19. marraskuuta 2016

NYX | Nestemäiset huulipunatNYXin nestemäiset huulipunat ovat saaneet kovasti huomiota niin kotimaisissa blogeissa kuin ulkomaisissa Youtube-videoissa. Se ei ole mielestäni mikään ihme, sillä edullisista merkeistä NYX toi nestemäiset huulipunat markkinoille varmaan ensimmäisenä. Itsekin olen hankkinut NYXiltä muutaman nestemäisen huulipunan, mutta ovatko ne kaiken saamansa hypetyksen arvoisia?

Soft Matte Lip Cream


Soft Matte Lip Cream on ehkä kaikkein hypetetyin NYXin huulipunista ylipäätään. Oma suosikkini tämä ei missään nimessä ole, joten en voi käsittää, miksi olen ostanut näitä neljä kappaletta. Punan koostumus on melko vaahtomaista, eikä tämä oikeasti kuivu ollenkaan. Lopputulos näyttää kyllä mattaiselta, mutta kun huuliin koskee, väriä lähtee reippaasti. Tätä on todellakin pakko lisätä päivän mittaan, mutta vanhan punan päälle lisättäessä lopputulos on todella kakkumainen. Puna on siis pakko ottaa kokonaan pois ennen uuden lisäämistä, jos ei halua kuivan ja paakkumaisen näköisiä huulia. Pigmentissä ei myöskään pahemmin ole kehumista, sillä puna on melko läpikuultavaa ja näyttää huulilla laikukkaalta.

Mua harmittaa ihan hirveästi, että tämä Soft Matte Lip Cream ei toimi itselläni paremmin, koska tässä on aivan upea sävyvalikoima. Sävyt ovat myös nimetty hauskasti kaupunkien mukaan. Näillä saa myös tehtyä upeita ombre lip -lookeja, mutta sellaisen ylläpitäminen vaatii paljon työtä päivän mittaan.

Itselläni on neljä sävyä Soft Matte Lip Creamistä. Alla kuvat ja pienet kuvaukset sävyistä. Neljässä ensimmäisessä kuvassa huulia ei ole rajattu kuvia varten ja punaa on huulilla vain yksi kerros. Postauksen lopuissa kuvissa on valmis meikki ja huulimeikkikin on huolellisemmin tehty.


Cairo on todella vaalea beige nude. Tämä on ehdottomasti aivan liian vaalea sävy itselleni käytettäväksi yksinään, vaikka olisin kaikkein vaaleimmillani. Tummemman nuden kanssa yhdistettynä tällä saa kuitenkin upeat ombre-huulet.


Abu Dhabi on neutraali beige sävy ja tämä on ainut omista Soft Matte Lip Creameistä, joista tykkään oikeasti. Tykkään käyttää tätä silloin tällöin yksinään ja välillä yhdistettynä Cairon kanssa. Toisin kuin muut sävyt, tämä ei näytä kauhean laikukkaalta yksinään huulilla, varmaan koska sävy on kaikkein lähimpänä huulteni luonnollista sävyä.


Copenhagen on lämmin purppurainen sävy. Itse sävy on kaunis, mutta kuten kuvastakin näkyy, se näyttää huulilla laikukkaalta, eikä pigmentissä ole kehumista. Jos oikeasti haluan vamppihuulet, niistä täytyy tulla tummat ja pigmenttiset, eikä ihmeellisen läpikuultavat.


Transylvania on Copenhagenia tummempi ja viileämpi luumuinen sävy. Halusin todellakin tykätä tästä, koska mielestäni sävyn nimi on tosi Cool. Mutta valitettavasti tämä näyttää huulilla kamalan laikukkaalta ja kuivalta, kuten ylemmästä kuvastakin näkyy.


Yllä olevassa kuvassa huulimeikkini on tehty käyttäen huulten ulommissa osissa Abu Dhabia ja keskiosassa Cairoa. Mielestäni näiden kahden yhdistelmä näyttää aivan upealta, eikä punan huono pysyminen ole niin suuri ongelma vaaleiden sävyjen kohdalla, koska kuluminen ei ole niin näkyvää. Olen melkein käyttänyt Abu Dhabin loppuun ja olen vähän kahden vaiheilla, että hankkisinko uuden kappaleen vai en.Tässä kuvassa olen taas tehnyt vamppihuulet tummilla sävyillä: Transylvaniaa ulompana ja huulten keskellä Copenhagenia. Huulipuna näyttää todella hyvää vielä tuossa vaiheessa, kun huulimeikki on juuri tehty valmiiksi, mutta tuon punan kanssa ei oikeasti voi vettäkään juoda lasista ilman  huulimeikin sotkeutumista. Huulipunaa on siis pakko korjailla päivän mittaan ja tuon punan kanssa korjaaminen on helpommin sanottu kuin tehty. Ja koska näiden pigmentti ei todellakaan ole paras mahdollinen, mulla meni valehtelematta 10 minuuttia tuon huulimeikin tekemiseen...

