13. marraskuuta 2016

Physicians Formula Argan WearMun on pitänyt syksyn aikana tehdä arvostelua omistamistani Physicians Formulan Argan Wear -sarjan tuotteista. Tänä vuonna talvi näyttää olevan ajoissa ja syksykin meni jo, joten sen arvostelun aika taitaa olla nyt! :)

Physicians Formula on siis yhdysvaltalainen drugstore-merkki, jolla on valikoimassa paljon erilaisia meikkituotteita. Erityisen tunnettu Physicians Formula on meikkipohjan tuotteistaan, mutta myös ripsivärit ovat saaneet hypetystä osakseen. Suomesta ei Physicians Formulaa saa, mutta itse tilaan merkin meikkejä iHerbistä.

Physicians Formulan tuotteiden pakkaukset ovat usein todella kauniit. Itse ihastuin erityisen paljon merkin Argan Wear -sarjan tuotteiden ulkonäköön, joten halusin testata muutamia sarjan tuotteita. Argan Wear -sarjan tuotteet nimensä mukaan sisältävät argan-öljyä Marokosta. Arganin tuoksusta tykkään pienissä määrin, mutta liian voimakkaana en siitä pidä.

2-in-1 Argan Oil & Coconut Water Primer Physicians Formulalla ei kauheasti ole meikinpohjustajia valikoimassa, mutta Argan Wear -sarjasta löytyy suihkutettava primeri. Pohjustaja on aivan upeassa huurteisessa lasipullossa. Arganöljy ja kookovesi ovat pullossa erillään, joten primeria pitäisi muistaa ravistaa ennen käyttöä. Itse suihkutan pohjustajaa käteen ja siitä laitan kasvoille. Primer lupaa vaikka mitä, kuten hoitaa ja kirkastaa ihoa. Lisäksi sen pitäisi imeytyä nopeasti. Valitettavasti tämä pohjustaja ei oikein sovi mulle, ei vaikka sekaihoni on näin talven kynnyksellä melko kuiva. Suihke kyllä kosteuttaa ihoa, mutta tuo nopea imeytyminen ei todellakaan pidä paikkaansa. Itselläni tämä jättää ihon tahmaisen tuntuiseksi ja kuten arvata saattaa, ihoni alkaa tätä käytettyä kiiltelemään normaalia helpommin. Lisäksi odotan pohjustajalta ennen kaikkea sitä, että se tasoittaa ihon pintaa, mutta tämä ei ihoa juurikaan tasoita. Pohjustajassa on myös niin voimakas arganin tuoksu, että itseäni se häiritsee. Olisin todella halunnut tykätä tästä pohjustajasta, mutta kosteuttavat pohjustajat eivät valitettavasti taida olla mua varten.

Hinta iHerbissä n. 13 euroa.

Ultra-Nourishing Argan Oil Mascara

Tässä ripsivärissä arganöljy lupaa lisätä ripsien kiiltoa ja vahvistaa ripsiä. Itse en rehellisyyden nimissä usko mihinkään ihmekikkoihin ripsien kasvatuksen suhteen, enkä ole huomannut tälläkään olevan mitään vaikutusta ripsiini. Toisaalta mä olen käyttänyt myös muita ripsareita tämän rinnalla ja runsas irtoripsien käyttöni voi vaikuttaa ripsien kuntoon (joskus irtoaa ripsi tai pari irtoripsien mukana). Muuten ripsiväri on ihan ok - ei huono, muttei kovin hyväkään. Ripsivärillä saa ihan kivat ripset ja se pysyy hyvin paikoillaan ilman varisemista. Tässä mascarassakin on valitettavasti arganöljyn tuoksu liian voimakas omaan makuuni. Ihan ok ripsiväri, mutta parempiakin saa edullisemmin ja helpommin hankittua Suomesta.

Ripsarilla on iHerbissä hintaa n. 9 euroa.

Ultra-Nourishing Argan Oil Blush
Argan Wear sarjan poskipunaa saa kahdessa sävyssä, joista itselläni on lämpimän vaaleanpunainen Natural. Poskipunan pakkaus ja kuviointi on todella upea. Tuo kultainen glitter on lähtee ihan sormiswatchilla kokonaan. Poskipunan alla on peili ja sieltä löytyy myös turhanpäivinen pieni sivellin, jonka itse heitin menemään. Itse poskipunassa on kauniin satiininen pinta ja väri on todella luonnollinen, lähes sellainen luonnollinen poskien punan väri. Tämä onkin loistava poskipuna no makeup lookiin! Itselläni ei olekaan ennestään mitään tämän sävyistä poskipunaa. Ei tämä missään nimesssä suosikkiposkipuniini lukeudu, mutta kyllä kokoelmissani on tilaa myös tällaiselle luonnollisen väriselle poskipunalle. Argan Wear Blushissa on myös aistittavissa arganin tuoksu, mutta se on huomattavasti kevyempi, kuin pohjustajassa ja ripsivärissä.

