7. syyskuuta 2015

Elokuun roskat

Elokuun roskat on vielä arvostelematta, joten täältä pesee. Tuotteet tulee seuraavissa katekorioissa: vartalo, kasvot, hiukset ja meikit.

Oriflamen suihkugeeli

Aika mitäänsanomaton suihkugeeli, joka on ollut salikassissani aika pitkään.  Tässä on omasta mielestäni melko mieto ja tylsä tuoksu. En tilaa Oriflamelta enää, joten en tiedä saako tätä tuoksua enää. Muistaakseni Oriflamelta tulee jatkuvasti uusia tuotesarjoja, jolloin vanhat, ei niin suositut, poistuvat valikoimasta.

The Body Shopin Strawberry Shower Gel

The Boy Shopin suihkugeelit ovat mun lemppareita, mutta tästä mansikantuoksuisesta en kauheasti välittänyt. Tuoksusta tulee mieleen ennemmin mansikkahillo kuin tuore mansikka. Mulla on varastossa muun tuoksuisia suihkugeelejä TBS:ltä, mutta tuskinpa tulen tätä tuoksua ostamaan enää.

Rexonan dödö

Ei ole mitenkään mun suosikkidödö, mutta ihan ok. Kainalot pysyvät mulla kuivina tämän kanssa, mutta eivät hajuttomina. Mulla on vielä toinen tällainen salikassissa, mutta sen käytettyä en osta uudelleen.

La Roche-Posayn vartalovoidenäyte

Tämä heinäkuun LivBoxista tullut vartalovoidenäyte oli ihan ok, vaikkakin aika pieni. En tykkää kesäisin rasvata vartaloa joka kerta suihkun jälkeen, sillä vartaloni iho ei ole mitenkään kuiva ja mulla tulee rasvaamisesta vähän nihkeä ja likainen olo. Rasvaan vartaloa kesäisin ainoastaan kuorinnan jälkeen (jos ei after sunia lasketa), jos silloinkaan. Tämä voide imeytyi hyvin ja oli mukavan kevyttä. En osta kuitenkaan täysikokoisena, koska La Roche-Posay ei ole eläinkokeeton.



Lumenen puhdistusvaahto

Tämä on jo varmaan kolmas tyhjä pullo tätä puhdistusvaahtoa. Poistaa helposti meikin ja vesiliukoinen kevyt silmämeikki lähtee myös vaivattomasti ja omia silmiäni ärsyttämättä. Talvella tämä on vähän liian kuivattavaa pintakuivalle sekaiholleni, mutta muihin vuodenaikoihin mainio puhdistustuote. Hinta-laatusuhde on hyvä myös ja Lumeneahan saa usein vielä edullisemmin tarjouksesta. Tällä viikolla tuotteen saa Sokoksen Kutsu kauneuteen -tapahtumasta hintaan 5,90, joten taidan käydä ostamassa uuden pullon! :D

Montagne Jeunesse Belmish

Pidän todella paljon Montagne Jeunessen naamioista ja olinkin vähän ihmeissäni, että niitä tuli käytettyä elokuussa vain yksi kappale. Toki saan yleensä yhdestä pakkauksesta kaksi naamiota, kuten tästäkin. En ole ollut laiska ihonhoidossa, vaan olen käyttänyt muita kasvonaamioita elokuussa. Belmish maski on perushyvä: se supistaa ihohuokosia ja iho on pehmeä käytön jälkeen.



Giovanni Perfectly Platinum -hoitoaine

Näissä "miedommissa" hopeahoitoaineissa ja maskeissa ei ole oman kokemuksen mukaan tarpeeksi pigmenttiä taitamaan kunnolla keltaisuutta pois, mutta päivittäin käytettynä nämä pidentävät hopeashampoopesuväliä. Tämä Giovannin hoitoaine oli ihan hyvä ja pidän tästä enemmän kuin esimerkiksi siitä Platinum Color Maskista (olikohan merkki KC?). Tämä on hoitavaa ja auttaa viileän värin ylläpidossa. Tuoksu on erittäin miellyttävä. Saatan hyvinkin ostaa tätä uudelleen. Giovannia saa tilatua iHerbistä edullisesti.

Scwartzkopf Moisture Kick -jätettävä hoitoaine

Tää oli mun suosikki jätettävä hoitoaine joskus 10 vuotta sitten, jolloin mun hiukset oli kyllä käsitellyt, muttei läheskään niin huonossa kunnossa kuin nykyisin. Ostin puollon jostain tarjouksesta, enkä hirveästi vakuuttunut. Hoitoaine ei vaan vedä vertoja öljyille, mitä hiusten kosteutukseen tulee. Märkien hiusten selvittämisessä tästä on apua, mutta jos suihkin tuotetta kuiviin latvoihin, en huomaa mitään eroa ennen tai jälkeen. En osta uudelleen.



