27. helmikuuta 2016

Täydellinen matkapaletti: theBalm Balm Voyage 2Passi, aurinkolasit ja Balm Voyage 2.
Näillä pääsee matkalla pitkälle :)

Suurin osa kosmetiikkafriikeistäkin haluaa varmasti selvitä mahdollisimman vähällä määrällä meikkejä matkalle lähdettäessä. Itse en välttämättä lukeudu valtaväestöön, ainakin jos miettii joulun Gran Canarian lomamme meikkipakkauksiani. Väittäisin ottavani matkalle mukaan enemmän meikkejä kuin naiset keskimääräisesti, mutta itsekin harkitsen pakkaamiseni tarkkaan. Monet seikat tietysti vaikuttavat matkalle mukaan ottamani kosmetiikan määrään, kuten loman pituus ja se, onko lennolla matkalaukkua ruumassa, vai joutuuko kaikki meikit kuljettamaan käsimatkatavarassa. Oli matka kuinka pitkä ja minkä tyyppinen hyvänsä, suosin matkalle otettaessa monikäytöistä palettia, joka korvaa monta irtonaista tuotetta. Näistä oma valintani on theBalmin Balm Voyage 2.


theBalmin Balm Voyage 2 on kaikin puolin aivan täydellinen matkapaletti. Ensinnäkin paletti sisältää lähes kaikki matkalle tarvittavat puuteriset tuotteet. Vain tavallinen puuteri puuttuu ja halutessaan mukaan voi ottaa lisää luomivärejä tai muuta tarpeellista. Toiseksi paletti on matkustusteemainen. Kannessa on kuvia lomakohteista ja jokaisen paletin sisältämän sävyn nimi tarkoittaa tervetuola tai tervetullut eri kielillä.


Paletista löytyy 9 luomiväriä, highlighter, matta aurinkopuuteri, kaksi puuteriposkipunaa ja kaksi voideposkipunaa. Kun otan tämän paletin reissuun, en tarvitse lisäksi highlighteria, varjostamiseen sopivaa mattaa aurinkopuuteria enkä oikeastaan poskipuniakaan. Canarianlomallamme otin mukaan yhden hohtavamman poskipunan. Näillä luomiväreilläkin periaatteessa pärjäisi, mutta itse otan tyypillisesti myös neutraalin mattasävyjä sisältävän luomiväripaletin. Canarianlomallamme minulla oli Urban Decayn pieni ja näppärä Naked Basics. Lyhyemmille reissuille, esimerkiksi kun ollaan viikonloppu sukulaisten luona, pärjään yleensä tällä paletilla.

Olen todella huono kuvailemaan sävyjä sanoin, mutta yritetän :D


theBalmin luomivärit ovat todella kermaisia ja pigmentti on hyvä. Sävyt häivyttyvät hyvin ja niitä voi kerrostaa loistavasti. Nämä eivät juurikaan varise. Ylläoleva swatch-kuva ei ole paras valoituksen puolesta, pahoittelut siitä.

Welcome (tervetuloa englanniksi) on mattavalkoinen.

Bienvenue (ranskaksi) on helmiäiskultainen. Oma lempparini, mutta voisi kyllä olla vähän pigmenttisempi.

Bienvenido (espanjaksi) on tummempi kimaltava kultainen. Toinen lempparini!

Benvenuto (italiaksi) on neutraali helmiäispinkki.

Tervetuloa (suomeksi :) ) on matta lämmin keskiruskea. 

Welkom (hollanniksi) on helmiäinen petrolininsininen.

Willkommen (saksaksi) on helmiäispronssi.

Välkommen (ruotsiksi) on tumma kimaltava burgundy.

Failte (iiriksi) on mattamusta, jossa on vähän pinkkiä glitteriä.

Nyt täytyy sanoa, että en muista, kummat vasemman kuvan sävyistä ovat tästä paletista. Epäilisin ylempiä. Olen verrannut paletin sävyjä theBalmin Mary-Lou Manizeriin ja Bahama Mamaan. Kuten näkyy, eroa ei paljoa ole. Itse en näiden lisäksi muita korostus- tai varjostuotteita matkalle mukaan tarvitse.

