20. syyskuuta 2015

Viikon ostokset ja arvontavoitto

Tällä viikolla tuli perille viime viikolla tilaamani paketti Showstopper-verkkokaupasta. Lisäksi voitin Kivipuuteri-blogin arvonnan ja esittelen arvontavoittoakin vähän tässä postauksessa :)

Showstopper.fi tilaus


Etsiskelin Tweezermanin pinsettejä netistä ja törmäsin kotimaiseen Showstopper-verkkokauppaan. En ollut ennen kuullut kyseisestä verkkokaupasta, mutta olen erittäin tyytyväinen ensimmäisen tilauksen perusteella. Toimitus oli nopea, paketin sai pakettiautomattiin, toimituskulut olivat ilmaiset yli 50 euron tilauksille ja mikä parasta, sain vielä kaupanpäälliseksi yllätyslahjan. Voin kyllä suositella verkkokauppaa kaikille.

Tilasin tosiaan välineitä kulmakarvojen siistimiseen, vaikka mulla on nyt menossa kulmakarvojen kasvatusprojekti. Pyrin nyt vain nyppimään selkeät hajakarvat ja muuten jättämään kulmat rauhaan. Saattaa siis kulmakarvat vähän rehottaa blogissa tässä syksyn aikana. Kun ne ovat tarpeeksi kasvaneet, käyn muotoiluttamassa ne ammattilaisella. En vaan osaa nyppiä omia kulmia samanmuotoisiksi ja aina niistä lähtee liikaa...


















Olin jo jonkin aikaa haaveillut Tweezermanin setistä, jossa on normaalit ja kapeakärkiset pinsetit. Kun näin Showstopperin sivuilla tarjouksessa tuon setin pinkillä kotelolla, päätin oitis tilata. Normaalihinta näillä on 49,50 euroa, mutta nämä olivat tarjouksessa vain 26,50 euroa. Olen halunnut sijoittaa hyviin pinsetteihin ja Tweezermanin pinseteillähän on vielä elinikäinen teroitus. Käytännössä mun ei siis enää koskaan tarvitse ostaa pinsettejä.

Tweezermanin kulmahöylän ostin vain siksi, että saan tilauksen summan yli 50 euroon ja ilmaiset postikulut. On tällainen tosin muutenkin ollut hankintalistalla. Ihmettelen vähän verkkokauppoja, joissa pitää aina maksaa postit huolimatta tilauksen summasta. Itse ainakin tilaan aina yli sen rajan, millä ilmaiset postikulut saa. Välillä tilaan sen vuoksi juuri tällaista ylimääräistä, mikä kasvattaa kaupan myyntiä.

Tweezermanin mustapäärauta on ollut myös jonkin aikaa ostoslistalla. Tuollainen vehje on kyllä kivulias, mutta tehokas. Itse en halua käydä kosmetologilla ihonhoidossa, koska suoraan sanottuna ei ole varaa. Yksi kerta on kuitenkin melko hintava ja siellä hoidossa pitäisi käydä säännöllisesti. Häiden alla kävin pari kertaa ja se makaaminen oli muutenkin tylsää :D Mielummin tykkään hoitaa ihoani kotona ja testailla erilaisia naamioita ja kuorintoja. Naamion vaikuttaessa voi touhuta muita juttuja halutessaan. Nyt on vihdoin tehokas välinekin epäpuhtauksien poistoon.


Lisäksi sain kaupanpäälliseksi Crazysticks tuoksupuikon. Tämä on siis ihan täysikokoinen 5 gramman tuote, joka maksaa 21,35 euroa. Todella iso tilaajalahja suomalaiselta verkkokaupalta, olin jopa yllättynyt!  Crazysticks on ranskalainen merkki ja puikot on myös tehty Ranskassa.

Letting go tuoksuu tavallaan vähän mummolta, mutta tavallaan pehmeältä ja raikkaalta. Kuvauksen mukaan tämä on elegantti ja ajaton kukkaistuksu, ja allekirjoitan kyllä tämän. Tuoksussa on ruusua, iiristä, ylang ylangia, myskiä ja seetriä. Tuoksu voisi sopia paremmin muutaman vuoden vanhemmalle ja klassisen tyylikkäälle naiselle, mutta voisin itse käyttää tätä kevättalvella.

Kiinnostuin Crazysticksistä merkkinä. Aina on tietysti vähän riski tilata tuoksu "sokkona", mutta saatan joskus jopa tilata. Jos esimerkiksi tekisin tilausta Showstopperille ja se tilaus pitäisi saada yli 50 euron ilmaisten postikulujen vuoksi :)

Arvontavoitto

Olen joskus vuosia sitten voittant blogiarvonnassa viiden euron lahjakortin H&M:lle, mutta sen jälkeen ei arpaonni ole suosinut. Todella kivaa siis kerrankin voittaa kosmetiikkablogin arvonta! Arvotavoitot sisältävät aina tuotteita, joita ei tulisi itse kokeiltua. Kuka tietää, vaikka sieltä voittopaketista löytyisi uusi luottotuote.