Liquide Suede Cream Lipstick


Liquid Suede on toinen NYXin nestemäisistä huulipunista, joka ei kuivu täysin mattaiseksi. Onhan tämän nimikin Cream Lipstick. Toisin kuin Soft Matte Lip Cream, tämä oikeasti näyttää hyvältä. Liquid Suede näyttää täysin mattaiselta, mutta se ei tunnu päivän mittaan ollenkaan kuivalta ja epämiellyttävältä, eikä näytä kakkumaiselta. Yksi kerros on täysin peittävä, toisin kuin Soft Matte Lip Creamissä. Pysyvyys on ihan ok, samaa luokkaa ehkä kuin perinteisessä huulipunassa. Syömistä tämä ei kestä, mutta juomista ja normaalia olemista kylläkin. 


Ainut omistamani sävy Liquid Suedesta on Soft Spoken, jota kuvaillaan NYXin sivuilla sanoin Mauve Nude. Itse en voisi parempaa kuvausta tälle keksiä. Soft Spoken on aivan upea neutraali huulipuna, jossa on kuitenkin vähän syvyyttä. Olen todellakin positiivisesti yllättynyt tästä huulipunasta ja toivoisin, että sävyvalikoima olisi vähän parempi. Liquid Sueden sävyvalikoima on aika outo. Huulipunaa saa kummallisissa sävyissä, kuiten tummanharmaassa ja laventelissa, mutta neutraaleja ja käyttännöllisiä sävyjä on melko huonosti. Voi että, kun tämän saisi Soft Matte Lip Creamin sävyissä... 

Lip Lingerie Liquid Lipstick


En ole vähään aikaan nähnyt meikkituotteen jakavan niin paljon mielipiteitä, mitä NYXin Lip Lingerie huulipuna jakaa. Tuntuu siltä, että ihmiset joko vihaavat tai rakastavat tätä, mutta itse en kuulu kumpaankaan leiriin. Mielestäni tämä nestemäinen huulipuna on ihan ok. Tämä näyttää mielestäni hyvältä ja pysyy hyvin, mutta tuntuma huulilla on melko epämiellyttävä. Tiedättekö sen tunteen, kun meikkivoide tuntuu maskilta naamalla? Tämä huulipuna tuntuu maskilta huulilla.


Itselläni on Lip Lingeriestä sävy Push Up, joka on beige sävy. Sävy on ihan nätti, mutta jostain syystä se näyttää mielestäni vähän tunkkaiselta itselläni. Lip Lingerie -huulipunan sävyvalikoima on pääasiassa todella neutraali. Vaaleimmat sävyt ovat todella vaaleita nudeja ja valikoimassa on myös muutamia tummempia ruskeita. Sävyvalikoima on siitä kiva, että siitä löytyy varmasti täydellinen nudesävy jokaiselle ihonsävylle. Itse en kuitenkaan tykkää tästä punasta ihan niin paljoa, että hankkisin lisää sävyjä.

-----------

Sellaisia mielipiteitä mulla on näistä. Ainoastaan Liquid Suede huulipunasta tykkään todella paljon. Toisaalta mä en ylipäätään ole mikään nestemäisten huulipunien fani, vaan yleensä käytän mielummin perinteistä huulipunaa. Ja toisaalta vaikken kaikkia NYXin nestemäisiä huulipunia rakasta, on NYX mun suosikkimerkki huulipunista puhuttaessa. Merkin Matte Lipstick on suosikkihuulipunani ja Butter Lip Glossit ovat mielestäni aivan loistavia huulikiiltoja!

Itse ostan NYXin tuotteeni yleensä Sokokselta, koska sieltä ne on helppo ostaa ja hinnat ovat edulliset. Soft Matte Lip Cream maksaa Sokoksella 8,50 euroa, Liquid Suede 9,90 euroa ja Lip Lingerie 9,50 euroa.

