9. maaliskuuta 2016

Edullisia meikkisiveltimiä

Kun aloitin kauneusbloggaamisen viime kesänä, en omistanut kauheasti meikkejä eikä meikkisiveltimiä. Vielä vuosi sitten mulla oli meikkiä vain yksi meikkipussillinen ja uusia tuotteita on pitänyt hankkia niin kosmetiikkatuotteiden kuin välineidenkin puolelta. Meikeissä olen hankkinut alkuun sekä edullista markettikosmetiikkaa että selektiivistä kosmetiikkaa. Meikkisiveltimiin saa kulumaan halutessaan paljon rahaa, mutta itse lähdin siveltimien kanssa liikkeelle edullisimmilla vaihtoehdoilla. Itseltäni löytyy jonkin verran siveltimiä Ecotoolsilta sekä Real Techniquesin edullisemmasta kokoelmasta. Täältä voikin lukea ajatuksiani Real Techniquesin keltavartisista siveltimistä ja sinivartisista on tulossa arvostelua pian. Tässä postauksessa kertoisin kuitenkin mietteitäni muutamasta tykkäämästäni edullisesta siveltimestä, jotka ovat satunnaisilta merkeiltä. Osa näistä on ihan naurettavan edullisia ja osa sellaisia semiedullisia. Kaikki esittelemäni siveltimet ovat synteettistä karvaa.Bdellium Toolsin 787 on luomivärin häivytyssivellin. Vaikka itse pidän isoista häivytyssiveltimistä, on tämä silmämeikkiin liian iso. Sen sijaan olen tykännyt käyttää tätä highlighterille. Sivellin muistuttaa kooltaan ja malliltaan jonkin verran Real Techniquesin Setting Brushia, joka on suosikkisiveltimeni korostuspuuterille. Tämä sivellin ei ole ihan halvimmasta päästä, mutta ei missään nimessä kalliimmastakaan. Sivellin maksaa noin 8 euroa ja Bdellium Toolsin siveltimiä saa ainakin eleven.fi:stä ja iHerbistä.

Elf Professional Blending Brush on häivytyssivellin Elfin edullisemmasta Essentials-sarjasta. Omia suosikkejani ovat isommat häivytyssiveltimet, mutta tällä tykkään lisätä väriä ulkonurkkaan ja häivytellä sitä kevyesti. Sivellin on näppä myös kulmaluun korostukseen ja itse korostan tällä välillä sisänurkkaakin. Ensimmäisellä pesukerralla tästä lähti melkoinen määrä karvaa, mutta jälkeenpäin karvaa ei ole irronnut. Siveltimen saa pretty.fi:stä hintaan 4,49 € (tosin nyt siitä saa 20 % alennusta). Itse ostan elfini iHerbistä, mutta lukuunottamatta isompaa settiä, näitä Elfin edullisia siveltimiä ei iHerbistä saa.

edit - Asia selvisi mulle vasta paljon postauksen tekemisen jälkeen. Nämä elfin edullisemman linjan siveltimet eivät ole vegaanisia. Karva on ilmeisesti aitoa karvaa, en tiedä mistä eläimestä. Ei tulisi kyllä mieleenkään, että dollarin sivellin olisi aitoa karvaa. En tosiaan osta enää siveltimiä tästä sarjasta :/
Essencen concealer brushin ostin vahingossa. Tai ihan tarkoituksella siveltimen ostin, mutta en tajunnut sen olevan peiteainesivellin. En lukenut siveltimen kuvausta ja lättänän ulkomuotonsa vuoksi luulin tätä luomivärisiveltimeksi. Luomivärille olenkin tätä käyttänyt, sillä tämä on loistava sivellin lisäämään luomiväri liikkuvalle luomelle. Tällä saa värin paikalleen tarkasti ja pigmenttisesti ilman varisemista.

Essencen eye blender onkin sitten suosikkisiveltimeni luomivärin häivytykseen. Sain idean kokeilla tätä Cosmetic Land -blogista. Tällä saa todella hyvin lisättyä luomivärin luomivaolle ja häivytettyä sen. Musta on välillä tuntunut siltä, että edulliset ja helposti saatavilla olevat häivytyssiveltimet eivät ole tarpeeksi isoja, mutta tämä on. Suosittelen, jos etsit budjettiratkaisulla häivytyssivellintä!

Molemmat näistä siveltimistä maksoivat alle 2 euroa ja ostin ne eräästä Tampereen Tokmannista, josta on sittemmin Essence poistunut valikoimasta. Essenceä myydään siis valituissa Tokmanneissa ja käsittääkseni myös Minimaneissa. Essenceä saa myös saksalaisesta kosmetik4less-verkkokaupasta. Kuten edullissa tuotteissa välillä, on näissäkin omat heikkoutensa. Kuten kuvasta tarkkaan katsottuna näkyy, olen joutunut teippaamaan häivytyssiveltimen metalliosan kiinni varteen. Muuta pahaa sanottavaa näistä siveltimistä ei ole, karvaakaan näistä ei irtoa pesussa ollenkaan.


