19. kesäkuuta 2017

Kuolauslista kesään

Mulla on ollut tapana tehdä kuolauslista blogiini aina vuoden ajan vaihteessa. Aiempia himotuslistojani voi katsella täällä. Vaikka kosmetiikan osteluni on jonkin verran vähentynyt, on toivelistallani silti melkoisesti uutta kosmetiikkaa. Koskmetiikan kulutustottumukseni ovat itseasiassa muuttuneet melko radikaalistikin viimeisen puolen vuoden aikana. Olen karsinut kosmetiikkani itseasiassa kahteen kertaan: ensin videolla, sitten videon ulkopuolella (joskin näistä karsittavista voisin kyhäillä postauksen jossain kohtaa). Ensimmäisen karsimiseni tein, koska mulla oli niin paljon kosmetiikkaa, josta en pitänyt. Enhän mä sellaisia vaateitakaan säilö, joita en koskaan käytä. Muutama kuukausi sitten päätin siirtyä vegaaniseen kosmetiikkaan. Aion edelleen säästää suurimman osan epävegaanisista kosmetiikkatuotteistani, mutta osan karsin. Toinen karsimiseni liittyi enimmäkseen tähän siirtymiseen. Vegaaniseen kosmetiikkaan siirtyminen, muiden harrastuksen löytyminen ja rahan laittaminen myös muihin asioihin kuin kosmetiikkaan ovat selkeästi vähentäneet kosmetiikan ostamistani. Jos aiemmin tein jopa muutaman viikon välein isoja haalintavideoita, on nyt viimeisen kuvaamisesta mennyt yli kaksi kuukautta. Ostelen varmasti jatkossakin uutta kosmetiikkaa, mutta entistä vähemmän. Siitä huolimatta aion tehdä jatkossa myös näitä kuolauslistoja, mutta tietysti kokonaan vegaanisista tuotteista :) Sen verran vielä sanon, että itse voin käyttää merkkejä, joiden emoyhtiö ei ole eläinkokeeton. Mulle on tärkeää, että itse merkki on eläinkokeeton ja tuote vegaaninen.

Anastasia Beverly Hills on viime aikoina noussut erääksi suosikkimerkikseni. Merkki on eläinkokeeton ja heillä on paljon vegaanisia vaihtoehtoja. Merkki on myös kasvanut valtavasti parin viimeisen vuoden aikana. Alun perin merkki tuli tunnetuksi loistavista kulmatuotteistaan ja Contour Kiteistään, mutta juurikaan muita tuotteita heidän valikoimassa ei ollut. Nykyisin heillä on melkein kaikki tuotteet, mitä kokonaisen meikin tekemiseen tarvitaan. Viimeisin lisäys ABH:n valikoimaan ovat poskipunatriot, jotka ovat muuten kaikki vegaanisia! Itse tuskin tulen näitä kokeilemaan ainakaan vielä, mutta jos nämä Kicksille rantautuvat, saatan hyvinkin ostaa poskipunan testiin. Itseäni kiinnostavat triot sävyissä Pool Party ja Peachy Love. Pool Partyssä on kaksi neutraalia sävyä, jollaisia itse suosin, sekä yksi viileä pinkki. Peachy Love koostuu nimensä mukaan persikkaisista sävyistä. 

Ofran Beverly Hills Highlighter oli mun kuolauslistalla jo viime kerralla, mutta mainitsempa sen silti uudelleen. Ofra on todella kiinnostava eläinkokeeton merkki, jonka kaikki tuotteet ovat vegaanisia! Tämä upea highlighter on mun ostoslistan kärkipäässä, mutta valitettavasti tämä on ollut jo aika pitkään myyty loppuun suomalaisesta koreina-verkkokaupasta. Ostaisin tämän todella mielelläni koreinasta, koska kyseinen verkkokauppa myy pelkästään eläinkokeetonta kosmetiikkaa, mitä arvostan todella suuresti! Siitä huolimatta alan olla pikkuhiljaa sen verran malttamaton, että tilaan kyseisen highlighterin ihan mistä vaan, vaikka jenkeistä.

