23. marraskuuta 2016

Ajatuksia KonMarista & Hajuvesien karsiminen KonMari-metodilla

Eli kerroin viimeisellä suosikit-videolla löytäneeni kirjan KonMari - Siivouksen elämänmullistava taika ja lupailin, että karsisin kosmetiikkavarastoni videolla. Kerron videon alussa vähän tarkemmin KonMarista ja omia ajatuksiani menetelmästä ja videon loppupuolella karsin hajuvedet :)


Oletko itse kuullut KonMarista tai kenties jopa lukenut sen ja toteuttanut menetelmää? :)

PS. Mua vähän ärsyttää tämä bloggerin päivittyminen :D Mielestäni Blogger oli hyvä ja toimiva ennenkin ja ärsyttää, kun pitää opetella käyttämään uudistunutta versiota. Mitä mieltä muut bloggaajat ovat?

10 kommenttia:

 1. Ite just siivoilin kämppää KonMarin neuvoilla ja noh, edelleen se on sotkuinen mutta parannusta tapahtunut! Myös itsekin laitoin pari tuoksua eteenpäin kun eivät ne tuoneet iloa millään lailla, olin enemmänkin kyllästynyt. Nykyään en oikeastaan käytä kuin vain kahta tuoksua... :D

  Bloggeri tuntuu ihan kököltä nykyään. :D Tai ainakin itestä tuntuu että joutuu enemmän klikkailemaan ja selailemaan, ensin en ainakaan kännykällä selatessa meinannyt löytää seuraamiani blogeja kun eivät olleetkaan siinä etusivulla heti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mullakaan ihan heti tavarat paikoilleen mene, kun on tottunut jättämään ne mihin sattuu :D Mutta uskon, että sitten kun kaikki turha on viety asunnosta pois, alkaa kämppä pysymään siistinä! :) Tuoksun täytyy kyllä oikeasti kolahtaa itselle, tai muuten se jää käyttämättä :)

   Samaa mieltä! Odottavat kommentit ovat vieläpä monen klikkauksen takana. Kännykällä tämä uusi ehkä toimii mielestäni vähän paremmin kuin vanha, koska en pystynyt vanhalla selaamaan muiden postauksia hallintapaneelista. Mutta yleensä käytän bloggeria kuitenkin kotikoneelta ja koneella tämä uudistus on mielestäni paljon vanhaa hankalampi.

   Poista
 2. Mulla oli vähän aikaa sitten suunnilleen samanlainen määrä tollasia pieniä tuoksunäytteitä ja viskoin niistä surutta suurimman osan menemään. Mäkään en oikein tykkää käyttää tollasia, mutta pari jätin kun tykkäsin niiden tuoksusta niin paljon :) Todella mielenkiintoinen video! Tä pisti taas vähän ajattelemaan omiakin kosmetiikkavarastoja ja sitä, onko noista oikeasti edes suurin osa sellaisia, joista itse saan iloa.

  Ja siis joo, mua ärsyttää oikeasti ihan älyttömästi toi Bloggerin uudistuminen. Mä haluaisin nähdä ne lukemani blogit ihan jo siinä etusivulla, samoin uudet julkaisua odottavat kommentit olisi kiva bongata jo siitä heti alusta :D No, kaikkea ei voi saada ja kaipa tähänkin tottuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän noilla oikeasti paljoa tee ja harvoin joku ilmaiseksi saatu näyte edes miellyttää. Varsinkaan sellaisista en tykkää yhtään, missä ei ole pumppua, vaan pullon saa kokonaan auki. Kiva kuulla, että tykkäsit! :) Niimpä, itse olen välillä yrittänyt väkisin käyttää tuotteita, joista en tykkää ollenkaan. Mielummin haluan, että rakastan kaikkia meikkejäni, vaikka niitä olisi hiukan vähemmän :)

   Onneksi en ole ainoa, jota bloggerin uudistuminen ärsyttää :D Mäkin haluaisin etusivulle juuri muiden blogit ja odottavat kommentit, en ihan oikeasti näe mitään järkeä siinä, miksi omat postaukset näkyy ensimmäisenä. Pakkohan tähän on tottua, mutta kyllä kieltämättä ärsyttää, että toimivia asioita päivitetään väkisin :D

   Poista
 3. Kestää varmaan hetki tottua Bloggerin uuteen ulkoasuun. Kiva oli päästä mukaan sun maritus-prosessiin! Ihailtavan järkevästi karsit sun hajuvedet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tähän nyt tottuisi suht nopeasti. Kiva kuulla, että tykkäsit :)

   Poista
 4. Toi Konmari on kyl sellanen juttu johon pitäs perehtyä, vieläkään en oo sisäistäny et mitä se ees on :D Mut tää valaisi, ihana toi video :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Suosittelen vaikka katsomaan aiheesta videoita jos et tiedä, onko menetelmä sinua varten. Ne avaavat kyllä paljon :)

   Poista
 5. Pacificalla on kivoja hajuvesiä, sitten kun on aika ostaa sitä kesätuoksua :). Heluna Shopista saa ja iHerbissäkin on jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä hellin! iHerbissä olenkin noita nähnyt, mutta hajuveden tilaaminen tuoksuttelematta on melkoinen riski. Täytyy käydä Helunassa seuraavalla Helsingin reissulla :)

   Poista

Kiitos!