17. helmikuuta 2016

Hyvä arkipuna - NYX Butter Lipstick




NYX on yksi suosikeistani, kun puhutaan kohtuuhintaisista kosmetiikkamerkeistä. Erityisesti suosikkejani ovat NYX:in huulituotteet. Omistan merkiltä rajauskyniä, huulipunia, huulipunakyniä, nestemäistä huulipunaa ja huulikiiltoja. Butter Glosseista olen tehnytkin arvostelun ja tänään kerron NYX:in Butter Lipstickistä.


Snow Cap, Candy Buttons, Fizzies, Pops

Butter Lipstikissä huulipunan hylsy on hauskasti huulipunan värinen. Itse puna on kermaista ja hyvin levittyvää. Pidän punan koostumuksesta. Kuten yllä olevasta kuvasta näkee, yksi kerros punaa kuultaa vähän läpi, mutta kahdella kerroksella saa jo ihan peittävän lopputuloksen. Pysyvyys ei ole tässä maailman paras ja sen vuoksi itselläni ei punasta olekaan älyttömän kirkkaita tai älyttömän tummia sävyjä. Toivon tummilta ja kirkkailta sävyiltä ennen kaikkea pysyvyyttä, eikä pysyvyys ole se ykkösjutu punassa. Vaaleammissa ja kevyemmissä sävyissä pidän taas hyvästä levittyvyydestä ja pehmeän näköisestä lopputuloksesta. Kaikkiiaan Butter Lipstick on mielestäni loistava arkihuulipuna.

Sävyjä punasta löytyy kyllä vaalean nudesta syvään viininpunaiseen monta vaihtoehtoa. Alkuperäisiä sävyjä oli yhteensä 22 kappaletta ja nuo ovat saatavilla myös Suomessa. Itse valitsin omia sävyjä LeSassafrasin loistavien sävyviedoiden perusteella. Hänellä on oma video nudeille ja vaaleille pinkeille sekä kirkkaille ja tummille sävyille.

Sitten mielipiteitä omista sävyistäni:

Snow Cap on hyvin vaalea, vähän punertava nude. Todella nätti nudepuna, mutta itselleni hieman liian vaalea tällä hetkellä. Mielenkiintoista nähdä sävy itselläni ensi talvella, jos pystyn lopettamaan solariumissa käymisen (lupaan yrittää vaihtaa solariumin itseruskettaviin ennen kaikkea terveydellisistä syistä, vaikka tosin sitä olen nytkin jo vähentänyt).

Candy Buttons on vaalea persikkainen sävy. Yleisesti en pidä vaaleista huulipunasävyistä itselläni, mutta Candy Buttons on kyllä kiva. En silti ole varma, onko tämä imartelevin puna itselleni. Tämän ostin vähän testimielessä, mutta puna tulee varmasti tässä kevään kynnyksellä käyttöön.

Fizzies on korallinen pinkki. Sävy on itselleni arkipunaksi siinä kivan pirteän ja liian räikeän rajamailla. Keväisenä aurinkoisena päivänä tämä ei ole kivan pirteä, vaan täydellisen ihanan pirteä. En pidä itselläni yleensä kylmistä pinkeistä enkä varsinkaan vaaleista pinkeistä. Ne eivät vain toimi mulla millään tapaa. Tämä pinkki on tarpeeksi tumma sekä tarpeeksi lämmin ja korallinen itselleni. Punan kermainen ja vähän kuultava koostumus tekee sävystä helposti pidettävän. Tykkään!

Pops on vaalea mauve-sävy. Sävy on vähän viileämpi kuin yleensä käyttämäni huulipunat, mutta sopii itselleni, koska se ei ole liian pinkki. Pops pääsi itseasiassa tammikuun suosikkeihini. Pops on on juuri sopivan tumma itselleni arkipunaksi. Vaaleamman huulipunan kanssa joudun panostaa silmämeikkiin huomattavasti enemmän kuin aina jaksan tai ehdin. Tumma tai kovin kirkas huulipuna vaatii muuten vain tietynlaisen mielentilan :D Pops on helppo sävy käyttää minkä tahansa silmämeikin kaverina.


