14. toukokuuta 2017

Kauneusbloggaajan (?) kylppärissä

Hellurei! Sain jo aikapäiviä sitten Maijalta haasteen paljastaa kylppärini teille. Monet kauneusbloggaajat ovat tähän haasteeseen tarttuneet ja kylppärit pursuavat erilaista purkkia ja puteloa. Mun kohdalla niin ei kuitenkaan ole, vaan kauneudenhoitovarastoni on aika säälittävän pieni, mitä tulee kylppärissä hoidettavaan kauneudenhoitoon. Itseltäni löytyy kylppäristä suihkutarvikkeet sekä ihonhoitojutut. En ole sellainen bloggaaja, joka haluaa testailla uusia ihon-, hiusten- ja vartalonhoitojuttuja. Kun se omiin tarpeisiin täydellinen tuote löytyy, pysyn mielelläni siinä. Uutta testaan oikeastaan vain pakon edessä, jos esimerkiksi käyttämäni merkki luopuu eläinkokeettomuudesta. Lisäksi mulla on tapana käyttää loppuun hieman huonommin itselle sopivatkin tuotteet ennen uuden tuotteen ostamista. Esimerksi naamarasvojen kohdalla käytän meikittöminä päivinä tai yövoiteina sellaisia päivävoiteita, jotka eivät itselleni käy meikin alle.


Meillä on vessa ja kylppäri samassa huoneessa ihan parin neliömetrin sisällä. Säilytystilaakaan ei siis juuri ole. Mun piti pyyhkiä peilistä hammastahnan roiskeet ennen kuvien napsimista, mutta enpä jaksanut :D Totuushan tiettävästi on, että mä en ihan pienestä sotkusta välitä. Rehellisesti sanottuna siivoaminen on mun inhokkipuuhaa numero 1. Jonain päivänä mä palkkaan vielä siivoojan meille!


Kylppärin oven vasemmalla puolella on meidän suihku. Nelijalkainen karvakaverini Remu tykkää hengailla suihkun lattialla, koska siellä on viileää. Vähäisen säilytystilan vuoksi meillä on Ikean tuollainen siirrettävä kärry suihkun lattialla. Kärryn päällä kuivaa Remun tassupyyhe, sillä tuo koira kuskaa kiitettävän määrän hiekkaa ja muuta roskaa sisälle. Kunhan ilmat tästä talvesta alkavat kunnolla lämmetä, ajetaan tuon koiran karvat lyhyiksi!


Kärryssä on yksi kori, jossa mulla on käyttöä odottelevat tai tällä hetkellä sopimattomat tuotteet (sekaihoni ihonhoito vaihtelee jonkin verran vuodenajan mukaan). Lisäksi kuukautissuojani ovat täällä. Tiedän, että nuo merkit eivät ole eläinkokeettomia. Mun on iät ja ajat pitänyt testata kuukuppia, mutta vieläkään en ole saanut sitä aikaiseksi.


Suihkun päällä mulla on tuollainen pieni kori, jossa on kasvonpuhdistukset sekä normaalit shampoo ja hoitoaine. Ylemmässä saippuatelineessä on miehen suihkugeeli sekä naisten intiimipesuaine (Seamed on muuten luopunut eläinkokeettomuudesta, en osta merkkiä enää).


Suihkun seinäsysteemistä mulla roikkuu Ikean todella käytännöllinen korisysteemi. Säilytän siinä loppuja suihkutarvikkeitani: syväpuhdistava shampoo, hopeashampoo, teepuuöljysuihkugeeli, tavallinen suihkugeeli, kuorinta-aine naamalle ja vartalolle, karvojenajoaine, hiusnamio, vartalonkuorinta ja höylä. Mitään muuta en oikeasti edes kaipaa.


Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä on meidän peilikaappi. Ylähyllyllä on miehen kosmetiikat ja keskihyllyllä random kamaa. Alahylly onkin sitten mun juttuja: silmämeikinputsari, kasvovesi, seerumi, sy-voide, pari kosteusvoidetta, konjac-sieni, yövoide, tarvikkeita, kuorintoja ja naamioita. Säilytän tosiaan suihkun puolella kasvojen puhdistusaineitani sen takia, että tämän kaapin tila on rajallinen ja käytän kyseisiä tuotteita aina myös suihkussa. Lavuaarin päällä on hammasmukissa mun hammastahna ja molempien harjat. Jostain syystä mies pitää omaa hammastahnaansa omalla hyllyllään. Lisäksi lavuaarin päällä on käsisaippua sekä käsivoide, joka on jäänyt melkein käyttämättömäksi. Ostin voiteen itseasiassa sitä varten, että miehen kädet ovat aina kuivat korput. Kylppärin alakaapissa ei ole mitään kosmetiikkaa.

Sellainen kylppäri. Otsikossakin mulla on kysymysmerkki kauneusbloggaaja-sanan perässä, koska tästä postauksesta mun voisi olettaa olevan ihan tavallinen kosmetiikan kuluttaja, eikä suinkaan kauneusbloggaaja. Ehkä mä muutenkin kutsuisin itseäni enemmän meikkibloggaajaksi, koska meikit ovat huomattavan paljon enemmän intohimo mulle kuin muut kauneudenhoidon osa-alueet. Ihonhoito on mulle lähinnä se pakollinen paha, jotta meikki näyttää hyvältä :D

Miltä sun kylppärissä näyttää? :)

11 kommenttia:

 1. Mulla on myös tosi vähän tilaa kylppärissä, ja olen ahtanut peilikaapin kiitettävän täyteen. Ja suihkuhuoneen telineen... :D Ps. ihana koira!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kyllä ihan tyytyväinen, että pienestä säilytystilasta huolimatta mun kaapeissa on avaraa :D Remu on tosi söpö! :)

   Poista
 2. Sulla on kyllä siistiä ja ilmavaa, oma puoli pielikaapista on pikkaisen liian täyteen ahdettu, miehen taas väljempi. :D

  VastaaPoista
 3. Teillä on mukavan siistiä. Olen aloittanut kylppärin siivousprojektin ja tavoitteena on vähentää pullojen määrää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuosta siisteydestä en tiedä, koska nuo hammastahnaroiskeet peilikaapissa vähän osuvat silmään ekassa kuvassa :D Onnea projektiin, olisi kiva lukea siitä blogissasi! :)

   Poista
 4. Vanhassa kylppärissä oli ihanasti kaappitilaa ja kaikki purkit ja purnukat mahtu hyvin sinne. No uudessa sitten ei ole kuin se pieni peilikaappi niin joutuu keksimään uusia säilytysratkaisuja.... 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon ihan tyytyväinen siihen, että olen ihonhoitoasioissa enemmän minimalistinen, eikä tarvbitse erikoisiin säilytysratkaisuihin tarttua :)

   Poista
 5. Meillä on suihkussa ja peilikaapissa aika täyttä, kun muualla ei ole oikein säilytystilaa suihku- ja putsarikamalle. Mä pidän myös naamaputsareita ja kuorintoja suihkun puolella, kun siellä niitä pääasiassa käytän. Mut ei meillä kylppärin puolella niin paljoa kamaa ole, että mäkään sen puolesta kauneusbloggaajaksi paljastuisin ;) Ehkä munkin pitäisi tehdä uudistettu versio tästä kylppäri-postauksesta, kun ollaan edellisen postauksen jälkeen muutettukin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen muuten tuollaista siirrettävää kärryä, jos peilikaappi käy liian ahtaaksi! :) Olisi kyllä kiva nähdä uudistettu versio sun kylppäristä. En ole tosin tainnut nähdä sun vanhaakaan versiota, joten taidan käydä kurkkaamassa senkin :)

   Poista
  2. Haha tai sit voit vaan jäädä odottelemaan uutta ;D

   Poista

Kiitos!