20. elokuuta 2018

Pacifica | Eläinkokeetonta ja vegaanista kosmetiikkaaHeips kaikille! Toivoittavasti kaksi ensimmäistä kolmannesta elokuusta on mennyt teillä mukavissa merkeissä! Itselle oli pienoinen shokki palata Kreetalta Suomeen, kun lähes koko kesän jatkuneen helteen jäljiltä nyt on paljon viileämpää ja syksyn tulon voi jo aistia. Mulle vähän viileämmät kelit kyllä sopivat, mutta hetki saattaa mennä kropalla tähän tottua, ettei ulkona palella. Lupasin kirjoitella loman aikana postausta Pacifican tuotteista, mutta motivaatio kirjoittamiseen matkan aikana oli täysin hukassa ja palattuani työt ovat pitäneet mut kiireiseänä. Nyt sain postauksen vihdoin kirjoitettua. Mulla oli myös kuvattuna ja editoituna videoarvostelu myös, mutta päätin jättää sen julkaisematta, koska kuvasin videon lähes kolme viikkoa sitten. Kuvaan sitten vaikka joskus ensi kevään puolella uutta videota, toivottavasti olen siihen mennessä testannut myös muita tuotteita Pacificalta :)

Pacifica on yhdysvaltalainen eläinkokeeton ja täysin vegaaninen kosmetiikkamerkki. Arvostan todella paljon sitä, jos yritys päättää olla käyttämättä eläinperäisiä ainesosia ollenkaan. Se tekee shoppailun niin paljon helpommaksi vegaanille, joten haluan näyttää tukeni rahojeni kanssa näille merkeille ja ostaa heidän tuotteitaan. Käsittääkseni Pacifica käyttää jonkin verran luonnollisempia ainesosia ja pyrkii välttämään joitain keholle tai ympäristölle mahdollisesti haitallisia ainesosia, mutta en ole asiantuntija tässä asiassa. Mitään ekosertifikaattia ei merkiltä kuitenkaan löydy.

Itse tilaan Pacifican tuotteeni iHerbistä, mutta heidän tuotteitaan saa myös Feeluniquesta. Tosin hinnat Feeluniquella ovat aika paljon jenkkihontoja korkeammat. Jos päädyt tilaamaan Pacifican tuotteita iHerbistä, kannattaa tilata alle 22 eurolla, niin vältyt tullaukselta ja verojen makselulta. Itse käytän iHerbistä tilatessani edullisinta postitusta ja useimmiten postitus on ilmainen, korkeimmillaankin maksan siitä vain muutaman euron. 

Pacifica Sea Foam Complete Face Wash


Aloitetaan ainoalla tällä hetkellä omistamallani ihonhoitotuotteella Pacificalta. Sea Foam Complete Face Wash on kasvojen puhdistusaine kaikille ihotyypeille. Aine on aluksi hyvin kevyttä ja vähän geelimäistä, mutta se vaahtoaa kevyesti kasvoilla. Tämä tekee hyvää työtä meikin poistamisessa eikä juurikaan ärsytä silmiäni, jos pesen ripsivärit pois tämän kanssa. Silmiini tulee ehkä vähän kuiva tunne, mutta ei kirvelyä. Yleensä käytän tosin ihan silmämeikinpoistoainetta, koska se poistaa tehokkaammin luomivärin pohjustajan ja rajaukset. Puhdistusaine on hajustettu makealla, mutta miellyttävällä tuoksulla, eikä se ärsytä ihoani ollenkaan. Mun omien käyttökokemusten perusteella voisin todellakin suositella tätä kaikille ihotyypeille. Omalla sekaihollani tämä toimii niin talvella ihon ollessa normaali/pintakuiva ja kesällä ihon ollessa rasvoittuva. Pacificalla on muita puhdistusaineita, kuten herkälle iholle ja rasvoittuvalle iholle tarkoitetut.

