14. joulukuuta 2016

Andalou NaturalsJos olet lukenut blogiani pidempään tai katsonut videoitani, tiedät varmasti, että iHerb on yksi suosikkiverkkokaupoistani. Tilaan iHerbistä koko ajan pieniä tilauksia, itseasiassa yleensä kerran viikossa, kun siellä vaihtuu merkit, joista saa 20 % alennusta. Tilaan usein ja vähän kerralla siksi, ettei tilaukseni jäisi tulliin. Vihaan tulliselvityksen tekemistä, eikä se alvienkaan maksaminen hirveän hauskaa ole. iHerb on suosikkini oikeastaan kahdesta syystä. Ensinnäkin siellä myydään huomattavasti Suomen hintoja edullisemmin suosikkimerkkejäni, kuten Elfiä, Ecotoolsia ja Real Techniquesia. Toinen syy on se, että siellä myydään monia merkkejä, joita ei Suomesta tai välttämättä edes Euroopasta saa. Yksi näistä merkeistä on Andalou Naturals. Andalou Naturals on yhdysvaltainen ihonhoitoon painottuva kosmetiikkamerkki. Merkki on eläinkokeeton ja se hyödyntää tuotteissaan kasvisoluja. Itse en rehellisyyden nimissä niinkään välitä siitä, onko käyttämieni tuotteiden ainesosat luonnollisia vai eivät. Minulle pääasia on, että tuote toimii. Jos olet kuitenkin enemmän kiinnostunut Andaloun tuotteiden ainesosista ja merkistä ylipäätään, voi asiaan tutustua heidän verkkosivuillaan. Itse keskityn tässä postauksessa kertomaan testaamistani merkin tuotteista.

Mainitsen tähän alkuun vielä oman ihotyyppini. Mulla on siis sekaiho, joka on kesällä rasvainen, keväällä ja syksyllä melko normaali ja talvella vähän pintakuiva. Kasvoilleni tulee näppyjä välillä enemmän ja välillä vähemmän, joten pyrin ihonhoidolla koko ajan ennaltaehkäisemään niitä. Muuten hoidan ihoani vuodenajan mukaan, kesällä puhdistavimmilla ja talvella kosteuttavimmilla tuotteilla. Normaali-iholle tarkoitetut tuotteet ovat yleensä sopivia mulle ympäri vuoden.

Clarifying


Get Started Clarifying 5 Piece Kit

Andaloulta saa tällaisia käteviä settejä, jotka sisältävät viisi matkakokoista tuotetta. Itse olen testannut seteistä kolmea. Seteissä on yleensä puhdistusaine, kasvonaamio, kasvovesi, päivävoide ja yövoite. Ensin testasin kesällä Clarifying-sarjan settiä, kun ihoni oli vähän rasvoittuvampi. Clarifying-sarjan tuotteissa on raikas sitruksinen tuoksu lukuun ottammatta kasvovettä, joka tuoksuu piparmintulle. Tuksu on todella raikas ja luonnollinen, eikä yhtään tunkkainen, kuten joissain Lumenen sitrustuotteissa on ollut. Kokonaisuudessaan tämä setti on mun mielestä kokeilemisen arvoinen rasvoittuvalle iholle, epäpuhtaalle iholle tai sekaiholle kesäaikaan.

Setin hinta on iHerbissä noin 13 euroa.

Citrus Kombucha Cleansing Gel

Näytekoon perusteella tämä on hyvä puhdistusgeeli, joka vaahtoaa kasvoilla ja puhdistaa tehokkaasti. Valitettavasti geeli ei vaan toiminut itselläni epäpuhtauksien ennaltaehkäisyssä, toisin kuin teepuuöljypuhdistus The Body Shopilta. Testasin tätä kesällä aamupuhdistuksena teepuuöljypuhdistuksen sijaan ja ihoni kunto räjähti parissa päivässä. Käytin tätä sitten ihan meikinpoistoon ja tämä puhdisti meikin kyllä tehokkaasti. Jopa kevyt silmämeikki lähti ja mikä parasta: täysin ilman kirvelyä! Lisäksi tämä ei ainakaan kesällä kuivattavanut ihoani ollenkaan, vaikka geelimäistä onkin. Voisin hyvinkin tilata tätä meikinpoistoon ensi kesäksi.