Ennen bloggaamista käytin jonkun verran We Care Iconin siveltimiä. We Care Iconiahan myydään ainoastaan Sokoksissa, Sokos Emotioneissa sekä Sokoksen verkkokaupassa ja merkin tuotteet ovat vähän väliä tarjouksessa. Näistä siveltimistä suurimman osan olen hankkinut jo ennen bloggaamisen aloittamista. Lisäksi multa löytyy merkin ripsikampa ja meikkisienipaketti, mutta niissä ei ole yhtään mitään erikoista. Kuvan siveltimistä sen sijaan pidän ja paljon.

We Care Icon Travel Lip Brush on suosikki siveltimeni huulipunan laittoon ikinä! Sen voi ehkä päätellä siitäkin, että omistan siveltimiä oikein kaksin kappalein ja kyllä, molemmat näistä on hankittu ennen bloggaamisen aloittamista. Sydäntarralla varustettu sivellin on omistettu punaiselle huulipunalle ja toinen sitten muille sävyille. Pakkaus on sekä tyylikäs että ihan älyttömän kätevä ja itselleni se on oikeastaan vaatimus, että huulipunasiveltimen pakkaus on suljettava. Muuten on koko meikkipussi ihan huulpunassa. Näitä voisin hyvin hankkia pari lisää, jotta olisi omat siveltimet myös nudeille, pinkeille ja tummemmille sävyille :D Siveltimen ovh on 6,90 €.

We Care Icon Kabuki on loistava kabukisivellin. Itse käytin tätä varmaan pari vuotta puuterin levittämiseen ihan jatkuvastti, kunnes viime kesänä tämä sai siirtyä meikkipussiin. Tykkään laittaa puuterin tämän kanssa kevyesti painellen. Sivellin on ihanan pehmeä, tiheä ja tyylikäs. Ainut miinuspuoli tässä on se, että pesemisen jälkeen kuivuminen vie aika kauan aikaa. Kabukin ovh on 17,90 €, mutta tälläkin hetkellä sen saa tarjouksesta alle 15 euuron.

Puuterivipat ovat heräteostos tammikuulta ja otin ne vasta hiljattain käyttöön, mutta ne tulivat kyllä jäädäkseen. Nämä ovat tarkoitettu erityisesti puristepuuterille, mutta We Care Iconilta löytyy omat vipat myös irtopuuterille ja sekä että. Tykkään laittaa puuterin muuten siveltimellä painellen, mutta t-alueelle ja varsinkin nenänpieniin painelen puuterin nykyisin vipalla, koska tuo alue on itselläni rasvoittuva. Toinen näistä pikkuvipoista on kotona ja toinen sitten meikkipussissa. Näiden supersöpöjen vippojen ovh on 2,90 €.

----------

Tähän mennessä olen mennyt siis säästölinjalla sivellinten suhteen. Edelleen hankin lisää edullisia siveltimiä, muuta nyt mua alkavat houkuttaa myös vähän arvokkaammat siveltimet, kuten esimerkiksi Sigma. Itse ajattelen kuitenkin niin, että ensin hankin sen laadukkaan tuotteen ja sitten vasta laadukkaan työvälineen, sillä edullisilla siveltimillä saa ihan yhtä kauniita lopputuloksia kuin kalliimillakin. Käyttökokemus ei ehkä ole ihan yhtä luksus, mutta itse olen päässyt meikkiharrastuksesani hyvin alkuun edullisemmilla siveltimillä. Sitä paitsi, jotkut edullisista siveltimistä ovat minulle ihan korvaamattomia, kuten nuo We Care Iconin huulipunasiveltimet :)

*En hyödy linkeistä

Onko tuttuja siveltimiä? Ovatko siveltimet itselläsi panosta vai pihistä osastoa? :)

10 kommenttia:

 1. Oi miten kiva postaus! Multa löytyy sekä niitä halvempia että vähän kalliimpia siveltimiä. Se hinta tai merkki ei mulla ratkaise sitä, ostanko siveltimen vai en, vaan tärkeämpää on muiden kokemusten ja arvostelujen lukeminen sekä mahdolliset omat kokemukset merkin muista siveltimistä :) Mä en omista vielä yhtään huulipunasivellintä, vaikka sellaisen Real Techniquesilta tilasinkin, mutta mun täytyy ehdottomasti muistaa toi We Care Iconin sivellin, kun seuraavaksi meen Sokokselle! Kiitos siis paljon vinkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Mulle on parempi vaan, jos siveltimiin ei tarvitse ihan älyttömiä summia pistää. Ainoastaan yksi ihan törkyisen kallis sivellin houkuttelisi, meinaan artisin Oval 8 meikkivoidesivellin. Sillä on hintaa kuutisen kymppiä, mikä on kyllä yhdestä siveltimestä paljon. Toisaalta laadukkaat siveltimet kestävät sitten loputtomiin. Mä oon myös miettinyt sitä Real Techniquesin huulipunasivellintä, koska olen tykännyt merkin siveltimistä yleensäkin. En kuitenkaan ole halunnut ostaa sitä, sillä mielestäni We Care Iconin huulipunasivellin on hienompi :D Kerro ihmeessä sitten mielipiteitäsi huulipunasiveltimestä, kun olet sitä testannut :)

