19. heinäkuuta 2017

theBalm Meet Matt(e) HughesNestemäiset huulipunat ovat olleet todella suosittuja jo jonkin aikaa ja niiden voisi sanoa olevan tällä hetkellä trendikkäin huulimeikin muoto. Supermattaiset huulet ovat muodissa ja parhaiten sellaiset saa nestemäisellä huulipunalla. Lisäksi nestemäinen huulipuna pysyy hyvin paikoillaan. Lähes jokainen kosmetiikkamerkki on kehitellyt oman versionsa mattapintaisesta nestemäisestä huulipunasta. Toisaalta nestemäiset huulipunat jakavat mielipiteitä. Monet eivät pidä niistä, koska huulipunat tuntuvat usein kuivattavilta. Muutenkaan kaikki eivät pidä supermattaisista huulista, eikä tarvitsekaan. Itse pidän kyllä nestemäisistä huulipunista, mutta olen hyvin valikoiva niiden suhteen. Tykkään täysin mattaisesta huulimeikistä, mutta inhoan kuivaa ja kiristävää tunnetta huulilla.

theBalmin versio nestemäisistä huulipunista ovat Meet Matt(e) Hughes -huulipunat. Ne ovat olleet markkinoilla jo pari vuotta ja itse omistan huulipunan kolmessa eri sävyssä. Yhteensä sävyjä on 18 kappaletta. theBalm on eläinkokeeton merkki, joka löytyy Logical Harmonyn listalta. Merkin vegaaniset tuotteet ovat listattuna mm. ethical elephant -blogissa. Näitä huulipunia ei listasta löydy,  koska theBalmilla on työn alla vegaanisen listan päivittäminen. Cosmethics-sovelluksen mukaan punat ovat kuitenkin vegaanisia, jee! :) Olen itse todella surkea tulkitsemaan tuotteen vegaanisuutta ainesosaluettelon perusteella, varsinkin kun jotkut ainesosat voivat olla synteettisiä tai eläinperäisiä. Koska tämä puna nyt kuitenkin paljastui vegaaniseksi, saatan hyvinkin ostaa vielä lisää sävyjä :)


Meet Matt(e) Hughes on mielestäni todella hyvä nestemäinen huulipuna! Huulipuna levittyy huulille ohuesti ja kevyesti, joskin sitä tarvitsee pari kerrosta täyden peittävyyden saamiseksi. Se kuivuu huulille nopeasti täysin mattapintaiseksi, mutta ei tunnu ollenkaan kuivalta ja kiristävältä. En edes huomaa huulipunaa sen kuivuttua. Huulipuna pysyy huulilla todella hyvin ja kestää hyvin juomisen. Syömisen jälkeen puna kuin puna lähtee multa huulten sisäosasta pois ja niin tämäkin, tosin vähemmän kuin monet muut punat. Korjaan huulipunaa aina joka tapauksessa syömisen jälkeen. Ainoa valittamisen aihe tässä huulipunassa on se, että lisättäessä se saattaa näyttää vähän kökköiseltä. Huulipuna tuoksuu muuten minttusuklaalta, vaikkei itselle huulipunan tuoksulla ole juuri merkitystä. 

Alla on vielä meikkikuvia punista huulillani ja lyhyet kuvaukset sävyistä.


Sentimental on theBlamin mukaan lämmin aniliininpunainen (warm magenta). Itse pidän tästä punasta todella paljon! Koska se on lämmin ja siinä on sopivasti syvyyttä, se on juuri täydellinen pinkki omaan makuuni.


Honest on theBalmin mukaan lämmin koralli (warm coral). Se ei ole liian kirkas eikä liian oranssi, vaan sopivan murrettu omaan makuuni.


Charming on theBalmin mukaan rikas malva (rich mauve). Tämä on suosikkini kaikista nestemäisistä huulipunistani! Charming on mielestäni aivan täydellinen huulipuna arkikäyttöön. Se on sopivan neutraali, mutta silti siinä on kivasti syvyyttä. Erityisesti syksyllä rakastan käyttää tällaisia sävyjä meikissä.

theBalmin Meet Matt(e) Hughes maksaa vajaa pari kymppiä ostopaikasta riippuen. theBalmia myydään monissa suomalaisissa tai Suomeen toimittavissa verkkokaupoissa. Itse olen tilannut theBalmin tuotteita mm. Cocopandalta, Eleveniltä, Nordicfeeliltä ja merkin omilta verkkosivuilta. Lisäksi Tallinnassa myydään theBalmia Kaubamajassa.

Pidätkö itse nestemäisistä huulipunista? Mikä on oma suosikkisi? :)

2 kommenttia:

  1. Juurikin nää theBalmin punat on yhtiä mun suosikkeja nestemäisistä huulipunista :) Charming on upea sävy ja täydellinen syksyllä käytettäväksi! Ja hei ihan mahtavaa, jos nääkin on vegaanisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ovat yleisesti aika aliarvostettuja. Monta muuta mun mielestä huonompaa nestemäistä huulipunaa hypetetään paljon enemmän. Charming on aivan upea sävy! :)

      Poista

Kiitos!