6. syyskuuta 2016

Trooppinen aurinkopuuteri - Physicians Formula Murumuru Butter Bronzer

Tämän vuoden ehkä hypetetyin aurinkopuuteri, ainakin jos jenkkiläisiä Youtube-videoita katselee, on Physicians Formulan uusi murumuru-palmun voita sisältävä Butter Bronzer. Tätä ovat hehkuttaneet fanittamistani kauneusguruista ainakin Jaclyn Hill, Kathleen Lights, Emily Noel ja Tati. On siis sanomattakin selvää, että munkin oli tämä aurinkopuuteri saatava. Odotin Butter Bronzerin saapumista iHerbiin kuin kuuta nousevaa ja ensimmäisen satsin missasin. Kun tuotetta tuli takaisin varastoon, laiton tilauksen menemään heti.


Pakkaus on Physicians Formulan puutereille tyypillisesti melko paksu ja kömpelö, mikä voi vähän hankaloittaa tuotteen säilyttämistä. Itse aurinkopuuterin alla on peili ja pieni säiliö, jossa tuli tuo omituinen vaahtomuovivippa. En todellakaan lähtisi lisäämään aurinkopuuteria tuolla, mutta tuolla ehkä voisi imeä kasvolta rasvaa pois. Physicians Formulan pakkaukset ovat usein vähän epäkäytännöllisiä, mutta ne ovat todella kauniita. Butter Bronzerinkin kohdalla pakkaus sopii tuotteeseen täydellisesti. Palmunlehdet ja kesäiset värit tuovat aurinkopuuteriin trooppista tunnelmaa. Myös itse puuterin muotoilu tuo mieleen hiekkarannan, joten tämä aurinkopuuteri vie ainakin pakkauksensa puolesta suoraan etelän lämpöön.



Itselläni on Butter Bronzerista tummempi sävy Bronzer. Myös tämä tummempi sävy on todella vaalea ja luin jostain, että aika samanlainen vaaleamman sävyn kanssa. Sävy on melko neutraali: ei harmahtavan viileän ruskea, mutta ei oranssisen lämminkään. Aurinkopuuterissa on pienen pieni satiininen hohto, mutta omaan silmääni tämä näyttää melkein samalta, kuin mattainen lopputulos. Aurinkopuuteri on silkkisen tuntuista ja levittyy kasvoille kuin unelma. Puuterissa on vähän omituinen makean pistävä tuoksu, jota monet ovat kehuneet. Itse en pahemmin pidä tuoksusta, mutta ei se minua häiritse käyttämästä tuotetta ja lisäyksen jälkeen tämä ei enää kasvoillani tuoksu. Hyvin hajuherkkien kannattaa kuitenkin unohtaa tämä aurinkopuuteri.


Ylhäällä on kuvat ennen ja jälkeen aurinkopuuterin lisäyksen. Vaikka tämä aurinkopuuteri ei ole täysin matta, on hohto niin pientä ja hienoa, että tällä voi ihan hyvin varjostaa kevyesti. Ylemmässä ja alemmassa kuvassa varjostuksessa on käytetty vain tätä aurinkopuuteria varjostukseen. Kuten näkyy, ihoni on kuvissa aika vaalea. En ole kuvassa ihan kalpeimmillani, mutta kauheasti mä en tuosta enää vaalene. Vaikka olen kuvissa hyvin vaalea, näyttää aurinkopuuteri silti luonnolliselta. Lisäsin tätä tosin hyvin kevyellä kädellä ja jos haluan, pystyn kerrostamaan tästä myös paljon näkyvämmän lopputuloksen. Todella ruskettuneelle iholle tai vähän tummemmille ihonsävyille tämä aurinkopuuteri on kuitenkin aivan varmasti liian vaalea. Jos jossian toivoisin Physicians Formulan parantavan, se olisi tummemat sävyt meikkivoiteisiin ja aurinkopuutereihin, jotta kaikille halukkaille löytysi oikea sävy.

