8. tammikuuta 2018

Happy New Year! + Uusi Youtube-kanava!

Ihanaa alkanutta vuotta 2018 kaikille ihanille lukijoille ja pahoittelut mun yhtäkkiä alkaneesta monen kuukauden mittaisesta blogi- ja vlogitauosta! Syksy toi tullessaan kaiken näköistä enemmän ja vähemmän kivaa ja ylimääräistä ohjelmaa, eikä bloggaamiselle juuri jäänyt aikaa. Kun aikaa olisi vihdoin ollut, oli pulaa motivaatiosta. Nyt on uusi vuosi ja uudet kujeet! Olen muutaman viime viikon aikana taas ollut erityisen innostunut kosmetiikasta ja halunnut jatkaa harrastusta videoiden tekemisen parissa. Mulla on kuitenkin koko nyt kaksivuotisen kauneustubettajan harrastelijanurani aikana ollut sellainen fiilis, että en tunne kuuluvani suomalaiseen kauneusvloggaajien yhteisöön. En tiedä mistä kyseinen tunne on johtunut, pääasiassa varmaan siitä, että Suomessa kiinnostus eläinkokeetonta ja vegaanista kosmetiikkaa kohtaan on kohtalaisen pientä. Vuosi sitten kokeilin parin videon ajan tehdä englanninkieliset tekstit videoihini, mutta se oli aivan liian työlästä puuhaa. Joulun jälkeen päätin, että aion jatkaa vloggaamista ja vähän sen jälkeen törmäsiin erääseen ruotsalaiseen kauneustubettajaan, joka tekee videot englanniksi. Sain häneltä inspiraation alkaa tekemään itsekin englanninkielisiä videoita, jotta kaikki halukkaat meikkifriikit voivat katsoa videoitani, eikä vain suomea ymmärtävät. Sen sijaan, että olisin alkanut tekemään videoita uudella kielillä vanhalle kanavalle, päätin perustaa kokonaan uuden Youtube kanavan.

Tällä hetkellä mulla on rehellisyyden nimissä vähän motivaatiopulaa liittyen blogiin ja kirjoittamiseen, mutta videoiden tekemiseen intoa riittää. Sen takia aion keskittyä Youtubeen ja jättää bloggaamisen vähemmälle. En sano, että en koskaan enää kirjoittaisi blogia, mutta nyt motivaation ollessa näin heikko, en halua pakottaa itseäni. Tuskin tulen edes päivittämään uusia vidoeita blogin puolelle tämän ensimmäisen videon jälkeen, koska uusi Youtube-kanavani on uudella Google-tilillä, enkä jaksa edestakaista kirjautumista Google-tililtä toiselle. Ajattelin itse luoda blogger-tilin uudelle Google-tililleni ihan sen vuoksi, että pystyn helposti lukemaan suosikkiblogejani (ja pahoittelut siitä, että blogien lukeminenkin on tyystin jäänyt viime aikoina...) Jos siis haluat vielä seurata meikäläisen meikki-intoiluja, kannattaa tilata uusi Youtube-kanavani :)

Alla vielä ensimmäinen videoni uudella kanavallani, aiheena 10 parasta vuonna 2017 löytämääni kauneustuotetta!


8 kommenttia:

 1. Tilattu uusikin kanava! :) Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 2. Ihan huippua, ettet oo lopettanut! :) Sun videoita on ollut ikävä<3 Nyt täytyy varmaa munkin pikkuhiljaa oikeesti "opetella" tilaamaan noit YouTube-kanavia, jotta pääsen sun juttuja seuraamaan :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos kaikille kommenteista! :) Ihana huomata, että olette vielä kiinnostuneita kosmetiikkahöpinöistäni! <3

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva, kun aloit taas tekemään videoita. :) Löysin sun blogin joskus viime kesänä ja oon tykännyt sun postauksista ja videoista. Mainitsin sun uuden kanavan mun tammikuun suosikeissa.

  VastaaPoista

Kiitos!