   Poista
 2. Multa löytyy myös essencen eye blender sivellin ja ajaa kyllä asiansa oikein mallikkaasti. Muutenkin siveltimiä mulla on käytössä todella edullisesta hieman tyyriimpään.

  Esimerkiksi e.l.f.in siveltimissä on ollut todellisia helmiä (osa jo poistunut valikoimista), mutta myös kehnojakin/ei niin miellyttäviä tapauksia eli laatu vaihtelee harmittavasti. H&M:n "vanhoista" siveltimistä tykkään myös, meikkiuudistuksen jälkeen en ole tosin niitä kokeillut (ja hintakin on noussut).

  RT:n siveltimet ovat osoittautuneet laadukkaiksi ja toimiviksi. Samoin Coastal Scentsillä on oikein hyviä siveltimiä.

  Haaveena olisi pari macin silmämeikkisivellintä, mutta hinta kirpaisee. Sigman ja Zoevan siveltimiä on jo ostoslistalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eye blender on kyllä loistava sivellin hintaansa nähden! Moni kalliimpi sivellin ei ole toiminut itselläni läheskään yhtä hyvin.

   Näin mäkin olen käsittänyt, että elfin siveltimissä laatu vaihtelee. Itselläni on elfiltä lisäksi Stippling Set tuon häivytyssiveltimen lisäksi ja siitä olen tykännyt sen verran, että kirjoitan siitä joku kerta erikseen :)

   Real Techniques on ollut sivellinsuosikkini viimeiset pari vuotta. Ainut huono juttu niissä on mielestäni niiden paksu varsi. Itse säilytän siveltimiä Ikean pitsisen näköisissä tuikkukipoissa ja se paksu varsi vie hirveästi tilaa.

   Macin siveltimet ovat kyllä aika tyyriitä. Sigman siveltimiä on mullakin listalla ja Zoeva kiinnostaa myös :)

   Poista
 3. Haluaisin kokeilla noita Essencen siveltimiä. Mulla on yksi Essencen kabuki, mutta se tuoksuu jotenkin oudolta (siis jo ihan uutena..) ja olen jättänyt sen käyttämättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaapa erikoiselta. Näissä siveltimissä en kyllä huomannut mitään erikoisia tuoksuja :D

   Poista
 4. Mä oon innostunut laittamaan puuterin vipalla, ehkä se pysyy ja peittää paremmin tällä tavalla. Ostin ison Duroyn vipan, koska pienistä en niin tykkää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olen nyt innostunut vipoista t-alueen puuteroimisessa, mutta koko kasvoille tykkään vielä käyttää sivellintä. Toisaalta voisin hankkia jonkun isommankin vipan, joten pidän tuon Duroyn mielessä :)

   Poista
 5. Mulla löytyy paljon mm. EcoToolsia, mutta viimeaikoina oon alkanut panostaan siveltimiin enemmän. EcoToolsin siveltimet on tosi hyviä muuten, mut mulla on monta sellasta setissä ostettua joissa on lyhyt varsi ja eihän ne nyt mitään kaikista kauneimpia oo... :D

  Ne Zoevat vaan on niin ihania sekä laadultaan että ulkonäöltään että niitä aion myös seuraavaksi ostaa jos alkaa siveltimien osto houkuttaa. Nytkin kuolaan uutta Rose Golden vol. 3 -settiä, joiden varret on kokonaan ruusukullansävyistä metallia *_* Zoevat on kyllä ihan mielettömiä hinta-laatusuhteeltaan, vaikka ei ookkaan ihan sieltä halvimmasta päästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on jonkun verran Ecotoolsin siveltimiä ja muutamia haluaisin vielä hankkia. Niissä on jotain mukavan maanläheistä :D Lyhyt varsi on kyllä siveltimessä vähän hankala, toinen on kaksipäiset siveltimet.

   Zoevan siveltimet ovat kyllä todella kauniita. Seuraavaksi aion hankkia Sigman siveltimiä, mutta hankittuani ne harkitsen kyllä tosissaan Zoevaa :)

   Poista

Kiitos!