3. elokuuta 2018

Heinäkuun suosikit

Ihanaa, että on elokuu <3 Mun suosikkivuodenaika alkaa nyt, se sijoittuu elokuun alusta lokakuun loppuun. Aiemmin olin ehdottomasti enemmän kesäihminen, mutta nykyisin nautin eniten loppukesästä ja syksystä. Elokuu on ollut jo pitkään mun suosikkikuukausi. Mä niin rakastan sitä, kun päivät ovat lämpimiä, mutta yöllä on viileää ja mikä parasta, pimeää! Lisäksi elokuussa on jokin jännä haikeuden tunne. Syksyn tietää olevan tulossa, ja siksi loppukesästä haluaa nauttia ja ottaa kaiken ilon irti. Syksystä mä taas tykkään monesta syystä. Mun mielestä luonto on upeimmillaan syksyllä ja rakastan aurinkoisia, mutta kirpeitä syyspäiviä. Syksyllä olen normaalia enemmän motivoitunut esimerkiksi työnteossa, kodin siivoamisessa ja urheilussa. Lokakuussa minä ja O vietämme hääpäiväämme, tällä kertaa neljättä kertaa. Ja nykyisin olen innoissani myös Halloweenista, koska olen hurahtanut paranormaaleihin ilmiöihin ja kaikkeen muuhun karmivaan. Syksy on myös mun ehdotonta suosikkiaikaa pukeutumisen ja meikin kannalta. Rakastan pukeutumisessa pehmeitä neuleita ja sitä, että päälle saa pukea vähän enemmän, mutta ulkona ei vielä jäädy. Ja mitä meikkiin tulee, rakastan syksyyn sopivia lämpimiä sävyjä sekä totta kai vamppihuulia.Tänään kurkataan kuitenkin mun keskikesän kosmetiikkasuosikkeihin heinäkuun suosikkituotteiden merkeissä. Alkuvuodesta yritin tehdä kuukausittaisia suosikkivideoita huonolla menestyksellä. Mä en vaan jaksanut kuvata kyseistä videota joka kuukausi, kun joka kerta se kuukausi tuntuu hurahtavan ohi liian nopeasti. Siksi olenkin ajatellut tekeväni kanavani puolelle joka vuodenajan päätteeksi suosikit videon, mutta lukiessani muiden bloggaajien heinäkuun suosikeista, mulle iski innostus kirjoittaa postaus itsekin ja valita kerrottavaksi ne kuukauden suurimmat suosikkituotteet.

Pacifica Solar Palette
Pacifican Solar on todella näppärä ja kesäinen multitasking-paletti. Mä itseasiassa kuvasin pari päivää sitten videoarvostelun omistamistani Pacifican tuotteista ja niistä olisi tarkoitus myös tehdä blogiin arvostelu, jonka yritän julkaista tulevan Kreetan matkani aikana. Siinä postauksessa kuulette sitten tarkempaa arviotani tästä paletista.

Paletissa on kolme voidemaista highlighteria, joista en osaa sanoa yhtään mitään, koska suosin puuterisia highlightereita. Loput tuotteet paletissa ovat puuterisia. Palettiin kuuluu kauniisti hohtava rusehtavan punainen poskipuna sekä omalle iholleni kesällä sopiva aurinkopuuteri. Lisäksi paletissa on kuusi satiinista luomiväriä. Sävyjen pigmentti vähän vaihtelee ja joitain täytyy rakentaa toden teolla, mutta olen tehnyt meikkini tällä monta kertaa heinäkuun aikana. Paletin sävymaailma on ihanan kesäinen, juuri heinäkuuhun sopiva. Sävymaailma on pääosin neutraali, mutta siitä löytyy pari väripilkkuakin. Tuntuu, että moni on meikkaillut näin kesällä vähän kevyemmin tai jättänyt meikkaamisen kokonaan, mutta mua nämä helteet ovat inspiroineet leikkimään värikkäillä luomiväreillä normaalia enemmän! Meillä on onneksi töissä toimiva ilmastointi, joten mun ei sinänsä ole tarvinnut kuumuuden vaikutuksesta meikkiin välittää :)

