23. heinäkuuta 2018

Täällä taas + Suosikkilöydöt kuluneen vuoden ajalta.

Moikka kaikille, jotka vielä ovat mun blogini lukijoita, vaikka oon pitänyt blogin kirjoittamisesta aika pitkää taukoa. Vuoden alussa en ollut ollenkaan varma, tulenko enää jatkamaan bloggaamista, mutta täällähän mä oon jälleen näppäimistön äärellä :)

Rocking Black Lips (10/2017)

Bloggaaminen on ollut mulle tärkeä harrastus todella pitkään. Vuonna 2014 kirjoitin hääblogia ja vuonna 2015 aloin kirjoittaa kauneusblogia, joka vähän jäi vuosi sitten, kun elämä heitti kapuloita rattaisiin. Alkuvuodesta tilanne vähän rauhoittui ja loin uuden Youtube-kanavan, johon olen tehnyt videoita Englannin kielellä ja tykkään siitä paljon enemmän, kuin videoiden tekemisestä suomeksi. Vaikka englanti ei mun äidinkieli olekaan, tekemällä videot englanniksi pystyn tavoittamaan paljon enemmän samanhenkisiä ihmisiä, eli erityisesti eläinkokeettomasta ja vegaanisesta kosmetiikasta kiinnostuneita. Tänä vuonna olen myös innostunut tuotteiden pannuttamisesta, mikä on Youtuben kauneusmaailmassa ihan oma genrensä.

Beige Everyday Look (1/2018)

Mulla on kuitenkin ollut kova ikävä kirjoittamista ja muiden blogien lukemista. Olen kyllä satunnaisesti lukenut muiden blogeja, mutta usein mun on vaikea rauhoittua koneen äärelle ja lukea. Videoiden katsominen on mulle paljon helpompaa, sen kun voi tehdä muita juttuja touhuessa, esim. meikatessa tai siivotessa. Lauantaiaamuna otin kuitenkin vähän aikaa muiden blogien lukemiseen. Vitsin tuli hyvä fiilis lukea blogeja kahvikupposen äärellä parvekkeen ovi auki, lehtien huminaa kuunnellen. Tuli myös kova ikävä omaa blogia. 


Still Into Ice Hockey (3/2018)

Päätin sitten ihan extempore jatkaa oman blogin kirjoittamista, ehkä se sitten myös inspiroi lukemaan muiden blogeja enemmän :) Jatkan edelleen myös videoiden tekemistä englanniksi ja julkaisen videot myös blogin puolella, mutta yritän ainakin näin alkuun saada julkaistuksi kerran tai kaksi viikossa suomen kielisen tekstin blogiin. Kirjoitan edelleen pääosin kosmetiikasta, mutta silloin tällöin saatan kirjoittaa myös muista asioista, esimerkiksi edessä häämöttävästä Kreetan matkasta voi tulla matkapostausta!


Purple Halo Eye (5/2018)Ajattelin blogini uuden alun kunniaksi jakaa teidän kanssa uudet suosikkituotteet, jotka olen löytänyt noin vuoden mittaisen blogitaukoni aikana. Olen keväästä 2017 ostanut vain vegaanista kosmetiikkaa, joten nämä tuotteet ovat sekä eläinkokeettomia että vegaanisia :)Catrice 24h Made To Stay Makeup

Catrice on ollut melko suosittu merkki edullisen kosmetiikan puolella jo pidempään, mutta mulle merkki oli melko vieras vielä alkuvuoteen mennessä, koska merkki rantautui Suomeen vasta hiljattain. Nykyisin tätä Essencen sisarbrändiä saa kuitenkin ostettua sekä monista kotimaisista ja ulkomaisista verkkokaupoista että ihan Cittarista, jee! Päätinkin tutusta merkkiin paremmin ja ostin alkuvuodesta testiin Catricen 24h Made To Stay meikkivoiteen. Tämä meikkivoide on uusi suosikkini ja rehellisyyden nimissä voisin luopua kaikista muista meikkivoiteistani. Meikkivoide on peitttävää, mutta siltin kevyttä. Se ei kuivata, mutta se pysyy hyvin myös näin kesällä. Mikä parasta, meikkivoide on superhalpaa, sillä ei ole hintaa edes kymmentä euroa, mutta sitä voisi hyvin luulla kalliimmaksikin meikkivoiteeksi.