Täysikokoisen 178 ml tuotteen hinta on iHerbissä noin 10 euroa.

Aloe + Willow Bark Pore Minimizer

Nimestään huolimatta tätä käytetään kuin kasvovettä ihonpuhdistuksen jälkeen ja mikä parasta, tämä lupaa tasapainottaa ihon pHta. Sitä juuri kasvovedeltä haluankin, mutta tämä on itselleni vähän liian kuivattavaa jopa kesällä. Ihosta tulee kyllä raikas, mutta vähän turhan kireä. Itse en huomannut tällä olevan mitään vaikutusta ihon puhtauteen tai ihohuokosten kokoon. Tässä on tosiaan piparmintun tuoksu, josta itse en pahemmin välitä. Tulee mieleen jalkojenhoitotuotteet tätä käytettäessä :D

Täysikokoisen 178 ml tuotteen hinta on iHerbissä noin 10 euroa.

Kombucha Enzyme Exfoliating Peel

Tämä entsyymikuorintanaamio lupaa kuoria ihoa, avata ihohuokosia ja parantaa ihon verenkieroa. Mä en yleensä näe mitään eroa ihossa tällaisten rakeettomien kuorintanaamioiden kohdalla, eikä tämä ole poikkeus. Paljon mielummin käytän tavallista tehokasta kuorintaa ja jotain savinaamiota, jos iho kaipaa puhdistusta.

Täysikokoisen 53 ml tuotteen hinta on iHerbissä noin 12 euroa.

Acai + Ehite Tea Oil-Free Moisturizer

Suosin päiväkäytössä öljyttömiä ja kevyitä kosteusvoiteita kuten tämä, koska ihoni rasvoittuu usein meikin alla jonkun verran. Tämä on todella hyvä päivävoide: voide on kevyttä ja imeytyy nopeasti, ei rullaannu pois meikin alta ja ennaltaehkäisee rasvoittumista. Mulla ei ole mitään pahaa sanottavaa tästä voiteesta. En siltikään varmaan tule ostamaan tätä täysikokoisena, koska suosikkikosteusvoiteeni Sebamedin Mattifying Cream on edullisempaa ja helpommin saatavilla.

Täysikokoisen 62 ml tuotteen hinta on iHerbissä noin 20 euroa.

Beta Hydroxy Complex Recovery Cream

Clarifying-sarjan yövoiteesta tykkäsin kyllä kesällä! Voide lupaa nopeuttaa ihon parantumista, puhdistaa ihohuokosia, hillitä bakteereita ja tasapainottaa ylimääräistä öljyttymistä. En osaa sanoa noista lupauksista, mutta tämä oli kesällä mukavan kevyt ja raikas yövoide. Kesällä mun iho ei ole ollenkaan kuiva, joten pidän aika kevyestä yövoiteesta. Saatan hyvinkin ostaa tätä yövoiteeksi ensi kesäksi!

Täysikokoisen 50 ml tuotteen hinta on iHerbissä noin 20 euroa.

Brightening
Clarifying-sarjasta testasin vain Get Started Kitiä, mutta Brightening-sarjasta olen kokeillut myös muutamaa täyskokoista tuotetta. Sarjan tuotteet lupaavat nimensä mukaan kirkastaa ihoa ja ne sisältävät C-vitamiinia. Mielestäni tällaiset kirkastavat tuotteet ovat siitä hyviä, että ne sopivat lähes kaikille edes jonain vuodenaikana, vaikka nämä yleensä ovat suositeltuja normaalille iholle. Näiden tuoksu vähän vaihtelee. Osassa tuotteissa on enemmän sitruksinen tuoksu ja osassa taas todella miellyttävä makea mandariininen tuoksu.

Get Started Brightening 5 Piece Kit


Setin hinta on iHerbissä noin 13 euroa.