Valmis meikki

Jos Butter Bronzer alkoi kiinnostamaan, saa tätä ja vaaleampaa sävyä iHerbistä noin 13 € hintaan. iHerb on muutenkin ainoa verkkokauppa, josta Physicians Formulaa saa tietääkseni tilattua Suomeen ilman sen suurempia pinnistyksiä. Kannattaa muistaa, että jos tilauksen arvo on yli 22 euroa, voi paketti jäädä tulliin. Siksi tilaankin aina alle tuon summan. Physicians Formula on eläinkokeeton merkki :)

En hyödy linkeistä

Mikä on tämän hetken suosikki aurinkopuuterisi? Onko Physicians Formula tuttu merkki? :)

10 kommenttia:

  1. Yritin bongata tätä Tallinnasta, kun siellä myytiin yhdessä kosmetiikkaliikkeessä Physicians Formulaa. Ei kuitenkaan ollut, niisk. Pitääpä muuten alkaa tutkailla tuota iHerbin tarjontaa, sieltähän näyttää löytyvän vaikka mitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tiennytkään, että Tallinasta saa Physicians Formulaa! Missä liikkeessä sitä oli? Täytyy pitää mielessä, jos tulee Tallinnassa käytyä. Kannattaa kyllä tutustua iHerbiin, siellä on vaikka mitä mielenkiintoista, mitä ei oikein Euroopasta saa, puhumattakaan Suomesta :)

      Poista
    2. Öööö hetkonen... tarkistetaanpas Ülemisten sivuilta :D Tais olla toi Ideaal Kosmeetika ja siis Ülemiste-kauppakeskuksessa, joka on vähän syrjässä keskustasta mut taksilla pääsee, ellei sit oo joku superpikainen risteilykäynti :D

      Poista
    3. Kiitos vinkistä! Tuolla kaupallahan näyttää ainakin nettisivujen perusteella olevan valikoimassa Physicians Formulalta vaikka mitä. Täytyy ehdottomasti seuraavalla Tallinnan matkalla käväistä tuolla! :)

      Poista
  2. Kiva kun teit arvostelun tästä aurinkopuuterista :) Mä törmäsin merkin meikkeihin jossain kaupassa täällä Nykissä, mutta en yhtään muistanut millaisia arvosteluja ne on saaneet, joten jätin sitten ostamatta. Täytyy kyllä katsoa, jos vaikka bongaisin ton aurinkopuuterin vielä jostain! theBalmin Bahama Mama on mun ehdoton suosikkiaurinkopuuterini :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla, että koska tämä aurinkopuuteri on melko uutuustuote, ei sitä vielä kaikissa paikallisissa marketeissa ole. Bahama Mama on munkin suosikki! :)

      Poista
  3. Merkki on tuttu YouTubesta. Olisi kiva joskus kokeilla, kun hinnatkaan ei ole mitenkään korkeita. Käytän nyt Lumenen ja Wet n Wildin bronzereita. Kelpo tuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka meidän silmään Physicians Formula näyttää ihan "normihintaiselta" markettikosmetiikalta, on se Jenkkien mittapuulla aika kallis markettimerkki, siellä kun edullinen kosmetiikka on oikeastyi sairaan halpaa :D Täytyy pitää Lumenen ja Wet n Wildin aurinkopuuterit :)

      Poista
  4. Onkohan mulla liian työntäyteinen viikonloppu takana, kun mulla tulee tuosta kohokuviosta mieleen aivot :D Muuten hauskan näköinen pakkaus, vaikka en ole aiemmin merkistä kuullut :) Mulla toimii tällä hetkellä vakkariaurinkopuuterina YSL:n kesäkokoelman Sahariennes Bronzing Stones, joka taisi olla limited edition. Oon kyllä tykännyt siitä! Kaikkien aikojen luottoaurinkopuutereihin sen sijaan kuuluu Dr. Hauschkan aurinkopuuteri, joka on oikeasti vaan niin täydellinen! <3

    PS. Hyvän käyttötarkoituksen keksit tuolle vipalle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, voihan tuon kuvion niinkin nähdä :D Mulle pakkauksen palmut toivat taas heti mieleen hiekkarannan. Kiva kuulla sun aurinkopuuterisuosikeista :) Mä en ole koskaan testannut Dr. Hauschkalta yhtään mitään, mutta pitäisi ehdottomasti testata! :)

      Saa nyt nähdä, tuleeko vippaa tuossa tarkoituksessa käytettyä :D Yleensä käytän kuitenkin puuteripapereita mieluiten ihon rasvaisuuden kitkemiseen :)

      Poista

Kiitos!