22. lokakuuta 2016

Elf-viikko | Suosikit ja inhokit

Tässä tulisi blogini elf-viikon kunniaksi mun suosikit ja inhokit merkiltä. Viikko alkaakin olla loppupuolella ja huomenna se huipentuu arvontaan, joten pysykäähän kuulolla :)


SUOSIKIT
10. Elf Cool Bronzer
9. Elf High Definition Undereye Setting Powder
8. Elf Makeup Remover Cleansing Clothes
7. Elf Matte Lip Color, sävy Coral
6. Elf Mineral Infused Face Primer
5. Elf Baked Blush, sävy Rich Rose
4. Elf Lip Exfoliator
3. Elf Prism Eyeshadow Palette, sävy Naked
2. Elf Mad for Matte Eyeshadow Palette
1. Elf Acne Fighting Foundation

INHOKIT
5. Elf Baked Blush, Peachy Cheeky
4. Elf Makeup Mist & Set
3. Elf Undereye Concealer & Highlighter
2. Elf Liquid Eyeliner, sävy Coffee
1. Elf Stipple Setin Tapered Stipple Brush ja Eyeshadow Stipple Brush

Mitkä ovat sun suosikit elfiltä? Entä oletko testannut merkiltä itsellesi sopimattomia tuotteita? :)

4 kommenttia:

  1. E.l.f.llä laatu tosiaan vaihtelee, mutta valikoimassa on kyllä todellisia helmiäkin.

    Kerran tilasin luomivärinpohjustajan, joka oli tyhjä. Sisällä ei ollut yhtään mitään ja joistakin siveltimistä varren liimaukset ovat pettäneet aika äkkiä. Myös kokeilemani huulimeikit ovat olleet njääh-osastoa ja alkavat haisemaan epämiellyttävälle (eli pilaantuvat?) hetkessä. En tykännyt merkin Warm Bronzerista, mutta se johtui suurelta osin itselleni sopimattomista sävyistä. Myös joku cream eyeliner nappi oli valmiiksi todella kuivahkoa sekä pigmentiltään kehnoa ja meni täysin käyttökelvottomaksi todella nopeasti.

    Makeup Mist & Set olisi ollut muutoin mieleeni, mutta tuoksu on niin "omituinen", että en tule jatkossa enää hankkimaan.

    Peachy Cheeky on yksi e.l.f. suosikeistani, koska olen hillitympien poskipunien ystävä (ainakin arkimeikissä). Sävy on kuitenkin sellainen, että on käytössä lähinnä keväisin/kesäisin. Tykkäsin essentials sarjan Innocence poskipunasta (tätä voisikin tilata) ja studio sarjan Berry Merry blush on nätti talvinen sävy.

    Small stipple brush (peiteaineiden tasoitteluun ja levittämiseen) ja High Definition Undereye Setting Powder ovat aivan huippuja!

    Kynsilakat ja luomivärinpohjustaja ovat olleet mielestäni ihan jees (hyviä hintaisikseen).

    Heräsi kiinnostus tuota meikkivoidetta kohtaan ja sitä voisin kokeilla, jos merkin tuotteita lähden jostain tilaamaan. Ärsyttää, kun sitä merkin omaa (eurooppalaista?) nettikauppaa ei enää ole. Sieltä löytyi kattava valikoima, hinnat olivat edulliset eikä tarvinnut tullirajoista huolehtia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, ja näin on aika usein edullisten merkkien kohdalla :)

      Onpa ikävä juttu tuo tyhjä pohjustaja. Mulla ei ole siveltimistä varsien liimaukset pettäneet, mutta ainokainen Essentials-siveltimeni tosiaan varisti aluksi todella paljon. En ole kovinkaan montaa huulituotetta kokeillut, mutta huulipunista nuo Matte Lip Colorit ovat säilyneet hyvänä sen reilu puoli vuotta, mitä ne mulla ovat olleet. Mä taas ehkä haluaisin sen Warm Bronzerin, koska aurinkopuutereiden kohdalla tykkään lämpimistä sävyistä, etenkin kesällä :)

      Mua häiritsee Makeup Mist & Setissä ehdottomasti enemmän maku kuin haju. Mun mielestä tuo itseasiassa tuoksuu oikein hyvälle verrattuna NYXin Matte Finish Sprayhyn, jossa on melkoinen alkoholin käry :D

      Itse en tosiaan ihan siksi Peachy Cheekystä tykkää, että mulla on saman sävyisiä, mutta pigmenttisempiä poskipunia jo. Rich Rosen kanssa se kevyt pigmentti sen sijaan on hyvä juttu mielestäni, ettei poskista tule ihan ruskeita :D Mun tekisi mieli Studio-sarjasta sitä poskipunapalettia! :)

      Itselläni Small Stipple Brush sopii parhaiten juuri nestemäiselle highlighterille, mutta kyllä se ihan näppärä sivellin on. Samaa mieltä Undereye Setting Powderista!

      Mä en ole ollenkaan testannut Elfin kynsilakkoja. Täytyy katsoa, jos niitä joskus tulisi vastaan jossain.

      Tuo meikkivoide on ihan huippu, suosittelen antamaan mahdollisuuden! Niimpä, kotimaisissa verkkokaupoissa Elfin hinnat ovat todella kovat. Mä tilaan iHerbistä aina niin pieniä tilauksia, että ei mene tullirajan yli. iHerbin postikulu tosin nousi jokin aikaa sitten vähän, mutta suht edullista sieltä on vieläkin tilailla :)

      Poista
  2. Tää video oli ihan mahtava! Oot muutenkin tehnyt näistä kaikista niin kattavat arvostelut ja arvostan todella sitä, että sanot rehellisen mielipiteesi myös niistä tuotteista, jotka ei oo sulle sopineet ja joista et oo pitänyt :) Tää sun elf-viikko on muutenkin ollut ihan huippu ja oot saanut ainakin mut vakuuttumaan siitä, että haluan ehdottomasti testailla enemmänkin elfiä! Täytyykin laittaa iHerbiin tilausta heti, kun ostolakko loppuu :D

    Ja vau noi sun hiukset on tosi kauniit! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla, että tykkäsit Elf-viikosta!♥ Kannattaa kyllä tutustua Elfiin paremminkin :) Joo, kyllä mä ihan suoraan haluan sen sanoa, että joku tuote ei toiminut mulla, perustelujen kanssa tietysti. Se antaisikin Elfistä ehkä aika vääristyneen kuvan, jos vain kehuisin tuotteita maasta taivaisiin ja jättäisin mainitsematta nuo huonommat tuotteet :D

      Kiitos, mäkin tykkään!♥

      Poista

Kiitos!