Meyer Lemon Creamy Cleanser

Sarjan puhdistusaine on nimensä mukaan kermaista ja siksi en kauheasti pitänyt siitä. Itse suosin vaahtoavia puhdistusaineita meikinpoistossa, koska ne jättävät ihoni puhtaamman tuntuiseksi. Kyllä tälläkin meikki ihan hyvin lähti ja silmämeikki irtosi kirvelemättä. Ihan kiva puhdistusaine, mutta ei minua varten.

Täysikokoisen 178 ml tuotteen hinta on iHerbissä noin 10 euroa.

Clementine + C Illuminating Toner

Tätä kasvovettä käytin joskus alkusyksystä ja  pidin tästä. Kasvovesi on raikastava ja kirkastavaaa ja se palauttaa ihon pH:ta. Tämä saattaa olla vähän kuivattavaa muina vuodenaikoina, mutta kesäksi saatan hyvinkin ostaa tätä täysikokoisena. Täysikokoinen kasvovesi on suihkepullossa, mikä saa multa isot pisteet, kun ei tarvitse turhaan käyttää vanulappuja.

Täysikokoisen 178 ml tuotteen hinta on iHerbissä noin 10 euroa.

Pumpkin Honey Glycol Mask

Tämä kirkastava naamio sisältää hedelmähappoja ja namio lupaa kuoria ihoa ja tasoittaa ihon sävyä. En tosiaan ole itse kokenut mitään hedelmähappomaskeja hirveän tehokkaaksi, mutta tämä on ihan hyvä. Naamio on mielestäni ihanan tuoksuista, sillä tästä voi haistaa hyvin sekä kurpitsan että hunajan. Naamio saattaa välillä aiheuttaa pientä kirvelyä. Itse en huomannut mitään suurta vaikutusta yhdellä käyttökerralla, mutta säännöllisellä käytöllä ihosta tuli vähän tasaisempi ja kirkkaampi. Mielestäni tämä on paljon parempi kuin esimerkiksi Madaran AHA-hedelmähapponaamio, mutta esimerkiksi Acure Organicsin (toinen iHerbissä myytävä merkki) kirkastava naamio on minusta parempi, sillä iho on jo yhdellä käyttökerralla huomattavasti kirkkaampi.

Täysikokoinen 50 ml tuotteen hinta on iHerbissä noin 12 euroa.

Probiotic + C Renewal Cream

Tämä on Brightening-sarjan päivävoide ja ihan toimiva. Kesällä ja juhlakäytössä suosin jotain kevyempää ja rasvoittumista ehkäisevää, mutta voisin hyvinkin ostaa tätä kylmempiin vuodenaikoihin. Voide imeytyy suht nopeasti, heleyttää kivasti eikä rullaannu pois meikin alta. Kuivalle iholle tämä saattaisi taas toimia päivävoiteena kesällä.

Täysikokoisen 50 ml tuotteen hinta on iHerbissä noin 20 euroa.

Purple Carrot + C Luminous Night Cream

Tämä yövoide lupaa taistella uv-säteilyn haittoja, ihon värivirheitä ja ennenaikaista vanhenemista vastaan. Enpä taas tiedä noista lupauksista, mutta yövoide on todella miellyttävää. Tämä muistuttaa itseäni aika paljon Lumenen Brigth Now Sleeping Creamsita, mutta kevyempänä versiona. Voide kosteuttaa ja heleyttää ihoa, mutta ei ole liian raskasta. Tämä on sellainen yövoide, jota voisin kuvitella käyttäväni ympäri vuoden. Aion varmasti ostaa tätä täysikokoisen purkin, kunhan nykyinen yövoiteeni alkaa lähennellä loppuaan.

Täysikokoisen 50 ml tuotteen hinta on iHerbissä noin 20 euroa.

-----------

Siinä oli arvostelu setistä ja lisäksi mulla on kolme täysikokoista tuotetta Brightening-sarjasta.