BH Cosmetics Modern Mattes Eyeshadow Palette


Värikkäistä luomiväreistä puheen ollen BH Cosmeticsin Modern Mattes -paletti on ollut kovassa käytössä. Kyseessä on kokonaan mattainen 28:n luomivärin paletti, jossa on laaja kattaus niin neutraaleja kuin värikkäitäkin luomivärejä. Mä oon käyttänyt tätä palettia heinäkuussa yhdessä vuoden 2018 pannutuspalettini BH Cosmeticsin Carli Bybel -paletin kanssa ja olen saanut kaksikosta yhdistettyä aivan ihania värikkäitä lookkeja. Lisäksi tämä on ollut kiva kaveri edellä mainitulle Pacifican Solar -paletille, josta mattasävyt puuttuvat.

BH Cosmeticsin luomivärit ovat mun mielestä markkinoiden parhaita hinta-laatusuhteeltaan! Värit ovat aivan uskomattoman pigmenttisiä ja helppoja käyttää! Ne häivyttyvät helposti, mutta eivät häivyty olemattomiin kuten edulliset luomivärit joskus saattavat tehdä.

Eylure Most Wanted Lashes, Lust List


Nämä Eyluren irtoripset nousivat suosikeikseni kertaheitolla! Eyluren ripset ovat kaikki vegaanisia, mutta nämä ovat niin kauniit, että niitä melkein voisi luulla minkkiripsiksi. Ripset ovat näyttävät, mutta eivät siltikään överituuheat. Mulla on raskaat silmäluomet ja siksi pyrin välttämään äärettömän tuuheita ripsiä. Nämä ripset menevät kauniisti ristiin paikoitellen ja ovat pidemmät ulkoreunasta. Pelkäsin näiden olevan raskaan tuntuiset ripsien näyttävyyden vuoksi, mutta väärässä olin! Ripset ovat aivan älyttömän kevyet, enkä oikeastaan edes huomaa niitä. Toki mä oon tottunutkin irtoripsiin, koska käytän sellaisia lähes päivittäin. Most Wanted -ripsissä on paksumpi ripsinauha, minkä vuoksi suosittelen niiden kanssa silmien rajaamista. Muuten ripsinauha tulee olemaan aika näkyvä. Mun täytyy kuitenkin sanoa, että ripsien keveyden lisäksi yllättyin siitä, miten helppo ne on laittaa paikoilleen. Mun mielestä näiden kanssa on paljon helpompi työskennellä kuin ohuen ja näkymättömän ripsinauhan, koska ripsinauhan muoto pitää paremmin. Oon ihan myyty!

Alba Botanica Even Advanced Moisturizer, SPF 15


Noloa myöntää, mutta aiemmin oon jättänyt päivittäisen aurinkosuojan tyystin huomioimatta. Eläinkokeettoman ja vegaanisen aurinkosuojan löytäminen saattaa olla hankalaa, jos ei halua maksaa maltaita. Itse olen varsinkin aiemmin suosinut edullisia ihonhoitotuotteita, mutta nyt pikkuhiljaa olen valmis panostamaan vähän enemmän laadukkaaseen ihonhoitoon. Montaa kymppiä en siltikään ainakaan toistaiseksi pysty yhteen purkkiin laittamaan, varsinkin jos tuote pitäisi ostaa usein uudelleen. Niinpä olen sitten jättänyt käyttämästä päivittäistä aurinkosuojaa ja lotrannut tujumman suojan kanssa vain aurinkoa ottaessa. Oon vähän ajatellut niinkin, että ei aurinko täällä Suomessa niin paljoa paista, että iho pitäisi suojata päivittäin. Lisäksi en halua meikin alle mitään voidetta, mikä ei toimi siellä, niin turhamaiselta kuin se kuulostaakin.

Tänä vuonna kuitenkin oon alkanut ottaa ihon ikääntymisen ja sen ensimerkkien ehkäisyn tosissaan. Päivittäisen aurinkosuojan käyttäminen on varmaan suurin palvelus, minkä voi iholle tehdä ryppyjen ennaltaehkäisemiseksi, kunnollisen kosteuttamisen lisäksi totta kai. Mun ihossa ei nyt sinänsä vielä näy mitään sen suurempaa. Oon 26-vuotias, joten tässä iässä niitä ensimerkkejä saattaa hiljalleen alkaa tulla. Mulla ei ole kuivaa ihoa, joka yleensä saattaa alkaa näyttää ikääntymisen ensimerkkejä nopeammin. Mun sekaihon omat rasvat siis pitävät yleensä huolen siitä, ettei iho pääse kuivahtamaan. Talvi on asia erikseen, mutta silloin käytän tujumpaa kosteutusta aamuin illoin. 

