11. helmikuuta 2016

Montagne Jeunessen kasvonaamiot


Olen käyttänyt Montagne Jeunessen kasvonaamioita jo vuosia. Itse en jaksaisi aina käyttää samaa naamiota ja näillä saa ihon hemmotteluun helposti vaihtelua. Yhden naamion hinta on siinä parin euron paikkeilla ja monesta riittää kahteen käyttökertaan. Naamioita saa ostettua ihan marketista ja näitä on monelle eri ihotyypille. Olen huono säästämään loppuneet-postauksia varten yksittäisten kasvonaamioiden pakkauksia, joten olen syksystä asti testaillut Montagne Jeunesselta erilaisia naamioita ja ottanut mietteitäni ylös. Pyrin testaamaan kaikkia naamiotyyppejä mitä marketeissa on valikoimassa (esim. savinaamio, peel-off jne). Ainoastaan kuorintanaamio tästä puuttuu, mutta olen joskus käyttänyt merkiltä sokerista kuorintanaamiota, joka oli ihan huippu! Iho oli ihan älyttömän kirkas naamion jäljiltä. Jos törmään jossain kaupassa kyseiseen naamioon, täytyy hamstrata sitä kotiin monta pussillista. Tässä tulisi nyt kuitenkin arvostelua niistä naamioita, joita löysin parista lähimmästä Prismastani.

Oma ihoni on rasvoittumiseen taipuva sekaiho. T-alueellani on mustapäitä ja satunnaisesti kasvoilleni tulee finnejä. Nyt talvella ihoni on paikoittain todella kuiva, mikä ei kuitenkaan estä epäpuhtauksia ja t-alueen kiiltelyä päivän mittaan. Ei mikään helpoin iho hoitaa siis, mutta voisi tilanne olla pahempikin. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että naamiot eivät välttämättä toimi samalla tavalla erilaisille ihotyypeille.

Dead Sea Mud Pack

Tämä mutanaamio sisältää merilevää ja kuolleen meren suolaa ja on tarkoitettu normaalille, seka- ja rasvoittuvalle iholle. Naamio tuoksuu raikkaalta ja puhdistaa ihohuokosia. Olen käyttänyt tehokkaampiakin naamioita, mutta Mud Pack on miellyttävä naamio ja raikastaa ihoa. Tällaista tykkään käyttää, jos ihoni ei ole kovinkaan pahassa kunnossa, mutta kaipaa vähän puhdistusta ja raikastusta. Naamiosta riittää hyvin kahteen käyttökertaan, kuten merkin muistakin "normaaleista" savi-/mutanaamioista. Jatkoon!

Peel-Off Masque

Yleensä en ihan kauheasti pidä peel-off maskeista ja kokeilinkin joskus Montagne Jeunessen mustaa peel-offia, joka oli vähän pettymys. Välillä tuntuu, että peel-off naamioihin ei tartu mitään ja välillä ne irtoavat ärsyttävinä riekaleina. Tässä naamiossa on hyvin voimakas, vähän alkoholinen tuoksu (vaikka maskissa ei edes ole alkoholia). Peel-off maskit ovat myös siitä inhottavia, että kuivuessaan ne alkavat kutittaa ihoa. Huolimatta näistä pienistä epäkohdista, olin erittäin tyytyväinen lopputulokseen tämän kanssa. Maski irtosi kasvoilta yhtenä kelmuna ja siinä oli selkeästi nähtävissä talia ja kuollutta ihoa. Kasvot olivat todella pehmeät ja raikkaat naamion jäljiltä. Ostan ehdottomasti uudelleen! Soveltuu normaalille, seka- ja rasvoittuvalle iholle.

Hot Chocolate Masque

Tämä naamio tuoksuu ihan taivaalliselle, meinaan appelssiinisuklaalle. Melkein tekisi mieli pistää naamiota suuhun, mutta ei kannata. Naamio on todella valuvaa ja kyllä, tätä on valunut myös suuhuni. Ei ollut makuelämyksenä ihan yhtä miellyttävä kuin tuoksuna. Lämpenevä naamio lupaa puhdistaa kasvoja syvältä ihohuoksista ja se sopii rasvoittuvalle, normaalille ja sekaiholle. Valitettavasti tämä ei ole suosikkinaamioni. Lopputulos ei vaan ole niin puhdistunut kuin toivoisin. Lisäksi naamion valuminen ärsyttää, joten tätä en varmaan enää osta uudelleen.

Strawberry Souffle

Strawberry Souffle naamio lupaa kosteuttaa ja raikastaa ihoa. Naamio on ihan älyttömän hyvän tuoksuista. Toisin kuin mansikantuoksuiset kosmetiikkatuotteet yleensä, tämä ei tuoksu ällöttävän esanssiselta. Naamiossa on hieman isoja kuorivia rakeita, joista en itse välitä. Naamion jäljiltä iho tosiaan on raikkaampi ja myös kosteutettu, mutta itse suosin puhdistavia mutanaamioita. Joskus tarvitsen puhdistavan kasvohoidon jälkeen tehokosteutusta, mutta mielummin ostan ihan tuubillisen jotain tehokosteuttavaa naamiota (nyt käytössäni on LivBoxista tullut näyte Glamglown Thirstymudia sekä LivBoxista tullut Herbinan Moisture kasvonaamio). Naamio soveltuu kuivalle, aikuiselle, herkälle, normaalille ja sekaiholle. Tästä sai hyvin kaksi käyttökertaa.Break-out Mask