Ainut huono puoli tässä meikkivoiteessa on sävyvalikoima, joka on ihan paska suoraan sanottuna. Meikkivoide tulee neljässä eri sävyssä, joista kolme ovat ihan supervaaleita ja tummin vastaa sekin vaaleaa ihoa ruskettuneena. Mä ymmärrän varsin hyvin ettei jokainen merkki pysty lanseeraamaan meikkivoidetta 40 eri sävyllä, mutta jonkunnäköisen vaivan merkit voisivat silti nähdä tarjotakseen sävyjä kaikille kalpeasta tummaan ihonsävyyn. Olen kuitenkin kuullut huhuja, että Catrice ja Essence meinaavat laajentaa sävyvalikoimaansa. Toivotaan, että tämä huhu pitää paikkansa :)

Tarte Shape Tape Concealer

Ketään Youtube-videoita katsonut ei varmasti ole voinut välttyä Shape Tapen saamasta hypetyksestä ja itsekin ostin kyseisen peiteaineen testiin reilu vuosi sitten. Netistä sävyn valkkaaminen on kuitenkin hankalaa ja tilaamani kaksi sävyä olivat ihan liian vaaleita mulle, koska mulla oli jonkun verran rusketusta. Syksyn ja talven vaihteessa rusketuksen kuluttua pois pääsin testailemaan Shape Tapea tosissaan ja onhan tämä peiteaine kaiken saamansa hypetyksen arvoinen. Peiteaineen peittävyys on ihan superhyvä! Tämä onkin peiteaine, jota ensisijaisesti käytän, kun haluan aivan täydellisen virheettömän meikkipohjan. Pieni määrä riittää peittämään tummat silmänaluset, eikä tätä liikaa kannattakaan laittaa, sillä muuten lopputulos saattaa olla vähän raskas. Kakkumainen tämä peiteaine ei kuitenkaan ole ja mikä parasta, se pysyy paikoillaan karkaamatta juonteisiin silmien alla.

Yksi juttu Shape Tapessa, mikä mun mielestä tekee siitä ylivertaisen verrattuna moniin muihin peiteaineisiin, on sen pakkauskoko! Vaikka 26 euroa peiteaineesta (hinta Tarten verkkosivuilla, toimittavat Suomeen) saattaa tuntua paljolta, tuotetta saa rahoillaan 10 ml. Mun tekisi mieli testata Urban Decayn All Nighter peiteainetta, jota monet ovat verranneet Shape Tapeen, mutta pihi puoli mussa ei ole antanut periksi. Vaikka nämä kaksi peiteainetta maksavat suunnilleen saman verran, All Nighter sisältää tuotetta vain reilu kolmanneksen Shape Tapen määrästä.

BH Cosmetics Spotlight & Blacklight Highlight PalettesBH Cosmetics on merkki, johon olen jo vähän aikaa halunnut tutustua paremmin. Vielä vuoden vaihteessa mulla ei ollut merkiltä mitään muuta, kuin molemmat Carli Bybel -paletit. Oon tänä vuonna kuitenkin muutamia tilauksia tehnyt BH Cosmeticsin verkkosivuilta ja olen ihan myyty! Suurin osa tuotteista on ihan uskomattoman hyviä hintaansa nähden ja floppejakaan ei ole omalle kohdalle osunut kuin yksi, meinaan liian kuivatta nestemäinen huulipuna. Molemmat Carli Bybel -paletit sisältävät highlightereita, joten osasinkin odottaa näiden palettien olevan erinomaisia laadultaan, enkä ollut väärässä! BH:n highlighterit ovat aivan uskomattoman pigmenttisiä ja hohtavia, mutta eivät ollenkaan glitterisiä. Koostumukseltaan nämä muistuttavat mua eniten BECCAn highlightereista, joista omistin Champagne Pop -sävyn. Enpä muuten omista enää, sillä sävy Dream BH Cosmeticsin Spotlight paletissa on täydellinen dupe Champagne Popille, joten annoin oman Champagne Popini siskolleni.

Spotlight paletti on näistä paleteista neutraalimpi, mutta luonnollisia näistä highlightereista ei saa tekemälläkään. Jos et siis ole sokaisevan korostuksen fani, suosittelen pysymään kaukana näistä paleteista. Kuvassa ylempänä, jossa mulla on Rauman Lukko -huppari päällä, mulla on muuten Spotlight paletista sävyä Glow poskipäillä. Blacklight paletti on puolestaan värikäs paletti. Olen itse enemmän neutraalimpien highlighterien ystävä, mutta yhden hyvän värikkään korostuspaletin haluan omistaa! Oon muuten tehnyt Youtube-kanavalleni tutorialeja, miten käyttää värikkäitä highlightereita. Tällä videolla käytän keltaista sävyä ja tällä videolla lilaa holo-highlighteria! Seuraavaksi mun pitäisi tehdä tutorial vihreälle highlighterille :)

