28. helmikuuta 2016

Kuolauslista kevääseen

Tein loppusyksystä Kuolauslista talveen -postauksen, jossa siis kerroin, että mitä mielitekoja mulla talveksi oli. Aika moni listan jutuista tuli hankittuakin: Too Facedilta Born This Way -meikkivoide ja The Return of Sexy -luomiväripaletti, Urban Decaylta Naked Smoky -luomiväripaletti ja Travel Size Set of 5 Cosmic -silmänrajauskynäsetti, theBalmin huulikiito sävyssä POW!, NYX:iltä Simply Nude -huulikynä sävyssä Sable sekä hopeinen kynsilakka, omani ostin The Body Shopin Winter-kokoelmasta.

Nyt olisi vuorossa samanmoinen lista tälle keväälle. Mitä kaikkea mun sitten tekeekään mieli?



The Body Shopin uudet meikkipohjatuotteet houkuttelisivat. Mun pitäisi löytää uusi arkimeikkivoide suojakertoimella ja ajattelin testata Fresh Nude -meikkivoidetta. Mitä lämpimämmäksi ilma käy, sitä enemmän tarvitsen ihon kiiltoa kontrolloivaa kosteusvoidetta. HG-kosteusvoiteessani ei suojakerrointa ole, joten haluan saada kesällä suojakertoimen meikkivoiteesta. Lisäksi aion testata Shade Adjusting Dropseja ja nimen omaa tummentavia. Vaikka käynkin silloin tällöin solariumissa pitääkseni ihoani kevyesti päivettyneenä, en ole kunnolla ruskettunut kuin korkeintaan muutaman kuukauden ajan vuodessa. Toivottavasti nuo tipat toimisivat oikeasti ja vieläpä kaikkien nestemäisten meikkivoiteideni kanssa, jotta ei enää tarvisi ostaa meikkivoiteita monessa sävyssä.



Joku korostuspaletti on saatava tänä keväänä! Eniten mua himottaisi tuo Anastasian Glow Kit sävyssä That Glow, eli kuvassa alempana. Valitettavasti sitä ei taida vielä olla Euroopassa saatavilla. theBalmilta multa löytyy Mary-Lou Manizer ihan kokonaisena, mutta mielelläni kotiuttaisin myäs Cindy-Loun ja Betty-Loun. The Manizer Sisters olisi loistava paletti, koska Cindylle ja Bettylle ei varmaan tulisi ihan yhtä paljon käyttöä kuin Marylle, mutta haluan ne silti. Hourglassin Ambient Lighting paletti olisi ihana myös, mutta todennäköisesti se jää haaveen tasolle vielä tänä keväänä vähän korkeamman hintansa vuoksi.


Korostuspaletin lisäksi joku poskipunapaletti houkuttelisi. Todennäköisesti hankin tuon Too Facedin Love Flush Blush Wardrobe -paletin, sillä mun olisi tarkoitus tehdä tilaus Too Facedin verkkokauppaan kevään aikana. Urban Decayn Gwen Stefani paletinhan olisin ostanut, mutta se myytiin Sokokselta loppuun alta aikayksikön. Tuota en varmaankaan lähde tilailemaan verkosta, mutta onhan paletti kieltämättä ihana. Everyday Mineralsin Blush Wardrobe on setti, jossa tulee sivellin ja monta poskipunaa. Tuo setti houkuttelisi myös, koska paketti on söpö ja haluan muutenkin tutustua paremmin Everyday Mineralsiin.



Ruusukultainen luomiväripaletti on aivan ylin must-hankinta keväälle ja se olisikin tarkoitus hankkia heti, kun ostoslakkoni loppuu. Vaihtoehtoina mulla olisi Tarten Tartelette In Bloom, Loracin Unzipped ja Urban Decayn Naked 3. Urban Decay olisi helpoin hankkia, sillä saisin paletin vain menemällä Sokokselle. Haluaisin kuitenkin tutustua uusiin merkkeihin, joten siinä mielessä Tarten ja Loracin paletit kiinnostaisivat enemmän. Saas nähdä, että mihin palettiin päädyn :)


Haluan kevään näkyvän myös huulimeikissäni. Tarvitsen ehdottomasti lämpimän vaaleita kiiltäviä huulikiiltoja. theBalmin Read My Lips ja NYX:in Butter Gloss ovat suosikkihuulikiiltojani ja molemmissa olisi tarjolla ihania sävyjä. Kuvan sävyt ovat theBalmin kiillosta BAM! ja NYX:in kiillosta Apple Strudel. Myös Anastasia Beverly Hillsin Lustrous -huulikiiltosetissä olisi ihania kevääseen sopivia sävyjä ja tuota settiä himoitsen muutenkin! Lisäksi haluaisin oranssinpunaisen huulipunan myöhemmin keväällä. Kuvan huulipuna on NYX:in Simply Red sävyssä Seduction.


Lisäksi haluan tutustua tänä vuonna kahteen itselleni uuteen edulliseen kosmetiikkamerkkiin, meinaan ColourPopiin ja Milaniin. ColourPopille itseasiassa laitoinkin pienen tilauksen ennen ostolakkoni alkamista. Halusin testata Shipitoa ja käyttää alekoodini, joten tilasin vain kuvassakn näkyvät Where The Light Is? -luomivärisetin ja Foxy -huulipunasetin. Pakettia odotellessa, se lähti tämän viikon alussa rapakon takaa tulemaan. Milani on toinen merkki, johon haluan ehdottomasti tutustua.