Haluaisin kokoelmiini viimeistelypuuterin, joka ei jätä ihoa täysin mattapintaiseksi. Tarten uusi Filtered Light Setting Powder vaikuttaa juuri sellaiselta puuterilta, mitä etsin. Tein juuri tilauksen Tartelle ja vielä tämä jäi ostamatta, mutta seuraavalla kerralla tämä taitaa lähteä tilaukseen.ColourPopilta tuli vähän aikaa sitten pari uudentyyppistä huulituotetta: Blotted Lip -huulipunat ja Ultra Blotted Lip -nestemäiset huulipunat, joista kummastakin kaikki sävyt ovat vegaanisia. Seuraavalla kerralla tilatessani ColourPopilta ostan ehdottomasti testiin yhden kumpaakin. Blotted Lip on ilmeisesti läpikuultava huulipuna, vähän sävyttävän huulivoiteen tyyppinen. Tuollaisista huulipunista tykkään, erityisesti rajauskynän päällä. Ultra Blotted Lip ei rehellisesti sanottuna kuulosta ollenkaan sellaiselta tuotteelta, josta tykkäisin :D Kyseessä on nestemäinen huulipuna, joka siis kuivuu huulille mattapintaiseksi, mutta on silti läpikuultava. Siis mitä ihmettä? :D Jos mä haluan huulilleni jotain läpikuultavaa, haluaisin sen olevan ehottomasti myös kosteuttavaa. Koska ColourPopin tuotteet ovat ihan superhalpoja, aion kuitenkin antaa mahdollisuuden myös yhdelle Ultra Blotted Lip -huulipunalle. Kuka tietää, jos vaikka tuote olisi positiivinen yllätys :D

Ofran nestemäiset huulipunat ovat saaneet valtaasti kehuja Youtubessa. Monet sanovat niitä parhaiksi testaamikseen nestemäisiksi huulipuniksi, koska ne eivät kuivata huulia ollenkaan. Itse en kovinkaan helposti halua maksaa kahtakymmentä euroa huulimeikistä, mutta näitä mun on pakko testata! Haluan ehdottomasti ostaa sävyt Havana Nights ja Miami Fever, jotka Kathleen Lights on Ofran kanssa tehnyt yhteistyössä. Molemmat sävyt ovat erityisen sopivan näköisiä loppukesään ja syksyyn, joten jossain kohtaa kesää nämä tulee varmasti hankittua. 

Pacifican huulikiilto sävyssä Beach Kiss on ihan mun ostoslistalla. Pacifica on eläinkokeeton ja 100 % vegaaninen sarja, jota saa tilattua iHerbistä. Mulla on itseasiassa sama huulikiilto vaaleassa persikkaisessa Opal-sävyssä. Huulikiilto on kimaltavaa ja miellyttävää huulilla: ei lainkaan tahmaista eikä överipigmenttistä. Beach Kiss on viileähkö pinkki, joka olisi aivan täydellinen kesäkiilto! Tämä taitaa lähteä mun seuraavaan iHerbin tilaukseen :)

BHCosmetics on merkki, johon haluan ehdottomasti tutustua paremmin! Mulla löytyy merkiltä ainoastaan alkuperäinen Carli Bybel -paletti, joka on yksi suosikkipaleteistani ikinä! Lisäksi tilasin tietysti Carli Bybel Deluxe edition -paletin, joka odottaa vielä haalintavideon kuvaamista. BHCosmetics on todella edullinen Leaping Bunny -sertifikoitu brändi, jolla on paljon vegaanisia tuotteita valikoimassa.

Tykkään neutraaleista huulikiilloista, joten Forever Nude Aqua -huulikiiltoa olisi kiva kokeilla.

Siirryttyäni vegaaniseen kosmetiikkaan olen päättänyt lopettaa NYXin tuotteiden ostamisen yhtä tuotetta lukuun ottamatta. Syy on se, että NYX ei pysty takaamaan tuotteidensa vegaanisuutta. Asiasta voi lukea lisää täällä. Cosmethics-sovelluksen mukaan muutama NYXin tuote on kyllä vegaaninen, mutta jos merkki itse sanoo, että erä samaa tuotetta saattaa sisältää jotain eläinperäistä ja toinen erä ei, en vaan valitettavasti voi luottaa kyseiseen merkkiin, vaikka se aiemmin on yksi suosikkini ollutkin. Ainoa poikkeus, jota aion jatkossa ostaa, on merkin HD Sudio irtopuuteri, joka on 100 % mineraalisilicaa. Koska puuteri sisältää vain yhtä ainesosaa, siihen tuskin jossain erässä lisätään mitään eläinperäistä. Yksi suosikkituotteeni NYXiltä on ollut heidän Micro Brow Pencil, jolle mun pitäisi löytää vegaaninen vaihtoehto (itseasiassa Cosmetichin mukaan kyseinen kulmakynä on vegaaninen, mutta haluan 100% varmasti vegaanisen tuotteen). ABH:n BrowWiz on monen suosikki, mutta itselläni se ei valitettavasti pysy. BHCosmeticsilla on onneksi vegaaninen vastaava pienikärkinen kulmakynä, joka lähtee seuraavaksi testaukseen :)

