8. joulukuuta 2016

Ride Or Die Makeup Tag + Kuulumiset

Heippa kaikille lukijoille! Elävien kirjoissa täällä ollaan, vaikka blogissa on ollut parin viikon hiljaisuus. Aluksi hiljaisuus johtui töistä, mutta nyt viimeisen viikon ajan olen ollut sairaana. Aika jännää, että kun sitä kotona sairaana ollessa olisi aikaa blogin kirjoittamiseen ja videoiden editoimiseen, ei sitä saa itsestään mitään irti. Yhden tutorialin sain kuvattua, tosin sanomatta sanaakaan, koska multa ei lähtenyt kuvaushetkellä yhtään ääntä :D Täytyy siis tehdä voice overit tutorialiin, kunhan ääneni on palautunut kunnolla.

Sairastelusta huolimatta mulla on ollut aihetta juhlaankiin! Instani seuraajat ehkä näkivätkin musta kuvan valkoinen lakki päässä alkuviikosta. Kyllä, musta tuli ylioppilas, vihdoin ja viimein! Olen siis opiskellut lukiossa Tampereen aikuislukiossa viimeiset 3,5 vuotta ja nyt urakka on takana. Sain oikein stipendinkin kiitoksena hyvästä koulumenestyksestä. Ei varmaan ole vaikea arvata, mihin stipendirahat menivät ;D (vink. vink. tulossa seuraavassa ostosvideossa...) Sen verran täytyy sanoa, että enkun yo-koe meni vähän penkin alle ja myös historia olisi voinut mennä paremmin. Ilmottauduinkin kevääksi uusimaan kumpaakin koetta, jotta mahdollisuuteni päästä jatko-opintoihin paranisivat. Tällä hetkellä riittääkin mietittävää siinä, että haenko yliopistoon Tampereelle vai Helsinkiin. Miehen työt ovat pitäneet meitä aiemmin Tampereella, mutta viimeisen vuoden aikana hän on ollut paljon reissuhommissa myös pääkaupunkiseudulla. Hän saikin töistä vahvistuksen, että kyllä pk-seudulla töitä riittää, joten jos tosissaan haluamme, voimme muuttaa sinne. Olin aiemmin miettynyt jatko-opinnoiksi hallintotieteitä Tampereelta, mutta Helsingin yliopistossa olisi vielä kiinnostavampia vaihtoehtoja. Eivätkä ne estenomi-opinnotkaan ihan poissuljettuja ole ;)

Tänä talvena täytyy vielä väkisin hampaat irvessä vetää loppuun tuo ammattikoulu, jotta saanmerkonomin paperitkin ulos. Motivaatiota ei kieltämättä ihan kauheasti ole, varsinkin kun mulla on alan työpaikka jo. Alkuvuodesta pitäisi aloittaa uusi työharjoittelu ja tehdä vielä muutama näyttö.  Ongelma ei ole siinä, että työssä olisi jotain vikaa. Päin vastoin, mä pidän myyjän työstä oikein paljon tällä hetkellä, vaikka haluankin opiskella pidemmälle. Ongelma on ennemmin siinä, että tutkinto tuntuu mielestäni todella turhalta. Työssä tarvittavat taidot olen oppinut työtä tekemällä, en koulun penkillä (esim. asiakaspalvelu). Toisaalta taas koulussa opetetaan asioita, joita en työssäni tarvitse ollenkaan. Enköhän mä tuonkin saa alta pois hoidettua, vaikkei kyllä kauheasti kiinnosta.


Mutta se kuulumisista. Toivottavasti piristyisin bloggaamisessa nyt enemmän, kun alan tervehtymäänkin. Tässä tulisi vihdoin ja viimein mun aiemmin lupailema Ride or Die -meikkitägi, eli suosikkimeikkituotteeni :) 


Onko sulla kenties samoja suosikkituotteita kuin mulla? :)

10 kommenttia:

 1. Onnea ylioppilaalle! <3 Olinkin jo kaipaillu sulta uutta videota :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Kiva kuulla, yritän olla nyt aktiivisempi blogin ja videoiden parissa :)

   Poista
 2. Onneksi olkoon lakista! :)

  Mun pitää ehdottomasti kokeilla tuota ripsiliimaa. Duo on hyvää, mutta eipä mulla ole pahemmin muista ripsiliimoista kokemusta. Paitsi niistä, jotka tulevat ripsipakkausten mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Suosittelen, tuo on tosi hyvää! Mä en ole koskaan taas testannut Duoa. Itsekin olen välillä käyttänyt niitä ripsien mukana tulleita. Välillä ne ovat olleet hyviä, mutta välillä ihan surkeita. Esimerkiksi Ardellin ripsien mukana tulevat menevät usein siniseksi, se on todella outoa :D

   Poista
 3. Vihdoin ehdin tämänkin postauksen lukea ja katsoa ton videon. Ensinnäkin ihan hurjan paljon onnea ylioppilaalle ja mahtavaa, että sait stipendinkin! ♥

  Toi video oli todella mielenkiintoinen. Haluisin myös testata tota RCMA:n No Color Powderia, toi vaikuttaa tosi hyvältä! Bahama Mama on mun ehdoton suosikki aurinkopuutereista ja ABH:n Dipbrow Pomade suosikkikulmatuote :) Mä en varmaan edes osaisi valita omaa suosikkihighlighteriani :D Champagne Pop on upea sävy<3 Haluisin myös testailla tota essencen ripsaria, sitä on niin monet kehuneet :) Toisaalta oon kyllä kuullut monien myös pettyneen tohon ja veikkaan, että mullakin saattaa olla odotukset liian korkeella ton suhteen, mutta eipä toi onneksi kovin paljon maksa eli rahallinen menetys ei oo suuri, jos en siitä pidäkään :D

  Mä oon pitkään miettinyt, että tekisin tästä ihan postauksen, mutta en mä tiedä pystyisinkö ikinä valitsemaan vain yhtä suosikkia :D Joissain kategorioissa se olisi ihan helppoa, mutta joissain ihan älyttömän vaikeaa.. Näitä videoita on kuitenkin ollut tosi kiva katsella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Linda! <3

   Suosittelen ehdottomasti testaamaan, tuo on loistava puuteri ja vielä edullinen. Highlighterin valinta oli kyllä todella vaikeaa mullekin, kuten videollakin kerroin :) Suosittelen kyllä testaamaan tuota ripsaria, ainakin mulla se toimii. Ripsarit ovat kylläkin siitä hankalia, että ne saattavat toimia ihmisillä ihan eri tavalla. Itse esimerkiksi vihaan melkein kaikkien rakastamaa Better Than Sex -ripsaria. En myöskään pidä tuon ripsivärin siitä pinkeillä koristeilla olevasta versiosta.

   Mun mielestä olisi tosi kiva, jos tekisit tällaisen postauksen! Muiden suosikkituotteista on aina kiva lukea. Ei sillä niin väliä ole mun mielestä, jos kaikkissa kohdissa ei osaa valita vain yhtä :)

   Poista
 4. Onnea opinnoista - ja tsemppiä lisäurakkaan. :) Ps. laitoin sulle tunnustuksen mun blogiin. :)

  VastaaPoista

Kiitos!