Ja kuolauslistan viimeisenä, muttei vähäisimpänä on uusia siveltimiä. Saattaa kuulostaa vähän outdolta, mutta mulla on ainoastaan yksi poskipunasivellin. Siksi olenkin todella innoissani siitä, että Real Techniquesilta tulee uusi Cheek and Lip Set maaliskuussa. Mun on saatava tuo setti! Lisäksi mun on pakko hankkia Sigman siveltimiä, ihan ykkösenä tuo kuvan ylempi E40 Blending Brush ja kakkosena kuvan alempi E25 Blending Brush. Sivellinten kohdalla olen käyttänyt edullisempia vaihtoehtoja ja niin aion vastaisuudessakin käyttää, mutta häivytyssiveltimen kohdalla tarvitsen parhaan mahdollisen. Sitä paitsi, Sigma ei edes ole mitenkään älyttömän kallis merkki, sillä yksi häivytyssivellin kustantaa noin 15 euroa.

Sellainen kuolauslista tälle keväälle :P Löytyykö listalta jotain, mitä itsekin himoitset? :)

8 kommenttia:

  1. Tollaset vaalennustipat ois kyl tosi kätevät! Mulla kun on niin vaalee iho et välillä on tosi vaikeeta löytää tarpeeks vaaleeta meikkivoidetta... Poskipunapaletin haluaisin myös, tällä hetkellä himoitsen Zoevan Spectrum-nelikkoja. Naked 3:sen ostin juuri All Them Shiny Things -blogin Millalta reiluun hintaan vähän käytettynä, sitä olinkin kuolannut jo pitkään mut se 50€ oli mulle vähän liikaa :D Suosittelen muuten erittäin lämpimästi Zoevan siveltimiä, ihan huippulaatua ja reilun hintasia ja kauniita ku mitkä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarpeeksi vaalean meikkivoiteen löytämineen tuntuu olevan vaikeaa monelle suomalaiselle, joten tällaista keksintöä onkin odotettu. Jos päädyt kokeilemaan tippoja, niin niiden toimivuudesta olisi ehdottomasti kiva kuulla lisää! :) Kiva kuulla, että sait paletin hyvään hintaan! Täytyy kyllä tutustua paremmin Zoevaan, merkki on mulle tuttu ainoastaan nimeltä :)

      Poista
  2. Toi Too Facedin poskipunapaletti kelpaisi kyllä mullekin, upeita sävyjä<3 Haluaisin itsekin uusia poskipunia nyt tänä keväänä ja joku tollanen isompi paletti olisi aika kiva saada :) Parit siveltimet on mullakin hankinnassa, Real Techniquesin Sculpting Brush pitää ainakin saada ja mahdollisesti parit Sigman siveltimet myös! Multa löytyy toi Sigman E40 sivellin ja voin lämpimästi suositella sitä, aivan mahtava häivytyssivellin :) Vierastin ensin sitä, kun se on niin valtavan kokoinen verrattuna niihin siveltimiin, joita aiemmin käytin luomivärien häivyttämiseen, mutta nopeasti siihen tottui ja nyt en tiedä miten pärjäisin enää ilman sitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on ja sävyjä on myös monipuolisesti erilaisia! :) Real Techniquesin Sculpting Brush on kyllä hyvä varjostussivellin. Mietinkin, että olikohan sun siinä Sigman setissä tuota E40 sivellintä. Se on oikeasti varmaan maailman hypetetyin luomivärisivellin :D Itse rakastan juurikin isoja häivytyssiveltimiä, joten uskoisin tuon sopivan mulle hyvin :)

      Poista
  3. Poskipunapaletit himottavat täälläkin! Ajattelin päätyä budjettiratkaisuus, eli tilata Makeup Revolutionilta, siellä on yksi aivan ihanan näköinen paletti. Myös ColorPop houkuttaa. Shipito-säätäminen ei napostelisi, mutta siellä on niin ihanan näköisiä ja edullisia juttuja, että ehkä minun on pakko. :)

    Muuten tänä keväänä minua houkuttavat erilaiset punaiset huulipunat, bindit ja joku uusi kevättuoksu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Makeup Revolution on mulle melko vieras merkki, täytyykin katsoa heidän tarjonta! :) Mäkin tein nyt aika pienen tilauksen ColourPopille, sillä halusin testata ensin tuon Shipiton pienemmällä rahalla. Jos minä tai he mokaavat tilauksen jotenkin, niin eipähän harmita niin tolkuttomasti :D Suurimmaksi osaksi olen lukenut kuitenkin vain hyvää palvelusta, joten eiköhän se paketti tule perille :)

      Mäkin muuten tarvitsen uuden kevättuoksun! :)

      Poista
  4. Ennen piti aina tilata Milania ulkomailta, mutta onneksi nykyään Milania löytyy jo vaikka kuinka monesta suomalaisesta nettikaupasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Mulla on tosin suunnitelmissa tilata jenkeistä juttuja joka tapauksessa, niin samalla tilaan sieltä sitten Milaniakin :)

      Poista

Kiitos!