Poskipunalla on hintaa iHerbissä noin 12 euroa. Tätä saa myös viileämmän vaaleanpunaisessa Rose-sävyssä.

Ultra-Nourishing Lip OilHuuliöljyt ovat tämän hetken muotijuttu, eivätkä mielestäni suotta. Huuliöljyt ovat kivaa vaihtelua sävytetylle huulivoiteelle. Ne ovat kosteuttavia ja miellyttävän tuntuisia huulilla, eivät ollenkaan tahmaisia, kuten voisi olettaa. Huuliöjy pysyy huulilla yllättävän kauan ja näyttää oikeastaan värittömältä huulikiillolta. Physicians Formulan huuliöjy tulee kahden sävyn pakkauksessa: toinen sävy on pinkki ja toinen kellertävä. Sävyero on näissä kuitenkin huulilla huomaamattoman pieni. Näissä huuliöljyssä on todella miellyttävä, vanilijainen tuoksu. Toisin kuin sarjan muissa tuotteissa, näissä ei ole arganin tuoksua ollenkaan.

Huuliöljysetin hinta on iHerbissä n. 12 euroa.No Makeup makeup käyttäen kaikkia näitä tuotteita, huuliöljyistä huulilla on pinkkiä.

Rehellisyyden nimissä mun täytyy sanoa, että kokonaisuudessaan nämä tuotteet eivät pakkausta lukuun ottamatta ole kovinkaan ihmeellisiä. Pohjustajasta ja ripsiväristä en pahemmin tykkää. Poskipuna on ehdottomasti paras omistamani tuote sarjasta, mutta pärjäisin kyllä ilmankin. Helpomminkin varmasti saisi vastaavan sävyisen poskipunan, mutta toisaalta poskipunan äärettömän kaunis kuviointi lisää iloa sen käyttöön. Huuliöljyistä tykkään, mutta multa löytyy myös Lumenen huuliöljy, joka käyttäytyy huulilla täysin samalla tavalla. Mikäli huuliöljyn testaus kiinnostaa, on Lumenen öljy paljon helpommin saatavilla. Tästä sarjasta löytyy myös joitain muita tuotteita, mutta itsellä ei ole enää sen suurempaa hinkua niitä testata. Physicians Formulaan haluan kuitenkin tutustua paremmin ja seuraavaksi olenkin ajatellut tutustua merkin Nude Wear -sarjaan :)

*En hyödy linkeistä

Oletko testannut Physicians Formulan tuotteita? :)

4 kommenttia:

 1. Kiva postaus, näitä arvostelupostauksia on aina mielenkiintoista lukea :) Noi huuliöljyt vaikuttivat mielenkiintoisilta, mutta toisaalta mä käytän sellasia melko harvoin, joten 12 euroa sellaisesta olisi mulle aika paljon :D Noiden tuotteiden pakkaukset on kyllä ihan superkauniita!

  Mulla on muuten sama ton arganin tuoksun kanssa. Miedosti tuoksuvana se menee, mutta vähänkin pistävämpi ja voimakkaampi tuoksu ei ole yhtään mun makuuni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jos huuliöljy kiinnostaa, niin mun mielestä yhdellä pärjää. En tiedä saitko sen LivBoxin keväällä mistä Lumenen huuliöljy tuli, mutta se on huulilla täysin samanlaista kuin nuo :)

   Jep. Tuossa poskipunassa arganin tuoksu on sopiva, mutta pohjustajassa ja ripsivärissä se on aivan liian voimakas!

   Poista
 2. En ole merkin tuotteita muistaakseni käyttänyt, vaikka olenkin kiinnittänyt huomiota näihin kauniin itämaisiin pakkauksiin iHerbissä. Huuliöljy voisi olla aika kiva talveksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä pakkaukset ovat kyllä todella kauniita! Jos sinulta ei vielä huuliöljyä löydy, niin suosittelen sitä Lumenea ennemmin. Se on ihan vastaavaa kuin nuo, mutta paljon helpommin saatavilla :)

   Poista

Kiitos!