26. syyskuuta 2015

Syyskuun Topit

Syyskuun loppu häämöttää, eli on aika kuukauden topeille ja flopeille. Aika menee kyllä älyttömän nopeasti. Nyt on jo syksystä ensimmäinen kolmannes takana päin. Viime kuussa floppeja oli niin vähän, että ne pääsivät samaan postaukseen toppien kanssa. Tässä kuussa kumpiakin on taas sen verran, että postaukset tulevat erikseen.

Lily Lolo Flawless Matt irtopuuteri

Tilasin tämän värittömän irtopuuterin prettystä pari kuukautta sitten ja pidän tästä kovasti. Puuteri antaa iholle mattaisen pinnan, mikä sopii omalle kiiltelevälle sekaiholle loistavasti. Lisäksi tämä kiinnittää meikin tekemättä lopputuloksesta liian puuteroidun näköistä. Pidän paljon enemmän irtopuuterista kuin kivipuuterista. Lopputulos on nätimpi ja ei liian pakkeloitu. Nykyisin kiinnitän meikin kotona tällä irtopuuterilla ja laukkuun otan sitten kivipuuterin meikin korjailua varten.

Urban Decay De-Slick Makeup Setting Spray

Toinen ihon kiiltelyä kontrolloiva tuote ja tämä on ihan mahtava! Mun oli tarkoitus ostaa Urban Decayn All Nighter meikinkiinnityssuihke, mutta De-Slick oli ainut, mitä Sokoksessa sillä  hetkellä oli saatavilla. Suihkeen kanssa meikki kestää huomattavasti pidempään ja kiiltely pysyy paremmin kurissa. Meikinkiinnityssuihkeesta tuli heti tärkeä osa meikkirutiiniani, enkä enää osaisi olla ilman. Tarkoituksena olisi kokeilla myös All Nighter ja Chill.

Osaako joku kertoa, kauanko tällainen suihke kestää päivittäisessä käytössä? :)

Ecotoolsin kaksipäiset siveltimet

Mulla on ollut tosi huono tilanne luomivärisiveltimissä, sillä olen vasta bloggaamisen myötä alkanut luomiärejä kunnolla käyttää. Mulla oli siis tarve löytää laadukkaita, synteettisiä ja edullisia siveltimiä. Olin Youtubessa kuullut monesti Ecotoolsin siveltimistä puhuttavan superedullisina. Omasta mielestäni ne eivät oleet mitenkään edullisia, vaan ihan keskihintaisia. Silloin tajusin, että näiden myyntihinta Suomessa on huomattavasti korkeampi kuin jenkeissä. Niin mielelläni kuin Suomesta meikkini ostaisinkin, en ole valmis maksamaan 5 euron arvoisesta sivellinsetistä 12 euroa. 8-9 euroa vielä menisi, mutta yli kaksinkertainen hinta on liikaa. Niinpä tilasin tämän näppärän sivellinsetin iHerbistä.

Siveltimistä on tullut mulle oiva kaveri neutraaliin arkimeikkiin. Itse käytän näitä lähinnä mattasävyjen kanssa ja hohtaville sävyille mulla on omat siveltimensä. Periaatteessa nämäkin jo riittävät arkisen silmämeikin tekemiseen. Itse kaipaan tähän päälle vielä isoa häivytyssivellintä ja mahdollisesti tarkempaa sivellintä yksityiskohtiin. Näillä pääsee kuitenkin pitkälle.

En välttämättä itse osaa määritellä laadukasta sivellintä, mutta pidän näistä käytössä. Karva on pehmeää ja siveltimet kuivuvat nopeasti pesun jälkeen. Nuo ominaisuudet saavat itseni pitämään siveltimestä. Aion ehdottomasti kokeilla Ecotoolsilta myös kasvomeikkisivelimiä.

Nyx Soft Matte Lip Cream Abu Dhabi

Olen jo jonkin aikaa halunnut tutustua NYX:in Soft Matte Lip Creamiin. Mulla ei ole kokemusta ollenkaan nestemäisestä huulipunasta, joten en tiennyt mitä odottaa. Tilasin sävyn Abu Dhabi, joka on kaunis, hieman punertavan ruskea, syksyyn sopiva sävy. Pidän tästä tuotteesta todella paljon. Ensinnäkin tätä on helppo levittää, eikä värin kanssa tarvitse ollenkaan rajauskynää. Väri kuivuu mattaiseksi, mutta on silti pehmeää eikä liian kuivattavaa. Pysyvyys on hyvä eikä värin leviämistä ympäri naamaa tarvitse pelätä. Tuote tuoksuu myös hyvältä. Haluan ehdottomasti tilata Soft Matte Lip Creamiä myös muissa väreissä! Ensimmäisenä ostoslistalla ovat persikkainen nude Stockholm ja viininpunainen Copenhagen :)