Butter Lipstickillä on Suomalaisissa ja Pohjoismaisissa verkkokaupoissa hintaa noin 10 €. NYX:iä saa onneksi nykyisin helposti tilattua netistä. Merkkiä myyvät ainakin Bangerhead, Beauty Pop Up, eleven.fi, Nordicfeel ja pretty.fi. NYX Nordics uudistuu ja avaa verkkokaupan ovensa kuukauden päästä. Arvatkaa vaan, kuka ei malta odottaa! Toivottavasti saataisiin vielä jonain päivänä NYX myyntiin ihan kauppoihin!

NYX on muuten sellainen merkki, jota en tilaa USA:sta. Toki tuotteet ovat Euroopassa vähän kalliimpia kuin jenkeissä, mutta toisin kuin esimerkiksi Elfin kohdalla, NYX:issä hintaero ei ole mielestäni liikaa. Butter Lipstickillä on NYX:in omilla verkkosivuilla 6 $ ja kun ottaa huomioon postikulut ja alvit, en itse näe syytä tilailla merkkiä rapakon takaa. Kuten joskus olen sanonutkin, kaksinkertainen hinta on tällaisessa drugstore-kosmetiikassa sellainen, jonka vielä voin Suomesta ostettuna maksaa.

*En hyödy linkeistä mitenkään

Onko Butter Lipstick tuttu?

10 kommenttia:

  1. Mulla on yksi Butter Lipstick, Lollies, ja se on aika karmea. En tiedä mitä ajattelin kun tilasin sen. Noi sun sävyt näyttää tosi hyviltä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lollies on juurikin vaaleutensa vvuoksi sellainen sävy, mikä ei ikinä sopisi minulle. Mutta mielestäni näitä on kyllä karmeampiakin sävyjä, kuten vaalein nude Sugar Wafer ja vaalein pinkki Hubba Bubba. Ne ovat jo niin vaaleita, etten tiedä kenelle ne voisivat sopia :D Kiitos, itsekin pidän näistä! :)

      Poista
    2. Mä varmaan kuvittelin että Lollies olisi Snow Capin tai Candy Buttonsin tyyppinen sävy. Aina ei voi onnistua, varsinkin kun ei näe itse tuotetta livenä. :|

      Poista
    3. Niimpä, toivottavasti saataisiin NYX jossain kohtaa Suomeen ihan kauppoihin, niin pääsisi livenä näkemään sävyn ennen ostopäätöstä! :)

      Poista
  2. Toi Pops on kyllä hurjan kauniin värinen, samoin Fizzies! Mulla on itselläni yksi NYXin Butter Lipstick ja oon huomannut ihan saman, ettei sen pysyvyys ole yhtä hyvä kuin monissa muissa NYXin huulipunissa. Vaaleissa sävyissä se ei tosiaan niin paljon haittaakaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pops ja Fizzies ovat ihania ja nuo vaalemmatkin sävyt näyttäisivät paremmalta vähän kalpeammalla iholla. Kermaisilta vaaleilta huulipunilta en odotakaan huippupysyvyyttä vaan ennen kaikkea mukavuutta ja helppoutta :)

      Poista
  3. NYXin huulijutut on mun lemppareita, tuo Pops on mun suosikkipuna ikinä! Nää tuntuu huulilla niin mukavilta, Butter Glossitkin on ihania :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pops on kyllä ihana ja sopii varmasti sulle todella hyvin! Butter Glossit ovat ehdottomasti yksiä suosikkikiiltojani :)

      Poista
  4. Pops näyttää mun väriltä, ja muutenkin näiden punien koostumus vaikuttaa hyvältä, koska en mattapunista niin välita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pops on ihana! Suosittelen testaamaan, nämä ovat todella miellyttäviä ja hyvän näköisiä huulilla :)

      Poista

Kiitos!