1. elokuuta 2017

Perfect Palette Tag

Vihdoin ja viimein sain aikaiseksi tehdä Perfect Palette Tag -haasteen. Kysymykset ja vastaukset Youtubessa.Mikä on sun suosikkipaletti ja miksi? :)

2 kommenttia:

 1. Oi miten kiva tägi! Tän voisin toteuttaa itsekin omaan blogiini :) Oli kiva kuulla sun vastaukset näihin ja olit tosi hyvin kyllä perustellut kaikki valinnat. ABH:n MR on kyllä munkin paleteista ehdottomasti se kaikkein pigmenttisin. Ja siis joo, multakin löytyy tosi paljon paletteja, joissa on pigmentti ihan kohdillaan, mutta toi on vaan niin huippuhyvä :) Se on muutenkin jännä, miten joissain paleteissa just ne mattasävyt on selkeesti heikompia kuin shimmeriset, mutta onneksi tossa ei oo niin!

  Tossa Goshin paletissa on ihan superkauniit sävyt, tosi harmi että pigmentti on niin surkea :/ Pakko muuten sanoa, että sun kynnet on tosi kauniit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee ihmeessä tää tägi, mun mielestä tää on ehkä kaikkein paras tägi ikinä! :D Modern Renaissance on kyllä älyttömän pigmenttinen ja ilmeisesti se Subculture on vielä pigmettisempi. Tosin itse en sitä palettia meinaa hankkia, kun ei se ole vegaaninen. Eikä se sävymaailmakaan niin kovin mua sytytä rehellisyyden nimissä...

   Tuo Goshin paletti on oikeasti umpisurkea :D Kiitos, nuo olivat kyllä ihanat kynnet :)

   Poista

Kiitos!