24. tammikuuta 2017

BH Cosmetics Carli Bybel -paletti + Suosikkitubettajani ikinä, eli Carli Bybel


Kaikista Youtubettajista kaikkein isoin paikka mun sydämessä on Carli Bybelillä. Ennen suosikkini oli Jaclyn Hill, sillä hänen videoitaan katsomalla olen kehittynyt eniten meikkaamisessa. Carlin ansiosta kuitenkin mun elämässä on tapahtunut paljon suurempia muutoksia, kuin meikkitaidoissa kehittymistä. Kerron lisää Carlista ja hänen vaikutuksesta elämääni postauksen lopussa. Halusin kuitenkin mainita Carlin olevan suosikkitubettajani, koska muuten tuskin olisin hankkinut BH Cosmeticsin Carli Bybel -palettia, jonka esittelen ja arvostelen tässä postauksessa.


BH Cosmetics ja Carli Bybel löivät hynttyyt yhteen ja julkaisivat syksyllä 2015 Carli Bybelin nimeä kantavan paletin, jossa on luomivärejä ja highlightereita. Carli varoitteli juuri Youtubessaan paletin olevan Limited Edition ja että se otetaan pian pois myynnistä. Siksi päätinkin tehdä tämän arvostelun nyt. Ja kyllä, voin suositella tätä palettia kaikille lämpimien luomivärien ystäville! Itse tilasin paletin BH Cosmeticsin omilta sivuilta, mutta sitä on myös näkynyt muissa verkkokaupoissa, kuten Beauty Bayssa (tällä hetkellä ei valikoimassa). BH Cosmeticsin sivuilta tilatessa kannattaa muistaa, että sieltä tilatessa yli 22 eurolla tilaus voi jäädä tulliin. Maksoin paletista muistaakseni saman 14,50 $, mitä se nytkin maksaa. Paletti on siis todella edullinen. Näitä voisi hyvin luulla paljon kalliimmiksi luomiväreiksi. BH Cosmetics on muuten Leaping Bunny sertifikoitu merkki ja Carli Bybel -paletti on myös vegaaninen!


Carli Bybel paletin pakkaus on pahvia ja se pysyy kiinni magnetiilla. Pakkaus on kaunis ja plussaa se saa peilistä, joka on kätevä matkustellessa. Paletissa on 10 luomivärisävyä ja 4 highlighteria, mutta kaikki sävyt sopivat luomille käytettäväksi. Itse asiassa ainakin mun vaalealle iholle sopivia highlightersävyjä ovat ainoastaan kaksi vaaleinta. Highlightereiden kukkakuviointi on aivan upea! (Tosin mun paletti ei enää näytä aivan yhtä kauniilta kun kuvia ottaessa syksyllä...)  Ainut miinus paletin ulkomuodossa on se, että sävyillä ei ole nimiä. Eihän sillä ole merkitystä tavalliselle kuluttajalle, mutta nimien puuttuminen vaikeuttaa esimerkiksi tutorialin tekemistä tai katsomista.

Itse luomivärit ja highlighterit ovat aivan uskomattoman hyvälaatuisia! Värit ovat kermaisia ja pigmenttisiä. Etenkin shimmervärit ovat täysin verrattavissa high end -luomiväreihin. Mattavärit eivät ehkä ole pigmentiltään ihan samaa tasoa kuin esimerkiksi Kat Von D tai Urban Decay, mutta ei näissäkään oikeasti valittamista ole. Paletin sävymaailma on todella lämmin. Kun sain paletin, mulle tuli heti mieleen suosikkipalettini, Too Facedin Chocolate Bar. Chocolate Barissa on toki muutamia sävyjä, joita ei löydy tästä paletista, mutta kaikille mun suosikkisävyille löytyy tästä joko täysi dupe tai hyvin samankaltainen sävy. Jos haluat löytää Chocolate Barille joko edullisemman tai vegaanisen vaihtoehdon, suosittelen tsekkaamaan BH Cosmeticsin Carli Bybel paletin! Myöhemmin tulee vielä vertailun vuoksi muutamia sävyjä vierekkäin tästä paletista ja Chocolate Barista.

Myös highlighterit ovat todella upeita! Vaalealle iholle tosiaan kaksi tumminta sävyä ei sovi sitten mitenkään päin highlighteriksi, mutta kaksi vaaleinta ovat ihania. Highlighterit ovat hohtavia ja intensiivisiä, mutta eivät glitterisiä.

Swatchit 


Ylärivi - luomivärejä:

Lämmin kermainen mattasävy - täydellinen sävy kulmaluun korostukseen
Persikkaisen vaaleanpunainen shimmersävy
Lämmin keskiruskea mattasävy - hyvä sävy kevyesti käytettynä häivyttelyyn ja voimakkaammin käytettynä luomivakoon
Keskitumma matta mauve-sävy
Matta burgundy
Keskirivi - luomivärejä:

Melko neutraali rusehtava persikkainen shimmersävy
Kultainen shimmersävy
Tummahko pronssinen/kuparinen shimmersävy
Pronssinen shimmersävy
Tummanruskea mattasävy


Alarivi - highlighterit:

Vaaleanpunainen viileä sävy
Neutraali persikkainen sävy
Pronssinen sävy
Tummempi pronssinen sävy

Ja alla vielä verraten sävyjä tästä paletista ja Too Facedin Chocolate Barista. Chocolate Barista olen tehnyt arvostelun täällä. Vasen sävy BH Cosmetics, oikea sävy Too Faced

Matat:


Carli Bybel ylärivin ensimmäinen vs. Chocolate Bar Milk Chocolate
Melkein identtiset, BH Cosmeticsin hieman kellertävämpi.

