28. marraskuuta 2015

Marraskuun Topit

On taas aika kuukauden topeille, vaikka tuntuu siltä, että Lokakuun topitkin tulivat vasta. Kävi mielessä jopa ajatus, että taasko pitää keksiä uudet lempparit. Kun sitten aloin tarkastella tässä kuussa tekemiäni ostoksia ja muuten paljon käyttämiäni tuotteita, piti listaa jopa karsia.


Lumenen BB- ja CC -voiteet

Lumenen BB-voide on tähän mennessä mun suosikkituote marraskuun LivBoxista, mutta kaikkia tuotteita en ole vielä kokeillut. Mulla on alkanut uudet kuviot koulun suhteen, suomeksi sanottuna aloitin viiden kuukauden työssäoppimisjakson. Työssäoppimiseen kuuluu välillä seitsemän aamuja, jolloin aikaa meikkiin ei välttämättä ole kovinkaan paljoa. Silloin tämä tuote on varsinainen pelastus, sillä itselleni tämä käy kosteusvoiteeksi ja meikkipohjaksi molemmiksi. Meikin siistimisestä joudun silloin huolehtimaan päivän aikana normaalia useammin.

CC-voiteeseen olin vähän kyllästynyt jonkin aikaan, mutta nyt olen taas ihastunut tuotteeseen. Kesällä iho näyttää CC-voiteen kanssa kiiltävältä, eikä meikki pysy paikoillaan pariakaan tuntia. Ihoni on nyt vähän kuivempi kuin kesällä ja nyt tämä toimii todella hyvin arkikäytössä. Meikki näyttää hyvältä ja pysyy paremmin, vaikka toki hyvä pohjustaja, puuteri ja meikinkiinnityssuihke vaikuttavat meikin kestoon. Sekoitan itselleni sopivan sävyn Lightista ja Deepistä. Medium on itselleni aivan liian punapohjainen.





Anastasia Beverly Hills Contour Kit

Anastasian Contour Kitin ostin alkukuusta ja paletti on päässyt kovaan käyttöön. Tein tästä pari päivää sitten laajemman arvostelun ja arkipäivän tutorialin. Nimen omaa arkikäytössä paletti on loistava, sillä puuterituotteiden kanssa varjostukset on nopea tehdä.

theBalm Sexy Mama -puuteri & Stockmannin puuteripaperit

Sain vihdoin ja viimein käytettyä Lumenen kivipuuterini loppuun ja pääsin kokeilemaan theBalmin Sexy Mama puuteria. Itse käytän mieluiten irtopuuteria kotona meikin kiinnittämiseen ja kannan tätä laukussa. Jos meikkiä tarvitsee korjata päivän aikana, painelen rasvaisuudet ensin pois puuteripapereilla ja sen jälkeen puuteroin Sexy Mamalla. Sexy Mama antaa iholle mattaisen lopputuloksen näyttämättä tunkkaisen puuteroidulta. Lisäksi paketti on ihana, kuten theBalmissa yleensäkin. Tämä kätevän pieni pakkaus menee näin pikkujouluaikaan myös pikkuruiseen juhlaclutchiin. Vippa tai suti tämän kanssa pitää toki raahata erikseen. Itse ajattelin kokeilla beautyblenderin blotterazzi -sieniä.

Lumene Blueberry kulmien muotoilugeeli

Tämähän tuli Syyskuun LivBoxista ja oli Nude-blogin Erikan valinta. Omat kulmani ovat aika vaaleat ja tykkään vähän tummentaa niitä kynällä, jolloin tämä ei riitä pelkästään. However, niinä seitsemän aamuina en jaksa ja ehdi panostaa kulmakarvoihin niin paljoa, jolloin kulmavaha on todellinen pelastus. Kulmakarvojen laittoon menee tämän kanssa noin puoli minuuttia. Muutenkin tykkään laittaa tätä kulmakynän päälle pitääkseni kulmt ojennuksessa. En tajua, miten oon ennen pärjännyt pelkällä kulmakynällä.

theBalm Meet Matt(e) Hughes Charming

Tilasin theBalmin nestemäisen mattapunan merkin omilta sivuilta syksyllä ihan vain mielenkiinnosta kokeilla tuotetta. Ajattelin, että olen kyllä ihan tyytyväinen NYX:in Soft Matt Lip Creamiin. Olin aivan hämmästynyt siitä, miten hyvä tämä on. Huulipuna pysyy ja pysyy ja jos sen haluaa pois, kannattaa ehkä laittaa huulivoidetta pehmentämään punaa ja pyyhkiä sen avulla pois. Kyllä tämä pigmentissä ja pysyvyydessä pesee NYX:in vastaavan mennen tullen, joskin sävyvalikoima on huonompi. Charming on upea mauve-sävy, joka on ollut sopiva nyt synkkään marraskuuhun.