Break-out naamio on kaksiosainen teepuuöljyä sisältävä mutanaamio, joka on tarkoitettu seka- ja rasvoittuvalle iholle. Ensin laitetaan normaaliin tapaan savipohjainen kasvonaamio ja sen jälkeen iholle laitetaan teepuuöljyä sisältävä voide. Tämä naamio on yksi suosikeistani ja käytän tätä silloin, kun epäpuhtauksia on normaalia enemmän. Koska tässä on kahta ainetta, en jaksa säästää tätä, vaan laitan ylijäävän tuotteen selälle ja rintakehälle. Naamio imee iholta talia ja teepuuöljyvoide auttaa myös epäpuhtauksien hävittämisessä. Yksi naamio ei tietenkään epäpuhtauksia poista kokonaan, mutta edesauttaa sitä. Kyllä mun täytyy kiinnittää huomioita myös säännölliseen ihonhoitoon, riittävään vedenjuontiin ja puhtaaseen ruokavalioon. Tämä on ehkä suosikkinaamioni Montagne Jeunesselta!

Dead Sea Face Spa

Tämä kangasnaamio lupaa Kuolleen meren mineraalien avulla herättää stressaantuneen, elottoman ja väsyneen ihon uuteen elämään vain 5-10 minuutissa. Naamio sopii käytännössä kaikille (sekaiholle, kuivalle, varttuneelle, normaalille, rasvoittuvalle ja herkälle). Naamio on miellyttävän tuoksuinen, mutta omituisen näköinen kangasnaamio ja itse en tästä pahemmin välittänyt. Naamio oli todella kylmä kasvoille laittaessa. Meillä on talvisin asunnossa muutenkin vilpoista ja olin juuri tullut suihkusta, joten en pystynyt pitämään tätä kasvoilla edes sitä viittä minuuttia. Ajattelin naamio naamassa, että tästä ei ole mitään hyötyä. Yllätyksekseni huomasin kuitenkin, että iho oli naamion jäljiltä selkeästi kirkkaampi ja raikkaamman tuntuinen. En siltikään ostaisi tätä uudelleen, sillä kangasnaamio oli epämukava käyttää ja se on muutenkin vähän muita Montagne Jeunessen naamioita kalliimpi. Ihan kymmenistä senteistä puhutaan, mutta siinä missä monet muut riittävät kahteen käyttökertaan, ei tätä voi käyttää kuin kerran.

Naamio ei myöskään leuan kohdalta meinannut pysyä paikoillaan.

Pore Strips

Bongasin syksyllä Stockmannilla Montagne Jeunessen mustapäälaput ja ne lähtivät heti ostoskoriini. Pakkaus sisältää kolme mustapäälappua nenälle. Käyttökokemukseni ovat vähän vaihdelleet eri kerroilla. Ensimmäisellä kerralla laput olivat iso pettymys. Niihin ei tarttunut yhtään mitään. Toisella ja kolmannella kerralla lappuun tarttui mustapäitä, joten voi olla, että tein jotain väärin ensimmäisellä kerralla. Vaikka näihin toisilla kerroilla mustapäitä tarttui, niitä jäi vielä runsaasti nenään. Ainakin omille mustapäille on olemassa paljon tehokkaampia poistokeinoja, kuten tämä aiemmin mainitsemani DIY-mömmö. En siis tule näitä lappuja enää ostamaan uudelleen.

Sellaisia mietteitä ja käyttökokemuksia näistä naamioista. Onko sulla suosikkinaamioita Montagne Jeunesselta? :)

6 kommenttia:

 1. Strawberry Souffle on aivan ihanan tuoksuinen, samoin tykkään kaikista Montagne Jeunessen suklaanaamioista! Se naamion valuminen on muuten tosiaan todella ärsyttävää :D Mulla teki tossa juuri yhtenä päivänä Hot Spring Sauna Mask sitä samaa ja ihmettelin, että mitä mun huulille oikein valuu. Suuhun asti sitä ei sentään päässyt :D

  Oon miettinyt tollasen kangasnaamion testaamista, mutta taidanpa jättää väliin. Oon muutenkin ajatellut, että ne on jotenkin vähän "vaikeakäyttöisiä", joten oli ihan mahtavaa kuulla sun ajatuksia tosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurin osa Montagne Jeunessen maskeista on kyllä todella hyvän tuoksuisia :) Tuo valuminen on kyllä rasittavaa. Tuollainen valuva naamio saattaa myös valua silmiin ja omat silmäni eivät ainakaan yhtään pidä mistään aineista

   Joo, en kyllä lähtisi suosittelemaan kangasnaamiota sen vaikeakäyttöisyyden vuoksi. Tehokas naamio mielestäni oli, mutta Montagne Jeunessella on paljon parempiakin naamioita :)

   Poista
 2. En ole kokeillut koskaan tämän merkin naamioita, mutta Break-out ja mustapäälaput voisivat olla minulle sopivia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen testaamaan! Näitä on helppo kokeilla, sillä jos naamio ei olekaan sopiva, ei kylppärin kaappeihin kuitenkaan jää ylimääräistä naamiopurkkia tyhjän pantiksi. Hintansa puolesta näitä on helppo kokeilla myös ja moni naamio on todella hyvä :)

   Poista
 3. Mä olen nähnyt näitä kaupoissa, mutta en ole kertaakaan kokeillut. Vaikuttaa käteviltä. Taidan laittaa nämä ostoslistalleni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen testaamaan. Käteviä nämä kyllä ovat, sillä naamion voi helposti valita parilla eurolla oman ihon tarpeen mukaan :)

   Poista

Kiitos!