Carli Bybel ylärivin kolmas vs. Chocolate Bar Salted Caramel
BH Cosmeticsin on vähän tummempi, mutta molemmat lämpimiä ruskeita. BH Cosmeticsin sävy on oikeastaan  ehkä keskiväli Chocolate Barin Salted Caramelista ja Semi Sweetistä.

Carli Bybel ylärivin viides vs. Chocolate Bar Cherry Cardinal
Too Fadein sisältää pientä glitteriä, mutta näyttää luomilla matalta. BH Cosmetics hieman Burgundimpi ja Too Faced ruskeampi, mutta hyvin lähellä toisiaan.

Carli Bybel keskirivin viides vs. Chocolate Bar Triple Fudge
Hyvin samanlaiset sävyt, Too Faced vähän pigmenttisempi.

Shimmerit:


Carli Bybel alarivin ensimmäinen vs. Chocolate Bar Champagne Truffle
Sävy on käytännössä ihan samanlainen, BH Cosmetics on vain pigmenttisempi

Carli Bybel ylärivin toinen vs. Chocolate Bar Marzipan (mun lemppari!)
Melkein identtiset sävyt niin pigmentiltään kuin sävyltään. 

Carli Bybel keskirivin kolmas vs. Chocolate Bar Hazelnut
Samankaltaiset lämpimän ruskeat shimmersävyt, Chocolate Bar vähän tummempi

Huom! Molemmissa paleteissa on myös kultaiset shimmersävyt, joita en huomannut ottaa vertailuun. Carli Bybel paletin kulta on vähän vaaleampi kuin Chocolate Barin.Ja alla on vielä pari kuvaa yhdestä lookista käyttäen Carli Bybel -palettia.Käytin paletista pronssista shimmersävyä (keskirivin neljäs) liikkuvalla luomella, ulkonurkassa tummempaa ruskeaa (keskirivin kolmas) sekä mattaista tummaa ruskeaa. Kaikkia edellä mainittuja sävyjä on myäs alaluomella. Häivyttelyyn ja luomivakoon käytin keskiruskeaa mattasävyä ja kulmaluulla vaaleaa mattasävyä. Highlighterina niin kasvoilla kuin silmän sisänurkassa käytin alarivin toista sävyä. 

Muita maininnan arvoisia meikkejä ovat essencen satin touch blush sävyssä satin love (essencen poskipunat ovat puhdasta rakkautta, hakkaavat monet paljon kalliimmat punat mennen tullen) sekä NYXin Simply Vamp Lip Cream sävyssä Covet (puhdasta rakkautta tämäkin!)
Ajattelin tuossa helmikuussa kuvata vielä tutorialin käyttäen tämän paletin vaaleampia luomivärejä, stay tuned for that! :)

