24. marraskuuta 2015

Real Techniques Your Base - keltaiset siveltimet

Mulla on siveltimien hankinnassa kolme kriteeriä: laatu, synteettinen karva ja suhteellisen edullinen hinta. En halua maksaa itseäni kipeäksi siveltimistä ainakaan tässä kohtaa bloggaajan uraa. Olen erityisen tykästynyt meikkitaiteilija Samantha Chapmanin suunnittelemiin Real Techniquesin siveltimiin. Myös Bold Metalsit ovat upeita siveltimiä, mutta itse en vain tällä hetkellä koe tarvetta sijoittaa siveltimeen kymmeniä euroja.

Tässä postauksessa esittelen kaikki Real Techniques Your Base -siveltimeni, eli merkin keltavartiset siveltimet. En omista ihan kaikkia siveltimiä ja kerron postauksen lopussa, mitä siveltimistä en ole hankkinut ja miksi.

Edit 26.4.2016.  Lisäsin postaukseen tuotteiden myyntihinnan pretty.fi:ssä ja iHerbissä. Itse ostan Real Techniquesin siveltimeni nykyisin iHerbistä, mutta koska kaikki eivät halua tilata tuotteita rapakon takaan, laitoin myös myyntihinnan Suomessa. Real Techniquesin siveltimiä saa monista kotimaisista, pohjoismaisista ja eurooppalaisista verkkokaupoista sekä tiettyjä tuotteita ihan kivijalkakaupoista, kuten Glitteristä ja Sokokselta. Noissa paikoissa hinnat ovat suunnilleen samaa luokkaa kuin pretty.fissä. iHerbin hinnoista sen verran, että ne vaihtelevat vähän valuuttakurssien mukaan, joten laitan hinnan suurin piirtein (esim. n. 5 €)

Core Collection Set

iHerb n 16 €, pretty.fi  29,90 €

Tilasin Core Collection setin kesällä. Core Collection tulee mustan sivellinkotelon kanssa josta. Tykkään kyllä matkalle lähdettäessä kuljettaa siveltimet omassa kopassaan, mutta tämä musta kotelo tuntuu häviävän erityisen helposti. Itseasiassa hukkasin samanlaisen kotelon, mikä tuli silmämeikkisiveltimien mukana. Se jäi polttareillani virolaisen kylpylän tummalle marmoripöydälle. Tämän kotelon kanssa olen ollut tarkempi, mutta silti tämä tuntuu välillä häviävän mystisesti.

Pointed Foundation Brush on pieni ja lättänä meikkivoidesivellin, joka ei ole ollenkaan suosikkini. Levitän meikkivoiteen mielummin isolla ja pyöreäpäisellä siveltimellä, joten tälle ei ole juurikaan käyttöä. Vaikka käyttäisikin lättänää meikkivoidesivellintä meikkivoiteelle, on tämä mun mielestä ihan liian pieni koko kasvoille. Toisaalta pienen kokonsa vuoksi tämä olisi varmasti hyvä nenälle. Joskus olen levittänyt peiteaineen paikoilleen tällä, mutta nykyisin sivellin on ihan olemattomalla käytöllä.
 
Contour brush on tarkoitettu kasvojen varjostukseen puuteristen varjostustuottiden kanssa ja mielestäni se on hyvä sivellin siihen tarkoitukseen. Sivellin on pyöreä ja sen kärki kapenee. Koko siveltimessä on juuri sopiva. Mulla kesti hetki tottua siihen, että varjostan tällä koko kasvot, mutta nykyisin sivellin on mulla lähes päivittäisessä käytössä. Tällä onnistuu poskiluiden, nenän ja kasvojen ympäryksien varjostus. Käytän itse tämän siveltimen kanssa myös Anastasian Contour Kitin vaaleita ja mattoja korostuspuutereita (keltaista silmien alle, vaaleinta kasvojen korkeimpiin kohtiin).