Puhdistusaineen hinta on iHerbissä vajaat 9 euroa valuuttakursseista riippuen. Pakkauskoko 147 ml. Pidän muuten tämän tuubipakkauksesta! Sen kanssa on helpompi matkustaa kuin kömpelön pumppupullon, lisäksi tuote tulee helposti tuubista ulos.

Pacifica Solar Complete Color Mineral Palette


Pacifican Solar on hauska multitasking-paletti, jossa on kolme voidemaista highlighteria, puuteriset poskipuna ja aurinkopuuteri sekä kuusi puuterista luomiväriä. Paletti on värimaailmaltaan erityisen kesäinen. Voidemaisia highlightereita en ole edes kokeillut, koska en yleensäkään käytä sellaisia. Poskipuna ja aurinkopuuteri ovat todella hyviä! Ne ovat silkkisen  tuntuisia ja pigmenttiä on sopivasti, mutta omalle vaalealle iholleni ei kuitenkaan liikaa. Kerrostamalla niistä saa hyvinkin näkyvät. Luomivärien laatu on ikävä kyllä vähän vaihteleva. Osa ei ikävä kyllä ole kovinkaan pigmenttisiä, joten mun täytyy nähdä paljon vaivaa saadakseni ne näkyviin. Osassa taas pigmentti on erinomainen! Luomivärit ovat todella silkkisen tuntuisia ja kevyitä, eivätkä ne varise meikkiä tehdessä juuri  ollenkaan. Kaikki luomivärit ovat satiinisia ja toiset enemmän shimmerisiä kuin toiset. Jos siis haluat ehdottomasti käyttää mattavärejä lookissasi, tämän paletin kaveriksi pitää ottaa toinenkin paletti. Toisaalta mun mielestä tuota aurinkopuuteria voi ihan hyvin laittaa luomivakoa varjostamaan, vaikkei se mattapintainen olekaan.

Highlighterit

Gold Dust - Todella vaalea sävy, jota kutsuisin ennemmin shampanjaiseksi kuin kultaiseksi. 

Island Rose - Vaaleanpunainen

Pink Opal - Vaalea persikka

Kasvopuuterit

Blushed - Rusehtavan punainen poskipuna, jossa on kaunis kultainen hohde. Tämä näyttää poskilla aivan upealta! Yleensä olen vähän arka kovin värikkäiden poskipunien kanssa, mutta tämä on sopivan neutraali punainen.

Bronzed - Aivan ihana satiinipintainen aurinkopuuteri. Tämä sopii vaalealle iholle hyvin, koska sävy ei ole liian tumma ja pohjasävy on ihan täydellisen ruskea - ei lämpimän oranssi, eikä viileän harmahtava. Ainoa valittamisen aihe tässä aurinkopuuterissa on, että sitä on vähän hankala käyttää. Mä tykkään käyttää aurinkopuuterin lisäämiseen isoa ja pöyheää sivellintä, joten aurinkopuuterin saaminen pienestä pannusta on välillä hieman hankalaa.
Luomivärit

Neptune - Lämmin keltainen kulta. Tämä sävy olisi todella kaunis, mutta ikävä kyllä se on pigmentiltään todella huono ja vaatii todella paljon työstöä. Ikävä kyllä tämä sävy oli mulle paletista suurin pettymys.

Glow - Duochrome sävy, jossa on valkoinen pohja ja pinkki taitto. Duochrome sävyt eivät yleisesti ole mun suosikkeja, mutta mun mielestä tämä sopii loistavasti tähän palettiin. Tällä sävyllä on hyvä korostaa silmän sisänurkkia ja miksei vaikka kasvojakin, koska sävy on kauniin hohtava eikä ollenkaan glitterinen.

Treasure - Täydellinen pronssi. Nimensä mukaan tämä sävy on paletin aarre. Sen pigmentti on aivan eri tasolla muihin sävyihin verrattuna. Ehdottomasti suosikkisävyni paletista!

Coral - Vaalea persikkainen sävy. Tässäkin on pigmentti melkoisen heikko ja mulla on parempia persikoita kokoelmissa. Rehellisesti sanottuna tämä ei näy juuri mihinkään, koska sävy itsessään on aika lähellä omaa ihonsävyäni. Toisaalta tummemmalla iholla tämä tuskin näkyisi myöskään, koska pigmentti ei vaan ole riittävä.