Carli Bybel <3Sitten ajattelin vielä jatkaa tässä postauksessa mun suosikki kauneusgurut postauksia. Aiempia postauksia voi selailla täältä, olen kirjoittanut Emily Eddingtonista (Noel tyttönimeltään), Kathleen Lightsista, Jaclyn Hillistä sekä yhdessä postauksessa muutamista random suosikeista. Kuten jo postauksen alussa kerroin, on Carli Bybel mun suosikkitubettaja nykyisin ja hänellä on ollut iso vaikutus mun elämään. Kuten monet lukijat tietävätkin, syön vegaanisesti ja pyrin eläinystävällisyyteen kaikilla elämän osa-alueilla (vältän nahan ostamista, käytän eläinkokeetonta kosmetiikkaa, en mene paikkoihin, joissa eläimiä käytetään viihteenä jne.) Mä olen ollut jo aika pitkään tietoinen eläimiin kohdistuvista julmuuksista ja suosinut eläinkokeetonta kosmetiikkaa sekä silloin tällöin vältellyt lihaa. Ilman Carli Bybelia musta ei kuitenkaan olisi tullut vegaania, ainakaan vielä. Keväällä Carli julkaisi videon, jossa kertoi menevänsä vegaaniksi. Mä en edes seurannut Carlia Youtubessa vielä silloin säännöllisesti. Pidin häntä kyllä lahjakkaana meikkaajana, mutta en nähnyt hänessä mitään erikoista verrattuna muihin kauneusguruihin. Mulle tuli kuitenkin suositeltuihin videoihin Carlin ylempänä linkattu video, jonka katsoin ja aloin heti hänen kanavansa tilaajaksi. Päätin aluksi alkaa kasvissyöjäksi, mutta katsottuani muutaman videon veganismin terveyshyödyistä (näistä ja aiheesta muutenkin tulossa pian lisää!) päätin siirtyä vegaaniseen ruokavalioon. Päätin, että jos yksi Youtuben suosituimmista kauneusguruista pystyy "luopumaan" eläinkunnan tuotteista, niin kyllä pystyn minäkin! Carlillahan on yli 5 miljoonaa tilaajaa Youtubessa ja olen varma, etten ollut ainoa, joka hänen innoittamana lähti tälle tielle. On aivan mahtavaa, että kauneusguru jolla on suuri yleisö ja vaikutusvalta, käyttää sen hyvään! (Eikä esimerkiksi huumeiden suosittelemiseen ja rasismiin...)Olen jälkeenkin päin Carlin videoitaan katsoessa huomannut, että vaikka hän on yksi suurimmista kauneusguruista, hän on todella lämmin, hyväsydäminen ja hänellä on jalat maassa. Arvostan myös sitä, että Carli ei videoillaan tyrkytä Morphen affiliate-linkkejä. Carli tekee enemmän tutorialeja kuin arvosteluja, mutta luotan hänen suosituksiinsa nykyisin paljon enemmän kuin esimerkiksi aiemmin mainitsemani Jaclyn Hillin (syystä että Jaclyn tyrkyttää niitä Morphen linkkejä eikä juuri puhukaan muusta kuin Morphesta). Carli ei tosiaan juurikaan tee arvosteluja. Hän arvostelee tuotteita juuri tutorialeissa sekä suosikit-videoilla. Ylempänä on linkattuna videota Carlin viime vuoden suosikkituotteista. Pidän siitä, että Carli suosittelee ja käyttää myös edullista markettikosmetiikkaa!
Carli tekee myös todella upeita meikkitutorialeja. Hänen meikkinsä ovat usein todella näyttäviä ja dramaattisia, mutta välillä hän tekee myös neutraaleja tutorialeja. Nykyisin Carli käyttää pelkästään eläinkokeetonta kosmetiikkaa, mikä on aivan mahtavaa! Ylempänä on Carlin viimeksi julkaisema upea tutorial ystävänpäivään.

Onko BH Cosmetics tuttu merkki? Mitä tuotetta suosittelisit merkiltä? Entä oletko katsonut Carli Bybelin videoita? :)


12 kommenttia:

 1. ootpas kaunis! <3 ja ihanan oloinen tuo paletti! :) En oo katsonut Carlin videoita, mutta ehkä pakko käydä nyt kurkkaamassa ;)

  kk-kohtikauneutta.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Kannattaa kurkata, Carli on ihana ja taitava meikkaaja :)

   Poista
 2. Oi että miten nätti paletti ja vielä kukkaroystävällinenkin :) Mua on houkuttanut jo pitkään tilata Zoevan En Taupe paletti, mutta tämäkin olisi varteenotettava vaihtoehto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä ihana, voin suositella. Zoevalla on myös ihanan näköisiä paletteja, mutta itse en ole vielä mitään Zoevalta testannut :)

   Poista
 3. Upeat maanläheiset sävyt:) Kaunis ja huoliteltu meikki. Huomaa, että meikkaustaidoissa löytyy:)

  VastaaPoista
 4. Kaunis tuo Carlin paletti! Enpä tajunnutkaan että se on noin samanlainen Chocolate Barin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä on kyllä tosi paljon yhteistä. Ja juuri tässä postauksessa vertaamani sävyt ovat ne, joita eniten Chocolate Barista käytän :)

   Poista
 5. Mä en myöskään oo ennen tätä sun postausta tajunnut, kuinka samanlaisia sävyjä Chocolate Barissa oikeasti on tämän paletin kanssa :) Todella kaunis toi sun meikki! <3 Muakin hieman ärsyttää, ettei noilla paletin sävyillä ole nimiä. En mäkään niitä itse meikatessa tarvitsisi, mutta blogihommia se saattaisi helpottaa :D Munkin mielestä noiden shimmersävyjen pigmentti on parempi kuin mattasävyjen. Tällä paletilla saa todella kauniita meikkejä, pitääkin taas muistaa käyttää tätä useammin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Linda! <3 Noissa paleteissa on kyllä yllättävän paljon yhteistä. Sävyjen puuttuminen kieltämättä hankaloittaa bloggaamista, mutta onneksi normaalissa meikkailussa se ei haittaa. Joo, kyllä nuo mattasävyt vähän kuultavat läpi, mutta onneksi niitä pystyy kerrostamaan tosi pigmenttisiksi. Nuo shimmersävyt ovat taas täysin verrattavissa high-end luomiväreihin :)

   Poista
 6. Voi juku, miten nättejä sävyjä! BH Cosmetics on mulle aika tuntematon merkki, mutta tuo paletti innosti kyllä perehtymään brändiin vähän lisää!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo ovat kyllä ihania sävyjä! Mäkään en ole testannut BH Cosmeticsilta muuta, mutta mieli kyllä tekisi :)

   Poista

Kiitos!