Koska BHCosmeticsin Carli Bybel -paletti on aivan loistava, haluan ehdottomasti testata enemmänkin heidän luomivärejään! Enhancing Eyes Beautiful Brown Eyes -paletti näyttää aivan ihanalta! Mulla ei muutenkaan ole juurikaan violetteja luomivärejä ja harvoin hyviä sellaisia vegaanisena saakaan, joten tämä paletti lähtee ehdottomasti tilaukseen! Mulla ei myöskään kauheasti ole värikkäitä luomivärejä ja kuten monet tietävätkin, olen ehdottomasti enemmän neutraalien luomivärien ystävä. Haluaisin kuitenkin yhden luomiväripaletin, jossa olisi kaikki sateenkaaren värit. Kätevämmät ne värikkäät luomivärit ovat mun mielestä yhdessä paletissa tälliaselle neutraalin silmämeikin ystävälle, kuin levällään meikkikokoelmassa. Siksi mulla onkin hankintalistalla BHCosmeticsin 120 värin paletti! Kuvassa oleva 2nd Edition näyttää omiin tarpeisiin parhaalta, koska siitä löytyy monipuolisesti eri värejä, eikä miljoonaa yhden värin sävyvaihtoehtoa :D


Viimeinen kohta mun kuolauslistalla on ripsimerkki, johon olen halunnut tutustua jo pidemmän aikaan. Kyseessä on eläinkokeeton House of Lashes, jonka ripset ovat ihmisten hiuksista ja synteettisestä kuidusta tehtyjä. Mulle selvisi vähän aikaa sitten, että merkkiä myydään brittiläisessä False Eyelashes -verkkokaupassa, kun aiemmin luulin, että ripsiä saa tilattua vain merkin omasta verkkokaupasta, jolloin pitäisi huolehtia tulleista. Kuvassa vasemmalla olevat ripset ovat Temptress-mallia, jollaisia tykkään eniten käyttää. Tuollaiset ripset ovat riittävän näyttävät, mutta eivät saa silmiäni näyttämään väsyneiltä. Toiset ripset, joita haluan ehdottomasti testata, ovat merkin hypetetyt Iconic-ripset. Nämä ovat todella näyttävät ja saattavat olla jopa hieman raskaan näköiset mulla, mutta silloin tällöin tykkän käyttää todella tuuheita ripsiä! Lisäksi haluan ostaa merkin superkauniin ripsikotelon. Näitä saa hopeisena, kultaisena ja ruusukultaisena. Metallinväreistä kulta on ehdottomasti suosikkini, joten kuvan kultainen kotelo on vain pakko hankkia!

*En hyödy linkeistä

Mitä kosmetiikkaa himoitset juuri nyt? Mikä tuote on ostoslistallasi seuraavaksi? :)

13 kommenttia:

 1. Ihania juttuja sun listalla<3 Toi Ofran highlighter on hurjan kaunis ja haluaisin ton itsellenikin! Muutaman kerran oon jo ollut tilaamassa, mutta sitten syystä tai toisesta jättänyt tilauksen tekemättä :D Mulla on tällä hetkellä kuolauslistalla se uusi Naked paletti, toivottavasti sen piakkoin itselleni saisinkin :)

  Mulla on myös kosmetiikan ostaminen vähentynyt todella paljon jos verrataan vaikka siihen, mitä se oli vuosi sitten. Mulla siihen vaikuttaa ensisijaisesti varmaankin se, että sitä kosmetiikka löytyy jo tosi paljon enkä tarvitse enää niin paljon uusia juttuja. Toki aina välillä tulee myyntiin uusia mielenkiintoisia juttuja tai bongaan esim. blogeista jotain, mitä haluan testata. Samalla tavalla ei kuitenkaan tarvii enää olla koko ajan ostamassa kalliimpaa kosmetiikkaa, kuten uusia luomiväripaletteja yms. kuin aiemmin :) Niin ja mulla oman on asunnon ostamisen jälkeen muutenkin menot kasvaneet, eli ei mulla olisi edes varaa ostella sadoilla euroilla kuussa kosmetiikkaa enää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi Ofran highlighter on kyllä ihan must have! Pakko muuten udella, että mistä oot meinannu tilata sitä? Mietin vaan, että tietäisitkö EU:n sisällä verkkokauppaa Koreinan lisäksi, joka Ofraa myy? :) Se uusi Naked näyttää kyllä ihanan kesäiseltä :)