Mutta tosissaan, tänä vuonna oon päätttänyt alkaa käyttää aurinkosuojaa joka päivä meikin alla. Kokeilin ensin korkeammalla aurinkosuojalla varustettua voidetta Derma E:ltä, mutta se ei toiminut mitenkään päin meikkini alla, vaan lähti rullaamaan ikävästi jo ennen meikin laittamista. Ostin sitten iHerbistä tämän Alba Botanican Even Advanced -sarjan kosteusvoiteen, jossa on aurinkosuojakerroin 15. Suoja ei varmasti ole riittävä kaikille, mutta itse en ole kovinkaan herkkä palamaan, en vietä aikaa auringossa juuri lainkaan paikasta toiseen siirtymisen lisäksi ja ajattelin tämänkin olevan parempi kuin ei mitään. Tämä pieni vihreä tuubi on todellakin ollut kesäpäivien pelastus. Kosteusvoide on erittäin kevyttä ja juoksevaa, se imeytyy nopeasti ihoon eikä rullaa meikin alla. Voide ei varmastikaan ole riittävän kosteuttavaa kuivalle iholle ainakaan yksinään käytettäväksi, mutta rasvoittuvalle iholle tämä on oikein passeli kosteusvoide kesäkäyttöön. 

Derma E Radiance Toner


Toinen palvelus, jonka oon päättänyt iholleni tehdä, on jättää pois alkoholia sisältävä kasvovesi. Monet ihonhoito- ja meikkituotteet sisältävät alkoholia, mutta puhdistuksen jälkeen mun iho on kuivimmillaan. Siihen alkoholia sisältävän kasvoveden lisääminen aiheuttaa entisestään kiristyksen tunnetta ja jossain tapauksissa kirvelyä. Ei kiitos! Tilasin iHerbistä testiin tämän Derma E:n Radiance Tonerin, joka on siis AHA-happoja, rooibosta ja ruusunmarjaa sisältävä ihoa kuoriva ja kirkastava alkoholiton kasvovesi. Oon aivan rakastunut tähän kasvoveteen! Pyyhin kasvot tällä kosteutetulla vanulapulla aina puhdistuksen jälkeen. Kasvovesi raikastaa ihoa kuivattamatta ja kirvelemättä, joskin kuorinnan ja naamion jälkeen kasvoveden sisältämän hapot saattavat kevyesti pistellä iholla. Tuotteessa on erittäin kevyt, luonnollinen ja miellyttävä ruusunmarjan tuoksu. Mä en osaa sanoa näenkö mitään kirkastuksen merkkejä ihollani, koska käytän muitakin ihoa kirkastavia tuotteita ja olen käyttänyt tätä vain pari kuukautta. Mun mielestä onnistunut ihonhoitorutiini koostuu kuitenkin monesta iholle sopivasta tuotteesta ja mun sekaiholle kaikki lisäkirkastus on kyllä tarpeen. Olen kuullut Youtubessa jonkun vertaavaan tätä Pixin Glow Toniciin ja sanonut tämän olevan siitä hellävaraisempi versio. Tiedä häntä, en ole Pixin kasvovettä testannut, mutta tätä aion ostaa jatkossakin!