Mermaid Aqua - Vaalea turkoosi. Pigmentti ei ole paras mahdollinen tässäkään sävyssä, mutta siitä huolimatta mä itseasiassa pidän tästä sävystä. Tämä antaa silmämeikkiin kivasti väriä olematta kuitenkaan liian näkyvä. Jos mä laitan Mermaid Aquaa koko luomelle, laitan ehdottomasti valkoisen pohjan sen alle korostaakseni sävyn värikkyyttä.

Sandalwood - Tummanruskea, joka taittaa pikkaisen luumuun. Sävyssä on jonkun verran glitteriä, mutta luomilla sitä ei niinkään huomaa. Pigmentti on tässä sävyssä hyvä ja mielestäni sävy käy hyvin silmän sisänurkkaan meikkiä tummentamaan.


Tämän paletin hinta on iHerbissä noin 28 euroa ja rehellisesti sanottuna paletti ei ihan ole hintansa arvoinen. Itse tilasin tämän kun Pacifican tuotteista sai alennusta eikä paletti jäänyt tulliin, vaikka sen hinnaksi muistaakseni jäi reilu 23 euroa. Feeluniquessa paletti maksaa peräti neljäkymppiä, tosin sieltä tilatessa tulleja ei tarvitse maksaa. Mua ei kaduta tämän paletin ostaminen ja olen nauttinut sen käyttämisestä ja saanut luotua hauskoja kesäisiä lookeja. Lisäksi mä haluan tukea eläinkokeettomia ja täysin vegaanisia merkkejä, joten paletti saa mut hyvälle mielelle. Sanon kuitenkin sen, että samalla rahalla saa rahoilleen parempaakin vastinetta esimerkiksi BH Cosmeticsilta (kyseisen merkin paletit ovat itseasiassa naurettavan halpoja) , ColourPopilta tai Juvia's Placelta.

Pacifica Color Quench Lip Tint


Siirrytään huulituotteisiin, joista ensimmäisenä vuorossa Pacifican sävyttävät huulivoiteet. Mä en ole mikään asiantuntija huulivoiteiden suhteen, mutta mielestäni nämä ovat ihan hyviä, paljon parempia kuin jotkut käyttämäni sävyttävät huulivoiteet. Toisaalta ihan suosikeiksi nämä eivät yllä. Huulivoiteissa on ihan kohtalainen pigmentti ja sen vuoksi ainakaan itse en voi vain lätkäistä niitä naamaan ilman peiliä. Eivät nämä kuitenkaan täysin peittäviä ole, vaan kuultavat jonkun verran läpi. Voiteissa on jonkun verran shimmeristä hohtoa. Huulilla nämä ovat miellyttävän tuntuisia ja kevyesti hoitavia. Yksi ominaisuus näissä huulivoiteissa josta en juuri välitä, on niiden pistävän makea tuoksu, joka jää myös leijailemaan nenän alla pidemmäksi aikaa.

Guava Berry - Viileähkö vaaleanpunainen. Sävy on swatchatessa todella nätti, mutta huulilla en pidä siitä ihan niin paljoa. Huulieni oma lämpimämpi sävy pääsee ehkä vähän liikaa näkymään läpi tämän alta ja lopputulos on todella kummallinen, ikävä kyllä.

Blood Orange - Vähän tummempi oranssinpunainen sävy, joka ei kuitenkaan ole liian kirkas. Pidän tästä sävystä paljon edellistä enemmän, mutta tämä on vähän tummaa itselleni sävyttäväksi huulivoiteeksi. Koska huulivoiteen koostumus on vähän liukas, tämä karkaa helposti huulien ulkopuolelle ja näyttää todella suttuiselta. 