Oletko sinäkin testannut NYXin hypetettyjä nestemäisiä huulipunia? :)

8 kommenttia:

 1. Olen testannut Soft Matte lip creameja, mutta en oikein tykännyt. Tuntui, että ne näyttivät hyvin epätasaisilta ja jopa epäsiisteiltä huulilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä! Näkeehän sen jo noista mun kuvista, etteivät nuo kovinkaan hyviltä näytä huulila :D Ja ainiin, unhdin mainita itse postausekssa, että noissa ombre-huulissa on pohjustajaa alla, joten siksi niissä huulimeikki näyttää tasaisemmalta.

   Poista
 2. Mä aluks kanssa nyxin sokokselle erityisesti rantauduttua sekosin noista soft matte lip creameista.. Sävyjä löytyykin 10.. Itse oon sitä mieltä, että osa sävyistä toimii paremmin kuin toiset. Nuden sävyt mielyttää kyllä edelleen ja on esim. Arjessa töissä mulla usein käytössä. Lingerie punaa multa löytyy 1kpl ja siitä en kyllä tykkää yhtään. Toisaalta mun kyseinen sävy ei mielestäni oikein sovi mulle yhtään. Liquid suedeista multa löytyy tuo samainen soft spoken, jonka sävystä kyllä tykkään. Mulla se vaan tuppaa kakkuuntuun päivän mittaan. Ehdottomasi suosikkini nestemäisistä mattapunista löytyy the balmilta. Hakkaa macit ja abh:n mennen tullen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin nuo tummat sävyt ovat todella laikukkaita huulilla, samoin tuo vaalea nude Cairo. Abu Dhabi toimii selkeästi parhaiten omista Lip Creameistäni, joten ehkä juuri neutraalit sävyt ovat parhaita. Enpä mäkään mikään Lip Lingerien suurin fani ole, mutta tuosta Liquid Suedesta tykkään! Itse en ole huomannut tuon kanssa kovinkaan pahaa kakkuuntumista, sellaista pientä ja normaalia kylläkin. Mäkin tykkään theBalmin nestemäisestä huulipunasta todella paljon! Multa löytyy kolme sävyä, mutta Charming on mun lemppari! :)

   Poista
 3. Oi toi Liquid Suede kuulostaa tosi hyvältä! Pitääkin harkita ton ostamista :) Mä en tosiaan tykkää yhtään noista Lip Lingerie punista. Multa löytyy niitä pari kappaletta ja niistä toista en käytä oikeestaan koskaan ja toista vaan siksi, että rakastan sitä sävyä. Mua inhottaa se, miltä ne tuntuu huulilla, mutta koitan nyt totutella tohon tunteeseen, kun kerran menin toisenkin ostamaan :D Soft Matte Lip Creamit ei myöskään ole mun suosiossani, vaikka niitäkin oon nyt koittanut viime aikoina käyttää aina silloin tällöin.

  Mahtavaa, kun sulla on aina myös noita meikkikuvia ja punat näkee myös huulilla! :) Ihana postaus<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen testaamaan, itse tykkään tuosta todella paljon! Muistinkin, että sä et tykkää ollenkaan tuosta Lip Lingeriestä. Mun mielestä tuon kohdalla on oikeasti jännä, että miten se jakaa mielipiteitä niin voimakkaasti :D Mä oon kyllä noiden Soft Matte Lip Creamien kanssa tullut siihen lopputulokseen, etten halua ikinä enää laittaa niitä huulilleni :D

   Kiitos paljon! <3

   Poista
 4. Soft Spoken näyttää tosi hyvältä. Mä olen kokeillut noista vain Soft Matte Lip Creameja, joita multa löytyy kaksin kappalein. Oon käyttänyt niitä vain ehkä pari kertaa, koska en tykkää siitä koostumuksesta. Yritän olla ostamatta nestemäisiä (tai vaahtomaisia) huulipunia. Ne ei vaan toimi mulla, enkä tykkää siitä tunteesta minkä ne jättää huulille.

  Muuten, milloin sulta on tulossa se vegaanivideo? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin näyttää! Mä tykkään kyllä joistain nestemäisistä huulipunista, mutta en kaikista. Yleensä valitsen kuitenkin ennemmin tavallisen huulipunan kuin nestemäisen :)

   Kiva kuulla, että olet odotellut videota veganismista! Ajattelin sittenkin tehdä kyseisestä aiheesta ihan kirjoitetun postauksen. Ja koska aihe on niin laaja, ajattelin jakaa sitä vielä vähän pienempiin osiin :) Tietyt jutut mun on helpompi kirjoittaa kuin puhua videolle ja tämä on ehdottomasti sellainen! Yritän saada julkaistuksi ensimmäisen osan parin viikon sisään :)

   Poista

Kiitos!