NYX Butter Gloss Devil's Food Cake

Kiilto tuli NYX:in Pure Decadence -setissä, josta tein lokakuussa arvostelun ja sävyt huulilla. Devil's Food Cake on upea luumun sävy, joka on myös sopinut hyvin syksyn synkkyyteen. Suosittelen kyllä käyttämään rajauskynää tämän kanssa, koska sävy on tumma ja se karkaa huulia ympäröiviin pieniin juonteisiin. Mun pitäisi hommata sellainen rajauskynä, joka blokkaa ulkopuolelta huulituotteiden karkailun.



The Body Shop Tea Tree Oil Cool & Creamy Wash

Tällä TBS: n puhdistusaineella on erityisen miellytäävää pestä kasvot. Tästä tulee kasvoille viilentävä ja erittäin puhdas tunne. Pesuaine tuoksuu kevyesti teepuuöljylle, mutta ihan hyvällä tapaa. Heti kun aloin pestä ihoa tällä, alkoivat iho.-ongelmatkin vähentyä (hormonaalisista syistä tuleville finneille ei tosin tämäkään mahda mitään, mutta ainakin näpyt saavat nopeammin kyytiä). Silmiä tämän kanssa ei tosin kannata pestä, sillä niitä alkaa kirveltää. Ja tosiaan vaikka tämä puhdistaa tehokkaasti ja taistelee finnejä vastaan, ei puhdistusaineen kermainen koostumus kuivata ihoa.

Madara Balancing Toner

Olin aluksi todella skeptinen kasvoveden suhteen, sillä en ole pitkään aikaan käyttänyt sellaista. Nyt käytän tätä aamuisin, kun taas iltaisin käytän misellivettä kasvoveden tapaan puhdistuksen viimeistelyyn. En näin lyhyen käytön jälkeen osaa vielä sanoa, että tekeekö tämä varsinaisesti mitään. Madaran kasvovesi palauttaa ihon ph:n normaaliksi pesun jälkeen, jolloin iho on valmis ottamaan muita hoitotuotteita vastaan. Iholle tulee tästä todella raikas ja miellyttävä tunne.

Hiukset ponnarilla

Oon pitkään tykännyt laittaa hiukset nutturalle, kun ne pitää saada kiinni. Ponnari on ollut lähinnä kuntosalin ja lenkkeilyn hiustyyli. Nyt oon kuitenkin tykästynyt pitämään ponnaria ihan arki ja bilekäytössäkin.

Roger Federer


Yksi kohta elämän To Do -listalta on nyt vedetty yli, kun näin maailman parhaan Tennispelaajan (ja ehkä urheilijankin) eli Roger Federerin. Sydän. <3 The Final Nightissa oli myös muutenkin hieno tunnelma. Upeasti Jarkko Nieminen pääsi lopettamaan upean uransa.

Sellaiset Topit tässä kuussa. Flopit seuraavan perässä, sillä niiltä ei valitettavasti vältytty.

6 kommenttia:

  1. Olipas kiva lukea taas postaus sun kuukauden topeista! :) Munkin kuivan ihon toi Lumenen CC-voide sai kesällä kiiltämään melko nopeesti, senpä takia sitä ei pahemmin kesällä tullutkaan käytettyä :D Nyt se on taas ihan loistava tuote ja yksi mun suosikkimeikkivoiteistani :) Mä en myöskään ymmärrä, miten oon aiemmin pärjännyt ilman tollasta kulmien muotoiluvahaa! Toi on nykyään mulla käytössä ihan päivittäin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) Mä käytin CC-voidetta kesällä väkisin, mutta ensi kesänä valitsen suosiolla jonkin toisen meikkivoiteen :D Kulmavaha on ihan mahtava. Tämän jälkeen haluan kokeilla Anastasian vastaavaa :)

      Poista
  2. Lumenen kulmageeli on paras! Onneksi se tuli boxin mukana, koska muuten en olisi sitä varmaan löytänyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä todella hyvä, kiva kun se antaa vähän sävyä ja kunnolla pitoa :)

      Poista
  3. Voi vietävä. Olisin halunnut testata noita theBalmin kiiltoja Feeluniquen aleista, mutta kaikki hyvät sävyt tietysti loppu, kuten muutenkin kaikki hyvät meikit ylipäätänsä :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi! :/ Toivottavasti niitä tulee taas pian ja mieluiten hyvin tarjouksin :)

      Poista

Kiitos!