Huulivoiteen hinta on iHerbissä noin 4 ja puoli euroa ja tämä onkin yksi Pacifican edullisimmista tuotteista. Sävyjä on yhteensä viisi kappaletta. Näistä molemmat taitavat lähteä mun kokoelmista seuraavassa karsinnassa, koska kumpikaan sävy ei ole mun mieleen. Oon kuitenkin ajatellut hankkivani tästä huulivoiteesta sävyn Vanilla Hibiscus, jossa ei ole juurikaan sävyä mutta jossa on näiden sävyjen kaunis hohde. Omalle vaalealle ihonsävylleni Vanilla Hibiscus olisi helppo sävy käyttää luonnollisina meikkipäivinä, tai jopa meikittöminä päivinä.


Pacifica Enlightened Gloss Nourishing Mineral Lipshine

Seuraavana olisi vuorossa Pacifican huulikiillot, joiden nimi on melkoinen sanahirviö. Itse huulikiillot ovat kuitenkin oikein hyviä kiiltoja. Nimensä mukaan nämä ovat hohtavia kiiltoja. Pigmentti ei ole kiilloissa kovinkaan vahva, mutta niissä on erittäin vahva shimmerinen hohde. Siksi nämä kiillot ovat mun mielestä erityisen ihania keväällä ja etenkin kesällä. Kiillon koostumus on miellyttävä. Mä en rehellisyyden nimissä ole koskaan törmännyt huulikiiltoon, joka ei tahmaisi ollenkaan. Jos mulla on tätä huulikiiltoa huulilla ja tuuli puhaltaa tukan naamalle, niin aivan varmasti tukka tarraa tähän huulikiiltoon. Mitenkään överitahmaavaa tämä ei kuitenkaan ole ja koostumus on mukavan paksu, minkä vuoksi kiilto pysyy hyvin paikoillaan eikä leviä ympäri naamaa. Näissä on hyvin mieto, miellyttävä ja makea tuoksu.

Opal - Vaalea persikkainen, hieman pinkkiin vivahtava sävy.

Beach Kiss - Viileähkö vaaleanpunainen.

Enlightened huulikiillot maksavat iHerbissä vajaat yhdeksän euroa ja sävyjä on yhteensä viisi. Pidän todella paljon omistamistani sävyistä, mutta tuskinpa tulen hankkimaan näitä lisää.

Pacifica Devocean Deeply Devoted Natural Lipstick

Lisäksi itseltäni löytyy yksi huulipuna Pacificalta ja täytyy sanoa, että tämä on suosikkituotteeni koko merkiltä. Huulipuna on koostumukseltaan kermainen. Se levittyy huulille upeasti, hohtaa kauniisti (mutta ei kimalla), tuntuu huulilla miellyttävältä ja pysyy paikoillaan yllättävän pitkään kermaiseksi punaksi, joskin syömisen jälkeen korjaan aina huulipunaa joka tapauksessa. Toisin kuin aiemmissa huulituotteissa, tässä ei ole lisättyä tuoksua, vaan se tuoksuu perus huulikiillolle.

Tenderness - Viileä malvaan taittava nude, joka ei ole aivan liian vaalea. Tämä on aivan tajuttoman upea nudepuna esimerkiksi hopean smoky eye lookin tai luumuisen luomivärin kaverina.

Huomasin harmikseni, että nämä huulipunat ovat iHerbistä poistuneet valikoimasta. Myöskään Feeluniquen valikoimiin huulipuna ei kuulu :( Jos kuitenkin törmäät näihin jossain, on sävyjä kuusi kappaletta ja alkuperäinen hinta on 10 dollaria.


