16. joulukuuta 2016

Hiustuotteiden karsiminen KonMari-metodilla

Aloitin muutama viikko sitten kosmetiikan KonMarituksen hajuvesistä ja nyt olisi vuorossa hiustuotteet. Kerroin hajuvesivideon alussa KonMarista enemmän ja omia ajatuksia metodista :)


Oliko tuttuja hiustuotteita? Joko olet itse hurahtanut KonMariin? :)

2 kommenttia:

 1. Heh, mä voisin ottaa susta oppia ton suhteen, ettei hamstraa montaa shampoota yms. kotiin kerralla. Multa löytyy noita hiustököttejä vähän turhankin paljon, ja veikkaan että ainakin puolet lähtee pois, kun tammikuussa muutan uuteen asuntoon :D Niistä iso osa on kuitenkin sellasia, joita en oikeesti käytä koskaan enkä mä halua sellasia enää uuteen kotiin pölyttymään.

  Fudgen hopeashampoo on munkin suosikkini, toi on vaan ihan mahtava<3 Mulla on varmaan about saman verran tota Cutrinin hiusöljyä jäljellä, en tee sillä yhtään mitään kun ei se mun hiuksissani toimi :D Paul Mitchellin seerumi sen sijaan on niiin mahtava tuote kuin joku vain voi olla! ♥ Se mainitsemasi TIGIn tyvikohottaja on tosi hyvä ja se tosiaan toimii ja kohottaa tyveä :)

  Tosi mielenkiintoinen video taas kerran! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Linda! <3 Mä oon sitä mieltä, että eipä ihminen kauheasti hiustuotteita tarvitse, koska usein sitä tulee käytettyä vain niitä suosikkeja. Sullekin tuli aiemmin LivBox ja nyt Lookfantasticin boksi, joten ei ihme, jos ylimääräisiä hiusputeleita on kertynyt :D

   Fudgen Clean Blonde on kyllä aivan parasta, en ikinä aio vaihtaa hopeashampoota! Eipä kyllä ole kovinkaan kummoista tuo Cutrinin öljy ja lisäksi siinä on aivan sairaan ärsyttävä pakkaus, koska ei sieltä pullon suusta meinaa tulla mitään :D Super Skinny Serum taas tekee ihmeitä hiuksille! TIGIn tyvikohottaja on kyllä loistavaa, mutta se Herbinan koivutyvikohottaja on hyvin samanlaista koostumukseltaan ja toimivuudeltaan :)

   Poista

Kiitos!