The Body Shop Virgin Mojito Shower Gel


En tiedä onko vähän tylsää hehkuttaa suosikeissa lähes tyhjää suihkugeelipulloa, mutta tämä TBS:n Virgin Mojito suihkugeeli on todellakin ollut suosikki heinäkuussa. Mä en koskaan onnistu käyttämään kokonaista pullollista suihkugeeliä kuukaudessa, mutta niin vaan tämä pullo on tyhjentynyt muutamassa viikossa. Kuten kaikki sen ovat kokeneet, on Suomessa ollut melkoisen helteinen heinäkuu. Normaalioloissa mä käyn suihkussa kerran päivässä, maksimissaan kaksi jos oon urheillut. Nyt mun on kuitenkin pitänyt käydä suihkussa kaksi kertaa päivittäin. Aamulla sitä on ihan hiessä nukkumisen jälkeen ja oon käynyt suihkussa kunnolla hiuspesuineen päivineen (kyllä, oon pessyt hiukset nyt lähes päivittäin, kun pääkin on hionnut pelkästä nukkumisesta). Lisäksi oon käynyt suihkussa illalla töiden jälkeen, kun sitä kaipaa viilentymistä, enkä halua mennä hikisenä ja likaisena nukkumaan, vaikka aamulla tietääkin heräävänsä hiestä märkänä. Mä rakastan lämpöä ja ennen kaikkea aurinkoa, mutta ilmojen viileneminen ei kieltämättä haittaa ollenkaan. Anyway, tämä TBS:n suihkugeeli olisi varmaan kaikkina muina vuodenaikoina liian kirpsakkaa mun makuun, mutta näillä helteillä se on ollut ihanan virkistävää! Lisäksi oon käynyt viileässä suihkussa, mikä on kyllä multa melko harvinaista :D


**********

Kaikki postauksessa mainitut tuotteet ovat eläinkokeettomia ja vegaanisia!

Siinäpä oli mun heinäkuun kosmetiikkasuosikit. Pari päivää enää niin oon Kreetalla, joten blogi ja Youtube vähän hiljenevät. Tosiaan mun olisi matkan aikana tarkoitus kirjoitella arvostelupostausta Pacifican tuotteista, johon julkaisen sitten myös videoarvostelun kylkeen. Saatanpa myös nappasta kuvat matkaani pakkaamistani meikeistä ja kirjoitella niistä, mutta ihan varma en vielä ole, koska aikataulu on aika tiukka parille seuraavalle päivälle. Mulla on kohta aika kampaajalle ja illalla olisi viimeinen työvuoro ennen lomaa. Jossain välissä pitäisi ehtiä pestä pari koneellista pyykkiä, mutta kaikki varsinainen pakkaaminen ja siivoaminen jäävät huomiselle :D Huomenna pitäisi jo lähteä ajelemaan Helsinkiin, jossa yövymme kaverilla ja lentomme lähtee aikaisin sunnuntaiaamuna. Ei ole muuten ensimmäinen kerta, kun olen jättänyt asiat viimetinkaan...

Hyvää viikonloppua kaikille blogini lukijoille! <3

8 kommenttia:

 1. Kivoja suosikkeja, aina mukava lukea eläinkokeettomista tuotteista mistä itse ei ole tiennytkään :) Alba Botanican kosteusvoide vaikuttaa kiinnostavalta, pitänee laittaa tilaus iherbiin.. Mukavaa lomaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! <3 Alban kosteusvoiteesta täytyy muuten sen verran sanoa, että siinä on melko voimakas vähän jopa miehekäs merellinen tuoksu. Eli jos olet herkkä hajusteille, kannattaa harkita vielä. Muuten voide on ihan loistava! :)

   Poista
 2. Derme E kasvovesi on mun wish listillä, jos joku päivä saisin sen vihdoin ostettua. Tuntuu vaan usein, että postikulut nousee iHerbissä sen verran, että tilaan usein vain kevyitä tuotteita kuten vitamiineja enkä kosmetiikkaa enää juurikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä testaamaan! Munkin pitäisi tilata uusi puteli, kun vanha pääsi matkalla vuotamaan tyhjäksi, kun en ollut sulkenut pulloa kotimatkan ajaksi kunnolla :/ :D Hmmm, onpas erikoista, että postikulut nousevat paljon. Mä tilaan iHerbistä aina noin 20 euron arvoisen tilauksen ja lähes poikkeuksetta saan toimituksen ilmaiseksi, kun otan sen halvimman vaihtoehdon. Korkeimmillaankin postikulut ovat viitisen euroa.

