4. maaliskuuta 2016

Maaliskuun 2016 LivBox

Meinasin tänään julkaista arvostelua talven LivBoxeista, mutta sainkin tekstiviestin, joka kertoi maaliskuun bloggaajaboksin olevan noudettavissa Prisman pakettiautomaatista. Odotukset bloggaajaboksia kohtaan olivat aika korkealla ja tällä kertaa en joutunut pettymään boksiin!

Maaliskuun boksin teemana on Tule kevät aurinkoinen! ja bloggaajat ovat valinneet bosin tuotteet. Boksista löytyi yhteensä viisi tuotetta, joista perätyi viisi on täyäsikokoisia. Mähän en ole LivBoxin pitkäaikaistilaaja, joten en tiedä, saivatko pitkäaikaistilaajat vielä kiitosta uskollisuudesta (joka on varmasti monella ollut koetuksella syksyn ja taven boksien jälkeen :D ). Itse tykkään juuri tällaisesta boksista, jossa tuotteita ei määrällisesti ole niin paljoa, mutta tuotteet ovat täysikokoisia. Täysikokoisten tuotteiden arvo yhteensä on peräti  62,30 €.

Mennään sitten boksin tuotteisiin.


Cutrinin Sensitive Multispray on lämpösuojan sisältävä voimakkaan tuen antava monitoimituote.  Kiva saada tällainen tuote, sillä mulla on pulaa voimakkaan tuen antavista muotoilutuotteista. Pitäisi aina ostaa muotoilutuotteita, mutta olen melko valikoiva merkkien suhteen ja sitten en raaski ostaa niitä tarvitsemiani tuotteita. Suihke on ihan nestemäistä ja sen pitäisi olla hajusteetonta, mutta alkuun suihkeessa on hyvin voimakas alkoholin käry. Tuoksu kylläkin haihtuu pois todella nopeasti. Mielenkiinnolla odotan tämän testaamista :) Hintaa tuotteella on 15,90 €. Tämä on Marinkan valitsema tuote.

Eucerin Sun Creme Face Tinted CC medium SK 50+ on nimensä mukaan suojakertoimen 50 sisältävä CC-voide. Voide on kevyesti sävytettä ja sillä voi korvata meikkivoiteen. Tuotteen valitsi Mutsie-blogin Irene. Suojakertoimesta huolehtiminen on todella tärkeää (ja itse olen asian laiminlyönnissä erittäin hyvä :D ), joten tämä on ehdottomasti hyvä tuote. Itse laitan tämän kuitenkin todennäköisesti eteenpäin parista syystä. Ensinnäkin en koe tarvitsevani ihan noin korkeaa suojakerrointa. Toiseksi tämä voide vaikuttaisi olevan punapohjaista ainakin omassa Medium sävyssäni, kun oma ihoni on keltapohjainen. Punapohjainen meikki saa naamani näyttämään siltä, ettei suojakertoimesta ole tietoakaan. Hintaa CC-voiteella on 22,50 euroa ja tämä on boksin arvokkain tuote.

Vichyn Idealia Skin Sleep yövoide on boksin ainut näyte ja myös ainut tuote, josta en itse pahemmin innostu. Tuotteesa ei varmasti ole mitään vikaa, mutta itse olen totaalisen rakastunut viime boksissa tulleeseen Lumenen yövoiteeseen. Kerron voiteesta lisää sitten seuraavassa postauksessa, mutta se on niin täydellinen, että uusien yövoiteiden kokeilu ei enää kiinnosta :D Tämä menee salikassiin, sillä yleensä käyn salilla iltaisin. Täysikokoinen 50 ml purkki maksaa 34,50 €. Tuotteen valitsi Bebe au Lait -blogin Iina.

