalla.

Mun tekee hirveästi mieli uusia ja erityisesti pinkihtäviä highlightereita, koska sellaisia multa ei löydy vielä. Anastasia Beverly Hillsiltä tulee uusi Glow Kit maaliskuun alussa! Tämä on tehty yhteistyössä Nicole Guerrieron, suositun kauneusvloggaajan, kanssa. Itse en ole katsonut Nicolen videoita, mutta tämä Glow Kit on upean sävyinen. Nicole Guerriero Glow Kit muistuttaa paljon Anastasian Sweets Glow Kitiä. Jos jomman kumman joskus hankin, todennäköisesti Sweetsin, koska se ei ole limited edition, toisin kuin Nicole Guerriero Glow Kit. Ofralta olen vähän aikaa jo hoimoinnut Beverly Hills highlighteria. Ofra Cosmetics on eläinkokeeton merkki ja käsittääkseni kaikki heidän tuotteet ovat vegaanisia. Ja katsokaa nyt, miten kaunis tuo highlighter on! Jos jonkun näistä hankin, niin todennäköisesti tuon Ofran!



Yritän nyt hillitä itseäni luomiväripalettien kohdalla, koska alan helposti potea huonoa omaatuntoa, jos en käytä kaikkia palettejani. Pari uutuutta mua kuitenkin houkuttelee. Elfin Matte for Matte on mielestäni todella hyvä drugstore-mattapaletti, joten haluaisin siitä myös kakkosversion. Sävymaailma näyttää ihanan lämpimältä ja erityisesti oranssi sekä purppurainen sävy houkuttelevat. Tämä paletti on myös hyvin edullinen, joten tilaukseen lähtee, kunhan tämä iHerbiin tulee. theBalmilta on myös ihan hiljattain tullut uusi mattapaletti markkinoille, meinaan Meet Matt(e) Ador. Itselätänihän löytyy jo Meet Matt(e) Nude ja Trimony paletit, joten tämä täyttäisi kokoelmaa kivasti. Erityisesti paletissa mua kiinnostaa keskirivin sinapinkeltainen ja alarivin tummanvihreä, koska tullaisia sävyjä mulla ei mattana ole, mutta tarvetta olisi. Myös ylärivin hempeät sävyt näyttävät ihanilta, vaikka sellaisia mun kokoelmista jo löytyy. Tämä paletti jää kuitenkin ainakin vielä harkinnan ja haaveilun tasolle.

Lisäksi himoitsen tällä hetkellä Makeup Geekin luomivärejä ja olenkin jo aloittanut niiden keräämisen. Tavoitteena olisi koota täydellinen Z-paletti MUGin väreillä, koska ne ovat todella hyvälaatuisia ja sävyvalikoima on laaja. Värit ovat todella pigmenttisiä ja intensiivisiä. Jostain syystä en ole ollenkaan kiinnostunut esimerkiksi ColourPopin luomivärinapeista, koska mun on vaikea uskoa niiden olevan yhtä hyviä kuin MUGin värit. Täydellinen Z-paletti olisi kätevä sekä matkusteluun että niille päiville, kun on vaikea valita, mitä palettia haluaa käyttää. Beautybaylta saa jonkin verran MUGin värejä, mutta jossain kohtaa mun täytyy myös laittaa tilaus Makeup Geekin omille sivuille, koska Beauty Bayssa ei kaikkia haluamiani sävyjä ole.




Yleisesti ottaen en ole kovinkaan hempeän huulimeikin ystävä, mutta keväällä pinkihtävät nudet ja muut hempeät sävyt houkuttelevat. Too Facedin Sweet Peach kokoelma ei muuten kiinnosta mua ollenkaan, mutta sarjan huulikiillot ovat saaneet paljon kehuja. Nämä näyttävät todella suloisilta ja ihanan keväisiltä, joten mielelläni näitä testaisin. Todennäköisesti en kuitenkaan aio näitä vielä hankkia, koska en ole menossa Sephoraan lähiaikoina.

Mä suorastaan vihaan ColourPopin Ultra Matte huulipunia, mutta uskaltauduin kuitenkin testaamaan merkin Ultra Satin huulipunaa. Kyllä kannatti, sillä koostumus on paljon miellyttävämpi ja näyttää huulilla kauniilta. Se ei ole täysin mattaista, mutta pysyy kuitenkin paikoillaan hyvin. Magic Wand ja Echo Park olisivat kivoja kevääseen sopivia pinkihtäviä nudesävyjä. 