Revitalizing Lash + Lid Makeup Remover

En ole vielä käyttänyt tätä silmämeikinpoistoainetta kovinkaan paljoa, mutta ensivaikutelman perusteella tämä on ihan ok. Tällä lähtee tehokkaasti vahvempikin silmämeikki. Vedenkestäviä silmämeikkejä mulla ei taida parhaillaan olla, joten siitä en osaa sanoa. Poistoaine on voidemaista ja se tuntuu todella miellyttävältä käyttää. Laitan poistoainetta vanulapulle ja hieron kevyesti silmää vasten. Silmämeikki liukenee irti nopeasti. Poistoaine on välillä aiheuttanut pientä kirvelyä, jos sitä on päässyt silmään, mutta iholle se on hellävarainen. Poistoaine lupaa myös vahvistaa ripsiä ja kulmakarvoja, mutta siitä en osaa sanoa juuta enkä jaata.

178 ml tuotteen hinta on iHerbissä noin 10 euroa.

Tumeric + C Brightening Serum

Tästä seerumista en ole pahemmin välittänyt. Ei seerumi mitään pahaa iholleni tee, muttei kyllä hyvääkään. Tämän pitäisi siis kirkastaa ihoa, mutta mä en huomaa mitään eroa. Mielestäni Lumenen Bright Now BB-Serum on paljon parempaa kuin tämä. Se oikeasti kirkastaa ihoa ja tekee ihosta tasaisemman ja pehmeän tuntuisen. Tämän seerumin jälkeen iho taas näyttää ja tuntuu ihan samalta kuin ennen seerumia. Lisäksi tässä on vähän outo ja tunkkainen tuoksu, joka itseasiassa muistuttaa joidenkin Lumenen Bright Now tai Bright Touch -sarjan tuotteiden tuoksua.

32 ml tuotteen hinta on iHerbissä noin 20 euroa.

Luminous Eye Serum

Kuten lähes kaikki silmänympärysvoiteet, lupaa tämäkin kirkastaa tummia silmänalusia ja virkistää ihoa. Mielestäni tämä voide on ihan ihan hyvä, mutta ei mitenkään ihmeellinen. Mukavan virkistävää tämä on, mutta mitään kirkastavaa vaikutusta en huomaa. En sitä välttämättä odotakaan, mutta esimerkiksi Lumenen sy-voide on mielestäni paljon parempaa. Lisäksi tämä ei ole kovinkaan kosteuttavaa, jos sy-iho on kuiva.

18 ml tuotteen hinta on iHerbissä noin 16 euroa.

SensitiveSensitive tai 1000 Roses -sarja on tarkoitettu kuivalle ja herkälle iholle, mutta hellävaraiset ja kosteuttavat tuotteet sopivat mielestäni myös muille ihotyypeille loistavasti. Itse olen löytänyt tästä sarjasta pari itselleni aivan täydellisesti sopivaa tuottetta ainakin näin talveen. Näissä tuotteissa on aivan ihana raikas ruusun tuoksu. Erityisen vahva se on puhdistusaineessa ja kasvovedessä, muissa tuotteissa se on vähän miedompi.


Get Started Sensitive 5 Piece Kit

Setin hinta on iHerbissä noin 16 euroa.

1000 Roses Pearl Exfoliator

Hellävarainen kuorinta ei koskaan herätä mussa suuria odotuksia, eikä tämäkään valitettavasti osoittautunut kovinkaan kummoiseksi. Tämä kuorinta tosiaan on todella hellävaraista. Rakeet ovat pueniä ja niitä on todella vähän. Musta tuntuu rehellisesti sanottuna täysin turhalta kuoria ihoa tällaisen kuorinnan kanssa, koska tämä on niin tehotonta.

Täysikokoisen 58 ml tuotteen hinta on iHerbissä noin 12 euroa.

1000 Roses Floral Toner

Tästä kasvovedestä multa löytyy myös täysikokoinen versio, joten arvostelu on vähän alempana postauksessa.

1000 Roses Rosewater Mask

Sarjan kasvonaamioon kosteuttava ja mulla oli tätä kohtaan todella kovat odotukset. Mun mielestä tämä naamio on ihan ok, mutta ei mitenkään niin taivaallinen kuin ajattelen. Naamio on ihan miellyttävää, mutta mielestäni esimerkiksi Herbinan kosteuttava naamio on paljon kosteuttavampaa. Lisäksi se on edullisempi ja helpommin saatavilla.