Tässä paketissa tuli iso kasa kosmetiikkaa. Olen voitosta superinnoissani. Moni tuotteista pääsee kätevän kokonsa vuoksi salikassiin ja monta on kiva päästä muuten vain kokeilemaan. Ainoastaan kaksi tuotetta saattaa jäädä kokonaan käyttämättä. Ensimmäinen on nätti hopeinen koru, joka unohtui kuvasta. Käytän vain kultaisia (öhöm, siis kultaisen värisiä) koruja, koska kihla- ja vihkisormukseni ovat kultaiset. Hopeisille koruille ei siis ole käyttöä, joten saatan antaa sen vaikka lahjaksi jollekkin. Toinen on tuo Rimmelin kynsilakka, sillä oranssi on inhokkivärini! Oranssit huulet vielä menisivät, mutta ei kiitos, en halua kynsieni olevan Tapparan pelaajien pöksyjen väriset. Mutta kuka tietää, vaikka laittaisin halloweenin kunniaksi mustaoranssit kynnet! Tai annan suosiolla tämän jollekin Tappara-fanille :D


Tässä ovat arvontavoitosta ne erityisen kiinnostavat tuotteet.

Ecotools kiinnostaa aina ja paketista tuli Ecotoolsin konjac-sieni. Olen paristakin isommasta kosmetiikkablogista lukenut nyt näistä ihmesienistä. Olen itse ehkä skeptinen sienen maagisten puhdistusominaisuuksien suhteen, mutta yleensä mottoni onkin "Pessimisti ei pety" varsinkin kaiken uuden ja ihmeellisen suhteen. Todella kiva päästä kokeilemaan tätä, sillä tuskin olisin tällaista sientä ostanut.

Yves Rocherin hoitoaine on tarkoitettu erittäin kuiville ja vaikeasti käsiteltäville hiuksille. Tämän pitäisi siis sopia mun vaalennetulle hampputukalle täydellisesti. Hoitoaine sisältää muun muassa jojobaöljyä ja manteliöljyä. Tämä tuoksuukin mantelille ja itse pidän kovasti mantelin tuoksusta, vaikka se ihmisten mielipiteitä jakaakin. Mun täytyy ensin käyttää pois vanhoja hoitoaineita, joten ihan vielä en pääse tätä testaamaan.

En nyt tiedä, miten tuo merkki kirjoitetaan, mutta tuote on kuitenkin valkoinen mattaluomiväri. Mullahan on valkoinen mattaväri theBalmin Meet Matt(e) -paletissa. Valkoinen on kuitenkin mulla muita paletin värejä kovemmassa käytössä, joten olen pelännyt sen loppuvan ennen aikojaan. Enää ei tarvitse pelätä, vaan voin huoletta käyttää mattavalkoista niin paljon kuin haluan. Tämä luomiväri on muutenkin erittäin laadukkaan tuntuista: koostumus on kermainen ja pigmentti hyvä.

Essencen vihreä peiteaine punaisuuden peittoon on erittäin tarpeellinen lisä omaan meikkikokoelmaan. Mulla on vihreää peiteväriä Wet n Wildin peiteainepaletissa, mutta en pidä sen liian kovasta ja paksusta koostumuksesta. Tämä essencen puikko levittyy paljon paremmin.

Yves Rocherin sävytetty huulivoide on ihanan tuoksuinen ja värinen. Tämä ehkä sopii paremmin kesään, joten ihan vielä ei tälle ole käyttöä. Myös Himalayan sävytetty huulivoide oli oikein mieluinen tuote, mutta tämä Yves Rocher yllätti minut positiivisesti.

Essien söpö vaaleanpunainen kynsilakka on oikein mieluinen tuote. Pidän kovasti Essien lakoista, vaikken niitä itse enää ostakaan. Itselläni on musta ja valkoinen Essien lakka ennestään ja ne ovat erittäin laadukkaita. Nämä vaaleat lakat yleensä kuultavat jonkin verran läpi, jos ei niitä kauheasti kerrosta, jolloin tämä sopii mainiosti neutraaliin arkikäyttöön. Kerrostamalla saa söpön vaaleanpunaisen lakan.

Sellaisia tuotteita tällä kertaa. Hankintalistalla olisi vaikka mitä, mutta olen yrittänyt vähän himmailla suurimpia ostoshimoja.

Tuohon postikuluasiaan vielä palatakseni. Käytätkö itse hyväksesi verkkokauppojen tarjoamia ilmaisia postikuluja tarpeeksi suurille tilauksille? :)

8 kommenttia:

  1. Hyvä, että paketti tuli perille ja siitä löytyi mieluisia tuotteita :)

    VastaaPoista
  2. Mulla on myös tapana käyttää ne verkkokauppojen ilmaiset postikulut hyödyksi ja tilailla tuotteita niin paljon, että loppusumma riittää ilmaisiin postikuluihin :) Toi Paesen valkoinen luomiväri on kyllä ihan huipputuote! Se on mulla käytössä lähes päivittäin :D Voitit kyllä niin paljon kaikkea kivaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama, tuntuu tyhmältä maksaa postikulut jos ne voi saada ilmaiseksikin :)
      Ai tuo kirjoitetaan ihan Paese, eikä tuo edessä olevaa häkkyrä kuulu kirjoitusasuun? Merkki on mulle tosiaan ihan vieras, en ole ennen kuullutkaan :D

      Poista
    2. Joo mä oon ainakin ymmärtänyt, että se on ihan vaan Paese, kun LivBoxista näitä kyseisen merkin meikkejä on tullut! :)

      Poista
  3. vähänkö kivan arvonnan kyllä voitit! :) Itsekkin voitin joskus vuosia sitten jossakin blogissa jonkun pienen arvonnan ja voin sitä onnen määrää :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä kivaa voittaa jotain. Ei sitä täälläkään ole turhan usein tapahtunut :D

      Poista

Kiitos!