En muuten tainnut vielä mainita näiden palettien hintaa. BH Cosmeticsin sivuilta tilattuna näiden palettien täysi hinta on 17 dollaria, mutta heillä on jatkuvasti alennuksia, joita kannattaa hyödyntää. Itse maksoin muistaakseni Blacklightista alle kympin ja Spotlightista ehkä 12 dollaria. Aika halpa hinta kuudesta isosta korostuspuuterista, joiden laatu vastaa high end highlightereita ;)

Juvia's Place Eyeshadows


Juvia's Placen luomivärit ovat olleet hypetettyjä erityisesti Youtubessa jo vuosia, eikä suotta. Nämä ovat heittämällä parhaita luomivärejä, joita olen koskaan käyttänyt! Värit ovat uskomattoman kauniita ja niitä on helppo käyttää. Häivyttämisen kanssa ei ole mitään ongelmaa, eikä pigmenttiä tarvitse rakentaa minuuttitolkulla. Itse ostin alkuvuodesta Juvia's Placelta Nubian  (viherä paletti) Ja Nubian 2 (pinkki) paletit. Keväämmällä ostin myös hempeämmän Douce paletin, josta olen muuten tehnyt videolle arvostelun ja 3 meikkilookia. Nyt mulla on vastaava video työn alla Nubian paletista, ainoastaan yksi meikki on enää kuvaamatta. Aiemmissa meikkikuvissa oon muuten käyttänyt Lukko-hupparikuvassa Nubian 2 palettia ja violetti halo-meikki on tehty suureksi osaksi Douce-paletilla (kyseisen meikin tutorial on aiemmin linkkaamallani videolla). Omista paleteistani Nubian 2 on sävymaailmaltaan mun suosikki, vaikka sitä ehkä tähän mennessä olenkin käyttänyt vähiten. Veikkaan kuitenkin, että syksyn tullessa tämä tulee olemaan lähes päivittäisessä käytössä. Seuraava paletti mun ostoslistalla Juvia's Placelta on Masquerade paletti, joka on ihana sekoitus neutraaleja ja värikkäitä luomivärejä.


Masquerade paletti, jonka saa ostettua joko normaaleilla pannuilla tai jättipannuilla :)

Juvia's Placen kaikki paletit ovat vegaanisia lukuun ottamatta Warrior palettia, joka on heidän versionsa neutraalista paletista. Paletit ovat todella edullisia varsinkin heidän verkkosivuillaan, jossa on usein myös alennuksia. Paletteja saa tilattua näppärästi myös Beauty Baysta, jos EU:n ulkopuolelta tilaaminen ei nappaa. Eikä nämä kovinkaan paljoa Beauty Bayssakaan maksa.

Jeffree Star Velour Liquid LipsticksMun on pakko myöntää, että huulipunarintamalla mulla on kuluneen vuoden aikana ollut vähän hiljaisempaa. Jos olet lukenut mun blogia sen alkuajoista asti, tiedät mun olevan aika heikko, mitä huulipuniin tulee, joten tämä saattaa vähän ihmetyttää. Mä oon kuitenkin vähän hamstrannut huulipunia parin ensimmäisen bloggaajavuoteni aikana ja havahtunut myös siihen, että mulla alkaa pikkuhiljaa olemaan kokoelmissa kaikki tarvitsemani värit. Lisäksi olen tajunnut, että huulipunat eivät pysy hyvänä vuositolkulla, joten senkään takia en halua kasvattaa kokoelmiani älyttömäksi.

Yksi parhaista kuluneen vuoden löydöistä huulituotteiden saralla ovat olleet Jeffree Starin nestemäiset huulipunat, joita omistan kaksi kappaletta. Sävy Weirdo on musta huulipuna, jota mulla on huulilla tämän postauksen ensimmäisessä meikkikuvassa. Oih, en malta odottaa syksyä ja mustan huulipunan kautta! Eikä muuten tarvitse olla gootti käyttääkseen mustaa huulipunaa :) Sävyn Gemini ostin ihan siksi, koska olen kaksonen omalta horoskoopiltani, mutta pidän myös punan sävystä. Oon surkea kuvailemaan ruskean eri sävyjä, mutta Jeffree Starin sivuilla tätä on kuvattu lämpimäksi terrakotta nudeksi (?). Koostumus näissä punissa on täysin mattapintainen, mutta silti mukavan kevyt eikä ollenkaan kuivattava. Pysyvyys on aika perus nestemäiseksi huulipunaksi ja itse korjailen punaa syömisen jälkeen. Tätä kuitenkin pystyy helposti lisäämään vanhan päälle, sillä tämä ei irtoile ja lohkeile, kuten jotkut nestemäiset huulipunat.