Lumene Longwear Blur Meikkipuuteri tulee itselläni tarpeeseen! Olen käyttänyt nyt jonkin aikaa värittömiä puutereita ja sävylliselle on ollut tarvetta. Puuterilla on hintaa 17,90 € ja mun onkin pitänyt kivipuuteri ostaa, joten säästyipäs rahaa johonkin muuhun käyttöön :) Boksin infolapun mukaan tätä voi käyttää joko yksin tai Longwear Blur meikkivoiteen kanssa, mutta eiköhän tämä mene muidenkin meikkivoiteiden kaverina. Itsehän en tyännyt ollenkaan siitä Longwear Blur meikkivoiteesta. Se näytti omalla ihollani todella näkyvältä pakkelilta. Uskoisin tämän puuterin kuitenkin sopivan hyvin itselleni.  Tuotteen valitsi Sanna-Emilia ja hänen blogia seuraan aktiivisesti.

Dermosil Trio kulmaväri on mielenkiintoinen tuote, sillä en todellakaan tiennyt Dermosilin valmistavan meikkituotteita. Kulmaväri sisältää kaksi mattaista kulmapuuteria ja vaalean hohtovärin korostukseen. Vaaleampi sävyistä vaikuttaa vähän lämpimältä itselleni ja tumma liian tummalta, mutta testaan tätä silti mielenkiinnolla. Mulla onkin meneillään täydellisten kulmatuotteiden etsintäproekti. Tuotteen valitsi Fantazya-blogin Janet. Hintaa kulmaväripaletilla on 6,90 €.

Sellaisia ensivaikutelmia mulla on tästä bloggaajaboksista. Kokonaisuutena boksi on mun mielestä ihan loistava, kun otetaan huomioon meikkituotteet, täysikokoisten tuotteiden määrän ja tuotteiden arvon :) Syksyn boksit olivat aikamoisia floppeja, mutta viime kuussa saatiin jo toivoa paremmasta. Tämä boksi on jo todella hyvä, vaikka yksi tuote ei itseäni innosta ja yksi menee aika varmasti eteenpäin. Kaikista tuotteista ei aina voi tykätä, mutta tässä on kolme tuotetta, joita testaan oikein mielelläni.

Tilasitko boksin itse? Mitä mieltä? :)

6 kommenttia:

 1. Mulla menee myös tuo Vichyn pieni voide salikassiin :D
  http://maikinkotona.blogspot.fi/2016/03/livbox-maaliskuu-2016.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne on kätevä laittaa kaikki LivBoxin näytteet :D

   Poista
 2. Oli taas niin kiva lukea sun mielipiteitä ja ajatuksia tän kuun boksista! :) Mä oon ihan samaa mieltä siitä, että mieluummin muutama täysikokoinen tuote kuin kasapäin pieniä näytteitä ja matkakokoja. Tosin jos itse olisin saanut valita, olisin ottanut vähän isomman koon tosta Vichyn voiteesta ja vastaavasti pienemmän tosta Eucerinista :D Mullekin tuo Lumenen meikkipuuteri tulee tarpeeseen ja oli ihan mahtavaa saada se boksista!

  Boksien taso on joo lähtenyt taas nousuun ja toivottavasti sama taso pysyy yllä jatkossakin :) Ensi kuun boksia odottelen mielenkiinnolla. Aiotko sä tilata huhtikuun boksin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Muiden mielipiteitä samoista tuotteista on aina mukava lukea, vaikkei olisikaan täysin samaa mieltä :) Samaa mieltä, ehdottomasti parempi näin päin. Kaikki yllätysboksin tuotteet eivät mitenkään aina voi osua nappiin omalla kohdalla, mutta kyllähän nämä täysikokoiset tuotteet tuovat enemmän boksiin sekä arvoa että ylellisyyden tunnetta. Lumenen puuteri oli kyllä erittäin mieluinen yllätys :)

   Kyllä tämän perusteella aion ehdottomasti tilata huhtikuunkin boksin. Luin LivBoxin palautekyselyn lopusta, että boksista tulee Glitz & Glam -blogin Minnan suosikkituote. Nyt tää on kääntynyt niin päin, että odotan seuraavaa boksia innolla enkä kauhulla :D

   Poista
 3. Lumene kiinnostaa eniten, mutta muuten ihan ok boksi, ehkä odotin enemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi sait boksista kuitenkin mieluisan tuotteen ja rahoille vastinetta :)

   Poista

Kiitos!