Täysikokoisen 50 ml tuotteen hinta on iHerbissä noin 12 euroa.

1000 Roses Beautiful Day Cream

Tämä on todella kosteuttava päivävoide, eikä sen takia sovi kovinkaan hyvin itselleni ainakaan meikin alle. Mieluiten olenkin käyttänyt tätä näytettä meikittöminä pävinä. Meikin alla ihoni alkaa rasvoittumaan hyvin nopeasti, jos olen käyttänyt näin kosteuttavaa päivävoidetta. Lisäksi tällä kestää imeytyä melko pitkään, kun toivoisin kosteusvoiteen imeytyvän nopeasti ennen meikkaamista.

Täysikokoisen 50 ml tuotteen hinta on iHerbissä noin 20 euroa.

1000 Roses Heavenly Night Cream

Heavenly Night Cream on todella kosteuttava yövoide. Olen yleensä tykännyt käyttää talvisin tällaisia yövoiteita, mutta tänä talvena ihoni ei ainakaan vielä ole kuivunut todella kireäksi ja tämä voide tuntuu vähän liiankin kosteuttavalta. Mulle tulee herkästi sellainen fiilis, ettei ihoni saa hengittää kunnolla. Todella kuivalle iholle tämä toimii varmasti!

Täysikokoisen 50 ml tuotteen hinta on iHerbissä noin 20 euroa.

--------

Ja lisäksi multa löytyy pari täysikokoista tuotetta 1000 Roses -sarjasta.

1000 Roses Cleansing Foam

1000 Roses -sarjan puhdistusaine on vaahto ja siksi siitä ei tule näytettä Get Started Kitissä. Halusin ehdottomasti silti testata tätä vaahtoa, joten tilasin sen täysikokoisena. Onneksi tilasin, sillä tämä puhdistusvaahto on yksi suosikkini! Vaahto tuoksuu aivan ihanalta ja tuntuu pehmeältä iholla. Käytän tätä iltaisin meikinpoistoon ja tällä lähtee myös kevyt silmämeikki kirvelemättä silmiä. Itse tykkään käyttää vaahtopuhdistuksen apuna konjac-sientä, jotta kaikki meikki lähtee ihosta varmasti. Toisaalta tämä voisi hyvin toimia kakkosputsarina miselliveden jälkeen, jos sellaisella tykkää meikin poistaa. Itse suosin meikinpoistossa juuri tällaisia hellävaraisia, mutta silti tehokkaita puhdistuksia. Mulle on uusi pullo tätä jo tulossa ja tämä ihana ruusuntuoksuinen putsari tulee varmasti pysymään pitkään mun ihonhoitorutiinissa.

163 ml tuotteen hinta on iHerbissä noin 10 euroa.

1000 Roses Floral Toner

Tämä on varmaan paras koskaan käyttämäni kasvovesi! Kasvovesi raikastaa ihoa kuivattamatta sitä ollenkaan ja palauttaa ihon pH:ta. Tässäkin on aivan ihana ruusun tuoksu ja kasvovettä on oikeasti nautinto käyttää. Edelleen tykkään siitä, että kasvovesi on suihkepullossa. Suihke tulee pullosta helposti ja hienojakoisesti. Tulen ehdottomasti käyttämään tätäkin pitkään jatkossa.

178 ml tuotteen hinta on iHerbissä noin 10 euroa.

VartalonhoitoKasvojen ihohoitotuotteiden lisäksi olen testannut Andaloulta vielä muutamaa vartalonhoitotuotetta: suihkugeeliä ja yhtä kevyempää sekä yhtä paksumpaa vartalovoidetta. Andaloulla on muutamia eri tuoksuja vartalonhoidossa, joita saa sitten näissä vaihtoehdoissa. Täältä näkee eri tuoksuvaihtoehtoja.