Lumene Beauty Base luomivärinpohjustaja

Heitän hyvin harvoin roskiin mitään, missä on tuotetta jäljellä, mutta nyt teen poikkeuken. En pidä tästä luomivärin pohjustajasta, vaikka mistä suunnasta asiaa katsoisi. Ensinnäkään tämä ei pidä mulla luomiväriä paikoillaan ja toiseksi tämä kuivattaa mun luomia kauheasti. En tiedä, onko tuote jotenkin pilaantunut, vai onko tämä vaan liian kovaa itselleni. On tämä kuitenkin ollut mulla reilusti yli vuoden. Kun menin häitä ennen koemeikkiin, maskeeraajakin sanoi, että mulla on todella kuivat luomet. Käytin silloin tätä päivittäin. Kesän aikana oon meinannut heittää pohjustajan roskiin monet kerrat, mutta en ole raaskinut. Joka kerta kun olen yrittänyt tätä käyttää, luomiin on suorastaan sattunut ja olen kysynyt itseltäni: "Miksi mun piti tehä näin mun luomille?" Voi olla, että  pohjustaja toimii jonkun muun luomilla, mutta ei mun.

Lumenen CC-voide

Oon käyttänyt CC-voidetta melko pitkään, mutta nyt mun tekee mieli kokeilla uusia meikkivoiteita. CC-voide on mielestäni hyvä arkimeikkivoide muuten, mutta pysyvyys siinä on huono. Itselläni tosin on sekaiho ja CC-voide sopii mulle parhaiten viileämmillä ilmoilla. Mulla on CC-voidetta sävyissä Light ja Deep, joista sekoittelen itselleni sopivan sävyn. Medium olisi tummuudeltaan mulle sopivaa, mutta se on liian punertavaa. En siis osta ainakaan tätä sävyä lisää ja toisista sävyistä löytyy valmiiksi lähes täydet tuubit.

 CC-voiteen sävyt: ylhäällä Light ja Deep, keskellä Medium, alhaalla sekoitus Lightia ja Deepiä.
Medium saa tosiaan oman naamani näyttämään todella punaiselta verrattuna vartalon ihoon.

Tuttuja tuotteita? :)

4 kommenttia:

  1. Lumenen CC-voide sopii mullekin paremmin talvisin, kun iho on enemmän pintakuiva :) Mullakin on normaali-sekaiho, eikä läheskään kaikki BB:t ja CC:t pysy siistinä kasvoilla koko päivää. Täytyisikin listata blogiin valioyksilöt, joihin luotan niin säässä kuin säässä ;) Schwartzkopfin Moisture Kick on ollut joskus myös mun suosikki. Oon raahannut kymmeniä pulloja Sokoksen Hiuspäiviltä kotiin vuosien aikana :D Nyt en kuitenkaan ole sitä pariin vuoteen käyttänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi tosi mielenkiintoista kuulla blogissasi suosikki BB- ja CC-voiteista! :)
      Nyt on kyllä öljyt kovassa huudossa hiustenhoidossa ja kauneudenhoidossa ylipäätään. Harvemmin esimerkiksi blogeissa törmää tuollaisiin "tavallisiin" jätettäviin hoitoaineisiin.

      Poista
  2. Lumenen luomivärinpohjustaja on yksi suosikeistani, ikävä ettei sulle sopinut. Itselläni toimii nimittäin ihan yhtä hyvin kuin UD:n Primer Potion. Kokeilemistani luomien pohjustajista Too Faced on ollut mielestäni paras, mutta näistä "hieman kalliimmista" merkeistä esimerkiksi Narsin ja theBalmin pohjustajat ovat vielä kokeilulistalla.

    Ja tuo Lumenen vaahtoputsari on kyllä kokeiltava :) Tuoksu on ainakin muissa Bright Touch-sarjan tuotteissa ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se menee, että kaikki ei sovi kaikille :/. Mua on kiinnostanut Too Facedin Shadow Insurance jo hetken ja nyt kiinnostaa kyllä vielä enemmän. Kiitos vinkistä! :)

      Suosittelen kokeilemaan tuota vaahtoputsaria! Pidän itse kovasti ja olen lukenut tuosta kehuja myös sellaisilta bloggareilta, joilla on erilainen ihotyyppi kuin minulla :)

      Poista

Kiitos!