13. helmikuuta 2016

Oma puuteri silmänalusille? - Elf Undereye Setting Powder

Tilasin iHerbistä Elfin Undereye Setting Powderin, jonka esittelin viimeisessä ostosvideossa. Yritin ottaan tästä ensivaikutelmavideotakin, mutta se oli helpommin sanottu ja ajateltu kuin tehty. Puuterista oli hyvin vaikea muodostaa mielipidettä yhden käyttökerran perusteella ja videoimisen jälkeen tuli mieleen vielä juttuja, mitkä haluan tuotteesta sanoa. Siksi tästä tuleekin nyt kirjoitettu postaus.

Undereye Setting Powder on siis puuteri, joka on tarkoitettu silmänalusmeikin kiinnittämiseen. Puuteri on hyvin hienojakoista, kevyttä ja väritöntä. Puuterin mukana tuli pieni ja omituinen sivellin, jota itse vähän ihmettelen. Sivellin on mielestäni liian pieni luomivärillekin, joten miten ihmeessä sillä muka puuterin kiinnittäisi?Olen nyt käyttänyt puuteria pari kertaa ja tähän mennessä paras tapa lisätä tätä tuntuisi olevan pienehkön kasvosiveltimen kanssa. Itse tykkään käyttää Real Techniquesin Setting Brushia, joka on tarkoitettu erityisesti kasvojen korostamiseen. Sivellin on ihan täydellisen kokoinen silmänaluspuuterille ja olen käyttänyt sitä myös Anastasian Contour Kitin keltaisen Banana-sävyn kanssa. Yritin myös Bakingia puuterin kanssa, mutta se tuntui vähän hankalalta. Koska puuteria on niin vähän, pelkäsin tuhlaavani koko purkin kerralla. Tämä on myös niin hienojakoista, että saadakseen kunnon baking-kerroksen, puuteria olisi pitänyt laittaa aika paljon. Toisaalta en koe, että bakingista (tai sen yrittämisestä) oli hyötyä tällä puuterilla. Puuteri kiinnitti ihan siveltimellä peiteaineen yhtä hyvin. Käytössäni oli toki Urban Decayn Naked Skin Concealer, joka pysyy muutenkin hyvin paikoillaan.

Tähän mennessä olen kyllä pitänyt tästä puuterista. Puuteri antaa silkkisen pehmeän lopputuloksen ja tuntuu koskettaessa todella ylelliseltä. Peiteaineen menemistä pieniin jonteisiin ei koskaan voi estää ihan täysin, mutta tämä kyllä edesauttaa peiteaineen pysymistä. Vaikka joutuisin korjailemaan muuta meikkiä päivän mittaan, pysyy silmänalusmeikki tämän avulla saman näköisenä kuin heti meikkaamisen jälkeen. Puuteri vaikuttaisi myös kirkastavan kevyesti.Hintaa puuterilla on iHerbissä noin 2,70 euroa ja pakkaus sisältää tuotetta 1,2 g. Tuotetta on siis todella vähän, mutta tämä vaikuttaa riittoisalta. Verrattuna Laura Mercierin silmänaluspuuteriin, tämä ei kuitenkaan ole mitenkään erityisen halpaa. Itselläni ei ole kokemusta Laura Mercieristä, mutta merkin puuterit ovat todella ylistettyjä Youtuben kauneusgurujen keskuudessa. Elfin puuterin hinta on 2,50 $/g ja Laura Mercierin 6,25 $/g. Laura Mercierin puuteri maksaa enemmän, mutta koska elfin puuteri on niin paljon pienempi, ei hintaero ole ihan niin suuri kuin voisi olettaa.

Tämä silmänalusille tarkoitettu puuteri kiinnittää ehdottomasti peiteaineen kauniimmin kuin tavallinen puuteri ja pidän tästä kovasti. Suuri plussa tulee siitä, että tämän kanssa ei todellakaan tarvitse tehdä bakingia. Jatkan mielelläni tämän käyttämistä ja mielenkiinnolla odottelen, että kuinka pitkälle tämä kestää lähes päivittäisessä käytössä. Miinuksena tuotteessa on ehdottomasti huono saatavuus. Suomesta tätä saa ainakin parista verkkokaupasta, mutta hinta on moninkertainen verrattuna USA:n myyntihintaan (Suomen hinnoissa grammahinta on enemmän kuin Laura Mercierin puuterilla, joka on kuitenkin luksustuote). Onneksi iHerbistä saa tilattua helposti ja kun muistaa pitää tilauksen tuotteiden arvon alle 22 euron ja tilauksen arvon postikuluineen alle 25 euron, ei paketin pitäisi jäädä tulliin. Elfin Undereye Setting Powderilla on tosiaan hintaa iHerbissä valuuttakursseista riippuen noin 2,70 €.*En hyödy linkeistä mitenkään

Käytätkö silmänalusmeikin kiinnittämiseen eri puuteria kuin kasvoille muuten? :)

4 kommenttia:

 1. Mulla on tää myös käytössä ja tykkään. Kehuskelin tätä juuri puuteri-iventaario postauksessa. Käytän levittämiseen myös samaa RT:n sivellintä :)

  VastaaPoista
 2. Tätä en olekaan kokeillut, vaikka olen tykännyt siitä elfin HD kasvopuuterista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kokeilemaan, varsinkin jos tilailee silloin tällöin iHerbistä, josta tämän saa edullisesti :)

   Poista

Kiitos!