 Kuvassa Abu Dhabi huulilla

Ecotoolsin Pure Complexion Facial Sponge

...eli suomeksi sanottuna Ecotoolsin herkälle iholle tarkoitettu Konjac sieni. Tämä oli osa kosmetiikkapakettia, jonka voitin Kivipuuteri-blogin arvonnassa. Tämä ihmesieni lupaa vaikka mitä, kuten kuoria pois kuolleen ihosolukon ja pitkässä käytössä estää mustapäiden muodostamista. Iho on kyllä pesun jälkeen pehmeä ja sileä, mutta epäilen suuresti tuota mustapäiden ehkäisyä. Sieni pääsi kuukauden toppeihin, koska olen nauttinut sen käytöstä. Levitän puhdistusaineen kasvoille ja sen jälkeen pesen kasvot pyörivin liikkein sienen kanssa. Sieni tuntuu miellyttävältä ja sillä näkee, koska iho on meikistä oikeasti puhdas. Pesun jälkeen iho on myös pehmeä, joten eiköhän tuo kuolleen ihosolukon kuoriminen pidä paikkansa. Miinuspuolena tässä on se, että sienen kuivuminen kestää ikuisuuden. Tämä on vielä vähintään kostea, kun seuraavan kerran 8 -16 tunnin päästä pesen kasvot uudelleen. Sen takia sienen hygienisuus vähän mietittyttää. Vaihtoväliksi suositellaan 1-3 kuukautta. Pidän sienestä kovasti ja haluan kokeilla myös mustaa, sekaiholle tarkoitettua versioita.

Dermalogica daily microfoliant kuorinta

Dermalogican kuorinta on suosikkini syyskuun LivBoxin tuotteista. Kuorintateho on todella hyvä, iho on ihan uskomattoman pehmeä tämän jälkeen. Täytyy sanoa, että en erityisemmin nauti kuorinnan käyttötavasta, kun kuiva jauhemainen kuorinta pitää kostuttaa ja sitten lisätä kasvoille. Mielestäni annostelu on vähän hankalaa, mutta tämä on vain tottumuskysymys. Dermalogica on mielenkiintoinen ja laadukas merkki, joka löytyy Animalian kosmetiikkalistalta. Tuotteet ovat älyttömän kalliita, joten on kiva tutustua niihin LivBoxin kautta. Noin kalliita ihonhoitotuotteita en meinaan ostaisi pelkästään kokeilumielessä. Tuskin ostan tätäkään itse, sillä hinta on todella kova, vaikka tuote onkin erinomainen. Edullisemminkin saa hyviä kuorintoja, joten en käyttäisi sellaiseen yli 60 euroa.

Herbina kaura-suklaa vartalonkuorinta

Ostan itse harvemmin vartalonkuorintoja, sillä öljypohjaisia kuorintoja saa tehtyä kotona edullisesti ja pienellä vaivalla (itse teen kerta-annoksia). Jostain syystä hyvät kuorinnat ovat ihan pirun kalliita, sillä purkista saa pulittaa vähintään parikymppiä. Yleensä näissä kuorinnoissa on jokin maaginen ainesosa, kuten Himalajan tai Kuolleenmeren suola. Kieltämättä nuo kuorinnat ovat hyviä, mutta eivät niin hyviä, että pulittaisin monta kymmentä euroa purnukasta. Halusin kuitenkin jonkun vähän edullisemman kuorinnan myös valmiina. Monissa blogeissa on kehuttu Herbinan kaura-suklaa vartalonkuorintaa ja niinpä päätin kokeilla tätä. Kuorintaa ei ole hinnalla pilattu, kuten ei Herbinaa yleensäkään. Maksoin tästä muistaakseni vajaat viisi euroa. Tuoksu on suorastaan taivaallinen, kuorinta mukavan rouheista ja kuorintateho hyvä. Muutaman euron kuorinnaksi tämä on mielestäni erinomainen ja kotimaisuudesta tulee plussaa. Ostin syksyisen suklaan tuoksun takia salikassiin saman sarjan suihkugeelin.