   Ihan tervettäkin se on, että kosmetiikan ostaminen alkuinnostuksesta vähenee, kun sitä varastoa alkaa olla. Kauneusyhteisö niin blogeissa ja Youtubessa on vähän sellainen, että koko ajan pitäisi olla ostamassa lisää :D Itse haluan kuitenkin pitää sen verran kohtuullisena oman kokoelman, että tuotteille tulee oikeasti käyttöä :) Mullakin on kummasti kosmetiikkaan käytettävä raha vähentynyt, kun rahaa menee muihin asioihin. Esim. nyt juhannuksena ollaan lähdössä Hollantiin festareille, mikä ei ole ihan ilmaista lystiä :D

   Poista
  2. Mä ehdin jo innostua, että Beauty Baystä saisi Ofraa tilattua, mutta eihän sieltä toimitetakaan merkin tuotteita Suomeen, vaikka valikoimista Ofraa löytyykin.. En siis valitettavasti tiedä Koreinan lisäksi muita kauppoja :/

   Poista
 2. Ihana lista :) Vinkkinä, että kosmetik4less.de/en sivustolta saa tilattua bh cosmeticsin tuotteita! Esimerkiksi siveltimet ovat halvempia kuin beautybay:ssä, ja luomiväri valikoimaa löytyy myös. Olen itse muutamia kertoja tilaillut tuolta, ja kovasti suosittelen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos vinkistä! :) Itse olenkin tilannut Essenceä kyseisestä verkkokaupasta, mutta mulla meni ihan ohi, että heillä on myös BHCosmeticsia valikoimassa :)

   Poista
 3. Mun himotuslistalla on mm. Shaaanxon siveltimet. Ne vaikuttaa todella laadukkailta videoiden perusteella, ja vielä kun ovat käsitehty ja Italiasta:)
  Cliniquen Cheek Pop poskipunat on toinen mistä nyt haaveilen. Yhden on ostanut, mutta pitäisi saada koko valikoima;)
  Ofran tuotteet kiinnostaa myös mua ja BH Cosmeticsin luomiväripaletit, kaikki:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, tuo on paha, kun oitää saada jostain meikkituotteesta koko sävyvalikoima! Tiedän niin tunteen :D Kaikille sävyille ei välttämättä ole välttämättä ollenkaan käyttöä, mutta silti ne on pakko saada :D

   Poista
 4. Pacifican tuotteita on myös mun kuolauslistalla, mutta tosiaan kun purkkeja on jo kotona aika paljon, ne ovat sellaisella ikuisuus-kuolauslistalla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi kun Pacifican saatavuus Suomessa ja Euroopassa on aika heikko. iHerbissäkään ei ole heidän uusimpia tuotteitaan vielä :/

   Poista
 5. Noi huulijutut näyttää ihanalta, varsinkin toi Pacifican huulikiilto! Mä himoitsen sitä UD:n Naked Heat -palettia, jota en tosin todellakaan tarvisi koska mulla on jo ennestään niin monta luomiväripalettia ja koska teen arkimeikin aina niin kiireellä, etten ees kerkeä laittaa luomiväriä :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon Pacifican huulikiillon itseasiassa tilasinkin jo iHerbistä :D Se Naked Heat vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta paletilta! Siinä on todella kauniita sävyjä. Mikäli kyseinen paletti olisi vegaaninen, saattaisin hyvin ostaa sen itsekin :)

   Poista
 6. Moi Kata! :)
  Huippuja tuotteita sinulla kuolauslistalla. Ajattelin tulla vinkkaamaan, että nyt Koreinasta pitkän odotuksen jälkeen saa Beverly Hills Highlighteria, ellet ole jo ehtinyt tilaamaan muualta. Myös Havana Nights-huulipunasävyä on varastossa. Tuotteiden suosio on päässyt yllättämään meidät useamman kerran, mistä johtuen osa tuotteista on ollut välillä pitkään varastosta loppu. Yritämme kuitenkin kokoajan mukautua paremmin kysyntään. Ihana myös kuulla, että pidät täysin eläinkokeettomasta valikoimastamme. Eläinkokeettomuus onkin toiminnassamme kaikkein tärkeintä.
  - Heljä / Koreina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, Heljä! Täytyy tehdä tilaus hyvin pian :) Uskon kyllä, että Ofra on teillä hyvin suosittu merkki, koska sen saatavuus tosiaan on aika heikko Euroopassa. Arvostan todella paljon sitä, että verkkokauppanne valikoima on kokonaan eläinkokeeton! Lisäksi on mahtavaa, että teillä on vegaaniset tuotteet selkeästi merkitty :)

   Poista

Kiitos!