Pikkuriikkinen Detailer Brush sivellin on tarkoitettu ihon pikkuvirheiden peittoon, mutta omasta mielestäni tämä on peiteaineen levittämiseen vähän liian pieni. Alkuun otin itse tällä peiteainetta purkista ja lisäsin kasvoille, jonka jälkeen häivytin peiteaineen vähän isommalla siveltimellä tai Beautyblenderillä. Nykyisin kuitenkin käytän tätä ainoastaan huulipunasiveltimenä lähinnä kotona meikkaillessa tai uutta punaa kokeillessa. Jos otan huulipunasiveltimen mukaan, haluan sen olevan sellainen suljettava malli, ettei meikkipussi turhriinnu.
Buffing Brush on tarkoitettu erityisesti mineraalimeikin levittämiseen, mutta käy myös nestemäiselle meikkivoiteelle ja puuterituotteille. Itse en omista mineraalimeikkipohjaa, joten en osaa sanoa siitä mitään. Kuvittelisin tämän olevan hyvä sen vuoksi, että sivellin ei ole liian iso. Tällä saa varmasti meikin joka paikkaan. Nestemäiselle meikille en myöskään ole tätä kokeillut, koska mulla on omat siveltimet siihen tarkoitukseen. Itse olen käyttänyt tätä välillä varjostamiseen. Koska siveltimen pää on melko tasainen, tykkään varjostaa tällä nenää ja leukaa (oma nenäni on aika iso ja suora, pienemmälle nenälle tämä ei välttämättä sopisi). Viime aikoina olen kuitenkin enemmän käyttänyt Countour Brushia, joten Buffing Brush on jäänyt vähemmälle käytölle. Silloin tällöin tykkään puuteroida silmien aluset tämän siveltimen kanssa. Pitäisi ehdottoasti kokeilla tätä mineraalimeikkipohjan kanssa!

----------

Kannattaako Core Collection hankkia? Riippuu vähän, mitä tarvitset. Itselläni päivittäisessä käytössä Core Collectionista on ainoastaan Contour Brush, joka on toki erinomainen sivellin. Buffing Brushia ja Detailer Brushia käytän silloin tällöin, Pointed Foundation Brushia en lähestulkoon koskaan. Itse maksoin setistä noin 30 euroa, joka on mielestäni melko paljon ottaen huomioon, että vain yhdelle setin siveltimistä on todellista käyttöä. Toisaalta iHerbistä setin saa reilulla 15 eurolla. Vaikka nyt vähän arvostelenkin settiä, en missään nimessä kadu sen ostamista. Siveltimet kun eivät "vanhennu", ei vähälle käytölle jäävä sivellin harmita millään tapaa. Silloin tällöin on muutenkin sellainen fiilis, että käyttää meikin tekemiseen päivittäisistä rutiineista poikkeavia siveltimiä. Kannattaa kuitenkin settiä hankkiessa miettiä, että mille siveltimille olisi oikeasti käyttöä ja onko niistä valmis maksamaan koko setin hinnan.Expert Face Brush

iHerb n. 8 €, pretty.fi 13,90 €

Tämä meikkivoidesivellin on mun suosikkisivellin koko Real Techniquesilta ja Holy Grail sivellin nestemäisen meikkivoiteen levittämiseen. Verrattuna Buffing Brushiin tämä on vähän jämäkämpi. Levitän mieluiten meikkivoiteen tällaisella pyöreällä siveltimellä. Lisään meikkivoiteen pyörivin liikkein, jolloin lopputuloksesta tulee tasainen ja peittävä. Häivytys onnistuu tällä siveltimellä myös. Aika usein levitän myös nestemäisen peiteaineen tämän siveltimen kanssa (jos en ole jaksanut kastella beautyblenderiä). Silloin painelen ja töpöttelen tuotetta enemmän, en niinkään tee pyörivää liikettä. Voidemaiselle meikkivoiteelle en tätä käytä, mutta toisaalta en käytä voidemaista meikkivoidetta yleensä muuten kuin juhlameikissä. Nestemäisen meikkivoiteen levitän lähes aina tällä siveltimellä.

Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan Expert Face Brushia, jos käytät paljon nestemäistä meikkivoidetta! :)

Powder Brush

iHerb n. 9 €, pretty.fi 15,90 €

Tämä on iso puuterisivellin. Se on melko jämäkkä, mutta ei liian. Itse tykkään painella puuterin paikoilleen saadakseni mattaisen ja pysyvän lopputuloksen. Tämä on hyvä sivellin siihen hommaan. Ainoa miinuspuoli tässä on jättimäisen kokonsa vuoksi se, että silmänalusten puuterointi on vähän hankalaa varsinkin, jos silmämeikki on tehty ennen puuterointia. Tämä on hyvä sivellin, mutta jos mulla saisi olla vain yksi puuterisivellin, valitsisin vähän pienemmän siveltimen.

----------

Sitten siveltimet Your Base -kokoelmasta, joita en omista. Puuttuvat siveltimet ovat kaikki sellaisia, joita en meikkaamisessa itse käyttäisi. Varmasti ne ovat hyviä siveltimiä, mutta meikkivoiteen levitäminenkin on makuasioista kiinni. Miracle Comlexion -sieni, eli Real Techniquesin Beautyblemderiä jäljittelevä sieni lasketaan varmaan myös You Base kokoelmaan. Itselläni ei sitä ole, mutta saatan jossain kohtaa kokeilla.

Foundation Brush

iHerb n 7 €, pretty.fi 11,90 €
Foundation Brush on lättänä meikkivoidesivellin ja kuten aiemmin mainitsin, en pidä tällaisista siveltimistä. En käyttäisi tätä ollenkaan, joten en siksi ole sivellintä hankkinut.


Concealer Brush 

iHerb n. 7 €, pretty.fi 10,90 €


Concealer Brussh on Foundation Brushin tavoin lättänä sivellin, tämä vaan tietysti peiteaineen levittämiseen. En innostu lättänistä siveltimistä sen enempää meikkivoiteen kuin peiteaineenkaan levityksessä. Jos jostain syystä haluaisin levittää peiteainetta lättänällä siveltimellä, käyttäisin Core Collectionin meikkivoidesivellintä.

Bronzer Brush 

iHerb n. 11 €, pretty.fi 19,90 €


Bronzer Brush on mukaan otettava aurinkopuuterille tarkoitettu sivellin. Käytän itse aurinkopuuteria päivetyksen luomiseen melko harvoin ja siihen tarkoituksen käytän elfin Stipple Setistä tullutta isoa Stipple Brushia. Tämä sivellin vaikuttaa suoraan sanottuna turhalta. Lisäksi en pidä pakkauksesta. Puuteria ja puuterisivellintä pidän kyllä meikkipussissa mukana, jolloin tällainen paksu mukaanotettava malli on hyvä. En kuitenkaan ikinä ota aurinkopuuteria mukaan laukkuun, vaan lisään sen jo kotona. Tämä veisi liikaa tilaa pakkauksineen.

----------

Sellainen huomio vielä siveltimistä, että pesun jälkeen nämä kuivuvat nopeasti. Tiheämpiä siveltimiä käyn kuivumisen aikana "pöyhimässä" kerran pari nopeuttaakseni prosessia. Pesen siveltimet yleensä ihan käsisaippualla.

Onko Real Techniquesin siveltimet tuttuja? Mikä on sun suosikkimerkki siveltimissä? :)

4 kommenttia:

 1. wauu nuo näyttää ihan täydellisiltä siveltimiltä :3! Kelpais ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat kyllä hyviä! Ja näitähän myy Suomessa ainakin pretty.fi ja jenkeistä näitä postittaa iHerb :)

   Poista
 2. Olipas kiva lukea sun ajatuksia ja mielipiteitä näistä siveltimistä! :) Mulla ei oo koskaan ollut yhtäkään Real Techniquesin sivellintä, mutta oon noita katsellut jo pitkään :) Jossain vaiheessa varmaan pitää ostaa jokunen sivellin testiin ja tästä sun postauksesta oli kyllä hyötyä sen suhteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Suosittelen kokeilemaan, tietysti riippuen siitä, mitkä ovat omat sivellintarpeet. Kirjoitan myöhemmin myös merkin muista siveltimistä, mutta vielä mulla ei ole kaikkia haluamiani lila- ja pinkkivartisia :)

   Poista

Kiitos!