Yksi merkki, johon mun on jo jonkin aikaa kiinnostanut tutustua, on Pixi by Petra. Pixiä saa ihan hyvin tilattua Suomeen ja esimerkiksi Elevenillä heidän tuotteista saa aina silloin tällöin alennusta. Mielestäni vaaleanviherät pakkaukset ovat ehkä vähän halvan näköisiä, mutta samalla ne ovat todella keväisiä. Pixi ei kuitenkaan ole mikään halpa merkki, vaan kaikki yläkuvan tuotteetkin maksavat lähelle 20 euroa. Makeup Fixing Mist kiinnostaa mua erityisesti, sillä haluaisin löytää eläinkokeettoman version MACin fix+ suihkeelle. Mulla on kyllä hyviä meikinkiinnityssuihkeita, mutta ei oikein sellaisia, joiden kanssa pystyisi vahvistamaan luomivärejä, koska monet meikinkiinnityssuihkeeni kuivuvat liian nopeasti. Ehkäpä tämä voisi toimia? Yksi Pixin kehutuimpia tuotteita on varmasti Correction Conentrate, joka on persikkainen peiteaine silmien alle. Itsellänihän on aika tumman silmänaluset, joten olisi kiva testata oikeasti toimivaa persikkaista colour correctoria. Toisaalta mua vähän pelottaa, että tällainen tuote saattaisi livahtaa mun silmänalusten juonteisiin. Kokeilematta ei voi tietää, joten haluan tätä testata! Viimeinen mua kiinnostava tuote on Natural Brow Duo. Haluaisin testata tuollaista viistopäistä kulmakynää. ABH:llahan olisi BrowDefiner tällaisella päällä, mutta koska merkin BrowWizin koostumus ei pysy mun iholla, tuskin pysyisi Brow Definerinkaan. Toivottavasti tämä Pixin kynä pysyisi! :)



Viimeisenä, muttei vähäiasimpänä mun tekisi mieli testata KL Polishia, eli Kathleen Lightsin omaa kynsilakkamerkkiä. Valitettavasti KL Polish ei toimita ulkomaille eikä Shipitonkaan välitä tulenarkoja kynsilakkoja, joten toistaiseksi nämä taitavat jäädä haaveeksi :( Tyhmää kyllä, koska kyllähän esimerkiksi yllätyskauneusbokseja voi tilailla Shipiton välityksellä. Saattaa niissäkin olla tulenarkoja kynsilakkoja, kuivashampoita, hajuvesiä sun muita tuotteita.

Onko sun kuolauslistalla samoja tuotteita? Mitä kosmetiikkaa itse haluaisit juuri kevääksi? :)

10 kommenttia:

  1. Olipa kattava kuolauslista:) Itseäni kiinnostaa juuri samainen Wet n Wildin hehkutettu meikkivoide. Se hankkiminen on mahdollisuuksien rajoissa, kun ei ole mistään kalliista merkistä kyse. Samoin Elfin Matte for Matte paletti kiinnostaa. Ihanat sävyt<3 Ehkä nuo pari juttua riittäisivät minulle. Pää menee kyllä pyörälle kaikista ihanuuksista, joita varsinkin Youtuben kautta voi kuolata omalla kotisohvallakin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kyllä mun toivelistat kieltämättä ovat yleensä kohtuuttoman isoja :D Toivotaan vaan, että tuo Wettiksen meikkivoide tulisi pian johonkin verkkokauppaan, josta on helppo tilata. Vaikuttaa meinaan loistavalta meikkivoiteelta :) Mun ei varmaan kannattaisi kauheasti katsella videoita, sillä joka kerralla mun toivelista kasvaa tuotteella tai parilla :D

      Poista
  2. Nää sun kuolauslistat on aina ihan huippuja<3 Ton ABH:n tulevan highlighterpaletin haluan itselleni ihan ehdottomasti! Jos vaan sen jostain onnistun saamaan ennen kuin se myydään loppuun. MUG:n luomivärinapit on munkin mieleeni, mutta on niissä pienoinen ongelmakin :D Multa löytyy yksi sellanen tosi upea armeijanvihreä shimmersävy, mutta kun sitä levittää luomille (tai vaikkapa swatchaa kädelle) sävy muuttuukin siniseksi/turkoosiksi. Mä en ymmärrä miten se voi olla niin eri värinen iholla kuin siinä paletissa, sillä mun silmäni ei oikeesti näe siinä luomivärinapissa mitään siniseen viittaavaa :D In The Spotlight sen sijaan on esimerkiksi todela upea sävy ja se taitaa sultakin löyty :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Tuo on kyllä todella kaunis! Toivottavasti sitä tulisi edes vähän eurooppalaisii nverkkokauppoihin, ettei tarvisi tilailla jenkeistä. Kuulostaapa erikoiselta! :D Voisikohan se luomiväri reagoida jotenkin sun ihon kanssa niin, että sävy vähän muuttuu? In the Spotlight mulla kyllä on, se on ihana :)

      Poista
  3. Mäkin haluaisin kokeilla Pixiä! Etenkin se kuoriva kasvovesi kiinnostaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon myös katsellut sitä sillä silmällä, mutta oon kuullut, että se on aiheuttanut aika pahoja reaktioita joillekin. Mulla on vähän sellainen kutina, että mun iho saattaisi vähän herkistyä siitä, joten ehkä en uskalla kokeilla sitä ainakaan vielä :)

      Poista
  4. Paljon kivoja kuolattavia! Mua kiinnostaa myös mm. Pixi ja Real Techniques.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Real Techniquesin setti on kyllä hauskan oloinen. Kiva, että heiltä tuli markkinoille muitakin välineitä, kuin meikkitarvikkeita :)

      Poista
  5. Kivoja kuolattavia! :) Mua taas kiinnostaisi kovasti kokeilla noista irtonaisista luomivärinapeista Nablan luomivärejä, jotka kuulemma on MUG:in tasoisia. Merkki on myös eläinkokeeton ja vegaaninen. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole koskaan kuullutkaan Nablasta, mutta kävin kurkkaamassa heidän verkkosivujaan. Näyttää aivan ihanalta merkiltä, harvoin näkee noin kauniita pakkauksia! :)

      Poista

Kiitos!