Jeffree Starin meikkejä saa muuten ostettua valituista Sokoksista ja Sokoksen verkkokaupasta, mitä on ihan huikeaa! Herran nestemäisistä huulipunista siellä on myynnissä suosituimpia värejä kuten Gemini, mutta erikoisemmat sävyt kuten Weirdo voi sitten tilata vaikka Beauty Baysta :) Tiesitkö muuten, että Jeffree Star Cosmetics on eläinkokeeton ja Leaping Bunny sertifikoitu merkki, jonka kaikki tuotteet ovat vegaanisia? Mulla ei ole toistaiseksi merkiltä mitään muuta, mutta Androgygy luomiväripaletti on mun ostoslistalla syksyä varten :)


*****

Siinä kaikki tältä erää. Olipa ihanaa kirjoittaa postaus pitkästä aikaa <3 En aio ottaa mitään paineita bloggaamisesta (helpommin sanottu kuin tehty), mutta varmasti multa tullaan näkemään sisältöä blogin puolella aiempaa useammin :)

10 kommenttia:

 1. Ihanaa kun palasit myös bloginkin pariin! Ja älä tosiaan ota mitään stressiä bloggaamisesta, ettei se kirjoitusinnostus lopu kokonaan :) Kirjoittelet just silloin kun hyvältä tuntuu.

  Mä tykkään myös tosi paljon tosta Catricen meikkivoiteesta, niin kuin oon varmasti joskus johonkin sun videoon kommentoinutkin. Ainut mikä tossa ärsyttää on se, että se jämähtää kiinni meikkivoidesiveltimeen! Mikään muu meikkivoide ei vaadi samalaista puhdistusoperaatiota miljoonan eri aineen kanssa, jotta sen saa siveltimestä kokonaan irti. Oon sen takia nyt vähän vältellytkin tota meikkivoidetta, mutta ehkä mun pitää alkaa levittää se beautyblenderin kanssa :D

  Juvia's Placen paletteja oon kuolannut jo ties miten pitkään, mutta aina kun olisi rahaa ostella uusia meikkejä ja luomivärejä, en oo osannut päättää minkä noista haluan :D Tällä hetkellä mulla on kyllä se UD:n uusi Born to Run paletti tähtäimessä ja ABH:n Norvina tuli tilattua viime viikolla, että ehkä niissä taas riittää uutuudenviehätystä hetkeksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Linda! <3 Sun blogi on yksi, jota edelleen olen jaksanut lukea ja joka innosti mua jatkamaan oman blogin kirjoittamista :)

   Itse oon nykyisin niin vannoutunut meikkisienen ystävä, etten juuri koskaan käytä meikkivoidesivellintä. Korkeintaan levitän lättänällä siveltimellä meikkivoideviirut naamaan, ja siitä sitten häivyttelen tuotteen sienellä. Täytyy testata, miten tuo siveltimen kanssa käyttäytyy :D Ja mä haluun ehdottomasti myös testata sitä Catricen HD Liquid Coverage meikkivoidetta.

   No joo, Juvia's Placen kanssa kieltämättä voi tulla valinnan vaikeus! Itse taisin ostaa Nubian ja Nubian 2 paletit ensin, koska niissä oli hyvä ale Juvia's Placen nettisivuilla ja Nubian 2:sen sävymaalima puhutteli mua niin paljon :) Mutta Youtubessa on joitain hyviä videoita, joissa vertaillaan paletteja :)

   Poista
 2. Kiva, että päätit taas palata blogin pariin. Sun tarkkaan pohdittuja, asiantuntevia ja seikkaperäisiä tuotearviointeja on aina mukava lukea. Tosi kauniita meikkikuvia tässä postauksessa, varsinkin Still Into Ice Hockey (3/2018) on todella upea<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentista Sari! <3 Mukava kuulla, että blogini sisältö miellyttää :)

   Poista
 3. Tervetuloa takaisin! Kivaa lukea cruelty free ja vegaanihommista, saa aina ideoita. :)

  VastaaPoista
 4. Kiva että päivittelit taas blogia, odotan innolla tulevia postauksia! :) <3
  Aina kun oon yrittänyt löytää tota Catricen meikkivoidetta, se on myyty loppuun! Pitää varmaan tilata netistä, luulen että pk-seudulla aika nopeasti myydään aina loppuun kun kuitenkin niin kehuttu tuote..
  Juvia's Placen paletit on tosi nättejä, eka Nubian näyttää täydelliseltä "arki" paletilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentista! :) <3
   Mä oon huomannut saman, että tuosta meikkivoiteesta on usein ollut sävyt loppu viime aikoina myös täällä Tampereella, kun kovinkaan monesta paikkaa ei Catricea vielä saa.
   Nubian on nyt kesällä ollut mulla kovassa käytössä :)

   Poista

Kiitos!