Kuwakaribisha (swahiliski) on vaalea shampanjainen highlighter, joka on lähes identtinen theBalmin Mary-Lou Manizerin kanssa. Täydellinen korostusväri mihin tahansa meikkiin. Voi käyttää myös silmämeikissä.

Croeso (kymriksi) on matta neutraali aurinkopuuteri, joka on aivan täydellinen varjostuksiin. Hyvin samanlainen Bahama Maman kanssa.

Poskipunat ovat ihan loistavia. Puuteriposkipunat ovat kermaisia ja hyvin levittyviä. Voideposkipunat ovat loistavia myös. 

Huan ying (kiinaksi) on persikkapinkki puuteriposkipuna. Lempparini poskipunista!

Dobrodošli (sloveniaksi) on hieman viileämpi ruusinen puuteriposkipuna.

Bem-vindo (portugaliksi) on ruusuinen voideposkipuna.

Vitajte (slovakiaksi) on oranssinpersikkainen voideposkipuna.

----------

Sitten vielä pari meikkilookia paletista. Nämä on tehty juurikin Cran Canarian matkallamme pari kuukautta sitten. Valitettavasti päivänvalo oli loppunut jo meikkien valmistuttua, joten nyt mennään hotellin kylppärissä otetuilla kuvilla.


Tätä meikkiä pidin jouluaattona. Söimme hotellissa illallisen ja lähdimme vielä kiertelemään Inglesin Suomi-baareja :D. Silmämeikissä pääosaa näyttelevät benvenuto ja välkommen. Poskilla on muistaakseni dobrodosli.


Tämä meikki puolestaan on joulupäivältä, joka on ilmeisesti joulun päivistä se tärkeämpi Espanjassa. Meillä oli hotellissa juhlaillallinen. Silmämeikin pääosassa on kaksi suosikkisvyäni, eli bienvenue ja bienvenido. Poskilla on muistaakseni suosikkiposkipunaani huan yingiä.

Balm Voyage 2 paletin saa ainakin Beauty Pop Upista hintaan 45,95 € ja Feeluniquesta hintaan 39,60 €. Omani tilasin theBalmin verkkokaupasta hintaan 39,50 $, johon tuli päälle tullit. Tuolloin palettia ei vielä Euroopasta saanut.

*en hyödy linkeistä mitenkään

Miltä kuulostaa matkapaletti, joka korvaa monta irtotuotetta? Mitä kosmetiikkaa otat matkalle mukaan? :)

4 kommenttia:

 1. Ihan mahtavaa, kun teit postauksen tästä paletista! Tä on mulla ehdottomasti hankitalistalla jossain vaiheessa ja kiva kun laitoit tohon vielä noi verkkokaupat, mistä näitä saa :) Etsiskelin tätä palettia tossa yhtenä päivänä mm. NordicFeeliltä ja sieltä tätä ei tosiaan löytynyt. Toi paletti kuulostaa ihan täydelliseltä juurikin otettavaksi mukaan reissuille. Todennäköisesti nappaisin itse ainakin yhden luomiväripaletin mukaan vielä ton lisäksi, mutta poskipunia, aurinkopuuteria tai highlihteria en enää erikseen tarvitsisi :)

  Upeita meikkejä ja oot ihan valtavan kaunis tossa viimeisessä kuvassa! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä ihan loistava paletti matkalle mukaan ja voihan tuota kotonakin käyttää, tosin itse säästelen sitä aina reissuille :D Suosittelen kyllä ehdottomasti, jos tulee matkusteltua usein! Itse tosiaan matkustelen usein sellaisia viikonlopun reissuja, sillä sukulaisia asuu ympäri Suomea. Highlighter ja aurinkopuuteri ovat kyllä täydelliset tässä paletissa!

   Kiitos paljon! <3 Varsinkin alemman kuvan meikki onnistui kieltämättä hyvi, kuva nyt on tuollainen kännykällä otettu :D

   Poista
 2. Ihana paletti! <3 Hyvä, että theBalmia saa Suomestakin käsin hankittua helposti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin! <3 theBalmin saatavuus on kyllä loistava täällä, saataisiinpa Too Facedkin yhtä helposti saataville ;)

   Poista

Kiitos!