11. heinäkuuta 2017

Meikkailua uusilla meikeillä | Video

Moi kaikille ja pahoittelut hiljaisuudesta niin Youtuben kuin blogin puolella. Olen ollut todella kiireinen, eikä aikaa postausten kirjoittamiselle ja videoiden editoimiselle ole löytynyt juuri ollenkaan. Tämäkin video on kuvattu jo toukokuun loppupuolella, mutta julkaisu vähän venähti. Yritän päästä nyt säännöllisempään blogiaikatauluun, mutta aika kiireistä tässä edelleen on.Tuotetiedot Youtubessa.

Ps. Blogini täytti tuossa viime viikonloppuna 2 vuotta. Piti järjestää blogin synttäripäivänä arvonta, mutta enpä ehtinyt väsäämään kyseistä postausta itse syntymäpäiväksi. Myöhemmin tällä viikolla olisi nyt kuitenkin luvassa arvontaa :)

2 kommenttia:

 1. Apua miten ihania meikkejä! <3 Ja muutenkin tosi kiva kun julkaisit taas videon :)

  Noi Physicians Formulan Nude Wear tuotteiden pakkaukset on ihan ylisöpöjä<3 Voisin ostaa noita ihan vaan sen takia, että saisin noin nätit purkit meikkipöydälleni esille :'D Muhun taas iskee tosi kovaa just tollaset värikkäät luomivärit! Mun mielestä koko meikki näyttää sulla tosi hyvältä, mutta erityisesti toi silmämeikki iski muhun. Ymmärrän kyllä hyvin, ettei tollaset sävyt oo ihan sun juttu, mutta mun silmään toi meikki sopii sulle tositosi hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Linda <3

   Nuo pakkaukset ovat kyllä aivan ihania <3 Myös meikkivoide on mielestäni erittäin hyvä, mutta tosiaan, tuo vaaleampi sävy on aivan naurettavan tumma :D Sulle värikkäät luomivärit sopivat kyllä tosi hyvin! Kyllä ne mullekin sopivat, mutta en vaan tunne oloani kotoisaksi niissä. Varsinkin, kun tykkään korostaa huulia meikissä enemmän kuin silmiä, tykkään pitää silmämeikin sävymailman neutraalina, vaikka silmämeikki olisi muuten voimakas. Silloin tällöin on kiva tehdä räväkämpi silmämeikki, mutta kyllä 95 % mun meikeistä silmämeikin sävymaailma on aika hillitty :D

   Poista

Kiitos!