8. tammikuuta 2017

Kauneuslöydöt 2016

Päätin tällä kertaa skipata vuoden 2016 suosikkituotteet, koska tein ihan vähän aikaa sitten videon kaikkien aikojen suosikkituoteistani, eli Ride or Die Tagin. Moni videolla mainitsemistani tuotteista on ollut suosikkejani myös viime vuonna, joten olisi ollut aikamoista toistoa kertoa lähes samoista tuotteista reilu kuukauden sisään :D Sen sijaan halusin vielä vähän palata vuoteen 2016 ja ajattelinkin kertoa ihan postauksen muodossa kolmesta suosikkilöydöstäni. Nämä eivät ole yksittäisiä tuotteita, vaan vähän isompia kokonaisuuksia. Löydöt eivät myöskään ole missään erikoisessa järjestyksessä :)

essence

Essence on ollut blogimaailmassa ja Youtubessakin hypetetty jo pidemmän aikaa, mutta itse olen löytänyt merkin toden teolla vasta viime vuonna. Myönnettäköön, että olin todella skeptinen merkkiä kohtaan ennen, kun itse testasin useampaa tuotetta. Olin todella ennakkoluuloinen ihan sen takia, että tuotteet ovat oikeasti puoli-ilmaisia. Suurin osa essencen meikeistä maksaa noin pari euroa, joten mulle tuli tästä väkisinkin mieleen pikkutyttöjen ensimmäinen meikkimerkki. Ja sellainen essence varmasti onkin, mutta yllättävää kyllä, vähän vaativampikin kosmetiikan kuluttuja, kuten minä, voi löytää merkiltä todellisia helmiä! Monet tuotteet pärjäävät hyvin taistelussa kalliitakin tuotteita vastaan. Esimerkiksi kuvassakin näkyvä Lash Princess Mascara hakkaa mielestäni Too Facedin kulttimaskaran Better Than Sexin mennen tullen, kun puhutaan tuuheuttavista ripsiväreistä.

Irtoripset


Aloin itseasiassa pitämään irtoripsiä juhlakäytössä jo vuonna 2015, mutta viime vuonna homma meni kokonaan uudelle levelille! Nykyisin en tee koskaan juhlameikkiä ilman irtoripsiä ja arkenakin silmiäni koristaa yhä useammin tekoräpsyttimet. Ilman luomiväriä tai kevyemmän luomivärin kanssa voin kyllä pitää pelkkää ripsiväriä, mutta kyllä yleensä irtoripset kruunaavat silmämeikkini. Irtoripsien laittaminen on sellainen juttu, minkä oppii vain harjoitellessa. Vielä vuosi sitten ajattelin, että irtoripsien käyttäminen arkimeikissä olisi liian vaivalloista, mutta nykyisin se ei mielestäni ole homma eikä mikään. Samalla vaivalla joko taivutan ripset ja laitan ripsaria 2-3 kerrosta, tai laitan yhden ohuen kerroksen ripsaria ja siihen päälle irtoripset, ilman taivuttamista siis. Irtoripset eivät varmasti ole jokaista varten, mutta ne ovat ehdottomasti mun juttu!

Lip Monthly



Vielä vuosi sitten tilasin LivBoxia, mutta lopetin tilauksen keväällä. Boksin jatkuvasti laskeva taso ei vaan sytyttänyt, enkä muutenkaan halunnut boksista ihonhoitotuotteita, vartalonhoitotuotteita tai hiustuotteita. Meikit ovat mun kohdalla se intohimo ja halusin jonkun tilauspalvelun, josta tulee pelkästään meikkejä. Lip Monthly oli suorastaan vastaus mun rukouksiin, sillä tästä kuukausittain tulevasta boksista tulee neljä tuotetta, joista kolme on aina huulimeikkejä. Suurin osa meikeistä on ollut eläinkokeettomia ja olen saanut Lip Monthlyn kautta monta ihanaa uutta huulimeikkituotetta. Tietysti niitä floppejakin on pussukasta tullut, mutta mistä yllätysboksista tulisi pelkästään itselle sopivia tuotteita? Lip Monthly ei valitettavasti tällä hetkellä ota uusia tilaajia Suomesta, mutta toivotaan tilanteen muuttuvan pian!

Mitkä olivat sun suosikkilöytöjä vuonna 2016? :)

6 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus Kata! :) Munkin mielestä essenceltä löytyy ihan mahtavia meikkejä, mutta joukkoon on kyllä mahtunut myös niitä pettymyksiä. Tosin eipä se mitään haittaa, vaikkei joku meikki itsellä toimisikaan, kun ei noi tosiaan maksa juuri mitään :D Toi kynsilakanpoistopurnukka on ihan mahtava!

    Mä innostuin myös irtoripsistä viime vuoden aikana ja nykyään niiden kiinnittämisessäkään ei ole enää mitään ongelmia :) Ajattelin aluksi, etten ikinä opi laittamaan niitä nopeasti ja näppärästi, mutta kuten säkin sanoit - sen oppii vain harjoittelemalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Linda! :) <3 Kyllä munkin on tullut muutamaa huonompaa tuotetta testattua essenceltä, mutta tuon hintaluokan tuotteissa se ei tosiaan haittaa niin paljoa. Kiva kuulla, että olet tykännyt purkista! Tuo on kyllä ihan huipputuote :)

      Niimpä! Muistan ihmetelleeni blogini alkuaikoina sitä, kuinka helposti kaikki kauneusgurut saavat ripset laitettua. Niin vaan sitä itsekin oppi laittamaan ne ripset helposti ja nopeasti. Mulle on tosin arkikäytössä varsinkin ihan välttämätön sellainen liima, jonka kuivumista ei tarvitse odottaa. Sen takia aina hehkutankin Ardellin Brush-On Lash Adhesivea :D

      Poista
  2. Essenceltä tuntuu löytyvän koko ajan jotain uutta ja hyvää. Viimeisin suosikkini on The false lashes dramatic volume unlimited mascara :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy ostaa seuravaaksi tuo ripsiväri testiin! Nimi kuulostaa ainakin lupaavalta :)

      Poista
  3. Tosi kiva postausidea, ja myös mahtavia löytöjä olet tehnyt! ♥ Mä olen myös melkoinen essence-fani, ja pikkuhiljaa olen alkanut lämpeämään enemmän tekoripsillekin. Ja justiinsa tilasin ensimmäisen kauneusboksinikin, eli aika ajankohtaisia juttuja tässä tuli itselle! :D

    Ps. Kylläpä on ihana blogi sinulla ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Essence on kyllä ihan loistava merkki, yksi mun suosikeista tällä hetkellä! Toivottavasti sun ensimmäinen kauneusboksi osoittautuu hyväksi :)

      Kiitos paljon, ihana kuulla <3

      Poista

Kiitos!