Paul Mitchell Super Skinny Serum

Olen rakastunut tähän tuotteeseen! Mun tukka on äärimmäisen huonossa kunnossa, enkä jaksa vielä mennä siistimään latvoja parturiin. Seerumi silottaa mun tukan täysin. Kirjoitinkin tästä arvostelun, josta voi käydä lukemassa mun tarkempia ajatuksia tuotteesta. Sanonpahan vain, etten enää voisi elää ilman Super Skinny Serumia! :)

Liigakiekko

Sitten alkaa aihepiiri mennä ohi kosmetiikasta. Jääkiekon sm-liiga alkoi taas. Itse pidän jääkiekkoa koko talven kivoimpana juttuna. Valitettavasti pääsen itse melko harvoin peliin omaa joukkuettani kannattamaan, sillä en asu kotikaupungisasani. Onneksi kiekkoa voi tuijottaa tv:stäkin. Ostin meinaan puhelinmyyjältä ruutupalvelun edullisesti tuossa alkukesästä :D

kuva
  
Syyskuu

Syyskuu syyksuun lempparina? Mun lempikuukausi kaikista on ollut jo vuosia elokuu. Siis varmaan 10 vuoden ajan. Rakastan lämpöä, mutta yhtä lailla rakastan pimeitä öitä. Mun toisiksi lempikuukausi on ollut jonkin aikaa kesäkuu johtuen mun syntymäpäivästä ja juhannuksesta, sekä tietenkin itse kesästä. Nyt on kuitenkin käynyt niin, että syyskuu on sayrjäyttänyt kesäkuun hopeasijalta. Elokuulle ei mikään kuukausi mahda ikinä mitään!

Olen tosissaan nauttinut tästä kuukaudesta ilman puolesta. Vaikka ilma on viilentynyt, vielä ei ole ollenkaan liian kylmä. Rakastan kellastuvia lehtiä ja aurinkokin onneksi paistaa vielä usein. Tykkään pukeutumisesta eniten syksyllä, kun vaatetta saa laittaa sopivasti. Pitkästä aikaa on kiva pukeutua farkkuihin, neuleisiin ja nahkatakkiin. Syysvärit ovat mun lemppareita, niin pukeutumisessa kuin meikissäkin. Syksyllä on kivaa sekin, kun kotona saa nysvätä hyvällä omalla tunnolla.

pinteterst

Sellaiset topit syyskuussa. Flopit seuraa perässä ensi viikolla :)

8 kommenttia:

  1. Toi Dermalogican kuorinta oli munkin suosikkini syyskuun LivBoxista :) Tosin munkin mielestä toi annostelutapa on hitusen hankala, mutta onneksi kuorinta muuten on todella tehokas ja iho jää ihan mielettömän pehmeäksi ja sileäksi tuon käytön jälkeen. Herbinan vartalokuorinta on yksi mun suosikkikuorinta-aineista ikinä! Tehokas, edullinen ja erittäin herkullisen tuoksuinenkin vielä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molemmat kuorinnat ovat mahtavia, Dermalogican ja Herbinan! :)

      Poista
  2. Sulle sopii tuo Abu Dhabi todella hyvin! Mulla on jo vähän ikävä konjakkisieniä, ne on ihan huipputuotteita puhdistamaan ihon kunnolla. Mullakin aina raskas pakkelikerros naamalla ja rasvainen iho, niin se on saatava aina putipuhtaaksi ja noilla sienillä todella saa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pidän itselläni tuollaisista rusehtavista sävyistä :)
      En edes halua ajatella, että miten paljon ihoon on jäänyt likaa ilman sientä kasvoja puhdistaessa. Tällä kuin hinkkaa ja kuvittelisi kaiken meikin olevan jo poissa, niin vielähän sieneen sitä meikkivoidetta jostain kohtaa irtoaa.

      Poista
  3. Mä olen yhden konjaksienen käyttänyt, mutta ehkä olen vain laiska käyttämään tälläisiä ylimääräisiä härpäkkeitä. Sieni piti aina saada jonnekin kuivumaan, ja tuntui että se oli aina vain tiellä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä pidän tuosta sienestä tosi paljon, mutta sen hidas kuivuminen on huono puoli. En tajua, että miten se kuivuu noin huonosti. Eihän normaalit kasvosienet kuivu läheskään noin kauaa...

      Poista
  4. vautsi sulle sopii ihan sika hyvin tuo huulipuna! :3 oot niin kaunis ♥

    VastaaPoista

Kiitos!