18. syyskuuta 2016

Ostoksia... | Video

Syksy tuli ja shoppailu lähti ehkä vähän käsistä. Tällä videolla tulisi viimeaikaiset kosmetiikkaostokset. Nyt en osta mitään ennen ensi kuun Tukholman-reissua :D



Onko videolla tuttuja tuotteita? :)

6 kommenttia:

  1. Oijoi miten ihania ostoksia!! ♥ UD:n All Nighter on ihan huippuhyvä meikkivoide, siis ihan superpeittävä, mutta silti lopputulos on luonnollinen eikä näytä siltä, että sitä meikkiä olisi naamalla puolen sentin kerros :D Toi mun sävyni on tällä hetkellä mulle liian vaalea, kun reissussa tuli rusketuttua, mutta innolla odottelen, että pääsen tota käyttämään enemmänkin. Taisin vihdoin löytää MAC:in Studio Fix Fluidille korvaajan, ja UD:tä onneksi on nykyään tosi helppo saada :)

    Mulla on myös yksi pari noita Kissin Flirt-ripsiä ja ne on tosi kivat, mutta vaatii kyllä tietyntyylisen silmämeikin, ettei ne ripset pomppaa sieltä liikaa esiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin testailin tuota tänään ja kuvasin siitä ensivaikutelmavideota. Tykkään tuosta myös todella paljon, mutta se vähän hapettui, joten oisin voinut ottaa vielä vaaleamman sävyn. Muuten tuo on ihan huippu, näyttää mun mielestä aika samalta kasvoilla kuin Too Facedin Born This Way. UD:ta on kyllä niin paljon helpompi saada, että ihan arkisin käytän kyllä All Nighter meikkivoidetta noista kahdesta mielummin :)

      Mulla näyttää noin tuuheat ripset todella helposti tosi raskailta ja ne saavat silmäni näyttämään väsyneiltä, koska mun luomet ovat niin raskaat. Ainoastaan tosi tumma smokey eye -meikki on ainut meikki, missä tuollaiset sopivat mulle :)

      Poista
  2. Tosi kivoja ostoksia. :) Mua kiinnostaisi kuulla lisää sun vegaanista ruokavaliosta/elämäntavasta. Toivottavasti teet siitä videon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että sellainen video kiinnostaa! Teen kyllä mielelläni aiheesta oman videonsa, koska se on sen verran laaja aihe. Lupaan tehdä videon tässä syksyn mittaan, mutta se menee varmasti lokakuun puolelle :)

      Poista
  3. Jos ajattelit tilata rengasvalon Verkkokauppa.comista, niin se kannattaa tilata hyvissä ajoin. Ainakin viime vuonna toimitusaika oli reilun kuukauden. Muakin kiinnostaa ajatuksesi eläinkokeettomuudesta/vegaaniudesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos vinkistä! Verkkokaupan Prikkalan myymälässä näyttäisi olevan varastossa rengasvaloja, täytyy käydä sieltä ostamassa! Kiva kuulla, että aihe kiinnostaa. Teen siitä videota lokakuun puolella :)

      Poista

Kiitos!