   Poista
 3. Syksy on munkin suosikkiaikani pukeutumisen osalta ja on ihanaa päästä meikeissäkin tarttumaan niihin lämpimiin syyssävyihin kaikkien kesän värikkäiden sävyjen jälkeen<3 Toi BH Cosmeticsin paletti olisi mulle varmasti aika täydellinen, kun en edelleenkään omista yhtään kunnollista mattapalettia! Tossa olisi kivasti just niitä perussävyjä + niitä värikkäitä :) Mä teen ihan superharvoin meikkiä pelkkien mattasävyjen kanssa, mutta just muiden palettien shimmersävyjen kanssa toi olis varmasti ihan täydellinen.

  Ihanaa lomaa teille<3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon täysin samaa mieltä! Nyt onkin jo ihanan syksyistä ja mulle se sopii :) Suosittelen kyllä tuota palettia, se on tosi hyvä! Aika harvoin itsekään teen täysin mattaista lookia, mutta tuo paletti käy yhteen tosi monen muun paletin tai yksittäisten luomivärien kanssa :)

   Kiitos näin vähän jälkikäteen <3 Loma oli kyllä ihana :)

   Poista
 4. Mä tykkään syksystä ja etenkin juuri alkusyksystä samoista syistä kuin säkin. Rakastan syksyvaatteita ja syksyisiä meikkisävyjä<3 Mun vaatekaapissa on syksy- ja talvivaatteita puolet enemmän kuin kesävaatteita ja alennusmyyntien aikaan aattelin et pitääpä hankkia vähän lisää. No kappas, pidin siitä Zalandon tilauksesta lopulta vain villapaidan ja pitkälahkeiset housut xD Kuumuus alkaa kyllä jo riittää, vaikka oonkin tykännyt siitä että ensimmäistä kertaa moneen vuoteen olen käynyt useamman kerran uimassa.

  Odotan, että viilenisi myös siksi että pääsisin takaisin meikkaamaan. Mulla ei tosiaan ole töissä ilmastointia tai edes tuuletinta ja siellä on iltapäivisin ollut aika tukalaa. Ja koirien lenkillä vasta hiki tuleekin! Niin ei oikein tunnu hyvältä laittaa naamaan meikkiä, kun hikoilee niin paljon päivän aikana.

  Tuo BH Cosmeticsin mattapaletti houkuttelisi kyllä, tuntuu etten sen kanssa tartteisi enää juuri muita värikkäitä paletteja. Harmi että se on ulkonäöltään niin simppeli, kun mä haluaisin panostaa enemmän sellaisiin paletteihin mitkä myös näyttää hyvältä. Turhamaista, mutta onneks ostan paletteja tosi harvoin niin voin pitää kiinni näistä ulkonäköseikoista :D

  Ootan innolla sun mielipiteitä Pacifican tuotteista, oon niin kauan ollut tosta merkistä kiinnostunut, mutta en oo oikein keksinyt mitä ostaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syysmuoti on aivan ihanaa! Mä rakastan neuleita, kaulahuiveja, pitkiä housuja ja syksyisiä värejä <3 Toivoin vähäsen, että helteet loppuisivat lomamme aikana ja niinhän siinä kävikin. Täytyy myöntää, että parin kuukauden jatkuvien helteiden jälkeen oli pienoinen shokki palata Suomeen, kun nyt täällä on oikeasti aika syksyistä ja viileää. Kai tähän nopeasti tottuu :D


   Kuulostaa kyllä aika tukalalta! Onneksi meillä tosiaan ilmastointi toimii. Ei sitä siellä kaupan sisällä edes huomaa, että mikä vuodenaika ulkosalla on. Tein itsekin loman aikana päivisin aika kevyitä meikkejä, kun oli niin kuuma.

   Mä kyllä suosittelen tuota palettia, se on todella hyvä! Ulkonäkö tosiaan on vähän vaatimaton, mutta toisaalta pidän siitä, että ihanat sävyt näkyvät kannen alta. Mielummin otan tällaisen ison ja yksinkertaisen paletin läpinäkyvällä kuin mustalla kannella. Tietääpähän ainakin avaamatta, että mikä paletti on kyseessä :)


   Joo, mun tosiaan piti kirjoitella postaus loman aikana, mutta se vähän jäi :D Oon nyt editoinut videon ja muokannut valokuvat blogipostausta varten. Itse postaus pitäisi vielä kirjoitella, mutta uskoisin saavani sen valmiiksi viikonlopun aikana :)

   Poista

Kiitos!