Quava Berry, Blood Orange, Opal, Beach Kiss, Tenderness

Pacifica 7 Free Nail Color
Viimeisenä, ja tällä kertaa voin hyvällä omalla tunnolla sanoa että vähäisempänä, on Pacifcan kynsilakka. Itselläni tämä on vaaleassa persikkaisessa Immortal-sävyssä ja rehellisesti sanottuna tämä on varmaan huonoin omistamani kynsilakka. Kynsilakka on todella huono pigmentiltään ja joudun laittamaan sitä kolme kerrosta, mutta siitä huolimatta oma kynsi saattaa hieman kuultaa läpi isoimmissa kynsissä. Mä en todellakaan jaksa nähdä näin isoa vaivaa kynsilakan laittamisessa. Ehkä tämä toimisi paremmin valkoisen pohjan alla, en ole kokeillut. Mulla on ollut muitakin kynsilakkoja, joissa vaaleita sävyjä joutuu laittamaan useita kerroksia, mutta on myös niitä, joissa pari kerrosta riittää. En sitten tiedä, miten tummemmat sävyt toimivat, enkä ajatellut ostaa näitä lisää kokeillakseni. Se hyvä puoli tässä lakassa on, että se kuivuu suht nopeasti. Lisäksi sävy on nätti etenkin keväällä ja pakkaus ehkä kaunein kaikista kynsilakoistani, joten ainakin toistaiseksi aion tämän kokoelmissani pitää.

Kysnilakalla on iHerbissä hintaa noin 8 euroa ja sävyjä on valikoimassa neljä kappaletta. En tosin tämän perusteella suosittele tilaamaan :D

Oletko kokeillut Pacifican tuotteita? :)

8 kommenttia:

 1. Kiitos tästä seikkaperäisestä ja kiinnostavasta postauksesta. Mulla on ollut harkinnassa Pacifican tuotteiden tilailu iHerbistä, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi. Täytyypä tsekata uudestaan sivuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti postauksesta on hyötyä! Kannattaa kurkata iHerbin tarjonta. Sinne on tullut Pacificalta uudempia ihonhoitotuotteita, jotka houkuttelisivat muakin :)

   Poista
 2. Hurjan mielenkiintoisia tuotteita ja ihanan kattava esittely<3 Mua alkoi eniten kiinnostaa toi putsari, tai oikeestaan haluaisin ehkä testata sitä herkän ihon versiota :) Toi kynsilakka kieltämättä kuulostaa aika huonolta, enkä itsekään jaksaisi nähdä kynsilakan kanssa niin suurta vaivaa, että levittäisin sitä kolmea kerrosta :D Helpommallakin pääsee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Linda! <3 Se herkän ihon putsari voisi olla sulle hyvä! Toivottavasti siinä on sama ihana koostumus, kuin tässä. Mäkin haluaisin testata Pacificalta muita ihonhoitotuotteita! Älä muuta sano, mä en todellakaan jaksa levittää kolmea kerrosta kynsilakkaa :D Täytyy testata tuota lakkaa valkoisen pohjalakan päälle joku kerta, josko se sitten toimisi paremmin.

   Poista
 3. Tilasin kesällä Pacifican miselliveden ihan vain kauniin pakkauksen takia. En ole sitä vielä testaillut, koska pitäisi edellisiä käyttää ensin, mutta jo nimi Cactus water kuulostaa herkulliselta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin kieltämättä kuulostaa! Pacificalla on yhdet kauniimmista pakkauksista, joita olen edullisemman kosmetiikan puolella nähnyt :)

   Poista
 4. Harmi ettei juuri tuota sun suosikkipunaa löyty iHerbistä enää. Se olisi kyllä ollut helppo tuote aloittaa Pacificaan tutustuminen. Paletti vähän kiinnosti myös, mutta ehkä sitten ei jos sävyt eivät ole tasalaatuisia. En myös hirveästi tykkää tuosta kun sekoitellaan voidemaisia ja puuterimaisia tuotteita samaan palettiin. Eihän niillä ole yhtään sama säilyvyys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, tuo puna on aivan täydellinen ja sellainen sävy, josta uskoisin sunkin pitävän :/ Mä en rehellisyyden nimissä voi suositella tuota palettia, vaikken itse sen ostamista kadukaan. Vaikka siinä on ómat helmensä, on siinä liikaa huonoja puolia. Mäkään en yleisesti pidä tuosta, mutta toisaalta en käytä voidemaisia highlightereita koskaan, joten ne jäävät koskemattomiksi joka tapauksessa :D

   Poista

Kiitos!