Clementine Ginger Shower Gel

Suihkugeelien kohdalla tuoksu on se asia, mikä merkitsee mulle. Tämä suihkugeeli tuoksuu täysin samalta, kuin Clarifying-sarjan puhdistusgeeli. Tuoksu on ihan hyvä: se on raikas, sitruksinen ja vähän kirpeä. Tykkään käyttää tätä käydessäni suihkussa aamulla, sillä tuoksu on niin virkistävä. En kuitenkaan ole tähän tuoksuun niin ihastunut, että ostaisin uudelleen, mutta saatan hyvin tilata Andaloulta suihkugeeliä jossain muussa tuoksussa.

Suihkugeelit maksavat iHerbissä noin 8 euroa.

Mandarin Vanilla Body Lotion

Tämä vartalovoide on todella kevyttä, juoksevaa ja nopeasti imeytyvää. Juuri tällaisista vartalovoiteista pidän, koska en jaksaisi odotella voiteen kuivumista. Varsinkaan aamuisin mulla ei ole aikaa odottaa, että vartalovoide kuivuu. Tämä on aivan ihanan tuoksuista! Voisin hyvinkin ostaa Andaloun suihkugeeliä tässä tuoksussa ja voisin myös ostaa Body Lotionia jossain muussa tuoksussa.

Body Lotionit maksavat iHerbissä noin 8 euroa.

1000 Roses Body Butter

Body Lotion on todella miellyttävää käyttää, mutta valitettavasti en voi sanoa samaa tästä paksummasta koostumuksesta. Arvasinkin tämän olevan paksumpaa ja imeytymisen kestävän kauemmin, mutta tämä voide ei tunnu imeytyvän ollenakaan. Iho on todella pitkään ihmeellisen tahmean tuntuinen, enkä voisi kuvitellakaan laittavani vaatteita päälle tämän voiteen jälkeen. Mä tarvitsen kyllä kosteutusta vartalolle, mutta vähempikin riittää.

Body Butterit maksavat iHerbissä noin 11 euroa.

*En hyödy linkeistä.

Oletko itse testannut mitään tuotetta Andalou Naturalsilta? Oletko kenties löytänyt iHerbistä jonkun muun merkin, jota ei Suomesta saa :)

6 kommenttia:

 1. Tämä on kivalta vaikuttava merkki, josta mulla ei ole kuin yhden tuotteen verran kokemusta. Mä taas pidän kovasti hedelmähapponaamioista (myös Madarasta), koska niillä saan vähennettyä ihon kuorimisen tarvetta, jota meinaan tehdä ihan liikaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä todella hyvä merkki ja edullinenkin vielä. Mä en tiedä mikä siinä on, mutta mulla eivät hedelmähapponaamiot tunnu tekevän mitään :/ Acure Organicsin Cell Stimulating Mask toisaalta tekee ihmeitä mun iholle. Suosittelen testaamaan sitä, se on todella edullinen merkki ja käsittääkseni ihan sertifikoitua luonnonkosmetiikkaa :)

   Poista
 2. Käytin aiemmin Andalou Naturalsin tuotteita useinkin ja olen tykännyt useimmista puteleista. Mutta nykyään en enää viitsi tilailla ulkomailta kosmetiikkaa ja ostan mieluummin Suomessa myytävät helposti Suomesta.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin ostan mielelläni ihonhoitotuotteita Suomesta, jos ne saa kaupasta ostettua, esimerkiksi The Body Shop on yksi suosikkini ihonhoidossa. Siinä kohtaa kun pitää alkaa tilailla netistä, mulle ei ole väliä onko verkkokauppa kotimainen vai ei, kunhan ei tarvitse tulleista välittää :)

   Poista
 3. Vitsi kun tuli hirveä himo tilailla näitä! Sun pitäis kirjottaa useemmin ihonhoitojutuista :) Ainakin ton ekan setin tilaan jossain vaiheessa ja sit voisin testaa kans noita sun suosikkeja tosta ruusu-sarjasta. Tuoksut kuulostaa ihanilta näissä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on todella hyviä, suosittelen! :) Tiedän, mulla on vaan vähän kesken se täydellisen ihonhoitorutiinin löytäminen :D Tuon puhdistusvaahdon ja kasvoveden ruusun tuoksu on aivan taivaallinen :D

   Poista

Kiitos!