15. maaliskuuta 2016

British Rose


The Body Shop lanseerasi hiljattain uuden sarjan kevääksi. British Rose -sarjasta löytyy vaikka mitä tuotteita. Vartalonhoidossa sarja tarjoaa tuotteita suihkugeelistä käsivoiteeseen. Sarjasta löytyy jopa meikkipaletti, mikä on erikoista tuoksuun perustuvalle tuotelinjalle. Paletista löytyy kaksi poskipunaa ja kuusi luomiväriä, jotka ovat jaoteltu hauskasti viileisiin ja lämpimiin sävyihin. Pääosaa British Rosessa näyttelee kuitenkin sarjan hajuvesi, johon vartalonhoitotuotteidenkin tuoksu pohjautuu.

The Body Shopin mukaan British Rose on uusi, modernin tuoksuinen brittiläinen tulkinta ajattomasta naisellisuuden ikonista. Tuotesarjassa käytetyt ruusut ovat luomuruusuja Englannin Herfordshiresta. Ruusut poimitaan käsin, ilmakuivataan ja tislataan raikkaaseen vuoristoveteen.


Kuva Pinterestistä. On muuten harvinaisen vaikuttava mainoskuva!

British Rose Eau de Toilettea kuvataan raikkaaksi ja moderniksi kukkaistuksuksi. Latvatuoksussa vaikuttavat bergamotti ja madariini, sydäntuoksussa lumpeenkukka, ruusuvesi ja pioni, pohjatuoksussa sitten persikka ja myski. Alkutuoksu on tässä melko voimakas Eau de Toiletteksi, mutta se rauhoittuu nopeasti.

Ruusutuoksuista tulee helposti tunkkainen fiilis ja päänsärky, mutta British Rose on poikkeus. British Rose tuoksuu raikkaalta, tuoreelta ja nuorekkaalta. Tuoksussa on hyvin keväinen, romanttinen ja brittiläinen fiilis. Myönnän ilomielin, että en pidä kirjojen lukemisesta. Viime vuonna mulla oli kuitenkin koulusta tehtävänä lukea jokin länsimainen klassikkoteos. Kirjakseni valikoitui Jane Austinin Ylpeys ja ennakkoluulo, joka on kieltämättä yksi parhaista lukemistani romaaneista ( niistä harvoista :'D ). Aluksi en osannut yhdistää tätä tuoksua mihinkään tiettyyn, mutta luettuani ruusujen olevan peräisin Herfordshiresta Ylpeys ja ennakkoluulo tuli heti mieleeni. Tuoksussa on nuorta rakkautta, mutta silti siinä on asennetta. Mahtaakohan Elizabeth Bennet tuoksua tältä? :)

Alkutuoksu hälvenee melko nopeasti pehmeämmäksi ruusutuksuksi. Tämä on loistava tuoksu itselleni arkikäyttöön. Teen asiakaspalvelutyötä, jolloin tuoksu ei saa olla liian vahva, mutten halua olla ilman tuoksua. Mulla on ollut hakusessa raikas ja nuorekas arkituoksu, joka ei ole liian makea. British Rosen osalta tuoksutarve tälle keväälle on täytetty, ainakin arkituoksujen osalta. Vähän räväkämpinä arkipäivinä ja miksei välillä iltakäytössäkin valitsen sitten kestosuosikkini Kenzon Amourin.


British Rose EdT näyttää ainakin väliaikeisesti olevan liikkeen keskusvarastolta loppu. Tampereen myymälässä pöytä ammotti tyhjyyttään tämän osalta myös, kun kävelin eilen siitä ohi. Tuoksu on ilmeisesti siis ollut todella suosittu :) Kannattaa kuitenkin käydä katsomassa, olisiko tätä vielä jäljellä omassa The Body Shopissa. Muita sarjan tuotteita, kuten vartalonhoitotuotteita on varmasti vielä saatavilla. Hintaa hajuvedellä on 22,50 €.

Iskeekö ruusutuoksut? Mikä on sinun tuoksusi tänä keväänä? :)

4 kommenttia:

 1. Rakastan ruusujen tuoksua! Yksi HG-tuoksuistani on Stella McCartneyn Stella, joka on minun nenääni brittiläisen eleganssin ja romantiikan tuoksu. Eli kyllä, Lizzy B. todellakin tuoksuu ruusuilta. (Olen Jane Austen -hullu, erityinen paikka sydämessäni on Ylpeydellä & Ennakkoluulolla.)

  Tätä TBS:n sarjaa en ole kuin nuuhkaissut ohimennen, mutta se vaikutti kyllä ihanalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun täytyykin tuoksutella tuota Stellaa! Arvasin, että joku muukin ajattelee Lizzyn tuoksusta näin :)

   Jep, harkinnassa on ostaa sarjan muitakin tuotteita :)

   Poista
 2. Ruusutuoksut ei normaalisti iske, mutta tota täytyy päästä tuoksuttelemaan. Sen verran moni on tota kehunut! Ihan mahtavaa, kun teit tästä näin kattavan postauksen, kiitos Kata :)

  Ja oi että, Ylpeys ja ennakkoluulo on yksi mun suosikkiromaaneista<3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei iske muhunkaan normaalisti, mutta tämä yllätti raikkaudellaan! Kiva kuulla, että tykkäsit postauksesta :)

   On muuten harvinaisen hyvä kirja! <3

   Poista

Kiitos!